Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én most eme kijelentésemmel konkrétan arra gondoltam, hogy átnéztem a több környéken lévő tv adó ráláthatóságát.
És a dolog igen lehangoló: van egy nem túl mesze Esztergmotól, de közöttünk van a pilis...A két fővárosi adón kívü az egyetlen, melyre van esélyem, az alábbi, bár ez is majd 70 km-re van:
Név: Modrý Kameň, Španí laz
Pozíció: 48°13'58.8"N 19°15'20.9"E
Régió: Banskobystrický
Földrajzi magasság: 643 m
Magasság: 61 mpróbálkozott valaki más is szlovák adók elcsípésével?
de ehhez már igen komoly antenna is kell(ene).
mondjuk van éppen egy szörnyszülött akcióban, de az kicsit nagy (szemre megvan 2,5 méter, viszont 40dB-s jelet tud kierőlködni magából... [link], és hatezerért jóvétel, csak hova rakjam
)
kis kültéri antennával szerintem nálam a hazaiaknak jönniük kell, de nem vagyok biztos benne, hogy egy DIPOL 37/21 - 69 Tri Eco Digital DVB-T nem túlméretezett-e. attól tartok, ha egy DIPOL 19/21 - 69 DIGITAL-ba, vagy TRIAX Digi 10 W ruháznák be (amik alig feleannyiba kerülnek) a végén csalódnák. pedig a mostani beltérinél megeshet, 100x jobb jelet adnak le.
buta kérdés:
ha már van Conax modul, és mindigtv kártya, azt egy laptopba dugva tudom a dekódoláshoz használni? vagy másképp: van olyan usb-s tuner, mi a PCMCI-ba rakott kódkártyát is tudja kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
wassermann