Hirdetés

Aktív témák

  • inkubator

    tag

    A sok olcsó kajától hájasodunk így nem is gond hogy kerékpárra "kényszeredünk". Sajna nem mozgunk annyit mint őseink, akik zsíroskenyérre cukrot kentek és mégse voltak dagik. (magamból indulok ki) Kezdem elhagyni a cukrot és a kenyeret, zöldségből és gyümölcsből is lehet jókat enni és új ízvilágot felfedezni amit már a só és cukor kezd kiölni az ízlelőbimbóinkból.

    Remélem minél több kerékpár utat csinálnak a városban. Persze a kerékpárnak is van hátránya:
    1., Ha a TESCO-stól egy kicsit jobb keród van, nem hagyhatod a bolt előtt vagy a suli előtt mert még az U lakatot is átvágják. Röhögtem is hogy nagy naivan a kerékpárút mellé tárolókat helyeztek el, látszik is hogy kihasználatlanok :D Ha a suliban lenne zárt tároló vagy az udvarra kapun belül el lehetne helyezni a bringát, azzal járnék télen nyáron, de mivel mellettünk gyenge képességű ámbár tolvaj embereket képeznek (tisztelet a kivétel) így a sulitól hetente 1-2-3 bringát ellopnak. Hely: Ótemető utca
    2., Drága a teleszkóp, tiszta rablás hogy a kocsikba 5-10.000 ft, a bringába meg 60.000-től lehet kapni egy normálisabb darabot és messze nem bír annyit mint a kocsié.

    Mielőtt valaki rám sütné megjegyzem hogy egy alsó-középkategóriás bringám van olcsó teleszkóppal.

    Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1

Aktív témák