Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#36002) Peet210

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Van egy eladó 24" Samsung 2494HS monitorom.
PÜ-ben lehet érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#36003) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Eladó cuccok(fix árak):

DVD író: (sata,~20 lemez volt vele megírva)
NEC AD-5240S-0S >>>3,2k<<<

Merevlemez(~ 2,5 évig Antimatrix garival):
SAMSUNG 1,5 TB HD155UI>>>21k<<<

Tápegység(12cm-es cooler, dobozában, bontatlan tápkábellel, 6 pines VGA csati,Ipon garancia kb. 1,5 évig):
FSP SAGA II 400W >>>7k<<<

Ház(karmcentes,doboza is megvan):
COOLER MASTER ELITE 335 >>>7k<<<

5.1 -es hangfalszett(karcmentes, április közepéig ipon garancia, dobozával együtt,kisebb hangfalat beszámolok esetleg):
Genius SW-HF 5.1 4000 >>>20k<<<

Samsung Full HD LCD TV 32"(év végéig garanciás Nyíregyházára,dobozával, karcmentes, ajándék fali dönthető tartóval, USB-ről játszik MKV-t is, kezeli a feliratokat):
Samsung-LE-32C530 >>>70k<<<

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#36004) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Pioneer S-CR32-QL center + háttér szett 10k

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#36011) giigz

giigz
(őstag)

20.000.000 Ft :C :C Elkelt! :C

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#36012) mezis válasza JANIKAKA (#35987) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Privi ment

[ Szerkesztve ]

mezis

(#36014) JANIKAKA válasza mezis (#36012) üzenetére

JANIKAKA
(tag)

Ment válasz.

Úgy néz ki a lap már tökéletes (pópos kondikat leszámítva..), így egy Socket A-s (462-es) minimum 2500as Athlon vagy Sempron procira lenne szükségem! :( :R

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#36015) dr600

dr600
(lelkes újonc)

jó étvágyat :Y :Y :O

ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#36016) RootRulez válasza dr600 (#36015) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egészségedre! :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#36017) dudikpal

dudikpal
(fanatikus tag)

Érkeztek új cuccok:

Kézitáska akasztó, tartó kampó szív alakú szivárvány színűVGA/RCA video átalakító LCD v PC -TV konverterKulcstartó preparátumokZseblámpa 3W Sport LEDZseblámpa 3W Camping LEDUS - EU hálózati átalakítóHDMI-MicroHDMI adapterUSB-MicroUSB adapterPS2 64MB kártya (SOFTMOD)

És persze a régieket se felejtsük el :N

webshop.garmix.hu Megérkeztek a NanoPadok, valamint feltöltöttük a fotós kiegészítőket!!!

(#36018) pohár válasza dr600 (#36015) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jesszus, ez az ember de undorító, még kinézetre is :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#36019) rambo4ésfél válasza dr600 (#36015) üzenetére

rambo4ésfél
(senior tag)

Sir Vájvör :DDD

(#36020) mexicanraven

mexicanraven
(senior tag)
LOGOUT blog

Háth srácok, én nem tudom mire fel húzott fel még egy boltot az mmtower, de ha igy haladnak lassan húzhatják a rolót...
Rendeltem egy Sharkoon AL2 házat múlt hét pénteken, azt mondták ma legkésőbb itt lesz, felhivtam őket délben és kérdésemre azt felelték, hogy sajnos nem érkezik meg, mivel kevés tételt rendeltek meg, igy nem érné meg futárral lehivatni Pestről, várhatóan szerdán kapom kézhez a házat.
Persze a honlapom mindenhol ott virit a 2-3 napon belüli beszerzés, de ez a valóság.
Apróbb dolgokért bejártam eddig, elviseltem a paraszt eladót is, de már másfél hete itt ál az új konfig, de még nincs mibe beleraknom.
Nektek is tehát ajánlom a helyi neppereket, vagy ha fontos a garancia, akkor a woxcomputert!

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#36021) RootRulez válasza mexicanraven (#36020) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem anno hetekig ment a gép az asztalon :D Mert nem volt házam (akkor váltottam AT-ról ATX-re), házra már nem volt pénz :D

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#36022) sNORh válasza RootRulez (#36021) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

AT: AszTal? :DDD ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#36023) Gazsi00 válasza mexicanraven (#36020) üzenetére

Gazsi00
(őstag)

Az Mmtower bolt nulla és a kiszolgálás is nulla.
A múltkor venni akartom ott plusz 4 GB memóriát a gépembe, ami persze nem volt raktáron, de a honlapjukon persze ott volt a zöld pipa. Emiatt vehettem 2x4GB-ot.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#36024) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én már rég leszoktam a boltokról. :N Max 1-2 apróságot veszek onnan, ami hirtelen kell...

sNORh :DD

[ Szerkesztve ]

(#36025) fenergie84 válasza RootRulez (#36024) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

de ez nem azért van mert sóher vagy? ;]
(:DDD)

Dell U2311H :)

(#36026) birq

birq
(lelkes újonc)

canon ip4850 nyomtatóba hol kapok patront olcsón és gyorsan?

(#36027) _Fonzy_ válasza _Fonzy_ (#35493) üzenetére

_Fonzy_
(tag)

Nokia N95 8gb eladó. doboz, töltő, tv kábel, papírokkal 16k

(#36028) birq válasza _Fonzy_ (#36027) üzenetére

birq
(lelkes újonc)

csak a doboz mennyi? :DDD

(#36029) lord1313

lord1313
(újonc)

Eladó nyíregyházán:

microSD árak:
1gb 1000 ft
2gb 1200 ft

4gb 1600 ft class2
4gb 1900 ft class4
4gb 2200 ft class6

8gb 2500 ft class2
8gb 2700 ft class4
8gb 3000 ft class6

+SD adapter 200 ft
+microSD Kártya olvasó 500ft (4 féle színben)
-----------------------------------------------
új! Nokia headset 1000 ft

s5230+gumi tok+éritőceruza+engedek a memórikártyából ha kell hozzá

(privátba írj)

(#36030) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

Eladó vadiúj, bontatlan Microsoft Wireless Laser Desktop 5000
Értelmes ajánlatért vihető, nincs minimálár.

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#36031) hernor02

hernor02
(kvázi-tag)

Asus M2N-E SLI alaplap hátlapjával eladó, elcserélhető.

Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...

(#36032) Kickass

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Shopdigital az szombat délelőtt is nyitva van vagy csak hétköznap?

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#36033) gps76

gps76
(senior tag)

Eladó:

- HTC Magic androidos,kártyafüggetlen telefon. - 25 k
- Fujitsu Amilo A1630 notebook.(15.4" fényes kijelző,AMD 3200+,512 ram,40 hdd,DVD-RW,gyenge akku). - 28 k
[link]
[link]
[link]
- Sony Vaio VGN-FZ18M(15.4"(1280*800) x-black fényes kijelző Intel Core2Duo T7100 processzor. nvidia Geforce 8400 videókártya 120 GB hdd DVD-RW 2 GB ddr2 memória Akkuját nem mértem,de egy óránál többet bír.) - 55 k
[link]
[link]
[link]
- Mini Bluetooth headset.- 2 k

(#36034) Eleven82

Eleven82
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Hálózati ismeretekből.
Meg kellene csinálnom hétfőre egy legalább 5 oldalas beadandót az alábbi címek egyikéből.
Annyi munkám van most (hála istennek :) ), hogy sajnos szinte semmire nincs időm és ezzel sem tudok foglalkozni. Meg aki járatosabb benne az egyszerűbben/gyorsabban is meg tudja írni, szóval segíteni kellene a megírásában.

Ezek lennének a címek:

1. Az OSI hivatkozási modell: a fizikai réteg feladatai.
2. Az OSI hivatkozási modell: az adatkapcsolati réteg főbb jellemzői, feladata, hibakezelés.
3. A közegelérési alréteg (MAC). Ethernet hálózat.
4. Az OSI hivatkozási modell: a hálózati és a szállítási réteg jellemzői, protokolljai.
5. Az OSI hivatkozási modell: a viszonyréteg, a megjelenítési és az alkalmazási réteg feladatai.
6. Titkosítási alapfogalmak, a titkosítás típusai, módszerei. Digitális aláírás, üzenetpecsét, tanúsítvány, tűzfal.
7. Hálózati hardvereszközök a különböző rétegekben (repeater, bridge, switch, hub, proxy, hálózati zsilip).

Aki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném, természetesen megfelelő ellenszolgáltatás fejében. (találja ki/írja meg, hogy mivel/mennyivel tudnám honorálni érte).

Nagy segítség lenne nekem. :K

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :R

Üdv.

[ Szerkesztve ]

♪ "The Day That Never Comes..." ♫

(#36035) doktor úr

doktor úr
(fanatikus tag)

Ismerősöm venne 100 liter minőségi cefrét. Körte, szilva jöhet számításba.

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#36036) Isee válasza Eleven82 (#36034) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Megy üzenet :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#36037) Eleven82 válasza Isee (#36036) üzenetére

Eleven82
(fanatikus tag)

Köszönöm, ment vissza is! :R :K

(#36038) Eleven82 válasza übiii (#35675) üzenetére

Eleven82
(fanatikus tag)

Keresd ati012 kollégát.
Fél éve Ő segített nekem is. Ha van egy kis ideje, akkor szerintem fog tudni segíteni. :K

(#36039) Eleven82 válasza Eleven82 (#36034) üzenetére

Eleven82
(fanatikus tag)

Köszönet Isee fórumtársnak a segítségért! :R

(#36040) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Eladó

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#36041) HUTCHDB

HUTCHDB
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eladó PHILIPS csúcskategóriás tv.

Samsung Galaxy S2, Samsung UE55D7000

(#36042) bogarfx

bogarfx
(fanatikus tag)

(#36043) SEMY

SEMY
(újonc)

SOS kellene nekem egy ATI HD6850 új vagy használt is lehet (garos még).
Multimediatowerben nincs , de ott én sem szívesen vásárlok, inkább akkor megrendelem neten.
Ajánlatokat várok püben. Köszönöm !

(#36044) hernor02 válasza SEMY (#36043) üzenetére

hernor02
(kvázi-tag)

Ha gondolod nekem ideadják olcsóbban az egyik üzletben, volt még raktáron a hét közepén, azthiszem giga. Továbbiakat PÜ-ben.

Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...

(#36045) SEMY válasza hernor02 (#36044) üzenetére

SEMY
(újonc)

Köszi ! akkor pü.

(#36046) pohár válasza Eleven82 (#36034) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fú, ezt tanultam egész évben... jó kis témakör

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#36047) MY2K

MY2K
(fanatikus tag)

Keresek: HD3650 vagy HD3850/512MB DDR3 AGP kártyát. Ajánlatokat pü-be! Köszi!

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign.

(#36048) Eleven82 válasza pohár (#36046) üzenetére

Eleven82
(fanatikus tag)

Az biztos...
Én csak 1 órán, ami egyszer 8 óra volt. :D

(#36049) birq

birq
(lelkes újonc)

hétfőn akarok rendelni az itmedia-tól. ha valakinek kell valami szóljon, mert nem érem el az ingyenes szállítás limitet...

(#36050) pohár válasza Eleven82 (#36048) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D
nekem technikusin volt ez, egy tárgy erről szólt, hát nem volt túl könnyű bevallom... ezt az OSI modellt a mai napig nem tudom hogy vannak sorban a rétegek :D :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.