lap: ASUS a8n5x
vga: 7300GT ddr3
2*512/400 ram
proci: 3500+ [s939]
Nekem a fenti konfiggal elég jól megy, graf medium-on van és átlagosan kb 90-120fps-em van.
crosshairscale nem cheat, még nem bannoltak, csak KRTN-pub-ról, mert nagyon ment 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ocsi19
(senior tag)

Szuperboci
(senior tag)
90-120?
Vga test futtatad le vagy csak éppen ahogy esik ránézel a netgraph ra?
Silent World...Just once pls....

satomee
(senior tag)
Ööö...szerintem nem nézted a konfigom...
...villámcsapás keltette indukciós hatás...

Szuperboci
(senior tag)
nem sokmindent veszek ki a konfigodbol 

ocsi19
(senior tag)
Video Stress Test:
Dxlevel: 9.0+
Resolution: 1280x1024
LOW ~ 117.98 FPS
MEDIUM ~ 111.33 FPS
HIGH ~ 95.22 FPS
ULTRA HIGH ~ 35.87 FPS [Antialiasing mode: 4x; Filtering mode: Anisotropic 16x; High Dynamic Range: Full]
[Szerkesztve]

Szuperboci
(senior tag)
na azért.video test 
abban nekem is 110 a min és 140 között mozog 
csak szarra sem yo mert nem igazán tükrözi azt amikor igazibol játszassz.ott eléggé lemegy.... 

ocsi19
(senior tag)
nekem játékban is ezek között az érték köztt mozog, ha 5-6ember bejön elém akkor 55FPS-re megy le...

Recon_hun
(kvázi-tag)
nem hiszem el h erőseb a karid mint 1 6600gt :'( 
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...

he7edik.
(őstag)
Partiban van vele : [link]
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

he7edik.
(őstag)
Az azt a 140fps-t megnézném egy 6600GT-vel ![;]](/dl/s/v1.gif)

Recon_hun
(kvázi-tag)
ezt nem értem... nekem 85fpst produkált.. és ez semmi néha néha beszaggat főleg ha 20 vagyunk a pályán 
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...

ocsi19
(senior tag)
hehh, a 7300GT erősebb mint egy 6600GT 
pl 3dmark03:
6600GT ~ 8600pont
7300GT ~ 10400pont (legalábbis nekem ennyit csinált
)

ocsi19
(senior tag)
nem jó ez a link, mert amit ott tesztelnek az egy ddr2-es ramos 7300GT...a ddr3-as elég durván odaver neki 

satomee
(senior tag)
Én azt hittem hogy egyszer már ki lett tárgyalva ez a téma,és arra jutottunk hogy a cpu+memória páros sokkal jobban befolyásolja az játék futását mint a vga-persze nem extrém felbontások mellett...

Recon_hun
(kvázi-tag)
majd 7600gstém ami gt szintén lesz
akkor lesz nemulas 

ocsi19
(senior tag)
jujj, az jó kis kari 

satomee
(senior tag)
Én meg vga helyett inkább veszek pár sört estére,felmegyek a sima 6600ammal valami publicra 800x600ban 40fps-el,oszt mégis fogom élvezni a játékot...

ocsi19
(senior tag)
jaja, a sör is fontos tényező 

Recon_hun
(kvázi-tag)
az csiiiit. na aimot okoz. whzni is tudsz wall-ra hányás

he7edik.
(őstag)
A gyerek meg apanélkül nő fel 

dilipok
(PH! addikt)
Szasztok skacok! tegnap érdekes dologba botlottam. Remélem csak én vagyok lááááma 
Na a lényeg: feldobta a talpát tegnap a windowsom és újraraktam. CS : S reinstall. minden ok. Namost az advanced graph settingsnél érdekes dologra figyeltem fel: HDR setting: NONE vagy BLOOM(if avaliable). Itt ha jól emléxem volt HDR setting is. Remélem nem csak nekem nincs. Már próbáltam hogy tök újra letöltöttem a content fájlokat de még most sincs. Vki lécci erősítse meg hogy van/nincs ott HDR opció, mert megesz a guta 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Recon_hun
(kvázi-tag)
dx9 fent van? 

Szuperboci
(senior tag)
természetesen nem max graffal értem el.
800x600 low-medium ba.

dilipok
(PH! addikt)
jah, hogy az nincs benne az sp2ben? vagy nem olyan friss?? lehet ez a probléma? jó lenne, mert nincs kedvem előről felrakni a dolgot. Bár legutóbb nem emléxem hogy tettem volna fel külön dx-et.

Recon_hun
(kvázi-tag)
sp2 ben fent van de a legfrisebb azért a legbiztonságosabb... remélem azért feltetted a videokari driverét ;) (bizom benned)

dilipok
(PH! addikt)
haha
hogyne tettem volna fel 
tehát amúgy ebből arra következtettem hogy 3 opció van: none, blur és HDR. Nekem KELL vissza a HDR! 

satomee
(senior tag)
Ugyanezzel a vga driverrel használtad eddig...?

he7edik.
(őstag)
Én is tegnap tettem újra és tényleg nincs full

dilipok
(PH! addikt)
na ez megnyugtat...
neked is csak a bloom van? mert akkor nem szenvednék sokat ha másnak sem m1. sőt ahogy nézem neked még csak nem is nv karid van, szal még csak azt sem lehet mondani hogy drájver vagy hardver kompatibilitás. na erre kíváncsi vagyok hogy lehet megoldani. Te amúgy próbáltad már hogy raksz vmi latest dx-et? én csak este tudom mert itt szenvedek a melóhelyen 
satomee : a legfrissebb whql forceware drájver van fenn. mindig így is volt. nem hiszem hogy ez lenne probléma.

Recon_hun
(kvázi-tag)
ez érdekes
lehet az update

Szuperboci
(senior tag)
szerintem rájöttek hogy semmire se jo a hdr,mert amint kiérsz külsö fényes terültetre azon nyomban elvakit a ''fény'' és mire meglátod az ellent puff kapsz egy fejest 

dilipok
(PH! addikt)
ez biztos hogy nem lehet indok. Nekem amúgy teccik is az effekt. Kövezzetek meg, de sztem jól néz ki. Sztem ha nem csak élvezetes 1 játék hanem jól is néz ki. Márpedig a szórsz tagadhatatlanul jól néz ki!
Viccen kívül, neked ott van a HDR effekt? vagy neked is csak a none+bloom van?
[Szerkesztve]

he7edik.
(őstag)
Én is megnéztem de fenn van a DirectX9 természetessen
Egyébként a játék is felteszi azt telepíti először

dilipok
(PH! addikt)
én viszont most néztem hogy az andvanced grapichs-nál a hardware dx level 0,0
a software dx level 9,0
ez mér így van?????????? 

dilipok
(PH! addikt)
nah meg is van a megoldás!!!!!!!
ezt kell plusz launch optionba betolni: -dxlevel 95
teszteltem, müxik
Azt írják hogy vmi ápdét hiba. gondolom majd javítják. 
[Szerkesztve]

satomee
(senior tag)
Most játszottam egy zombie-modos szerveren,hát nem semmi.
Egy idegfeszítő nap után a legjobb egy ilyen agyatlan-vérengzős pálya...
Próbáltátok már?

Recon_hun
(kvázi-tag)
nézd meg a nemesis szervert ;) (195.20.109.112:27025)
ott én vagyok az első 

Recon_hun
(kvázi-tag)
Próbáltad már Rpg t vagy THE hidden modot.. brutális!!

he7edik.
(őstag)
THX
Hol olvastad
cs.hu2?

he7edik.
(őstag)
és a consolal mi lesz?

Recon_hun
(kvázi-tag)
Szeretnék tanácsot kétrni a Nagyon nagy fórumtanácstól. a helyzet az,h jártam 1 szerveren és fogtam szerinem egy cheatert. Na most kb 3 hete kezdtem ''legálisan'' játszani ;) és nem tudom mi a szitu.. szeretném ha a fórum döntene,h ez a figura csak egy nagyon ügyes játékos, vaaagy egy mocskos kis csííter. nekem az lett gyanus dm pályán, h respawnolt én oldalt álltam és kb 0,10 sec alatt rámmozdult és dobott 1 fejest scouttal.

láttam sok jo játékost (nem is kell keresni
) de szerintem ez tti csíít. szoval ellene a vád: aimbot, wh!
tessék itélni!
és a link ahonnnét letölteni a demot:
[link]
mérete kevesebb 3mega.

he7edik.
(őstag)
nem müxik a link
Nekem sem... 
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Recon_hun
(kvázi-tag)
bocsika.. megnéztem utolagosann a videot hááát annyira nem derült ki h csiiter a kis mocsok 
na ez már jo lesz remélem
[L]vamosgyorkilan.extra.hu/cstrike.rar[/L]

dilipok
(PH! addikt)
azt is bennehagyhatod, az nem gáz

miután beállítottad, kilépsz, elmenti a konfigot. Ezután ki is szedheted mert utánna már jól érzékel mindent. Mellesleg nekem ki is kellett szedni, mert amíg ott volt nem mentette el jól amit beállítottam, de már jó.
Amúgy a steampowered.com-on olvastam. Van 1 pár embernek ilyen baja
mind olyan aki most formázott. érdekes 

satomee
(senior tag)
Aimbot,wh,ezek mik?És hogy lehet valakit ''ledemozni'',vagy mi...?

Recon_hun
(kvázi-tag)
.. hmm semmi értelme elkapni a csiitereket, semmit sem tudok/nak csinálni vele.. mard az otthoni anyázás 1magamba :(((((((((((((((

dilipok
(PH! addikt)
én a mikrofonba szoktam, de nagyon
meg voteban ha van. Általában eléggé fel tudom tüzelni a csapattársakat is, és így sikerül kiszavazni azt a g*cit aki csítel 

Recon_hun
(kvázi-tag)
az baj a csiiterezéssel ha nagyon megyőző vagy akkor bárkit ki lehet bannolni a szervrerről... máskülönbe utálom ha lecsiitereznek, meg haverjaim ugatják h a másik csiiter ( és valójában nem az) 

dilipok
(PH! addikt)
Igen, ez is igaz. Viszont már több mint 5 éve jáccok, elég sok prau játékost ismerek, és nem szoktam feleslegesen ilyet állítani, vagy ha állítok is, akkor is csak arról akit a többiek is ismernek. Mellesleg 99%ban 1 szerveren jáccok, így elég jól ismenek. Ha elég jól m1, akkor is max pojénból csiterezznek.
Kicsit lehet keszekusza amit írtam, szal a lényeg: feleslegesen nem szoktam csíterezni, csak ha már több kör óta figyelem és tuti hogy az.
[Szerkesztve]