Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    Én Anvilt irtottam ki a közelmúltban... Megpróbáltam megnézni pickpockettel, h egy lakosnál milyen cuccok vannak, csak kíváncsiságból, mert pénzem van elég (kb. 3.6 M Septim), nem szorulok rá a lopásra. Egyből jött az őr, resist arrest, és utána muszáj volt kiirtanom a lakosságot is, mert mindenki engem gyepált. Aztán meg olyan vigasztalanul nézett ki a város, tele hullával, hogy megnéztem, milyen cucc volt az, amire kíváncsi voltam (egy jade amulett), és visszatöltöttem az előző mentést. Arra egyébként nem is gondoltam, hogy ha a nyakában van, akkor nem tudom ellopni, tehát nem is látom a listán.
    Én is imádok kereskedni, de azt hiszem, a kp állományomból rájöttetek. És ez már tényleg csak gyarapodik... Még szerencse, h ebből a szempontból teljesen irreális a játék, ugyanis az aranypénznek érdekes módon nincs súlya. Ha lenne, akkor alighanem szekereken vontatnák utánam ezt a mennyiséget. (Pl. ha 1 Septim 0.01, akkor 36K csak a pénz súlya.) Egyébként nekem először a Mehrunes Razor küldetés alatt ugrott meg jelentősen a vagyonom, mert mindent eladtam a falvakból, ill. bányákból, ami mozdíthatónak bizonyult, és valami értéke is volt. Arra már nem emlékszem, hogy a mercantile skillem mennyit nőtt ez alatt, de biztos nem keveset. Arra viszont emlékszem, hogy több, mint 100K Septimmel lettem gazdagabb, szóval jó fosztás volt. Mostanában, hogy a még felderítetlen erődöket, romokat, barlangokat, stb. járom be, szintén elég gyorsan gyarapszik. Az új helyek felderítésének másik előnye, hogy megtöltöttem az összes lélekkövemet :)
    Ha már itt tartunk, én elégedetlen vagyok kissé az enchantolással, mert nagyon gyengék a készíthető varázstárgyak. Én egyetlen modot használok csak, nem emlékszem, mi a neve, de megnöveli a lélekkövek töltését (esélyes, hogy larger souls, vagy hasonló), az már majdnem elég jó. De azért a Blade of Woe 32ezres töltését nem éri el...
    Enchanthoz csak fekete lélekkövet használok, most éppen több, mint 100 van a fiókomban megtöltve... A többi lélekkő max nyílvesszőkhöz lenne elég, de - és ez a másik nagy bánatom - azokat nem lehet megbűvölni. Esetleg nem tudtok egy jó enchant modot?

Új hozzászólás Aktív témák