Az nem csak nagyker? odamegyek hogy adjanak egy 05,X0,5 méteres átlátszót és kiszolgálnak?
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

Az nem csak nagyker? odamegyek hogy adjanak egy 05,X0,5 méteres átlátszót és kiszolgálnak?
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

ki hát.
Ősszel ott vettünk a keresztlányom tankönyveire és füzeteire átlátszó öntapi fóliát.
Persze ív-ben.
De nem drága. 
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Üdv
Laptop vinyót keresnék jó a használt is csak jó legyen! és IDE-s 60 GB körüli. Ha van valami küldjetek üzenetet pw-ban előre is köszi üdv L.

eladó
samsung 710n 15' monitor és egy MSI 4670 512ram doboz kábelek stb...
A 710n nem 17"-os? 
Dell U2311H :)

de, véletlen elírtam
tx

Kingmax 800MHz 2048MB KIT (2x1GB) Eladó!!! Ár: 6k

Engem érdekelne a monitor, privátba írd már meg mennyiért adnád.

Eladó egy NOKIA 5230/5800 - hoz való vadi új autós telefontartó. Ára: 2eFt. Típusa: CR119 Vagy elcserélhető univerzálisra, amibe bele megy egy ZTE Blade.
„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
Meglattam a tartot, mondom magamban, vajon jo lenne a Bladehez? 
Allitolag a Tescoban van Nokia tarto, amibe jo, megnezem jovo heten.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
Van egy Zotac 8400GS 256mb ddr2 karim, passzív, tökéletes állapotban, OEM kivitel...
Ja és eladó, ha kapok jó ajánlatot rá! 
Ilyen: [link]
Bár a hűtő nem ilyen "szőrös", de azért 98%-ban ez...
[ Szerkesztve ]
Ha Debrecenből valakinek kilátásban van egy Nyíregyházi út ,jelezze már privátban.
Eladó
-5 DB Tesztelt 20 GB os HDD .2 db Seagate ,2 db Maxtor,1 db Western digital. Egyben 5000 Ft
-2400 Mhz Intel Celleron D Proci ( 478 ) Ár : 1000 Ft
-3 DB Kondi Hibás p4 es Táp ,az egyik sata 400 Watt
Érd Priv

Valaki meg tudja mondani, hogy tudok eljutni a Buday Ézsiás utcára busszal?
Konkrétan A Baross Gábor szki-hoz szeretnék elkeveredni.
Windows 8 CP user

Oda sehogy. Legközelebb a 48-as visz a Szabó Kálmánra.
webshop.garmix.hu Megérkeztek a NanoPadok, valamint feltöltöttük a fotós kiegészítőket!!!
Hej, mégsem írtam hülyeséget!
Szal a 30-as és 15-ös busz lerakja a vágóhíd utcán a felüljáró után, ott meg átsétál a sulihoz alul...
[ Szerkesztve ]

Sajnos ez a dkv honlap egy kalap sz.r..
Nem lehet átlátni rendesen, így nem fogom fel, hogy merre megy a 48as
Nekem azt mondták, hogy trolival menjek a keletterv utáni megállóig, majd gyalogoljak befelé az Apeh felé.
Az Irinyi tudom hol van, de a Baross környékén még nem jártam.
Elviekben nincsenek messze egymástól.
[ Szerkesztve ]
Windows 8 CP user

messze nincsenek, csak vagy 6-8 vágány, meg vagy 2 kerítés választja el őket.
A legjobb, ha a 30-assal, vagy a 15-össel mész, a hídon átérve leszállsz, és szépen visszafelé elindulsz a Vágóhíd-on, majd a kerítés mellett beballagsz a Budai Ézsiásra a Tiszk és a suli mellett.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Igaz!
Azon a dombon átmegy és kész, onnan közelebb van.
webshop.garmix.hu Megérkeztek a NanoPadok, valamint feltöltöttük a fotós kiegészítőket!!!

