Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Most hogy működik "free" adásokkal?
A hdd-t formázza valami saját formátumra? vagy marad ntfs?
A felvétel - mondjuk m1hd - .TS formátumú?
Beállítások között (felvétel opció) van erre valami kitétel?Ha beírod a keresőbe (ide) hogy techwood, lesz pár tag akinek van (volt), írj privit nekik.
A kérdésre nem tudok válaszolni, de vannak boxok, amiket nem érdekel a kódolás (mármint a felvételben) és bárhol visszanézhető egy hbo is.
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Van egy TECHWOOD TW-C 7100-632 és érdeklődni szeretnék hogy valaki használja Cl/Cl+ modullal?
Ha igen akkor kódolva vagy kódolatlanul rögzíti a kódolt adást USB-re (HBO, Digifim)? -
adamcs88
csendes tag
válasz
nfsu17 #43194 üzenetére
Amikor az országot Magyarra állítottam, akkor a teljes kereséssel megtalálta a kb 128 (én sem tudom pontosan hány db) csatornát, és a 3 rádió adót. És feles frekvenciára mentette, nem 136mhz-re.
Korábbi TV-m nem támogatta a DVB-C-t, és azt Techwood DVB-C tunerrel használtam, és tökéletesen megtalált minden csatornát, úgyhogy jel problémára én sem gyanakodnék.
A Techwood tuner még megvan, úgyhogy azzal tudnám használni most is. De, ha már új TV van, kihasználnám annak a lehetőségeit.
Este megpróbálom network módban valahogy más értékekkel... De már kivagyok tőle, nagyon felidegesített. Legszívesebben visszaküldeném, és még benne vagyok a 14 napban, csak túl jó árban volt sztem.
-
Gézengúz
addikt
Van aki a jó öreg Techwood 7100-at DLNA-ra használja? Nekem a magyarosított szoftverrel fut, de sajna DLNA esetén nem tudok hangsávot váltani, nem megoldható valahogy?
-
ZolySoft
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki ajánlani olcsó DVB-C tuneres box-ot PVR / DLNA támogatással?
Anno a Techwood 7100-es tudta, de már nem kapni. Előre is köszönöm az infókat! -
ZolySoft
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki ajánlani olcsó DVB-C tuneres box-ot PVR / DLNA támogatással?
Anno a Techwood 7100-es tudta, de már nem kapni. Előre is köszönöm az infókat! -
sandró60
addikt
Itt egy olcsó C-tuneres Box.
Aki esetleg nem tudja fogni a Digi-digitális csatornáit.Annak ez pont megfelelő.Anno innen sokan vették a Techwood szintén C-tuneres boxát.Melesleg van benne PVR-amivel külső meghajtóra tud rögziteni.
[lKendo- Magyar-menűsL] -
xdsanya
újonc
Kedves Watt25!
Techwood ra kerestem rá és adta be ezt a fórumot, utólag bontódót ki a fórum téma és derült ki,hogy másról is szól a történet mind techwood ...
Elnézésedet kérem,most járok itt először, most találkoztam először ilyen felépítésű fórummal.
Sajnos így utólag nem tudom át állítani off ra.
De amúgy miért off ? Digi kábelTv ről van szó és hozzá tartozó beltéri egységről ami ebben az esetben nem a Digis Hd Box. -
xdsanya
újonc
Sziasztok!
Techwood csodám van nekem is , de mostanában elég sok baja van
(TW-C7100-632)
Menübe lépkedve néha újraindul...
M1, DunaTv nél egyszerűen lefagy ,újraindul... (DIGI)
Mostanában érdekes rozsaszin színű minden indásnál...
Van, hogy 20 percet kell várni , addig ki be kapcsolja magát ...
Szóval ezek így felváltva.
A legújabb, hogy nem látja az USB -t (eddig működőt, és többel is ki lett próbálva, FAT32, NTFS)Firmware asszem 15.6 vagy valami hasonló, írtam privát fórumtársnak akinek van új változata, de ha van más valakinek is valami okossága vagy ötlete szóljon.
-
sandró60
addikt
Van itt Techwood-tulajdonos?
A fiamnak kellene egy kis segitség.
Akár PŰ-ben is. "feldúltam"a fórumot nem találtam választ a mostani csatorna változásokkal kapcsolatban.
Köszönöm. -
sandró60
addikt
Aki olcsón szeretne C-tuneres box-ot-sajnos felvételi lehetőség nincs benne
Innen rendelhet Az eladó megbizható.Nála lehetett megvenni a legendás Techwood-ot.Nálunk a családban,már több éve hibátlanúl működik.A hirdetésben szereplő box a Techwood-utóda.
-
fcc
aktív tag
Hol lehet venni Techwood beltérit? A gugli nem talál magyar oldalon, csak használtat.
-
jansky1
senior tag
Techwood stb másnak nem dobálja el a pendriveot? Arra veszem fel a műsorokat, de időnként kiírja, hogy nincs csatlakoztatva. Számítógépre átdugva persze nincs semmi baja, az stb viszont csak formatálás után látja újra. Ötlet?
-
Gézengúz
addikt
A Techwood magyar firmet itt is megköszönöm a készítőnek!
Köszönjük!
-
Gézengúz
addikt
Esetleg van valakinek kéznél ehhez magyar firmje?
Techwood
Receiver ID: /0009df/103e.dcf (PVR ready)Esetleg egy 2mondatos frissítő leírása?
Köszi
-
zichie
senior tag
Esetleg itt van ez, ennek az ára (forintra átszámolva) 26 ezer körül jön ki, de ezt nem tudom, hogy Magyarországon lehet-e kapni. Ráadásul - ellentétben a Technisat-os cuccal - egy tuneres.
A lényeg, hogy dvb-c tuneresen legyen és CI+ (nem sima CI) modulfogadó legyen benne. Sajnos a CI+ -os boxok (a CI+ miatt) eleve jóval drágábbak és nem okosíthatók. Szerintem az a pár prémium csatorna nem ér annyit. Az olcsó Techwood, Alma, Amiko, Synaps boxokon nincs CI+ modulfogadó, ahová a Digi Smart Cam menne. -
gyezo01
csendes tag
Üdv!
Tudna nekem valaki küldeni a 1061-es (Receiver ID: /0009df/1061.dcf), nem PVR-es Techwood tw-c7100-632 típusú boxhoz magyarított, v21.6-os firmwaret?
Előre is köszönöm! -
ogs
csendes tag
Üdv.
Techwood TW-C7100-632 boxhoz van már v21.6 nem hivatalos magyarítás.
Javítások főleg a böngészőben voltak:
-működik a fullScreen az iconcert-en és a fashion tv-n
-végre nem lóg ki az origo.hu (tv verzió) cikkeinek jobb oldalaAkit érdekel dobjon egy privit!
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Digikábelhez szeretnék egy beltérit. A jelenlegivel nem tudok felvenni műsorokat, ezért vennék másikat.
Tehát műsorfelvételre kellene elsősorban. Lehessen vele időzített felvételt is készíteni.
Nem lényeg, h hdd-s legyen, elég, ha usb-re lehet vele felvenni.
Ezt a 3 kütyüt néztem:
Techwood TW-C 7100-632
ALMA C-2220 CI CX E
Synaps CHD-3100M CX (erről találtam használatit, de abban nem szerepel, h lehet vele időzített felvételt készíteni)
Az ilyen set top boxok mind médialejátszók is? Az ALMA-val lehet lejátszani zenét videót, de a másik kettőről nem tudom.
A felsoroltakból melyiket ajánlanátok? Vagy van-e másik alternatíva? Ezek árban mind 10-14 között vannak. Ettől többet nem nagyon akarok kiadni. Persze 1-2e plusz lehet.
Köszi! -
akoska23
aktív tag
válasz
br.rak #27509 üzenetére
A linken a leírásában van auto keresés de én nem tudtam rájönni hogy hol találom.(mikor reseteltem a Samsungot akkor is csak a manuális keresést dobta fel az általa beállított frekvencián) A Techwood menüjében pedig nincs feltüntetve a network ID (legalábbis nem találtam.)
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok van egy ilyen: samsung DCB-H380 digitális kábel beltérim és a következő gondom van vele.
Nem talál semmilyen csatornát. A jelerősség fullon van a frekvenciát a modulációt és a szimbólum sebességet is be tudtam állítani az előző Techwood beltérimről de akkor sem talál semmit.Van még egy menüpont a network ID olvasgattam fórumokon hogy azt magának állítja be amikor megcsinálom a keresést ott marad ahova én állítom. Lehet ezzel van a gond? Próbáltam már nullán hagyni az értéket a végeredmény ugyanaz nem talál csatornákat.
Mit tudnék csinálni?
Egy kisváros helyi kábelszolgáltatójánál vagyok nem a Digi Kábel tv-nél.
Ákos
-
ogs
csendes tag
válasz
jansky1 #27294 üzenetére
Tudtommal a Techwood TW-C7100-632 típus alatt két fajta box fut:
- Receiver ID: /0009df/103e.dcf (PVR ready)
- Receiver ID: /0009df/1061.dcf (no PVR)Nézd meg a boxodon, hogy neked melyik van!
A menüben:
Menu/Setup/Configuration/Receiver Upgrade/Receiver IDHa esetleg a 1061-es van, akkor trükkel megoldható, hogy legyen PVR, de a garancia szerintem akkor ugrik.
-
jansky1
senior tag
létezik, hogy ugyanolyan típusú techwood stb-k közül az egyik tud felvenni, a másik meg nem?
az enyém dobozában nem is ez a user manual volt.
sőt enyémben szó sincs pvrről
-
jansky1
senior tag
ma üzemeltem be egy techwood stb-t, egy sima hálozati keresést nyomtam az alap érékekkel
eurosport hd-k másnál is "service is not running" ? fekete kép
m3-at nem is találtam -
jansky1
senior tag
hello
techwood stb pvr és timeshift funkciójáról tudnátok adni egy kis tájékoztatást? luzer manualban nincs benne
tv-n nézném vissza a felvett adásokat, 8 gb-os pendrive elég, ha csak 1-2 műsor lenne rajta rögzítve, nem pedig egész heti műsorok ?
-
gyezo01
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és láttam, hogy a legtöbb emberkének min. v16, de inkább v18-as firmware van a Techwood tw-c7100 632 boxán. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám frissíteni az enyémet, mert azon még a v12.5 van, ami 2011-es? Próbáltam a netre kötni és elindítani a frissítést, de nem talált semmit.Egyáltalán érdemes-e frissíteni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ogs
csendes tag
Akit érdekel van új verziójú magyarítás (v20.7) a Techwoodhoz (priviben lehet érdeklődni).
Újdonság a v20.7-ben a v18.6-hoz képest, hogy a Freeze gomb megnyomásával előcsalogatható a böngésző és lehet pár HBBTV oldalt nézegetni a box segítségével (pl. iConcert, Euronews).Nem egy villám a böngésző (és nem atom stabil), mert a vas 220MHz-es csak, de aránylag használható/kivárható
-
ZolySoft
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, akinek van Techwood tw-c7100-632 dvb-c stb-a,
az hogy használja a dlna-t? Nekem nem akar összejönni.
Tűzfalak kikapcsolva. A hálózaton egy LG tévé látja akár a
Serviio-t, akár a Nero 4 Home Essentials-t.
A tunert ki is tudom pingetni, tehát a hálón van,
de mégse lát dlna-t. Válaszotokat előre is köszönöm.
(firmware v18.6) -
tfec80
tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Amiko thd-8240 t2 cicx e típusú stb-ot vettem, de képtelen vagyok beállítani a digi tv-hez. Az automata keresés teljesen téves frekvenciákat vizsgál, ha manuálisan írom be a frekvenciákat, akkor meg kb. 30% a találati arány. Sok frekvenciára azt írja, hogy 0% a jelszint, ami nem igaz, mert eddig egy techwood stb-szal teljesen jó volt. A meg tudom adni a frekvenciát, a qam értéket, de a symbol rate-et nem, nem engedi változtatni az automata értéket.
-
törölt tag
Milyen felvevős STB-t ajánlanátok Digihez?A linkelt Techwoodot (ha az volt) már nem találom.
-
Flashget
félisten
ha már beltéri...úgy tűnik kifogytak a Techwood stb-ből.
-
fess
őstag
techwood beltérinél más nem találkozott olyannal, hogy mkv filmnél nem hajlandó hangsávot váltani? mi lehet a gond?
-
ogs
csendes tag
válasz
adakiller #22473 üzenetére
Az AMIKO többet tud (pl. 1080p, youtube támogatás, ...).
A Techwood olcsó (én meg vagyok vele elégedve a hibáival együtt is), de nem tud mindent (max 1080i, nincs benne youtube, ...).
Kérdés, hogy neked ér-e annyit a plusz tudás.
Szubjektív véleményem: mindkettőnek rendben van az ára (a tudásukkal arányos)
-
adakiller
senior tag
A korábban linkelt Techwood vagy AMIKO THD-8240 T2 CI CX E-t ajánlatos? Árban dupla annyi az Amiko, de ér annyit minőségben?
-
Techwood-ra van már magyarítás?
-
Flashget
félisten
amennyiben a nem kódolt digitális csatornákhoz kell vagy a Techwood vagy amiket itt látsz felsorolva.
[link] a jó.Techwood kapcsán ne lepődj meg a dobozon található PVR Ready szöveg láttán mert lehet vele rögzíteni külső (HDD vagy pen) forrásra:
- Kipróbálta és nem megy a PVR?
- Még nem, hisz most ment el a futár, de itt a doboz a kezemben és ezt írja rajta.
- Akkor próbálja ki nyugodtan, menni fog
- Most le akar rázni?
- Dehogy. Csak az van, hogy mielőtt kiküldjük, minden dobozt leellenőrzünk. Ebből a lendületből a gyári firmware-t is kicseréljük benne - ezúttal PVR-esre. Tehát nyugi, menni fog.Viszont a kódolt mozicsatornákhoz ezek a stb-k nem jók ahhoz a digitől kell kérni.
-
Zsadi
őstag
Techwood tulajoktól kérdezném, hogy hálózati tárolóra mentést tudja-e a készülék?
Epg kezelése jó? -
ogs
csendes tag
válasz
umbriel #21502 üzenetére
kábelTv: Koax
A net és a telefon egy közös UTP kábelen jön, aztán bemegy egy osztóba: utána a net UTP a telefon meg telefon kábel. Nálam a számítógépig megy az UTP a lépcsőházból és csak utána ágazik külön a telefon és a NET. Ha házat kábelezel, akkor érdemes amúgy is a TV-khez is UTP-t is húzni, mert a SMART TV-kbe már az is kell (wifin, nem nagyon megbízhatóak a jelenlegiek) plusz említetted az IP TV-t is, ha később váltanál DIGI-ről másik szolgáltatóra (egyes DVB-C SetTopBoxokhoz se árt UTP, pl az itt közkedvelt Techwood DVB-C STB-hez is jó, ha van) -
sutiand
tag
Sziasztok!
Kábeles DIGI TV előfizetésem van. Olyan DVB-C esetleg kombo DVB-C/T HD set top box-ot szeretnék vásárolni, amivel a HD adásokat is tudnám HDD-re vagy Pendrive-ra rögzíteni eredeti minőségben. Fontos lenne, hogy a felvett anyagot át tudjam tölteni PC-re további szerkesztéshez.
A következő készülékeket nézegettem:
1- AMIKO THD-8240 T2 CICX E
2- Selteka CIC-412HD DVB-C
3- Synaps CHD-3100M CX
4- TECHWOOD TW-7.1 K-C
5- ALMA C2200Megbízható, jó képminőségű, későbbi firmware frissítéssel ellátható, készüléket keresek.
Segítséget és a válaszokat köszönöm. -
Flashget
félisten
Digikábelre szerződő új ügyfeleknek.
Digi rendszeren egyszerre jön az analóg és a digitális kódolatlanul.
Akinek korszerű LCD/LED/Plazma tévéje van és mpeg4-es DVB-C tuner van benne (2010-től magyarországra gyártott készülékekbe már van), nem kell külön stb a digitális csatornákhoz, mert menni fog rajta az összes HD és SD digitális csatorna kívéve a kódolt filmcsatornákat (HBO, HBO2,Cinemax,DigiFilm). Koax kábel be a tévébe és hangolni kell csak. Viszont márka típusonként eltérő a módja az összes csatorna megtalálásának. Pl. samsung estében automata hangolás és hálózati keresésre kell állítani. Van olyan pl. LG ahol nem Magyarországot hanem valamely északi pl. Finnországot kell állítani ha nem jön be valamennyi csatorna.Aki viszont felvenni is akarna digiről pl. Digisport HD csatornáról vagy bérel a digitől vagy megveszi 12K ill.32K áron a beltérit, de van más lehetőség is. Célszerű venni egy Techwood ami a legolcsóbb 10.000Ft-os asztali tuner digikábelhez vagy erről az oldalról válogat nagyobb tudással rendelkező esetleg magyar menüs tunerból.
-
ArGab
őstag
válasz
werszomjas #21122 üzenetére
Analóghoz nem kell box, digitális pedig kódolatlan (kivéve HBO/DigiFilm), és így elég hozzá egy DVB-C tuner. Tévédben ez sajnos nincsen, így ha digitálisat szeretnél (mindenképpen jobb lesz a minősége) akkor settopbox kell. Digiset ennyiért megvenni semmiképp nem éri meg, 10k körül linkelgettek itt régebben egy Techwoodot (talán ez). Esetleg a DigiFilm megrendelésén érdemes elgondolkodni, mintha mellé az SD boxot ingyen adnák, de nem biztos. 1024*768-as felbontáson HD-nek túl sok előnye nem lenne.
Analóg és digitális is ugyanazon a kábelen érkezik.
Ha nem digitálisat rendelsz box-szal, akkor papíron analógot kötnek be, de eléred mellé a kódolatlan digitális csatornákat is, csak egy DVB-C tuneres tévé vagy settopbox kell hozzá amit a tévére kötsz. -
bacus
őstag
Szeretném kérdezni, hogy a TECHWOOD stb milyen formátumban tárol? Mivel lehet a pc-n lejátszani, esetleg konvertálni?
Még nincs ilyen kütyüm, de egy ismerős vett, sajnos távol van, igy nem tudom megvizslatni.
-
fess
őstag
ha techwoodon futtatok egy keresést,az újakat berakja a csatornalista végére vagy az egészet összekavarja?
-
ogs
csendes tag
Kedves Techwood TW-C7100 tulajok!
Kinek van 18.5 vagy újabb firmware a boxon?!
Az elküldhetné nekem, hogy magyarítsuk!
Előre is köszi.
-
ogs
csendes tag
Kedves Techwood TW-C7100 tulajok!
Összedobtam egy kis leírást, hogy hogyan lehet a telnetet aktiválni a box-on, valamint egy kis progit (twmanager) amivel le lehet tölteni a felvételeket PC-re hálózaton keresztül:
[link]Valamint egy páran érdeklődtek, hogy meg lehet-e oldani a magyarítást: jelentem megoldható, de nagyobb meló, várom privibe a vállalkozó szellemű segítőket!
Az ez EPG-vel meddig szerencsétlenkedik a DIGI? Még mindig egy csomó csatornán nincs!
Üdv.
ogs -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Van egy Techwood TW-C7100 DVB-c beltérim és van néminemű gondom vele. Az hogy a menüje nem magyar nem érdekes könnyű installálni de sajnos több csatornán sem tudok magyar hangot állítani mert nincs ilyen opció. Egy kisvárosban lakom az itteni magán kábel tv szolgáltatónál van előfizetésem. Simán csak analógban minden magyarul szól csak a box-on nem tudok magyar nyelvet állítani de Cseh meg Angol az van. Egy firmware frissítés megoldaná a problémám? Mondjuk hirtelen nem is tudom hogy kezdenék neki de ha valaki elmagyarázza és esetleg valakinek van rá megoldása azt megköszönném. Nem jó az analóg jelet pár méterről Lcd tv-n nézni......
Üdv Ákos
-
ruzsass
tag
válasz
juhi56 #20630 üzenetére
Egy MPEG2-es DVB-C tunerrel rendelkező TV-vel is kellene tudnod fogni az SD felbontású csatornákat csak a HD adások MPEG4-esek. Szerintem első körben állíts be valami másik országot(pl: Norvégia) a tunerbe és keress újra hátha meglesznek. Esetleg ha tudod állítani a Symbol rate: 6900-ra állíts át nekem is csak így találta meg a Samsung LCD-m. Egyéként a legolcsóbb külső DVB-C tuner itt a fórumon a Techwood.
-
Ltd
csendes tag
Techwood c7100 STB tulajok!
Lehet előre programozni adások felvételére? Ha igen, hányat ? Hogyan?
Készülök venni egyet, de ha nem lehet előre programozni, akkor nem ez kell nekem...köszi!
-
Mjani72
csendes tag
válasz
sityupityu #20541 üzenetére
Nálunk vidéken volt csatorna keverés. :-) (Békéscsaba). LG-tv újra kellett pakolászni pár csatornát de amin meglepődtem a hálóba lévő (sokat szidott) techwood-on nem. Lg frekit tárol csatorna listába , techwood nevet. A neves szimpib :-)
-
ogs
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen Techwood csodát (TECHWOOD TW-C 7100). Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valami oldalt, ahol valami custom firmware van hozzá, vagy le van írva, hogy hogyan lehet bejutni a rajta futó linux-ra?! Mert nem nagyon tudom hálózaton keresztül elérni a rajta levő felvételeket, a vinyót meg macera mindig kivenni.
Előre is köszi.
@ Blackhole13: Nálam (Bp. X. ker.) jó minden.
-
sandró60
addikt
válasz
TheCujo #20246 üzenetére
Ez a legolcsóbb megoldás Techwood box A digi kábel összes csatornáját be tudod fogni.Igaz Angol a menű része,de az oldalon van egy link ami útbaigazitást ad
-
-
JuliuS
tag
válasz
sandró60 #20112 üzenetére
Köszi, megnéztem. Ez a kütyü 10 ezer forint árelőnnyel bír az előzőleg linkelt STB-khez képest (amiknél ugye egál volt az ár a BD-playerekhez képest), de szerintem a bluray lemezek lejátszásának lehetősége és a dvd-író eladhatósága megér annyit. Ráadásul elég khmm... vegyesek a vélemények erről az eszközről itt is, ahogy visszaolvastam. És nem akarok tech-sznobnak tűnni, nem csak a világmárkák jöhetnek szóba, de azért ez a Techwood meglehetősen rizikósnak tűnik.
-
sandró60
addikt
válasz
JuliuS #20111 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt az stb .Ez aránylag megfizethető és tudja a pvr-t is.Itt a fóromon sok embernek van ilyen boxa.Álltólag a felvett anyagot nem csak a saját tévén lehet lejátszani.(még nem próbáltuk) Techwood box A családban 2-db van és jól működik.Csak digitális adókról megy a felvétel.
-
sandró60
addikt
válasz
bexinho23 #19432 üzenetére
Ez kell neked.A fiamnak 2-darab is van belőle,pedig ő nem is a diginél van.Van benne felvételi lehetőség is.Azt hiszem a neten a legolcsóbb megoldás.Itt a fórumon sok embernek van belőle és megvannak elégedve vele.Techwood stb c-tuneres Ha a bérleti dijat nézed akkor talán amit ajánlottam az jobb megoldás és ha nem kell akkor még az árában el tudod adni
-
wutuka
aktív tag
Na, még egyszer! Hátha
Sziasztok!
Vásároltam egy Techwood dvb-c tunert.minden rendben van vele képileg. gyönyörű szép képe van a Panasonic TV-n, igencsak látható a különbség a sima SD bos képéhez képest.
DIGI TV hálózatán megy.
A gondom az vele,hogy egy csomó nem magyar nyelvű csatorna van,aminél át lehet állítani ugyan magyarra, a settings-ben el is mentem a változtatásokat,mégis,kikapcsolás után a legközelebbi indításkor ismét idegen nyelvű az adott műsor.Talán,sőt biztosan nem jól csinálok valamit,kérem akinek van ötlete ossza meg velem.A software frissítést megtettem,így már a legújabb program szalad a gépen, de a jelenség maradt.
-
wutuka
aktív tag
-sziasztok!
Vásároltam egy Techwood dvb-c tunert.minden rendben van vele képileg.
DIGI TV hálózatán megy.
a gondom az vele,hogy egy csomó nem magyar nyelvű csatorna van,aminél át lehet állítani ugyan magyarra, a settings-ben el is mentem a változtatásokat,mégis,kikapcsolás után a legközelebbi indításkor ismét idegen nyelvű az adott műsor.talán,sőt biztosan nem jól csinálok valamit,kérem akinek van ötlete ossza meg velem. -
dh66e
veterán
-
ronson
őstag
válasz
sandró60 #18472 üzenetére
Én az elsők között vettem Techwood-ot, nekem jól szolgál azóta is. Ja és időnként automatikusan frissíti magát a netről, ami nálam már 3-szor is jelentkezett, szóval valamit csak barkácsol a szoftverével is a gyártó, bár mivel csak TV-t nézek vele, nem igazán vettem észre változást, de betonstabil a cucc az tuti.
-
Flashget
félisten
válasz
gabor0505 #18459 üzenetére
Keress rá a Techwood szóra vagy innen válogass.
HD-s box 20K környékén van ami pvr-t is tud.
-
Gézengúz
addikt
Hogy visszatérjünk a Techwoodra...Nekem úgy talált meg minden adót, hogy hálózati keresésnél a legfelső értéket 121500-re (ahogy írtátok), a legalsó értéket 1000-re állítottam...Baromi sokáig csinálja de minden meg lesz..a 3 rádió is..
A wales-i beállítást köszi, remélem az is rendben lesz, mert édsanyámnak a language már problémás lett volna úgy láttam...
-
fess
őstag
Sziasztok
Techwood beltérinél be lehet azt állítani,hogy a csatornákat kikapcsolás után ne angolul hozza be? -
fess
őstag
üdv
Ma kötötték be a digikábelt,a tv megtalálja az analóg csatikat,de amikor átdugtam az antenna kábelt a techwood beltéribe és a videó alapján beállítottam nem talált csatornát. Manual search-nél a jelszintnél csak 1 piros vonal van. Rossz lenne a beltéri vagy én csináltam rosszul valamit? -
Mjani72
csendes tag
Sziasztok.
Ugy 2hónapja van digim eddig csak pozitiv élményem van,
Opikával jönnek be egy zte modembe. Valakinek sikeült már életre kelteni benne a routert?
Most használok egy wifist de kéne még egy port :-( 4kevés lett, vettem a hálloba egy techwoodot és hálozatra akarom kötni.
Techwood amugy árhoz képest tökéletes, felvett anyag pár perc alatt pc-re másolható,, gyors csatorna váltás stb.
Jani -
gypali27
csendes tag
Kedves Fórum tagok!
Leírom, hogy áll a Techwood tuneres témám.
sandró60-nak köszönöm a segítséget
Csatornák törlése, alapbeállítás visszaállítása után:
Automatikus keresésnél, átállítom a nyelvet németre, mert ugye angolnál 11000-nél indul a keresés és nem talál semmit.
Németnél 10800- így szépen végig megy a keresés talál 91 csatornát jelen esetben digi csomagban.Viszont nincs közszolgálatim.
Manuális keresésnél kitöltöm a digi leírása alapján :
Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAMA hálózati azonosító:
Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001Beírom elkezdi keresni végére ugrik a folyamatjelző és kiírja nem talált csatornát.
Network keresésnél, pedig a 362000-nél megáll sw dl digi lépésnél és lefagy, megáll nem megy tovább.
Van valakinek még valami ötlete tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
A lakásban van két Techwoodos SD boxunk és van egy FullHD-s Samsung tv-m amihez nincs box mivel értelemszerűen a C-s tunert használom.
Nos nincs gond sehol a képpel, de az egyik SD boxnál a 794 Mhzes frekin nagyon gyenge képminőség. Sport 1-2 és az új BBC is gyakran kockásodik. A Box szerint itt a szint kb 45% a minőség meg 45-50% körül van míg a másik boxon a minőség 90% körül van a Samsungnál meg a Jelerősség 54 és a bithibaarány 0 nagyritkán 1-es.
A többi frekin mindhárom készüléknél tökéletes a kép és hangminőség.Kábelezési gond lehet? Vagy csak jelentsem be az ügyfélszolgálaton?
-
Komi28
senior tag
válasz
ronson #16767 üzenetére
Techwood milyen típusú ill. felvenni is tud miközben másik csatornát nézel? Köszi
Ugyanis nekem erre kellene :
Esetleg ellehet osztani úgy a bejövő kábelt, hogy valamilyen eszközzel felvehető legyen a műsor? A tv tud felvenni hdd-re, de felvételkor csak az adott műsort lehet nézni ha másik csatornára váltok akkor a felvétel megszakad. Van valakinek valamilyen ötlete?
Ez pár hsz előbb volt. Ezt tudja a Techwood? -
klaczi
aktív tag
válasz
ronson #16767 üzenetére
A Techwoodot annó én is megrendeltem! Éppen nyaralni mentűnk és azt kértem tőlük, hogy kb. 7 nap múlva szállítsák. Ezt szépen visszaigazolták. Hazaértűnk vártam, hogy megjön, és semmi. Mikor sürgettem visszaírták, hogy elfogyott. Sürgös volt nekik az a sz@ros 8500 forint. Ezért eladták másnak akitől néhágy nappal előbb látták a zsozsót. Ócska cégnek tartom.
Itt a PHán vettem a másik kütyüt és egy CRT tévét gyönyörűen kiszolgál. Ráadásul referenciaként is szolgál. -
ronson
őstag
Igazából a Kaon-nak egy faxa tulajdonsága volt amit sok drágább STB sem tud, az az, hogy kiírta a csatorna nevét a kijelzőjén.
A Techwoodal, igazából a topik tanulsága szerint nem nagyon baxott rá senki, pláne hogy alapszintű pvr-e is jó, van DLNA, kompromisszumos mkv lejátszás (de amit nem azt egy gyors demuxolás után lejátsza).
Mindezt hálistennek még 8500 pénzért vettem.Mikor megvettem 1-2 fagyás volt, de azóta már 2x frissítette magát, így ezek elmaradtak, gondolom, javították.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Tökéletes egyensúlyban a OnePlus 13T
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- Szerverterem bontás - HP DL360e / 360p / 380e G6-G9 hostok + PSU
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest