#10000. komment darál0w 
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

#10000. komment darál0w 
jár érte jutalom? 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
pedig én hajtottam rá

valaki tud vmi infot hogy lesz ICL5?
Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

Az lesz, csak áprilisi BECUP nem. 
nah. ezt nemtudtam. bár ugy sem mennék 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
és mikor lesz?
Kösz az infót, eddig nem is tudtam ezekről a rendezvényekről, hogy hol vannak (igazán nem is jártam utána), de egyszer majd talán-talán nevezek én is. 
Valamikor tavaly láttam egy CS Source bajnokságot a EuroSport2-őn, az tetszett. 
Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D
nyáron te droid.
u mad ?

BECUP majd Augusztusban, ICL pedig most április 2.-4.
Az CGS volt. na arra mi magyarok nem fogunk menni. soha 
(#10008) h.adam.92 az valoban droid, aki nyáron ilyenekre jár 
[ Szerkesztve ]

én szombaton megyek Eger Lanra, elvileg botok lesznek, ilyen egyetemisták stb..
ZBoardot viszi első ^^
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
hnmm.
Eger nincs messze tőlem. lehet lenézek.de csak spectbe. nemakarok szégyeníteni 
április még nem nyár?!

kíváncsi leszek,ha csapattal addig lenne vmi specbe tuti kinézek... ![;]](/dl/s/v1.gif)

nemis tudnál 10 csapat betelt 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
majd kiütök vkit ![;]](/dl/s/v1.gif)
ahogy gondolod te droid 
nem volt rossz 5let áttenni nyárra, csak ha jön a reason majd vmi eu top ellent is kéne nekik hívni 
u mad ?
minek....ami nyeremények vannak itt, inkább otthonmaradnak 

hát jah az szégyen..
mitkezdtek szerencsétlenek azzal az X48-as lappal? ment a polcra, mert ugye burzsuly németek el nemadnak, i7 már soronkivül fenyített a gépükben..
többet nemis jönnek ide a nekünk pendrive szintű nyereményekért 
miért, nagyobb nyereményt vársz? csöves itt mindenki...
sajna nincs WCG-s 40 millio csak az első helyezettnek...
sNORh: nem laptopot vittek? 
[ Szerkesztve ]
u mad ?
Kár hogy ezek a rendezvények nagyon messze vannak tőlem. 
PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

kidobálnak azok mindent. majd ha végleg szakad a cérna itthon , megyek németbe kukásnak. aztán 1 év mulva meg hazajövök és nyitok egy piacot 
(#10019) h.adam.92 de a legnagyobb csövesek a szervezők. hát tiszta szégyen. beszedik a pénzt és lof*aszt nem adnak érte....eddigi legjobb lanom a DLAN 6 volt. ott még volt némi színvonal...
[ Szerkesztve ]
az sem mostanában volt 
a lamas-al voltál?
u mad ?
még a régivel.
aLe, ocsi, mauler, d3gu 

Hello játsza valaki a játékot HD4850 kártyával 9.12 HOTFIX driverrel vistán?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows 7, Avira IS 2012
mi a probláma vele? 
vismajor 
[ Szerkesztve ]

ccc 

amugy...elég sok probléma van ezzel az uj 5ös szériával...és szvsz pont a ccc miatt. 

erről a CatalystControlCenter jutott eszedbe? xd kocka
am nekem semmi baja, azonkivül hogy css fos, COD:MW2 fullgraf fps kiakad 91fps-nél.. a csben a hiba
ccc? 
mi más lehet?
COD:MW2 fullgraf fps kiakad 91fps-nél serveren multiba vagy single?

ccc az szar. minden baja van. én már évek óta nem használom...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

multiban..
hát mit használsz helyette? 
(#10031) sNORh hallottam ilyeneket, h adott FPS felett előjönnek bugok...aztán serverileg van lekorlátozva az FPS CODban.... 
[ Szerkesztve ]
mi "sufnilanoztunk",és ott volt pendrive nyeremény xD

nem akarok beleszólni de ez cs-s téma és nem cod os még ha az is egy jó játék a sok közül. 
Mit is írjak ide?

pl. ATT vagy rivatuner 
de ezek sem kellenek, csak a tuninghoz, ahogy a ccc is arra lenne, csak lófaszt sem ér...
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

tesó te miről beszélsz+kivagy?
itt mindenki css-ről beszél..

Ááá nem sok
Mióta ez a driver van fent azóta el sem indul, más játékok jól mennek. De egyáltalán nem biztos hogy a drivertől van azért kérdezem hogy másnál megy e ezzel a felállással.
tuninghoz MSI afterburn 
(#10036) sNORh a végén megint vmi köpőlegény miatt törölgetnek minket 
(#10037) Visormail nemhisezm, h a drivertől nem menne a CS. nekem is volt fent. de megjelent a 10.1 is már. told fel hátha.
milyen hibaüzit dob btw?
[ Szerkesztve ]

Nem túlzottan dícsérik a 10.1et valószínű megvárom a 10.2-t az állítólag jobb lesz, aztán addig nem css-zek, de akkor szerintem se attól lesz. A menü hátterét betölti de a gombok már nem jönnek be, aztán kilép és memóriaterület nem írható hibaüzi.
Ja ill dehülye vagyok az xp-mről is ment eddig és oda már feltettem a 10.1-et de csak most jut eszembe hogy ott is ki kéne próbálni
Nem volt reinstall nem csináltam vele még semmit.
[ Szerkesztve ]
steam és cs reinstall megvolt?

de az csak MSI-hez jó gondolom. ATT meg riva meg mindenhez és azok a legkomolyabbak ezen a téren, hagyjál már az ilyen gyári szarokkal...
giga VGAm van 
működik minden más gyártoéval is. szépen lehet benne feszt is állítani 
mellesleg riva nem működik 5ös szériánál. probáltam. 
[ Szerkesztve ]

akkor kapja be a riva 
pedig én is benevezek majd egy 5-ös szériára...most az ati nagyon begorombult....az nvidia közelében sincs...a 4850-em alázza a 1,5x annyiba kerülő nvidás ellenfelét 
jajah....
de majd gondold meg milyet veszel...
az 58xxas széria még elég drága és egy CF 5750 megveri a HD 5870et és ugye 2db 5750 vagy akár 5770 árban még elég messze van tőle....
melyik karira gondoltál pontosan?
u mad ?
Ha 58xx akkor elkezded helyette ajánlani a mindjárt kijövő Fermit?

just be

csak az a baj hogy az NV 130k-val szokta indítani a felsőkat kártyáit
nem tudom hogy mit akarsz de legalább tetted volna offba.
És igen,codban van olyan szeró ahol meg van adva h max 250 fpsed lehet. 
nem...
csak arra a kártyára vok kíváncsi, ami 15 drágább a 4850-nél és nvidia.
u mad ?

nem tudom így most. mikor vettem akkor 50%-al drágább volt az nvidiás párja. aminél még jobb is, kiderült azóta.
olyan ez az nvidia mint a nokia, qrva drágák a telefonjai, ahhoz képest meg semmit nem tudnak. már persze a hasonló árú más mobilokhoz képest....persze minőségre azért ők az egyik legjobbak...
[ Szerkesztve ]