Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Mostanában kicsit hanyagoltam a topicot, de látom, semmi különös nem történt. Én közben megjártam Norvégiát, igen jó hely, mindenkinek ajánlom. Ha Stavanger környékén jártok, ne hagyjátok ki a Preikestolent, a Hold-vízesést (Månafoss norvég nyelven). Aki igazán szeret túrázni, annak a Kjerag-követ is ajánlom, bár most oda nem tudtunk felmenni a hó miatt.

    Nemigen játszottam mostanában, egyszerűen ráuntam, hogy túl erős a karakterem. Részben ezért sem jelentkeztem, meg a változatosság kedvéért közben végigtoltam régi kedvencemet, a Far Cry-t is. Hát, az Oblivion után szánalmasan rövid a játékidő, viszont maga a játék ugyanannyira tetszik, mint régen. Feltettem a két kedvenc modomat is, a Matto3-at és 4-et, de azokkal még idő hiányában alig játszottam.
    Lényeg a lényeg, hogy Oblivionban visszatértem a látható lények világába, és úgy tolom (eddig valami 120% chameleon varázs volt rajtam). Nem használom az íjamat, csak ha nagyon muszáj, mert a többi fegyver kezeléséhez nemigen értek, így van esélye az ellenfélnek is... Azt sajnálom egyedül, hogy ilyenkor a vadállatok is megtámadnak, és őket is le kell mészárolnom. Én szeretem a medvéket, a farkasokat, meg a pumákat, szóval nem szívesen teszem.
    Nem értem viszont, miért nem lettem vámpír. Elég régen elkaptam a betegséget, az aktív hatások listáján rajta is van a Porphyric Hemophilia, de nincs Sun damage, vagy legalábbis még nem tűnt föl. Meg gondolom Vampirism lenne rajta, ha aktiválódott volna.

    Hogy hozzászóljak az íjas témához, én a SI-ból beszerzett unenchanted Perfect Amber Bow-t használom. Ha jól rémlik, van belőle még egy, azt alighanem megbűvölöm magamnak, csinálok belőle valami agresszív jószágot. Ebony nyílvesszőket szoktam kilőni vele, illetve egyéb 15-ös támadású nyílvesszőket (a daedra ugyan 16, de amíg ezekből a nem sokkal gyengébbekből van, azokat használom). Van jó néhány durva nyílvesszőm is, de erről volt már szó korábban itt, mint ahogy arról is, hogy nekem is igen nagy bánatom, hogy a nyílvesszőket nem lehet megbűvölni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák