Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#18001) Sanyabá válasza bence78 (#17999) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Meg a szoba bezárása kimaradt! :P

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#18002) bence78 válasza dudikpal (#18000) üzenetére

bence78
(fanatikus tag)

ezt meg mire mondod? :F azt szeretné Sanyabá, ha a gyerek ne internetezzen

Egyéni vállalkozók könyvelése, számvitel oktatás - érdeklődni privátban

(#18005) wwhy válasza Sanyabá (#17998) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

vszleg feltett egy keyloggert így aztán bármit "kitalál" :DDD
egy jó jelszót nincs ahogy "kitaláljon"/feltörjön

cseréld le a PPoP/router/proxy (ami van) stb. jelszavakat, ne feltétlenül a gépet védd

dudikpal: 1xű: hozzáadja az AV/IS-hez, mint kivételt, oszt csókolom ;)

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#18006) Adonimus

Adonimus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

(#18007) Sanyabá válasza bence78 (#18002) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Értem én hogy dudikpal mire akart célozni, hogy a gyerek inkább otthon legyen a gép előtt mintsem hogy az utcán csavarogjon és a telefonjával szórakozzon.

(#18008) dudikpal válasza wwhy (#18005) üzenetére

dudikpal
(fanatikus tag)

Ott a pont! Ha jól el tudod rejteni, keyloggerrel bármit ugye :D

webshop.garmix.hu Megérkeztek a NanoPadok, valamint feltöltöttük a fotós kiegészítőket!!!

(#18009) qfm válasza dudikpal (#17995) üzenetére

qfm
(senior tag)

Nekem speciel hiányzik a Lidl, sok olyan cuccot árulnak amit szeretek, és máshol nincs, akárhányszor utazunk, szinte mindig biztos megálló.

Net letiltós kérdésre:

modem/router elvitele, proxy átírása, rendszergazda fiók jelszavazása, intefész letiltása, táp kikötés, netlimiter, stb.

[ Szerkesztve ]

(#18010) Sanyabá válasza wwhy (#18005) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha ezt leírnád részletesebben ,akkor talán még én is megtudom csinálni.Jöhet privibe is! :R

(#18011) wwhy válasza Sanyabá (#18010) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

hosszú lenne :)
attól függ milyen net van, router van-e, szolgáltató engedélyezi-e a jelszócserét :F

IE-t pl ÍGY

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#18012) qfm

qfm
(senior tag)

Na ez durva:

[link] (nem hirdetés, csak egy kép fémtolvaj "barátainkról" :((()

(#18013) dudikpal

Tudom én hogy valamiért védik őket szörnyen, még a haonon is azt csinálják hogy letiltják a kommenteket ott ahol nyilvánvaló hogy cigányokról van szó, a többinél meg egyszerűen el se ismerik hogy ők voltak. Jellemző hogy az egész tömb házban egy van belőlük, és vele van folyton gond amúgy.

[ Szerkesztve ]

(#18013) dudikpal válasza qfm (#18012) üzenetére

dudikpal
(fanatikus tag)

Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem durva, hanem mindennapos dolog, csak a tévébe nem ezt mutassák, hanem a buzifelvonulást....

webshop.garmix.hu Megérkeztek a NanoPadok, valamint feltöltöttük a fotós kiegészítőket!!!

(#18014) Sanyabá válasza wwhy (#18011) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fibernet van Scientific Atlanta modem,és Belkin a router.

(#18015) dudikpal válasza qfm (#18012) üzenetére

dudikpal
(fanatikus tag)

"még a haonon is azt csinálják hogy letiltják a kommenteket ott ahol nyilvánvaló hogy cigányokról van szó"
És most gondold el azt a röhögést amit levágtam, amikor a sajtószabadságért tüntettek :DDD :C :U

(#18016) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Gyerekek, most csak nekem újdonság, hogy a mentett Kedvenceknél, és az utolsó hozzászólások fórumainak listájánál is jelzi, ha van új hsz?

dudikpal: Jaja, erről rizsálok én is... :K

[ Szerkesztve ]

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#18017) Sanyabá válasza qfm (#18012) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nálunk ilyen nem eshet meg :N itt már van annyi eszük hogy földarabolják fél méteres darabokra. :D

[ Szerkesztve ]

(#18018) dudikpal

dudikpal
(fanatikus tag)

HJümm...vmi változást észlelek vala.
A kedvenceim fórumtémáknál megjelent az x új felirat...vagy csak én nem vettem eddig észre? :U

[ Szerkesztve ]

(#18019) qfm válasza elfelejtette (#18016) üzenetére

qfm
(senior tag)

Körülbelül negyed órája láttam az első ilyet, nekem is feltűnt, de nem nagyon keltette fel az érdeklődésem :D Amit látogatok azt enélkül is megnézem, amit meg nem, azt így se :D

(#18020) elfelejtette válasza qfm (#18019) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Ja, de így ha nem jön új hsz, akkor látom, és nem kattintgatok feleslegesen. :K

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#18021) Laraxior válasza elfelejtette (#18020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

még nem teljesen üzemképes a cucc :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#18022) A Tejesember válasza pohár (#17943) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Kerítettél már modemet+ kábelt?

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#18023) drater

drater
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

HTC Incredible S Eladó / csere / Beszámítás!!!
További info és képek: [link]

(#18024) a-ttila

a-ttila
(újonc)

Eladó egy Core2Quad Q9400-as procim hűtővel
6 megás gyorsítóval
4X2,66-on fut

(#18025) pohár válasza A Tejesember (#18022) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jönnek szép sorban az ajánlatok, úgymond felvásárló leszek mostantól :D

egy ismerősöméknek kell, most találtam nekik itthon kettőt, később még igényt tartanak többre is, szóval majd később elhozom a modemed ha van :K

kábelből csak ilyen 1-2 méteresek érdekelnének, ha lehet szerelve

és még mindig keresek olyan embert akinek családtagja/barátja/barátnője/kutyája/macskája a Media Marktban dolgozik, kéne pár infó

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#18026) kymera válasza pohár (#18025) üzenetére

kymera
(tag)

Üdvözlet mindenkinek

D-Link 360 T (NEM "R") eladó - 6000 Ft

Pár eladó alkatrész:

Új termékek!
-4 Gb rozsdamentes acél pendrive, saját dobozában,Artisjus matricával - 2000 Ft

3,5" SATA2 HDD (újak,bontatlanok)
-160 Gb Hitachi - 6000 Ft
-320 Gb Seagate - 6800 Ft
-2 Tb WD (1 év garancia) - 16800 Ft (újak,bontatlanok)

2,5" SATA2 HDD (újak)
-120 Gb Fujitsu - 5500 Ft
-160 Gb Fujitsu - 6500 Ft
-320 Gb Seagate - 9000 Ft

Asztali-gép RAM-ok:
-DDR1 1 Gb Kingston (újak) - 6500 Ft
-DDR2-533 512 Mb - 1200 Ft / db
-DDR2-800 1 Gb Kingston (újak) - 3900 Ft
-DDR2-800 2 Gb Kingston (újak) - 7200 Ft

Notiramok:
-512 Mb DDR1-333 - 3500 Ft
-2 Gb DDR2-800 (új) - 7000 Ft

Toshiba 1,8" HDD , 20 Gb , új , bontatlan csomagolás - 2.000 Ft

-Asus P5GD1 FM alaplap,LGA775,PCI-e,DDR1,IDE,SATA (új) - 4500 Ft
-FSC D1931 alaplap,LGA775,AGP,INT VGA,IDE,SATA (új) - 4500 Ft

-E5300 DC LGA775 proci (új) , 3 hó gar - 9000 Ft
-E6320 C2D LGA775 proci 3 hó gar - 12500 Ft

MSI 7379 új alaplap + E4500 C2D proci - 15.000 Ft

MSI 7304 AM2 alaplap (Phenom ready,SATA , PCI-e,INT VGA DVI,LAN,7.1 hang) - 5500 Ft

Minőségi USB-s Fujitsu-Siemens Hybrid TV-Tuner (Analóg/DVB-T) - Bontatlan , új - 7000 Ft !

-20V 4,5A eredeti FSC töltő - 5000 Ft
-19V 3,16A eredeti FSC töltő - 4000 Ft

Az alaktrészek átvehetők személyesen Debrecenben , Püspökladányban , Hajdúszoboszlón , Nyiregyházán , Budapesten.

Posta megoldható.

Érdeklődni priviben vagy 70-2340239.

Köszönöm

Üdv

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

(#18027) pohár válasza kymera (#18026) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

juuuj, nekem ócón kell, használt 360R árfekvésű :B

a WD winyód hogy hogy csak 1 év garis? nem 5 év gari szokott lenni rájuk? :F

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#18028) kymera

kymera
(tag)

Olvastam dudikpal és más fórumtársak eszmefuttatását napjaink "integrációs" problémájáról. :W
Eddig csendben voltam , a véleményemet nem nagyon hangoztattam - bár aki személyesen ismer az tudja hogy "szeretem" a tezsvííreket - de ami a napokban történt az totál kiverte nálam is a biztosítékot .

Szép , békés kis városunk (H.szoboszló) eddig relative mentes volt az ilyen jellegű "integrációs" problémáktól. (mondom ezt úgy , hogy azért a gyerekek nálunk sem mernek dizsibe menni mert sok a ráérős "munkanélküli" ...

Némi védettséget nyújtott az a tény hogy a szoboszlói ingatlanok nem az olcsó szegmensét képezik az ingatlanpiacnak. Nade ez így nem mehetett tovább - "szinesíteni" kell a város összképét - gondolták városatyáink és kitalálták hogy "adjunk 200.000-ért város-széli ingatlanokat a rászorulóknak..." Írd és olvasd - kétszázezerért - :((( .
Nade ha ez nem volna elég - "akinek nincs 200.000 Ft-ja és mégis 'integrálódni' szeretne , az ledolgozhatja közmunkában....."

Kicsit kiborultam és felkerestem én is a megfelelő hivatalt - "jöttem én is mert rászoruló vagyok" (mondjuk a bőrszínem az nem stimmel a célcsoportéval) - ráadásul én kp-ban fizetném a 200e Ft-ot ! (nem vágytam "érdekes" szomszédokra , de kíváncsi voltam)

Találjátok ki mi volt a válasz.... "Ön nem eléggé rászorult..." :W

NO COMMENT

(#18029) kymera válasza pohár (#18027) üzenetére

kymera
(tag)

A forgalmazótól 1 évet kaptam - ennyit adok én is. A 3 éves gyártói garancia érvényesíthető a bp-i képviseleten keresztül :K

a 360 R és a 360 T között ég és föld a különbség !

:R

(#18030) kymera

kymera
(tag)

Keresek uATX-es 462-es alaplapokat .
Ajánlatokat privibe kérek szépen.

:R

(#18031) a-ttila

a-ttila
(újonc)

SOS-be eladó haverom Sony Vaio PCG-3H1M laptopja.Így könnyebb rákeresni:VGN-FW41ZJ.
Nagyon jó kis gép 6 Giga memó 640 sata bluray író benn 1 Gigás videókari benne szép állapotban táskájával eladó.
És eladó még ezen felül egy soni HVR-1-es kamera tartozékokkal.
Mégpedig 2 gári aksival gyári táskájával 1 darab white lencse.
Akit érdekel írjon pü ben mert sürgősen eladó.

(#18032) Kryczek válasza kymera (#18028) üzenetére

Kryczek
(tag)

az egész témához csak azért nem szólok hozzá (bármilyen meglepő) mert egy életre kitiltanának innen ha elmondom mit gondolok, és mi a hozzáállásom az adott "emberek csoportjához". így csak annyit mondok engem is nagyon zavar az egész téma. :((( :((( ..

(#18033) A Tejesember válasza pohár (#18025) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Rendben, majd keress légy szíves.Van egy Huawei SmartAX MT800u-t modemem és pár gyárilag szerelt kábelem is.

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#18036) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Kb 2 hét múlva lesz egy Hitachi 2TB-os 5K3000-es bontatlan winyóm 2 év 11 hónap garral a Mobilxbe.15999Ft

Walter White is Bad*ss!!

(#18040) qfm

qfm
(senior tag)

Valaki tudna kölcsön adni egy napra (vagy kevesebbre) egy Minolta AF 50 f1.7 (vagy ha ez nincs, akkor 1.8, 1.4 stb.) fix objektívet? Egy Alfán szeretném kipróbálni milyen.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#18041) petiwr

petiwr
(tag)

Valakinek nem akad egy felesleges mágneses rajztáblája az amit a kicsiknek szoktak venni amit le lehet törölni.

HTC Desire HD ROM:IceColdSandwich - 7.4 - AOKP SD:Kingston 8GB microSD, Dropbox 5.25 GB, Box 50 GB

(#18044) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

ÚJ bontatlan csomagos Fujitsu Lifebook AH530 81.000 Ft!

Intel Pentium P6200 (Dual-Core) (2,13 GHz, 3 MB Cache)
Intel HM55
2 GB DDR3-1066 SO-DIMM, 1 slot szabad
250 GB SATA
DVD+/-RW DL
39,6 cm (15,6") HD LED fényes 1.366 x 768
1,3 MP Webkamera
Intel HD Grafika
HDMI, VGA
Intel High Definition Audio
1 Mikrofon
Gigabit LAN (10/100/1000 Mbit/s)
Wireless LAN 802.11 b/g/n
Bluetooth
3x USB2.0
Express Card
VGA
HDMI
Line-Out
RJ45 LAN
Kensington Lock
4 in 1 Card Reader (SD/MS/MSPro/MMC)
OP rendszer mentes
1 év garancia.

(#18046) Cybertrone

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Esetleg ha érdekel valakit:
[link] :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#18048) Nert válasza Kryczek (#17854) üzenetére

Nert
(újonc)

A gyalogosokon nincs annyi felelősség, mint az autósokon! Hogy lenne már annyi? :N

Törvény:
"A jármű vezetőjének a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy a járművel, amennyiben szükséges, a gyalogos átkelőhely előtt meg is tudjon állni."

Ezt nem lehet félreértelmezni: Az autósnak számítania kell rá, hogy a gyalogos leléphet körültekintés nélkül is. Hogy ne lehessen belekötni ide írom, hogy a forgalmat nem akadályozva, tehát például nem állhat meg a zebra közepén, meg nem takarásból kirohanva vagy a biciklivel áttekerve.

Egy EMBER óvatosan közlekedik, ha pl. kertvárosi részen utcán játszanak a gyerekek. Hiába a gyerek hibás, az autós akkor is egy min. 1 tonnás fémdobozzal megy. Lehet idegeskedni, meg káromkodni! A sérülés valószínüleg nem csak egy horzsolás lesz. Ugyanúgy egy biciklivel is lehet súlyos sérülést okozni ugyanebben a szituációban egy kisgyereknek, de akár egy meglett embernek is, ha mondjuk 30-al nekimész hátulról, mert kilép eléd egy autó mögül. Itt a hangsúly azon van, hogy az értelmesebbje próbálja megelőzni a balesetet és fokozott figyelemmel közlekedik, hiába neki lenne elsőbbsége és őt védené a törvény. Verheted a melled, hogy te szabályosan mentél, te nem hibáztál. Így van! És? Attól az a gyerek vagy felnőtt lehet egy életre lesérül. Egy átlagember soha nem fogja elfelejteni vagy rosszabb esetben feldolgozni. A hangsúly a másik ember iránti empátián és tiszteleten van, hiába ő a hibás!

Emberek vagyunk, közlekedünk, hibázunk. Mindenki szeretne hazaérni. Neked az önbíráskodás a módszered? Saját magad vonod ki a "forgalomból", mész a börtönbe. Az erőszak megoldás bármire is? A hülyébbje attól majd felfogja, hogy nem áttekerünk a zebrán, hanem áttoljuk a biciklit? A vélt vagy valós sérelmedet te úgy oldod meg, hogy megütöd a másikat? Bántalmazod, hogy bizonyítsd neki a vélt vagy valós igazad? Nem személyeskedem, de ez mindent elárul rólad!

"nekem az nem tetszik aki gyalogosan meg biciklivel az útra lép mondván úgy is meg áll az a hülye minek nézzek szét?"

A gyalogosra nézve: Igen! A hülyének és a többi átlagembernek csak olyan sebességgel szabad megközelítenie a gyalogátkelőhelyet, hogy amennyiben szükséges, meg is tudjon állni. Ha nem a zebrán megy át, akkor ő volt a hibás, ez egyértelmű. A biciklis meg áttekerve egyértelműen hibázik.

Zebrán ütötték el. "Hát minden esetre téged is jól megtanítottak közlekedni..." , "és úgy látom semmit sem tanultál abból, hogy elütöttek!"

No comment!

Nem értem, miért kell kasztokba tömörülni és köpködni a másikat! Ettől erősebb bárki is, hogy érzi, hogy egy csoportban van? Az autós is ember, a biciklis is és a gyalogos is. Vannak hülyék mindenhol és lesznek is! Hozzá kellene szokni, de valaki inkább megüti őket! A hivatásos sofőrök, akik több százezer km-t hagytak maguk mögött, nyugodtan vezetnek, mert tudják, hogy csak így van esélyük mindent időben észrevenni és felfogni. A rohanás és az idegeskedés a hülyék miatt balesethez vezet. Természetesen itt is lehetnek kivételek.

(#18049) diablo1984 válasza diablo1984 (#18047) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

képek a mosógépről:
[link]
[link]

Nert:[/B]A hivatásos sofőrök, akik több százezer km-t hagytak maguk mögött, nyugodtan vezetnek, mert tudják, hogy csak így van esélyük mindent időben észrevenni és felfogni.

azért bennem is felmegy a pumpa néha, agyvérzésem még nem volt, de a bicajosok felelőtlensége(tisztelet a kivételnek) idegösszeroppanást tud bennem okozni! az autósok között is van egy raklap idióta, de őket védi egy kocsiszekrény, ami városi tempóba ha nekemjön, akkor nagy eséllyel túléli, de a bicajos elég ha elesik, megstukolja az aszfaltot és folyik az agya..... én meg mehetek börtönbe, mert egy f@sz drótkecskést alámette a fene.... :U

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#18050) Nert válasza diablo1984 (#18049) üzenetére

Nert
(újonc)

El is hiszem. :) Főleg mikor kijön eléd egy mellékútról, úgy hogy körül se néz. Vidéken már szinte érzi az ember, hogy ki fog jönni ki fog jönni és ki is jön. Túl sok biciklis lett hirtelen és sokan nem ismerik közülük a KRESZ rájuk vonatkozó részét. De valahol azt is megértem, hogy sokan nem mernek kimenni az úttestre, hogy ott tekerjenek és inkább a járdát választják. Egyre több autóst lehet mostanában megfigyelni, aki elengedi a gyalogost. A biciklisek is előbb-utóbb megtanulják a rájuk vonatkozó szabályokat, főleg miután megbüntetik az áthágásukért.

De attól még nem szorítja le vagy veri össze, meg nem lesz egy fél napig idegbeteg tőle. Gondolom te se. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.