Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) satomee válasza Windex (#999) üzenetére

satomee
(senior tag)

Hát én meg úgy tudom hogy bár egyértelműen jobb,de neten a 100tick ''fölösleges'',inkább lanokon szokták használni.Egy jól belőtt 66os szerver szerintem bőven elég netre.Persze ha felveti a klánt a pénz,nincs min filózni: 100 tick! :C
mod:amúgy tényleg,el is felejtettem megkérdezni múltkor: Genius,nálam rendesen beadta a dolgokat mikor 5en voltunk fent?

[Szerkesztve]

...villámcsapás keltette indukciós hatás...

(#1002) Genius007 válasza satomee (#1001) üzenetére

Genius007
(őstag)

Háááát ..... szerintem :(
Mert ma nyomtam SpongeBob serverén ( 1vs.1 ) ITT Ö SIKIRIKI és ott jobban beadtam mindent mint a tieden .... ;]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#1003) satomee válasza Genius007 (#1002) üzenetére

satomee
(senior tag)

Gondolom számít az is hogy nálam 5en voltunk,meg hát 33al indítottam.:U Majd meg kéne nézni 66al is...

(#1004) satomee

satomee
(senior tag)

Még egy kérdés:hogy lehet valakinek a rate-jeit ellenőrizni szerveroldalról?Van rá valami konzolparancs,vagy script,vagy hogy? :F

[Szerkesztve]

(#1005) Genius007 válasza satomee (#1004) üzenetére

Genius007
(őstag)

Remélem jol irom .... és remélem arra gondolsz ....

beirod a console-ba hogy : ma_rates :)

(#1006) satomee válasza Genius007 (#1005) üzenetére

satomee
(senior tag)

Úgy értem,hogy pl publikon egy admin hogy tudja megnézni valakinek a rate-jét.
Tehát pl ma_rates XY...?

(#1007) SIKIRIKI

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

hali mindenki valaki modja már meg hogy miket kell pontosan belöni a szerveren?
satomee mondjuk te plz tök süket vaok hozzá :R

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#1008) SIKIRIKI

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Ja téleg csináltam PH logot nézétekmeg remélem nem gáz [link] :C

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#1009) C^^ válasza satomee (#1006) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Az ma_rates egy adminok altal elerheto parancs. Nemely szerveren van csak engedelyezve, hogy a mezei userek is hasznaljak.
Egyszeruen konzolba beirod, hogy ma_rates, es kilistazza a playereket rate-el, cmdrate-el, updaterate-el es cl_interp-vel.

(#1010) satomee válasza C^^ (#1009) üzenetére

satomee
(senior tag)

Igen-igen,pont erre gondoltam!Azóta már meg is tudtam nézni,köszi a helpet!
Sikiriki:én is csak próbálkozok ezzel a szerver dologgal,de minden attól függ mit hogy akarsz beállítani.Pl hány bot legyen,milyen nehézségi szinten,kell e mani admin,milyen mapok legyenek,milyen sorrendben,stb.Kurva sokmindent lehet/kell állítani...Szal a legegyszerűbb ha próbálgatod hogy mi mire jó,de persze amit tudok szívesen segítek!

[Szerkesztve]

(#1011) Windex

Windex
(tag)

Kösz az infokat! Nemsok esély van 100tick-re, ennyire nem vagyunk eleresztve. :D
Már csak az a kérdés, hogy public legyen vagy csak war? Szerintem a war annyira nem éri meg, de a public meg csöppet drágább.

bana'n: Hasonló kaliberű ''zenéket'' még rakjatok fel a szerverre. :))

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

(#1012) Genius007 válasza satomee (#1010) üzenetére

Genius007
(őstag)

Te ezzel a Source Dedicated serverrel csinálod ? :U
Mert ott nem láttam azért hogy olyan sok lehetöséget lehetne állitani ... :)

(#1013) bana'n válasza Genius007 (#1012) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

azért igen sok finomhangolási beállítás van, pl a consoleban az összes mp_ sv_ kezdetű változó

Kicsoda, één?

(#1014) bana'n válasza Windex (#1011) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

Csak war akkor éri meg ha sokat waroztok. Igazán jó publikot csak úgy lehet csinálni, ha nem waroztok rajta (fordítva is igaz). Public/war szerver fél megoldás szvsz. Egy 14es publik jó választás lehet.

100as szerver általában 2x annyi mint a 66os, publik portra tök felesleges ennyit kiadni egyelőre.

hát igen, Pákó odab.sz :))

Kicsoda, één?

(#1015) Integra

Integra
(Jómunkásember)

counter-strike2.hu-ra reggelem épp magam a ph klánba:)) hehe:D

a regisztrációnál a steam egyedi azonosító mit jelent?
az az account név (email) amivel belépek steamre?
vagy a játékban használt nickname?

(#1016) Grass válasza bana'n (#1014) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Szerintem fölösleges publik szerverért pénzt kiadni. Már megvannak a bejáratott helyek ahova az emberek járnak. Nagy valószínűséggel üresen pangna a tiétek, hacsak nem tudjátok valami eredeti új ötlettel feldobni a dolgot ami odavonzza az embereket.
War szerver pedig annak éri meg akinek van klánja és szeretne gyakorolni is, nem csak mixelni.

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1017) Integra válasza Integra (#1015) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezt írja ki hozzá
''Hibás STEAM ID formátum (pl: STEAM_0:1:234235)!''
mi a túró ez és hol találom?!

(#1018) SIKIRIKI

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Na valaki nézemár meg csináltam css PH-s LOGOT a 1008 hozzászolásban van
vélemény naon gáz vagy sem esetleg elmegy valamit :R

(#1019) aquark

aquark
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Üdv. mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
1., A CS: Source csomagban mindhárom játékhoz (HL deathmatch + Day of Defeat is) van bot-támogatás? (pár honapig van már csak netem)
2., Úgy hallottam, csak netes regisztráció után megy a játék. Mi van akkor, ha nekem már nincs netem, de a bot-ok ellen azért szeretnék játszani? telepíthető/futtatható így a gém? (valahogy el kéne menteni az aktiválást...?) (természetesen a kérdéseim dobozos játékra vonatkoznak) :F

(#1020) C^^ válasza Integra (#1017) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Konzolba dobsz egy ''status'' parancsot, es ott lesz a nicked mellett.

aquark: Van egy un. Offline Mode, de ez csak akkor mukodik, ha elmented a jelszavad, es soha nem fogsz logoutolni. Tehat ha pl. ujratelepited a steamet, logoutolsz, stb., akkor uljra meg kell adnod az account informaciokat, aminek a validalasahoz ismetelten internet-kapcsolat kell.

[Szerkesztve]

(#1021) Integra válasza C^^ (#1020) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ááá, mér nem jön le a konzol?:)

(#1022) C^^ válasza Integra (#1021) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Valami biztos hianyzik ;)
[link]

(#1023) Grass válasza aquark (#1019) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

1. A DOD nem tartozik a CS:S hez. A CS-ben és így gondolom HL2-ben is amikor csinálsz egy szervert, beállíthatód hány bot legyen.
2. Start Offline opció.

INTEGRA

Egy online szerveren a konzolba beírva hogy ''status'' kiírja az éppen ott tartózkodók steam ID-jét. Ez egy fajta azonosító szám, olyan mint a személyi igazolvány. Így biztosítják hogy ne nagyon lehessen törten játszani a játékokat. De a cs2hu ra való regelésnél ki is hagyhatod azt a rublikát. Nem fontos.
Ha nincs konzol akkor a steam ablakban. Counter-Strike: Source jobb klikk -> Properties -> General fül -> set launch options... és oda írd be ''-console''
Persze idézőjel nélkül.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#1024) Integra válasza Grass (#1023) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

aha, ok
nem adtam meg most ezt a steam azonosítóm, de nekem legális a steamem.
gondolom ha kell később megadhatom

(#1025) Integra válasza C^^ (#1022) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na, -console 1-et beírtam
neked mi a többi mögötte, az mihez kell?

(#1026) Grass válasza Integra (#1025) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Az 1-es nem szükséges. Az neki már egy másik parancssor kezdete.
Beállítások a játékhoz.

(#1027) bana'n válasza Grass (#1016) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

Azért bírtam, hogy 14es, mert kis jó publik nem igazán van jelenleg.
Egyébként meg nem lehetetlen befuttatni, a mi szerverünk egy fél éve sehol sem volt, most meg...

Kicsoda, één?

(#1028) C^^ válasza Integra (#1025) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

A tobbi a falon atlatas skillemhez kell, meg a hipergyors celzashoz.
Egyebkent a ''heapsize'' valtozoval azt tudod megadni hogy mekkora teruletet foglalhat le a kozp. memoriabol (RAM-bol) kilobyte-okban (alapbol 256mb), ''cl_restrict_server_commands 0'' meg az, hogy a server-oldal felol -fogalmazzunk igy- lehet turkaszni a configomban.

Grass: nem, az nem uj parancs kezdete. ''-''el kezdodik minden uj parancs.

[Szerkesztve]

(#1029) Grass válasza C^^ (#1028) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Teljesen lényegtelen. A konzol parancshoz már nem tartozik hozzá.

(#1030) satomee válasza Genius007 (#1012) üzenetére

satomee
(senior tag)

Persze.Nem a gui-ban -ott tényleg nem sok mindent tudsz állítani.A server.cfg,vagy ha van mani admin plugin akkor a mani_server.cfg tartalmazza a beállítások zömét,azokat nézd meg.
Sikiriki: szinte állandóan telefonról jövök ide,opera minin nézve meg nem igazán tudok mérvadó véleményt mondani,de így elsőre szerintem jobb lenne a feliratot valami egyszerűbb,homogénebb háttérre rakni.Szerintem...:U

[Szerkesztve]

(#1031) satomee válasza bana'n (#1027) üzenetére

satomee
(senior tag)

Most meg sorszámot kell tépni ha be akar az ember jutni hozzátok...:U

(#1032) akasp válasza SIKIRIKI (#1008) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

elég jó :D

(#1033) Trak

Trak
(PH! addikt)

Na, ma kicsit elegem lett...
Mindenkinél össze-vissza vannak állítva a rate-ek, ma két cheatert is láttam. Az egyik biztos az volt, spectatorban nézegettem is, egyértelmű WH-s volt. A hülyéje nem is próbálta leplezni. A másik csak gyanús volt, lehet, hogy ennyire jó volt.
Melyik szervereken vannak biztosan szabályozva a rate-ek?

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#1034) Windex válasza bana'n (#1027) üzenetére

Windex
(tag)

Végülis a war szervernél maradtunk, de lehet később lesz publik is, nem tudom még.
Most leköt teljesen a klánoldal készítés, nemsokat foglalkozom a szerverrel kapcsolatos dolgokkal. :D

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. There are many copies. And they have a plan.

(#1035) bana'n válasza Trak (#1033) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

cs2.hu, o$g clan's pub én ezekről tudom biztosan

Kicsoda, één?

(#1036) satomee válasza bana'n (#1035) üzenetére

satomee
(senior tag)

És szerver oldalról milyen utasítással állítod be valakinek a ratejeit?Vagy ezt csak csatlakozáskor lehet megtenni -ha cl_restrict 0-ra van állítva...?

[Szerkesztve]

(#1037) bana'n válasza satomee (#1036) üzenetére

bana'n
(kvázi-tag)

Csak akkor lehet ha a cl_restrict_server_commands 0, de nálunk ha ez nem 0 akkor kör elején kidob spectbe. Egyébként a mani c_exec parancsa van egy szkriptben, ami lefut minden körben.

Kicsoda, één?

(#1038) Trak válasza bana'n (#1035) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

OSG-n nyomtam ma egy kicsit, jó volt, tényleg jó szervernek tűnik, thx.
2 PH-st is láttam:)

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#1039) deter

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok, melyik paranccal lehet, a radar helyzetét válltosztatni?

üdv_
deter

(#1040) satomee válasza bana'n (#1037) üzenetére

satomee
(senior tag)

Értem,ha lesz időm ki is próbálom.A spectbe kidobást pedig valami script végzi...?

(#1041) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

lenne egy kis probkámám a favorites slotokkal kapcsolatban.

a G-re leraktam a grátátokat + 1 defusal kitet, semmi mást. sefegyvert semmmit.
az s-re meg egy m4-et + kevlar+helmet-et.

miért van az, hogy nem engedi megvenni az S slotot, amikor simán van rá pénzem??? külön-külön persze meg tudnám venni a cuccokat de akkor miért vannak a slotok??
ugyszoktam, hogy vagy először S és utána G, amit nem enged, mert nemtudom, de lenne rá pézem!!
a msik, amikor előre megveszem a G-t és utána az S-et és lenne rá pézem, de nem engedi. mi a megoldás, hogyminden simán menjen??

nagy segítség lenne, ha vki elímélezné nekem a 2 buypreset fájlt a cfg mappából. köszi szépen.

(#1042) akasp válasza akasp (#1041) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

UP mert fontoss

(#1043) deter válasza akasp (#1041) üzenetére

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerübb ha símán bind-eléseket használsz. Amit a config.cfg be kell írni. Megnyitod ezt a file-t és alábbiakat írod bele.

bind ''g'' ''buy hegrenade; buy flashbang; buy smokegrenade; buy defuser''
bind ''s'' ''buy m4a1; buy vesthelm''

üdv_
deter

(#1044) Arius válasza Trak (#1033) üzenetére

Arius
(fanatikus tag)

]friendly-Assault[ Public szerveren is jók a rate-ek. Ha nincs cl_restrict_server_commands 0 beállítva akkor nem is tudsz játszani, kirak spectatorba.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#1045) satomee válasza Arius (#1044) üzenetére

satomee
(senior tag)

Na ja,csak mikor legutóbb néztem,voltak bizonyos ''szabályok'',hogy valami táblák által határolt vonalat nem lehet átlépni nem tom én meddig,mert kick jár érte,vagy ilyesmi...(ez jó értelmesre sikerült...)Most is van ilyen...?

(#1046) Trak válasza satomee (#1045) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

CS-s kresz? :D

(#1047) akasp válasza deter (#1043) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

már elintéztem, pont így csináltam, köszi. xsak én az f5-f8 helyekre raktam be:D

(#1048) akasp válasza satomee (#1045) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

nem vmi funmap volt?? ott szoktak ilyenek lenni

(#1049) C^^ válasza akasp (#1048) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, enis talalkoztam mar ilyennel. Ez arra jo, hogy a vedo oldali rusht visszaszoritsak kicsit. Ha tulmesz bizonyos hatarvonalakon, akkor kapsz egy SLAY-t. Pl. dust2-n CT-kent bemesz hosszu fakapun, vagy kozepen felrusholsz, stb...

(#1050) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

idén tegnap este játszottam először, kicsit be volt rúgva, de jól ment ahhoz képest, hogy tavaly év vége felé nagyon sz*rul ment

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.