Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn[4k3]

    senior tag

    válasz gooool #25772 üzenetére

    Ó, még ez a sportolás is friss, három hónapig kosaraztam majd fél évig röplabdáztam, de egyik sem jött be. A focit (labdarúgás) rühellem. Most úgy néz ki megállapodok az amerikai futballnál, az a nekem való sport. Apámtól jó alkatot örököltem, eddig is jó kondiban voltam, de mindig csesztetett, hogy milyen lusta vagyok, mert meg van áldva azzal, hogy ö világéletében sportolt, egyszerre több helyen is, a Vasasban volt ifi kosaras meg minden. Csak miatta mentem el kosarazni, de utáltam. Már a röplabdát is. Most klubszinten megy az amcsifoci, de nekem kell magamnak bérelnem a felszerelést és fizetnem a tagságit is :U

    És csodálkoznak, ha az ember elvágyik... simán lennék önfenntartó, de még ezt sem nézik ki belölem. Ha a megélhetésemen múlna, akkor elmennék címkézni napi 8-10 órába és a gyerektartást elkérném, szükösen, de meglennék. Ha meglenne az érettségi, simán találnék sokkal jobb állást is.

    Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Új hozzászólás Aktív témák