Köszi, ezt már értem és térkép szerint közelebb is van, mint a wesselényi felől.
Kérdés az, hogy ott át lehet-e jutni?
szerk:
Köszi mindkettőtöknek, marad a 30as. Az legalább itt áll meg a ház előtt pont
[ Szerkesztve ]
Windows 8 CP user

látod-látod....
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
át lehet jutni, a sok kis "tanuló" is ott szokott át mászkálni...

pü
[ Szerkesztve ]

Nem a házzal és nem a rezonanciával, meg nem a felfüggesztéssel van a baj, hanem azzal, hogy olyan szélzaja van olvasás közben, mint egy traktornak, főleg este, mikor csend van.
8x írás alatt meg nincs hangja, meg ez alatt, mert nem pörgeti olyan gyorsan a lemezt.
A nero drive speed xp alatt tudta szabályozni ugyanebben a házban, de mióta megvan a win 7 64 bit, azóta nem működik ez a program, hibával kilép.
Akinek ilyen vagy NEC-Optiarc írója van az tudja miről beszélek.
Ha valakinek van valami ötlete írjon!
"Senki sem hiszi el, hogy bármi rossz megtörténhet vele, amíg meg nem történik"

Válaszolok neked: Nem jó.

„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
mackosajt megoldása a legjobb én is úgy szoktam bejárni, meg mindenki általában a Barossba! 
szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

az lesz.
Csak nem vagyok járatos arra fele
[ Szerkesztve ]
Windows 8 CP user

nagyon jók a posztok...és igazuk is van
Osszeraktam a kepet egyedul is, mihelyst elolvastam a szoveget is 
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
(#12030) diablo1984 válasza clarlet167 (#12020) üzenetére

wow, dejól mutatna egy ilyen a polcomon! merre jár bele az elem? 
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
Valaki tud segíteni nekem egy s775 proci letesztelésében?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Milyet és meddig, hogyan?
Intel Pentium 651, és úgy, hogy beleteszi egy hozzá való deszkába, hogy működik-e rendesen. Nincs 775-ös deszkám-
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

HP3325 nyomtató eladó 1k
hdmi-dvi kábel (nexus) 3m 1200 huf

Ma van torkos csütörtök!
Étterem ajánlatokat várok, aki tud vmi jó helyet, ahol van akció, írja be. 8 kor lenne a vacsora 
Juppi ma nem főzünk.... 
Szerinted van esélyed bárhova is beülni??? 
Már hetekkel ezelőtt kellett volna foglalnod helyet...

gyrososhoz maximum vagy pizzázó

Tavaly este kilenckor jutott eszünkbe, hogy ma van a nagy nap
és beugrootunk a Gilbertbe, a Kálvin téren, ahol volt 2 üres asztal és várni sem kellett sokat... Tavalyelőtt hasonló volt a Garában, bár azt nem értettem, emrt a Gara tényleg mindig dugig van...
kissa: te ne emlegesd a gyrost, legutóbb is nálam
hagytad a törölköződ amikor gyrost emlegettél 
[ Szerkesztve ]
akkor szerencsétek volt 
Háth nekem van itthon egy g41-es Giga lapom, holnap járok Debrecenben is, ha gondolod segítek szívesen. (bár most hosszú hétvége, szal csak jövő7 közepe táján járok erre)
DonPepe nem tart ilyen izét ma?
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

de, tegnapit féláron! 
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Valakinek nincs egy ilyen SFX -> ATX átalakítója, amivel SFX szabványú tápot tudnék normál ATX-es helyre szerelni!?

...

Eladók:
- vadonatúj, bontatlan vezeték nélküli egér (1800HUF)
- független, kifogástalan állapotú LG KE970 (5e)
- gyári állapotú, független Samsung U800 (9e)
- 3 hónapot használt Coolink Silent Savior HDD hűtő (2e)
- vadiúj gyári Intel 775 hűtő (1500)
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

Adóbevallás készítést vállalok!
Nem csinálta meg a munkáltatód az adóbevallásod? Fogalmad sincs, hogy töltsd ki? Drágállod a könyvelők 3-4 ezer forintos díját?
Fordulj hozzám, feleannyiért megcsinálom neked. Több száz bevallás van a "hátam mögött", tehát garanciát is vállalok.
Privátban keress!
Egyéni vállalkozók könyvelése, számvitel oktatás - érdeklődni privátban
Eladó Nokia 6131.

eladó egy iphone 2g gyönyörű szinte karcmentes állapotban.minden tartozékával.
Machete nem ír sms-t

Ez kell nekem is. 10-es tételben. Mi pénz lehet egy ilyen?
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...