Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) bana'n válasza Genius007 (#899) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

igen, igen, a f...é találták ki én is ezt mondom.
de azért megértem, miért vezették be. ugyanazzal a mozdulattal, amivel a rate-jeid beállítom, elállíthatok gyakorlatilag bármit. pl rakhatok akkora szálkeresztet mint a képernyőd, v bármilyen beállításod, binded átvariálhatom, akár mouse1re rakhatom a lámpát. amennyiben vérpistike admin van egy szerveren....

Kicsoda, één?

(#902) bana'n válasza satomee (#900) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

nálunk már meg van oldva a gond, ha cl_restrict 1 akkor kidob scpectbe a szerver
szoval vagy 0ra állítod vagy byez
nagy megkönnyebbülés, hogy most nincsenek belőhetetlen emberek, és a fent töltött időm felét nem az viszi el, h xy -t fűzögetem, hogy állítsa már be

Kicsoda, één?

(#903) C^^ válasza satomee (#900) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

''Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő.''

Pont az ilyenek miatt csinalja a legtobb admin, hogyha nincs beallitva akkor szevasz, azonnal ban. Megjegyzem tok jogosan.... (sajnos viszont igy azok is szivnak, akik estleg nem tudjak, hogy mit kene beallitani)

Ha alapbol 0 lenne, akkor is atallitanak egy csomoan. Pontosan azert, mert igy jutnak elonyhoz. Miota ezt a parancsot bevezettek hirtelen megnovekedett a ratehaxorok szama...

[Szerkesztve]

(#904) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

Hello.

1. A CS Source-hoz honnan lehet pályákat letölteni? :F

2. Lehet-e az eredeti botokon kívül betenni más botokat valamilyen programmal, mert nekem egy kicsit gyengének meg hülyének tűnnek az eredetiek. Gondolok itt POD-botra vagy ilyesmi, ez a bot nekem nagyon bevált 1.5-ben, valami ilyesmi kellene. :F

:R :R :R

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#905) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

Ja, meg hallottam hogy vannak patcek, updatek a cs:sourcehoz amiben hibák vannak javítva, meg vannak új pályák, ezt honnan tudom letölteni? :F
Steamről nem akarom, egyszerűen utálom azt a rendszert, meg nem is értem... :R

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#906) Trak válasza Djuree (#904) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

A beépített bot mérföldekkel jobb, mint az 1.5-ös podbot volt (tudom, játszottam vele eleget...).
Talán akkor nem, ha nem eredeti a játékod, ugyanis akkor nem töltötte le Neked automatikusan a steam a frissítéseket, amikben volt sok bot javítás is.

A második hozzászólásodra is hasonló a válasz:
Ha eredeti a játékod, akkor automatikusan letölt minden új frissítést a steamről.
Új pályákat netről nagyon könnyen le tudsz szedni, keress rá, nézegess külföldi source honlapokat.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#907) Djuree válasza Trak (#906) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

Hát igen sajnos nem eredeti, hidd el ha lenne rá keret nagyon szívesen megvenném, meg itthon ahol a netem van nagyon keveset vagyok, csak azért kell hogy néha egy-két órára tudjak játszani botok ellen, ezért meg nem veszem meg.

Akkor majd keresgélek, kösz.

(#908) Nordik

Nordik
(senior tag)

Helló!

Most kezdtem a cs-t és a rate beállításokkal nemnagyon vagyok tisztába. ebben kérném a segítségetek.

Amit eddig beállítottam consolból:
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Ezeket a beállításokat el is fogadja és látom a config.cfg-ben is.

De a rate beállításával bajban vagyok kicsit, ugyebár 20000-nek kell lennie, be is írom consolba hogy rate 20000, de ezt már a confog.cfg-ben nem látom, vagy nemis tudom hogy kell e egyáltalán látni. :F
Esetleg létre kell hozni egy új paramétert a confog.cfg-ben ilyen néven: rate ''20000'' vagy hogyan? :F

Légyszi segítsetek hogy hogyan kell beállítani a megfelelő rate értéket, végülis csak azzal van gondom az updaterate és a cmdrate jók!
Előre is köszi a segítséget! :R

(#909) satomee válasza C^^ (#903) üzenetére

satomee
(senior tag)

Persze ez így rendben is van,én csak azt mondom hogy a kick nem épp elegendő segítség egy kezdőnek.Tudom,száz helyen le van írva mit hogyan kell,de szvsz sokat segítene akár egy motd-ben leírt tájékoztató szöveg pl...

...villámcsapás keltette indukciós hatás...

(#910) C^^ válasza Nordik (#908) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ha beallitod a rate 20000-et, es elfogadja, akkor nem lesz gond.
Amiket be kell allitani:
rate 20000 (minimum)
cl_cmdrate 80 (minimum)
cl_updaterate 80 (minimum)
cl_interp 0.01
valamint ajanlatos a cl_restrict_server_commands valtozot 0-ra allitani, mert igy ha az adminnak vagy a szervernek gondja van a ratejeiddel, akkor be tudja allitani.

satomee: Igazad van, sajnos emiatt a kezdok / hozza nem ertok szivnak... Viszont mostmar egyre tobb olyan szerver van, ahol ha nincs beallitva a cl_restrict_server_commands 0, akkor kidob spectatorba, es figyelmeztet.

(#911) SIKIRIKI

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hali mindenki ma megkaptam a codomat amit elfelejtetem.
A lényeg a elfelejted a codot és a mentö kérdésre sem tudod a választ és már lecserélted a kodot amivel regisztráltál küldj egy e-mailt ide: steamsupport@support.steampowered.com
Szépen ird le (angolul) a mit történt és csatolj egy fényképet amin a regcod jól látszik és esetleg a cd-ék is FONTOS!!!!! mindezt arról a e-mail-ről tedd amin a játékót regisztráltad
És ha minden jól megy kis idö mulva kapsz egy e-mailt az uj codal
enyi sok sikert :C

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#912) akasp válasza SIKIRIKI (#911) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

grat. nem is tudtam, hogy akárkinek adnak egy kódot egy jó kis fénykép esetében

(#913) moongoose válasza akasp (#912) üzenetére

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolj bele...ha valaki mutat a valvnak egy valódi kódot...az vajon honnan vette?
Ellopta valakitől?
Ha igen akkor, ez ugye egyértelmű lopásnak minősül...
Ha nem..úgy valószínüleg megvásárolta...

Az e-mail címet, akié, az valószínűleg tudja...
Ha én (ilyet az életben nem tennék), netán ellopnám a dobozt,attól még nem tudnám az e-mail címét az illetőnek, sőt valószínüleg a pass-t sem hozzá...

A kódot a valve-nál ugye megnézik, hogy érvényes, aztán ellenőrzik a felhasználói adatokat.
Tehát egy dobozzal,amiben ott a a lemez és a kód...magyarán, semmire nem menne az illető, aki eltulajdonította, ha már előtte regisztrálta a jogos tulajdonosa.

Ám cáfoljatok meg ha nem így van. :)

Nem tudom érthetően írtam le a hsz-em, mert hajnali 2-kor feküdtem és még nem tértem magamhoz. :D

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

(#914) SIKIRIKI válasza akasp (#912) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Nem ez igy nem igaz csak a jogós felhasználonak és igaz nem Codot adnak hanem resetelik A JELSZÓT ÉS UJAT KÜLDENEK. igy korekt :C

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#915) satomee válasza moongoose (#913) üzenetére

satomee
(senior tag)

Ejnye,csak nem megint valami részeg duhajkodásban vettél részt...?:DDD

(#916) moongoose válasza satomee (#915) üzenetére

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Hááát... :B

(#917) akasp válasza moongoose (#913) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

jóllvann :) meggyőztél...

(#918) satomee

satomee
(senior tag)

Na,akkor én leszek az első...:) BUÉK minden cs-függő kollégának!Remélem meló után lesz időm még lőni kicsit.Ha belegondolok hogy csak jövőre játszhatok legközelebb...:Y :DDD
MOD:Egyébként ki tolja Jack-PH! néven...? :F

[Szerkesztve]

(#919) SIKIRIKI válasza satomee (#918) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

BUÉK minden függő kolégának!!!!!!!!!!!!!!!
baszus most hogy mondod hogy csak jövőre játszhatok legközelebb...
ráadásul holnap 05:30 ra jövök melozni totál kész vagyok. :O

(#920) satomee válasza SIKIRIKI (#919) üzenetére

satomee
(senior tag)

Hát fejezzük ki ezúton is SIKIRIKI kollegánk irányában érzett részvétünket,amiért kénytelen vért izzadva tolni a nemzetgazdaság döcögős szekerét még akkor is,amikor minden jó érzésű ember a szilveszter és az alkoholfogyasztás eléggé el nem ítélhető szokásából kifolyólag éppen saját túlélését próbálja meg eszközölni különféle változatos technikák alkalmazásával! :R :R :R
:DDD

(#921) LGA 911

LGA 911
(kvázi-tag)

Szevasztok!

Van egy kis bajom segítsetek má' plíz!

Régen játszottam a cs-vel és megint megjött a kedvem.
Racionális lépés hogy elmentem venni egy half life 2-őt mert akkor már a cs source-ot rakom fel. A boltban mekkérdem az eladót hogy jót veszek e mondja igen persze ezzel lehet tolni a cs source-ot is.
Hazamegyek és rakom fel a hl2-őt és mikor akarok játszani a cs-vel meg akarja vetetni velem.

Segítsetek mi a tendő köszííí!

Legyen jó évetek 2007-ben is!

(#922) SIKIRIKI válasza LGA 911 (#921) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Szia a steam-ot felraktad? mert ott kell a cd kulcsot regisztrálni és utána lehet tolni a gamet. ja és a dobozon rajtavan hogy tartalmaza egyáltalán a css mert ez sem biztos. De majd othonrol segitek képel is csak most melozok :O

[Szerkesztve]

(#923) moongoose válasza LGA 911 (#921) üzenetére

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Valószínűleg azt a változatot vetted meg, amelyikben nincs benne a cssource. :(
Vidd vissza és told le e torkán a dobozt...amikor ezzel megvagy akkor kérd meg, hogy mutassa meg melyik az a doboz, amelyik tartalmazza a source-ot is, beszélni ugyesem fog tudni... :DDD
[link]
ezt kell kérned

(#924) pofa

pofa
(tag)

Sziasztok, tudja valaki mi a fene van 1 hete a magyar szerverekkel, látom, hogy a létező összes szerver 10%-a van jelen a listában, magyar egy sincs, mi ez?

(#925) moongoose válasza pofa (#924) üzenetére

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom mi történ, de nálam pld (osg) hol 15 ping, hol meg 150-es...
Szvsz leterheltek voltak a szerverek és a net ezalatt a két hét alatt...
Mást nem tudok elképzelni...

(#926) Arius

Arius
(fanatikus tag)

Vagy vmelyik update-el szúrtak el valamit de nagyon, vagy a magyarországi net úgy kompletten xar, mert kriminális a játék. Kb dobok egy kockával és aki nagyobbat dob annak talál a lövése szintű.

Az is az utóbbi gyanúmat erősítit, hogy a pingem ugyanazon szolgáltatóval ugyanazon szervereken a szokásos 20 helyett átlagban inkább 40 egy jó ideje... és jópár ember van úgyanígy.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#927) satomee válasza Arius (#926) üzenetére

satomee
(senior tag)

Bár én az idén még nem játszottam :( de 31-én nekem is a pingekkel volt bajom.Én is arra tippelek amire moongoose -legalábbis remélem hogy a steam szerverek voltak terheltek vagy ilyesmi- mert nem vettem észre újabb updatet.Mindenesetre bízom benne átmeneti a probléma...:U

(#928) dilipok válasza satomee (#927) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

Srácok én tegnap jáccottam kicsit hosszabban, de semmi ilyesmit nem vettem észre...

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#929) satomee válasza dilipok (#928) üzenetére

satomee
(senior tag)

Akkor remélhetőleg tényleg csak valami átmeneti gebasz lehetett...Majd este megnézem...:C:DDD

(#930) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Sziasztok, szakértői véleményre lenne szükségem. :)

Ehhez a verzióhoz: [link] használható a CS:S?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#931) Windex válasza peterkeT (#930) üzenetére

Windex
(tag)

Hali!
Szerintem ebben nincs benne a CS:S, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Ha nem erre gondoltál, akkor külön is meg lehet venni pl: Steam-en.

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

(#932) peterkeT válasza Windex (#931) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az lenne a megoldás, bár én ilyen maradi gyerek vagyok, jobb szeretek egy dobozt is látni a polcon. Kapható egyébként csak a CS külön?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#933) moongoose válasza peterkeT (#932) üzenetére

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Kapható egyébként csak a CS külön?

Sajna konzervatív stílusban nem kapható,csak steamen keresztül...
A f@sza dolog az egészben, hogy a valve akkor is megvetet veled játékokat, ha te csak a source-al akarsz játszani(dobozos verzió).
Az előbbi hsz-emben megtalálható a link a dobozos változathoz.
ehhez jár valami hl2 deathmatch, akkor egy 15 perc alatt végigjátszható pálya a lost coast, és még egy 2-ik világháborús online game...

[Szerkesztve]

(#934) Genius007 válasza peterkeT (#932) üzenetére

Genius007
(őstag)

CSS-t külön nem lehet kapni !!!!
Ez kell neked : [link]
Mivel már rég jártam erre igy : :DD
BOLDOG UJ ÉVET MINDEN KEDVES FÜGGŐNEK ! :D

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#935) Genius007

Genius007
(őstag)

Jah ...és ha jól láttam, valaki megint servereket keresett!
www.game-monitor.com
Ott Hungary --> Counter Strike Source ! :)

(#936) SIKIRIKI válasza Genius007 (#935) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hali hova rohantál ma nagyon gyorssan le léptél pont kezdtem belejöni na mindegy kérdés szoktál warozni?

(#940) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, mostanaban eleg sok olyan eset tortent, hogy valaki nem azt vett, amit szeretett volna, vagy eppen nem tudja, hogy mit is kene vennie ahhoz, hogy tudjon CS: S-al jatszani.

Szoval:

Komplett Dobozos HL2/HL2 Collectors Edition: Tartalmazzak mind a Half-Life 2-t, mind pedig a Counter-Strike: Source-ot. Ezen kivul meg a HL2 DM-et. (mostanaban nem nagyon latok a boltok polcain, csak elvetve 1-2 collectors editiont). Anno 9900Ft. volt, legutobb 8xxxFt.-ert lattam. (Collectors Edition abban kulonbozik, hogy diszdobozban kapod, poszterrel, poloval, neha baseballsapkaval, meg meg mittudomen mivel)

Counter-Strike: Source Retail Pack: Kizarolag csak a CS: S-ot tartalmazza. HL2-t es a HL2DM-et nem.

HL2 Retail Pack: Csak kizarolag HL2 + HL2DM. NEM TARTALMAZZA A COUNTER-STRIKE: SOURCE JATEKOT !

Ezek a (tudomasom szerinti) bolti verziok. Ezen kivul meg ott van a Steames vasarlas lehetosege.

Szerverfigyelo oldal (elegendo Filterrel): [link]

Ezeket valahogyan be kene szur(at)ni az 1.hsz-be. :R
Aki tudna pontositani, az kerem tegye meg. :R

(#941) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

na mi a véleményetek? [link]

(#942) Genius007 válasza SIKIRIKI (#936) üzenetére

Genius007
(őstag)

CSÁ-kány :DDD
El kellett mennem ... muszály volt ..de ma este leszek ..Bad Boys - on ( szinte mindig azon lámulok ) :DDD
Jah ..szoktam warozni . .. ( mikor van war..akkor általában ) :D
Mert ?
Tényleg ... miért nem vagy valami clan-ba ? ( jobban nyomod mint én ) :DDD

(#943) SIKIRIKI válasza Genius007 (#942) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hogy mért mert nem vágom hogy mi az :B meg nem hivot senik warozni és klánom azért nincs mert nem szolt senki hogy legyek klántag :B
Ja és hogy hogy tolom a játékot nem tudom mert nem vágom mi számit jónak , téleg most volt 3 éve hogy kaptam a játékot :Y

(#944) peterkeT válasza Genius007 (#934) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

7200? Pfff. 10e a teljes kiadású HL2 CS:S-sel: [link]. :(

p

(#945) Genius007 válasza SIKIRIKI (#943) üzenetére

Genius007
(őstag)

WAR az az hogy : 2clan külön serveren (csak ök vannak ott ) és egymás ellen nyomják!
pl : E.f.N.a. vs. PH! :DDD :D :DDD
És a lényeg .. gondolom te is tudod ..az az hogy melyik clan a jobb :D

De mivel általába 2.3. szoktál lenni , ha jol láttam ( CSS közbe TAB gomb (stat) ) akkor kérdezd meg valamelyik clan-t hogy nincs-e náluk TGF!

TGF = TaGFelvétel ! :)

Amugy én nyár ota nyomtam BOT-ok ellen, szeptembertöl meg NET-en ( persze a net hol jo volt hol nem :DDD most ugy ahogy jo ( BiG PinG ) :DDD

Remélem jol irtam mindent !
Ha nem javítsatok ki ;)

(#946) SIKIRIKI válasza Genius007 (#945) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Ja értem köszi a választ de ezt nem mertem megkérdezni publikon bár igy is ki röhögnek biztos de most má mindegy 34 évesen nem szégyen szerintem vagy igen? :B

(#947) Genius007 válasza SIKIRIKI (#946) üzenetére

Genius007
(őstag)

Nem szégyen :)
De akkor én is megkérdek egy két dolgot amit nem tudok hogy mit jelent !!! :DDD
Mi az a :

WH ! ( olyasmi mint a HardWare csak forditva ? ) :DDD
HAXOR ! ( asszem az a haxor vagy mi aki a rate-eket nem állitja be rendesen) :(((
AIM ! ( az valami automata prö csákó lehet ) :DDD

Szoval ezek pontosan mit jelentenek ?:B

Na de viccet félre téve ezeket komolyan kérdezem :)

(#948) Windex válasza Genius007 (#947) üzenetére

Windex
(tag)

WH - olyan magas szintű játékos aki rendelkezik a falon átlátás skillel.
Haxor - rate-eket nem állítja rendesen.
AIM - ez már alacsonyabb szinten is elérhető skill, alapból ránt fejre vele az illető.

Úgy érzem komoly választ sikerült összehoznom. :))

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

(#949) Genius007 válasza Windex (#948) üzenetére

Genius007
(őstag)

THX! :R
Most jut eszembe ..
WH = Wall Hack :D most jutott eszembe ..remélem jol rémlik :)

De aki ilyen ''csalásokat'' csinál az nem bukik le ? ( nem mintha én ilyen trógersághoz folyamodnék ..csak néha találkozok ilyen 51/3 meg ilyen stat-uu??!! játékossal :(((

(#950) bylow

bylow
(tag)

Hogy a francba kerestek ti magyar szervereket???
Én nem találok 1-et sem! :W

bylow

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.