- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Mi az a PWM?
-
volvoguy
addikt
üdv. msot látom csak, hogy van már Cooler Master Hyper TX3...és PWM-es....ami nekem fontos...árban meg oclsóbb is mint a sokat vitatott TX2....így már csak 3 kérdésem van
1. mennyire hangos?
2. az előd legendásan bóvli, könnyen törő ventijétől erősebb-e?
4.van-e oylan jó, mint a TX2?azt már msot látni rajta, hogy elég masszív a cucc, és a formaterv is egyszerűsödött, am isztem jó...
-
d@minator
addikt
válasz
zsirfecske #2847 üzenetére
Akkor az benne sem volt normálisan...A helyzet az, célszerű kiszedni a lapot és úgy betenni a hűtőt.
Rezonálnia nem kéne 1800-on sem. Legalábbis nem érzékelhetően. Nincs baja a lapátoknak?
-
zsirfecske
addikt
hali. én tx2-m alaplapi szabályozás hiányában [zalman fanmate-tel] 1200 rpm-re lassítva viszonylag csendes, gyári értéken nem hajtanám, ugyanis 1800-on nálam rezonált tőle az egész ház..
amúgy intel esetben mindenki figyeljen oda a lefogatásra, mert elég szar. nálam külső behatásra (véletlenül belerúgtam kicsit a házba) simán kipattant egy a 4 lefogatóból, és rögtön 80 fok körülire ugrott az amúgy 40 fok körüli proci. amd-re viszont állat stabil
-
csövi
tag
helló,
hypertx2-t használok gigabyte 965p-s3-as lapon.
Hogy tudom szabályozni a ventijét? -
lsc
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
TX3-at néztem ki alapon ketyegő 7750 BE alá.
Milyen ez a hűtő a hang terén?
Nem törik mint a TX2?
tapasztalat...?
tuning nem lesz! -
lsc
nagyúr
-
samfishR
senior tag
Sajnos nincs intel hűtőm, ezért vagy veszek egy arctic cooling-ost, vagy előtúrom a garancialevelet és megnézem meddig érvényes
A másik, hogy a "paszta" amit vettem hozzá, (mert újra lett kenve) az egy szar, nem is paszta, hanem vmi lé.. szinte teljesen kiszivárgott alóla
ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet
-
sgergi
veterán
válasz
samfishR #2826 üzenetére
Egy 9 centis, PWM-es Arctic cooling venti elég jó árban van. De, ha kicsit szeretsz barkácsolni, akkor a gyári hűtő ventijét (intel esetében) egy az egyben át lehet tenni a tx bordára. Pwm-es, tehát szépen szabályozni fogja a lap, és csak 2-3 fokkal melegebb a proci, mint a tx2 saját ventijével.
-
samfishR
senior tag
Eltört a TX2 lapátja, ugyan az a helyzet, amit Tigi leírt majd' 2 éve. remegett a ház, megfogtam a hűtőt, az okozta a remegést. Levettem, szétszedtem, 3cm-es repedés a ventilátor közepén
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.
Üdv
-
hotian
tag
Én szerverbe raktam TX-et (azt honnan lehet tudni ránézésre, hogy TX vagy TX2?).
Pár hónapig csendben ment, most meg kerreg veszettül, a levegő berezegteti az oldalsó műanyagot, a garis papírt meg nem találom.
-
nixx-21
őstag
Tegnap(akarom mondani előtt) én is beléptem a klubba egy TX2-vel
jól hűti a P4 630 HT-tés marha csendes leghangosabb dolog a gépben msot a codegány táp
-
sgergi
veterán
válasz
olymind1 #2813 üzenetére
A ventije sokkal jobb, a borda nem sokat változott, a legfontosabb, hogy a hőcsövek közvetlenül érintkeznek a procival. A venti viszont strapabíróbbnak néz ki, és végre 4 tűs is, tehát csak jobb lehet.
Bár én inkább a hyper 212plus-t nézegetném, az már elég jó eredményeket ér el. -
olymind1
senior tag
tx2-es tulajok, vélemények? jobb/rosszabb?
-
Moonline.
aktív tag
Valaki meg tudja mondani a CM hyper 212-nél melyik méret mit jelent? 122 x 92 x 160 mm?
-
Moonline.
aktív tag
Nekem a mostani proci hűtőt is szabályozza a lap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- Hobby rádiós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged