Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#13001) Rivaul válasza qdak (#12999) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Skinek meg a medialogon sincsenek pedig az eleg eros pub. Meg admin skint se hasznalok mert utalom s nem szeretek en se orakig tolteni minden szemetet... A tk pont az egy erdekesseg lenne de lehet elhagyom. Sebzesek s serulesek configja megoldhato + csontra hegyezett hitbox hogy ne vegye a tunkot. Van par otletem, majd kiderul bele fogok-e.

21xx napja PH! Lejárt hírdetéseket törlök, fent lévők élnek!

(#13002) qdak válasza Rivaul (#13001) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

igazábol nem lenne az rossz ha realyti re kihegeznéd, igazábol csak attol félek lennénk 2n a szeron kb amuyg sztem egyszerübb megoldás ha 40-50 hp lenne az élet mindnekinek, nem kéne a fegyokkal meg granyoval bajlodni, én kb igy érezném valosabban ak azt meg tudod csinálni ? mert érdekelne magamnak kiprobálni ?

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#13003) Rivaul válasza qdak (#13002) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Ha szerverre kell akkor megcsinalom neked a scriptet. Eventscript vagy source mod ala kene?

(#13004) qdak válasza Rivaul (#13003) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

igazábol nekem botok ellen sima gameba is elég lenne letesztelni, nem tudom meik a könnyebb. szeróhoz nekem meg van 1 programom inditom és megy a szerver :$
ez nekem igy kinai: ˇEventscript vagy source mod ala kene?ˇ

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#13005) Rivaul válasza qdak (#13004) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Nah látod ezt így nem tom :D Biztos lehet a saját cs-d be mahinálni a botok életét de én csak a rendes szerver configot vagyok képes így megcsinálni :B

(#13006) enginev3.0 válasza Rivaul (#13005) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolkodok egy pro szerveren. Olyasmit szeretnék ami a realitáson alapul. Pár ötlet: Nincs korlátozva semmi, állandó tk, állandó alt alk (ha pro szerver akkor altak legyen kikapcsolva, hogy ne hallja az ellenség, vagy pálya váltás elején automata kérdés lenne, hogy legyen-e altalk), saját csapattárs megölése is pontot hoz(ezt nem értem miért jó, vagy miért valósághű :D ), feladat központúság (ha nem teljesíti az adott csapat a feladatot, bomba letétele, felszedése) automatán slayelődik a vesztes csapat, (ez sem túl jó ötlet, mert akkor az a csapat aki első 1-2 kört elveszíti onnantól szinte mindig veszít mert nem lesz pénze, és még le is slayelődik, míg a másik csapat wp-kkel fog szaladgálni) granyó 100 at sebez nem csak valami kamut stb. ( akkor a többi fegyvert is lődd be, 1hit m4 fejes, mp5-ből is max 2-3 golyó)
max 20 slot-ra gondoltam csak steam (tökéletes). Láttok benne fantáziát?( csak arra a szerverre járnék játszani :) :K )

Amúgy nem jó nekem medialog, sajnos 24-25 embernél a netem már nem bírja :((( :O

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#13007) Kassadin válasza enginev3.0 (#13006) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Személy szerint inkább maradok a totalwanteds-en. Szoktak lanos formák is feljárni, ellenük igazi kihívás játszani.

The pain is my best friend.

(#13008) qdak válasza Rivaul (#13005) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

mindneki életét, pl volt 1 oylan megoldás 1.6 ban h késes pályán magasrol dobtak le ugy kezdödött mindnekinek a map és 40 hp vel kezdtél asszem, ez se nem megold6ó ?

(#13009) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

ja és még 1 kérés legyen bank, meg mittom 100K kezdő töke. sztem ez jo buli.

(#13010) SQX_Barto

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Update-ek óta nem működött a cssdm-em és most próbálom újra megcsinálni Local Serverre, de valamiért nem sikerül, mindenből a legújabbat töltöttem, mindent óda másoltam ahova kellett elvileg, de mégsem megy :(
[link]
Mindent a cstrike mappába, így addons és cfg mappában lesz több file, bár a metamod.vdf-et azt addons mappába vagy addons mappa metamod mappába kellene másolni?

--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

(#13011) enginev3.0 válasza qdak (#13008) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

ct kezdőn d2 mapon nem tudnak magasból ledobni :DDD

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#13012) Rivaul válasza enginev3.0 (#13011) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Pedig azt is meg tom csinalni. Bar egy picit el kell tolni a spawnt hogy ne a teto legyen felettuk :)

[ Szerkesztve ]

(#13013) Roliiii válasza Rivaul (#13012) üzenetére

Roliiii
(fanatikus tag)

Bevered a fejűket a plafonba? :D

http://www.ipodhungary.eu

(#13014) enginev3.0 válasza Rivaul (#13012) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm, mindegy csak legyen ilyen szerver :) ahol minden valósághű ahogy leírtad, én várom

(#13015) Spam123

Spam123
(tag)
LOGOUT blog

Hogyan lehet kiakasztani az fps korlátot? Mert azt mondták, hogy a korlátot fps_max 999-nel lehet kilőni, de nem jó, mert most így 999-en pörög. :F

[ Szerkesztve ]

e-mail címem: szpem123[kukac]gmail.com

(#13016) Rivaul válasza Spam123 (#13015) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Erosebb a geped mint ez a jatek. Felejtsd el hogy feljebb megy ennyi a max.

(#13017) h.adam.92 válasza Spam123 (#13015) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

írj be fps_max 3223534534-et.

u mad ?

(#13018) Rivaul válasza h.adam.92 (#13017) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

ugy se nagyon szamit. Amennyire en tudom a szerverek fps korlatai szamitanak s azon felul se adja jobban. Max botok ellen lehet haszna de annak is mi? :)

(#13019) qdak válasza enginev3.0 (#13011) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

azok majd beépulnek falba, nem baj u is utálok ct lenni, T/AK47/havanAWM(P)
ti mivel toltok legtöbbet ?

Spam123 aztak... ez má nem gép hanem reaktor!

[ Szerkesztve ]

(#13020) milan18 válasza Spam123 (#13015) üzenetére

milan18
(kvázi-tag)

Megkérdezhetem hogy mit dolgozól hogy 1 milás géped van?:D

(#13021) Rivaul válasza qdak (#13019) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Ct, m4, compact, 2 flash, 1 granyo, defause. Amelyik szeron van bank ott ez az allando felszereles. Ha levaltom az m4-et akkor p90 powa :D

(#13022) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

wp wp wp :) meg dezi és usp, esetleg ak de akkor inkább dezivel szaladgálok, aztán összejön a pénz wp-re

(#13023) qdak válasza enginev3.0 (#13022) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

én van h desi hejett ink P228 al futkosok föleg 1 körben imádom!

(#13024) milan18 válasza qdak (#13023) üzenetére

milan18
(kvázi-tag)

Első körben glock/usp a jó és veszel gránátot meg 2 flasht! Jól meg lehet vele fogni az ellent:D

Asrock 970 extreme 4+phenom 2 x4 955+1db-4gb-os corsair ram januárba veszek még1-et,
corsair tx650 táp és 8800gt amint kijön az ati 7xxx-esz szériája cserélve lessz a 8800-as!
Szerinted hedo? Css -re bőven elég lessz szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#13025) milan18 válasza qdak (#13023) üzenetére

milan18
(kvázi-tag)

Hedo alig várom hogy fejbe nyomjalak egy desivel:D:D

(#13026) qdak válasza milan18 (#13024) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

én tesztek alapján azt moondom ink 2x2 GB ramot vegyél a 8gb fölös, rosszab eredmények jöttek ki mint a 4gb al !
milyen felbontásba játszanál ?
amugy a cs nek inkább proci kell mint vga, anno
volt 3500+ om meg 6600 as karim, gondoltam cserélek 7800 gtx re csöpögtem h majd h fog hasitani, aszt a fenét, ha a 6600 ot felhuztam majdnem azt hozta fps ben mint a 7800 gtx :W
mig más játékoknál nagyonn is észre le7ett venni, a cs ben szinte semmi, max 10 fps.

én 8600gt oc vel tolom sajna a lap miatt nem tudok tuningolni :( , az uj procid vszinu kihajtja rendesen majd a 8800at sztem elég az a cs hez.

rem érthető vok igy 2 nap nem alvás közben ^^

csak legyen uj egerem azt nem lesz gazdája a desidnek :D

[ Szerkesztve ]

(#13027) gergobaby

gergobaby
(fanatikus tag)

No, meglett a gépem, úgyhogy hétvégétől CSS ezerrel :) Kit is kell felvenni Steamre?

(#13028) Kassadin válasza gergobaby (#13027) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[ProHardver! Counter Strike: Source (pH!-CSS)]

[ Szerkesztve ]

(#13029) gergobaby válasza Kassadin (#13028) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

Invelj meg pls: kishajos.hg@gmail.com <- ezzel feltudsz venni!
Köszike!

(#13030) Kassadin válasza gergobaby (#13029) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd fogadd el.

[ Szerkesztve ]

(#13031) Fáraó válasza Kassadin (#13028) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Meghívsz? Néha elmennék lövöldözni.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#13032) Kassadin válasza Fáraó (#13031) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Steam név?

(#13033) megint én

megint én
(őstag)

Emberek, pls help!
Egy jó ideig nem játszottam CSvel, de most visszajöttem, és a következő a problémám. Miért van az, hogy egyfolytában ici-pici laggocskák vannak??? FPS nem szokott 200 alatt lenni, a ping olyan 50. De ilyen mikrolaggok jönnek elő minden szerveren. Mi lehet az oka?

[ Szerkesztve ]

(#13034) nike_ válasza megint én (#13033) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

nem tudom, nekem is vannak. például amikor tunkolok mp5-tel, akkor néha be-beakad. pedig az fps-em 200 körül van.

(#13035) megint én válasza nike_ (#13034) üzenetére

megint én
(őstag)

Detto...
És valaki azt mondja net probléma, de nem 100% szerintem. Nagyon zavaró...

(#13036) BeLucZ válasza megint én (#13035) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

wifivel zuzod? mer ha igen az is lehet a ludas

(#13037) megint én válasza BeLucZ (#13036) üzenetére

megint én
(őstag)

a-a, semmiképp :D

(#13038) BeLucZ válasza megint én (#13037) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

esetleg ati driver ? :D mikrolaggokért sűrűn szokott az is felelős lenni, bár nevetséges hogy ez a css-t érintheti

(#13039) megint én válasza BeLucZ (#13038) üzenetére

megint én
(őstag)

Nvidiás vagyok, de ez más jellegű. Igen, játszottam olyan gépen amiben ATI volt, és láttam mitől beszélsz, de ez más egy kicsit...

(#13040) Roliiii

Roliiii
(fanatikus tag)

Ezt anyira birom...már a star wars szeron is baszogatnak, mért nem lehet felfogni, hogy vannak akik relativ jól tolják? álitolag cfg-zek....Mi az a cfg?

(#13041) megint én válasza Roliiii (#13040) üzenetére

megint én
(őstag)

DMelni szoktál?
Ha gondolod, gyere gamelni, Fel is vehetsz steamon, ha gondolod. Esetleg TS, VT, vagy mumble is van...

(#13042) Roliiii válasza megint én (#13041) üzenetére

Roliiii
(fanatikus tag)

K*rvajó, a semmiért kiis tiltottak a szerorol, vagyis bannoltak...fasza, valaki nem tudna beszni az adminokkal? :S

(#13043) megint én válasza Roliiii (#13042) üzenetére

megint én
(őstag)

Milyen adminokkal? Aki csicska, és lelövöd, hiába magyarázod neki, nem fogja elhinni, hogy nem használsz semmit. De nem akarsz tolni 1et velem, most jöttem vissza CSbe, és nincsen kivel toljam. csifiricio néven rámkereshetnél. CSiMi _°The VulturE néven tolom.

[ Szerkesztve ]

(#13044) Roliiii válasza megint én (#13043) üzenetére

Roliiii
(fanatikus tag)

Eddig minden szeró ilyen volt, felmegyek, még nem ismernek, látnak egy jó statot azt már csalo..., mellesleg mi az a cfg? meg valaki tudna adni egy normális star wars os admin elérhetőséget?

(#13045) qdak válasza megint én (#13033) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

nem megy az fps is akkro vissza? probálj beirni 1 korlátot, rambol h állsz ? ill mienek a hőfokok a gépen ?

Roliiii meik szeró, am ismerős biszkutrol engem is mert jo votl a statom ... pedig még nem is káromkodtam ahoyg szoktam :D

[ Szerkesztve ]

(#13046) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

noobland zsír szeró, próbáltátok már?

(#13047) Kassadin válasza BeLucZ (#13046) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáltam, ha a nonstop dust2 szerverre gondolsz, az nekem nem jött be. Totalwanteds a zsír szerver, ott meg kell küzdeni a statért. :DDD

(#13048) BeLucZ válasza Kassadin (#13047) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

itt is :D mondjuk sok az ingyenfrag :D viszont PMCn vagy nagyon sok a pro vagy sok a csiter
ott vhogy nem adja nekem

(#13049) enginev3.0 válasza BeLucZ (#13048) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

pmc-n nekem sem, egyáltalán nem

(#13050) Rivaul válasza BeLucZ (#13046) üzenetére

Rivaul
(fanatikus tag)

Sajnos nooblanden igen sok a csaló... Bár mikor felmegyek fogok 2-3-at... + korlátozott a flash, füst. Viszont szinte mindig vannak rajta.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.