- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud megoldást arra, hogy zörög a műanyag ventilátor felfogatója a hűtőnek (Hyper TX2)?
Nincs eltörve, semmi elváltozás, csak ha nagyon nagy fordulatszámon megy, akkor olyan mint egy köszörű.
Bordába hogyan tudnék felfogatni ventilátort? Passzívban is jó, de inkább hűteném. -
logitech25
tag
Sziasztok.
Ezt a hűtést fel lehet szerelni LGA 1150 alaplapra? Cooler Master 412s
Köszönöm a segítséget
-
Gézengúz
addikt
Tx 2-3, Evo felfogatásai mennyire kompatibilisek egymással?
-
sgergi
veterán
válasz
Naradicsom #4271 üzenetére
Eddig is ilyen volt, vagy csak most lett ilyen? Biosban lehet bekapcsolva valami szabályzás, vagy Windowsos program. Milyenek a hőmérsékletek?
-
Naradicsom
csendes tag
Hali!
cooler master hyper tx3 om van.
Az lenne a kérdésem mi okozhat olyat hogy a veti csak 1400-1560 RPM közöt hajlandó menni? -
picirizs
csendes tag
Üdv!
Az alábbi (nem mai) konfighoz sikerült szereznem egy Hyper TX3 EVO procihűtőt:
ASROCK M3A770DE
Phenom II x4 955 BE 3.20Ghz
KINGMAX 4GB DDRIII-1333Mhz
Sapphire HD 5850Kérdésem az lenne, hogy mennyire alkalmas tuningra a hűtő, lehet -e próbálgatnom, vagy gyakorlatilag csak az ergya gyári hűtő leváltására jó?
válaszotokat, észrevételeiteket előre is köszönöm!
-
Fooler89
őstag
Sziasztok
TX2-t rátudom tenni 1150-es foglalatra?
-
dealerman
aktív tag
Üdv
Egy TX2-őt szeretnék itt aprón,egy xeon l5420-hoz ! jó választás ?
-
Cobra.
őstag
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
CM Hyper TX3-as hűtőm szeretném halkabbá tenni.
Bios-ban be van kapcsolva, hogy automatikusan állítsa a fordulatszámot (+Cool n Quiet), normál speedet 47fokra, full speed 57re állítottam.
Jelenleg most így pörög: [link]
Speedfan-ban hogyan lehetne csökkenteni, próbáltam állítgatni de nem történt semmi, de lehet rosszul csináltam.
Easy Tune 6-ot próbáltam felrakni, de telepítésnél újraindult a gépem.
Köszi -
bul07
nagyúr
válasz
AxBattler #4258 üzenetére
Remélem Arctic F9 PWM -ért nem adtál többet 990Ft-nál , mert itt annyi és ingyenes a postára a szállítás
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Andrewstarr #4255 üzenetére
Közben találtam egy fórumot, ahol azt írják befér a CM K350 házba.
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Akinek van, lécci megmérne egy Hyper 212 EVO-t, az alaplaptól a cső végéig? A honlapon már megnéztem, de nekem a valós magasság kell a házam miatt. Váltani szeretnék TX3-ról, úgy néz ki nem elég a 3,8Ghz 965-höz. Előre is köszi!
-
Üdv!
Hyper TX2 és TX3 között nagy a hűtési teljesítmény?
A ventijét egyébként mindkettőnek lecserélném egy SWIF2-esre, vagy Enermax Silent-re...Szerk.: és a TX2-est fel lehet szerelni a hülye műanyag buborék nélkül?
-
ToBeY
nagyúr
Alaplap kiszerelése nélkül ki és be tudnám tenni a CM TX hűtőt vajon?
/Újra kéne pasztázni a procit/
-
pipo112
őstag
sziasztok a tx 3 evo hűtőmön megrepedt a venti felfogatóm , rögzítőm honnan tudnék ilyet beszerezni googléztam de sajna nem találtam semmit amit igen az meg már elkelt :S a válaszokat előre is köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
zolka95 #4246 üzenetére
Az kérlek szépen az a automata hőszabályozó érzékelője
TC-ről egy kis írás , nem pont olyan ventilátor de ugyan az a tulajdonság TCAzt a kis érzékelőt be kell dugni a hőtő lamellái közé de legjobb az lenne hogy a processzorhoz minél közelebb
Elől befele fújon a ventilátor
-
bul07
nagyúr
válasz
zolka95 #4241 üzenetére
Nettbankon keresztül lehet
Tehát belépsz a fő számla nettbankjába és átt kell rá utalni a megfelelő összeget, és utána lehet vásárolni
Legtöbb banknál ingyenes a nettbankDe a PayPall számlát is lehet úgy tőlteni hogy bemész a bankba és befizetsz rá mondjuk egy ezrest, viszont pár nap kell neki míg megjelenik, ehez még a szüleid se kellenek csak egy , PayPall regisztráció meg Unicredit bank
Itt olvashatsz róla
http://logout.hu/cikk/ebay_es_a_paypal_mit_es_hogyan_iii/nyomtatobarat/teljes.html -
bul07
nagyúr
válasz
zolka95 #4235 üzenetére
Oké
Addig vegyél ebből, 1$-ért megkapod a hat játékot , és jelenleg ha 4.54$ fizetsz(ez nőhet is) akkor mindent megkapod -
bul07
nagyúr
-
zolka95
őstag
szerintem noname házam van, fekete és egy plexi van az oldalán
ha meghozza a futár majd úgy teszem fel, ahogy mondtad előre meg majd megpróbálom valahogy betenni a ventitha kivenném azokat előröl, akkor lehet betudnám valahogy tenni
de valamit tenni kéne az elejére, hogy ne szívja be a port, nem?
szúnyoghálót?ja és az előző képemen úgy van feltéve a venti, hogy kifele fújja a meleg levegőt, jól mondom?
csak hogy biztosan tudjam -
bul07
nagyúr
válasz
zolka95 #4227 üzenetére
TX3-rom esetén nem sokat számít hogy egy vagy két ventilátort teszel rá, egy két fokkal lesz hűvösebb viszont zajosabb jóval, többet számít egy plusz ház ventilátor
Felső tápos gépeknél úgy szokták felrakni a hűtőt hogy hátrafelé fúja a levegőt, és egy hátsó ház ventilátorral meg kiszívni a meleg levegőt
Felfele fújás nem az igazi mert a tápegység beszívja a meleg levegőt és romlik a hűtési teljesítményeTehát a javaslatom, a hűtőt úgy tedd be hogy hátrafelé fúja a levegőt, a hátsó ház vetni meg kifele fúja a levegőt, a plusz ventilátort meg próbáld meg betenni úgy előre vagy az oldal lapra hogy befele szívja a levegőt
Milyen házad van?A rajzon valószínűleg egy ilyen kialakítású ventilátor látható azért furcsa a rajz
-
zolka95
őstag
van egy TX3 hűtőm és vettem hozzá 2 ventit
a gépben hátul van még egy venti, előre nem lehet tenni
hogy lenne jó betenni a hűtőt?
az számít hogy milyen irányba van a venti, nem?mit ajánlotok hogy tegyem rá a hűtőket és milyen irányba?
a hátsó venti kifelé fújja a levegőt vagy befelé? a processzor ventik melyik irányba fújják a levegőt?
mennyire befolyásolja a táp ventije a proci hőmérsékletét? ráfújja a meleg levegőt?eszerint úgy lenne a jó, ha az egyik venti fordítva lenne rajta?
szívja vagy fújja a levegőt az egyik? -
-
bul07
nagyúr
Gondolom ventilátora gondoltál
Tehát hogy teszel még egy ventilátort rá, egy két fokot nyerhetsz nem többet
Nagyobb nyereséget érsz el a plusz ventilátorral ha a házba teszed(ha most nem lenne), tehát vagy szívja vagy fúja kifele a házbólHa fél évnél régebben volt felrakva akkor érdemes leszedni eltávolítani a régi pasztát majd újrapasztázva felrakni ez is jelenthet egy két fokot
-
Béka 3
tag
Sziasztok !
Ha teszek Hyper TX3 még1 hűtőt akkor drasztikus lesz a változás ?
-
bul07
nagyúr
Sikerült megtalálni a magyar menüt
Itt a link ahonnan le tudod tölteni azt amit én használok -
bul07
nagyúr
Az én TX3-nál a 2000fordulat marha hangos volt
Ezért le is szabályoztam a maxt ha jól emlékszek 1500-1700 környékére, alapjáraton meg 1050 környékén volt, bár nem biztos majd megnézem pontosra
Én azért szeretem a SpeedFan programot mert nagyon testreszabható
Milyen hőfoknál kezdje emelni a fordulatott a min-max sebességet is százalékosan
És még a ház ventiket is ezzel szabályozom így azok is csak akkor emelnek a fordulaton ha kellTegyél egy próbát a programmal
-
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Az normális ha a veni 2600rpm megy alapjáraton játékok 2800rpm.
AMD 955 phenom ii x4 3.2 ghz megy.Előre is köszönöm
-
bul07
nagyúr
Nekem 955-öt alapjáraton 40°C tartotta , terhelve 55-57°C persze nem teljes fordulaton járt
Én most adtam el az enyémet, és váltottam 212 EVO-ra , alapjáraton is hűsebb és terhelve is és nem is melegszik annyira, sokkal alacsonyabb fordulaton tudom tartani a ventilátort
A TX3-at eladtam 3400Ft-ért az 212EVO nekem 7100Ft-ba került így a hűtő csere nekem 3600Ft-ba fájt
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Vettem egy tx3-at.
Az lenne a kérdésem , hogy egy AMD phenom íí x4 cpu mennyire tud lehüteni max terhelés alatt ? Meg úgy alapjárton
Előre is köszönöm -
pakyy
csendes tag
Üdv! TX2 hűtőmön az egyik lefogató eltörött, nem tudom normálisan rögzíteni! Milyen megoldást javasolnátok rá? Esetleg nem tud valaki lefogatót adni/ajánlani hozzá??
-
lajafix
addikt
-
bigsee
addikt
Hali! Létezik olyan procihűtő, hogy CM Hyper TX4? Egy boltban láttam egész jó áron (~8800 HUF) és a TX3-ra hasonlít, ugyanúgy négy hőcső van rajta, csak a doboza nagyobb egy olyan 1,5 centivel? Miben másabb ez a hűtő, illetve hogy egy AMD FX4100+-ra klafa lenne-e ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest