- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Hali mindenkinek. Jo sokáig nem voltam gép előtt , gondoltam ha már megvan eredetiben akkor feldobom a gépemre . Látom a forum kihalt , s vele gondolom a játékos társadalom is .
Azért ha valakinek lenne kedve tolni egy gamét így esténként ......
.........nyugodtan írjon -
pcguru1
őstag
Sziasztok
Az erdekelne hogy ezzel a gamel csak net kapcsolatal lehet jatszani vagy net nelkul is,mert telepites utan kapok valami hiba uzit es nem indul
-
tdd587
őstag
Mivel megvettem 2e-ért, végre rászántam magam este, hogy kipróbáljam. Éjjel lett a dologból, mire a qrva DRM-en átverekedtem magam és rájöttem, hogy mégis miért dobja el a kapcsolatot a szerver felé folyton. Aki ezt a baromságot kitalálta, azt ezzel a megoldással etetném, hogy nesze hülyegyerek, akkor ehetsz, meg addig, amig online tudsz maradni. Szerintem éhenhalna gyorsan...
A fórumok tanulsága meg: a linksys routerekkel összeakadhat a játék. Fákk.
Na mindegy. A játék szerintem alapvetően jól néz ki, de az egésznek semmi értelme. Ha jól látom a működést, akkor korlátlanul lehet egységeket építeni egy korlátig, ha kilőnek egy tankot, máris lehet újat csinálni helyette egészen a szédületes tizes számig. A térkép zsebkednő méretű, 5-10 egységgel rohangáltam fel-alá, értelmetlenül elfoglaltam néhány épületet, aminek semmi jelentősége nem volt. Az egész egy kalap szar, kezd soknak tűnni az a 2e forint is érte.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
errorcode06 #95 üzenetére
Pff, én meg tegnap rendeltem meg, mondom hátha jó a multija...
Mindegy, most már kipróbálom. -
errorcode06
őstag
Na szóval !
Megvettem, azért hogy teljes legyen a sorozat. (CD Galaxis, 2k huf - akció)
Végigjátszottam, azért hogy tudjam a sztorit.
DE, hogy ezzel a soha büdös életben nem fogok multizni az biztoshétszűzmária.
Hát úristen miezkéremszépen? A Command & Conquer név megcsúfolása, sárbatiprása, tarkónlövése...
Van 1 mozgatható valamim, ami csak úgy jün valahonnan, és gyak a 0. perctől, nyersanyag nélkül szüli az egységeket?Ráadásként egységlimit, C&C-ben?
XP alapján tudok fejleszteni és hasonlók? C&C-ben?
Nevetséges. Egyedinek egyedi, azt elismerem, de hogy a játékosok 60-70%-a csak azért vette meg hogy meglegyen, az tuti.
Nem előitéletekkel kezdtem el játszani vele, de hát ez úristen, szégyen, és gyalázat...
A végigjátszása után végigfutott bennem a szomorú érzés, 1990Ft-ot dobtam ki az ablakon.Egyéni vélemény, meg lehet kövezni érte.
-
seagate84
csendes tag
Sziasztok a 3 pálya 4. ( redeploy as a gdi defense) feladatot nem tudom megcsinálni már olvastam hogy született egy megoldás de sajna én hiába megyek oda a toronyhoz az egységekkel nem történik semmi létszi segítsetek. Köszi
-
chokeee
aktív tag
válasz
Speeedfire #89 üzenetére
Az uplink tower a térkép jobb felső sarkában van (majd egy zöld felkiáltó jel mutatja) Át kell verekedni magad oda.
-
hemo
tag
Hát én már a második pályán elakadtam...
Itt mit kell csinálnom? Vannak orkáim, és állok egy uplink torony mellett és oda van irva, hogy capture the uplink tower to the south, then scrap your gdi support crawler re-deploy as a gdi deploy crawler.
ott állok az uplink torony mellett, oda mutat de nem történik semmi! -
Speeedfire
félisten
van egy pálya, ahol elakadtam
úgy kezdődik h van egy csóka akit kísérnem kell majd egy bázis megvédeni
közben meg az idő és amíg le nem telik Kane-t el kell kapni
nos itt a végén van egy feladat h egy uplink tornyot kell aktiválnom csak azt nem tudom h hogyan, be kell odáig menni és úgy felfoglalni, mert az idő meg vészesen fogy -
Lala6
őstag
Hogy ez mekkora Sz@r lett. Imádtam a régi részeket, órákat eltöltöttem egy pályán, itt meg nem is értem a szisztémát. Valamit nagyon benéztek a fejlesztők...
-
need
addikt
Üdv..
a Tutorial mission 3 ban a végén mit kell csinálni a Redeploy as a GDI Defense stb ott van 1 torony de senki nem akar be menni és kijönni sem rajta!
-
chokeee
aktív tag
Le vagyok törve. Egy ilyen patinás sorozatot így elcseszni.
Az első órában azt sem értettem, hogy mit csinálok... Miért kellett a jól bevált receptet felborítani?? BOTRÁNYOS! -
fpeter07
veterán
válasz
Barack Obama #77 üzenetére
Én ki se merem próbálni
Főleg építkezőseket szeretem, mondjuk mostanába áttértem kicsit offenzívebb stílusra. (sakkba tengap ez bevállt
)
-
Morris
veterán
válasz
Barack Obama #77 üzenetére
Mondjuk nem is csoda.
érdekes, de szigorúan nem pozitív értelemben (meg ez az állandóan időre végezni a feladatokat.)
Az ember egy jót nem tud háborúzni. sőt, építkezni sem. ehhez a játékhoz nem kell ész -
fpeter07
veterán
Nem túl népszerű játék, úgy látom.
-
Morris
veterán
Érdekes játék, nem fogott meg. Építgető dolgok sokkal jobbak.
A Tiberium Wars volt eddig az isten!
Ez shit -
capafog23
őstag
Játszottam 3-4 küldetést kampányba, de még mindig nem értem hogy kéne ezzel játszani. Átmentem skirmish-be és egy csomó dolog le van lockolva, arra rájöttem hogy a tiberiumot be kell vinni a bázisra, meg foglalgatni kell.
Elég érdekes. -
Siiiiix
tag
single hatalmas trágya de a multi egész jó
-
wesker24
senior tag
Igen alapból szinte nem fejlödsz semmit se mert 0 XP-t kapsz akármit csinálsz !!
De ha megkeresed a persona_test fájlt és azt megnyitod notepaddal akkor máris át tudod irni az értékeket mert alapból 0 van irva és átirod annyir amennyire jónak látod vagyis a 0 helyettesited egy másik számmal és ennyi xp-t fogsz kapni minden egyes küldetésnél !
Elmented és megnézed müxik-e és ennyi !
-
Janoo_07
aktív tag
Hát feltettem a gém virágárus változatát, hát mit mondjak elég érdekes az egész nekem is jobban bejön az építgessünk egy batárnagy bázist... mint ez a 3 nagy épület aminek van négy lába és csá... Viszont lehet most is a gyökér konzolosok miatt úgy látták hogy jobb így leegyszerűsíteni nekik... Am csak nálam van az hogy nem lép szintet Solo-ban??
-
SzlobiG
félisten
válasz
whitezo88 #64 üzenetére
De én az imént kezdtem el a campaingot hát mit mondjak lehet kapja is az uninstallt.
Egyszerűen érthetetlen miért kellett ezt a Offensive, Defensive, Supoort baromságot behozni? Miért nem maradtak a régi jólbevált építgessük a bázist módszernél?
Számomra egy rakás szar így ez a játék persze lehet hogy valakinek bejön, de a másik Dominationt stratégia játékba? A battlefieldbe még oké, de hogy ebbe.
-
whitezo88
nagyúr
na senki se játsza ezt? én lehet hogy megveszem, eléggé bejött a multi, mindkét oldalt felhúztam lv20-ra.
-
Siiiiix
tag
nehaljon ki már a topic
-
whitezo88
nagyúr
miért van az hogy a GDI-ok ennyire bénák? Noddal pikpak felnyomtam magam lv20ra, és elég sok volt az alázás, alig volt hogy vesztettünk. mikor GDI-al voltam, tele volt noob-bal a csapat. nem mozogtak, nem gyűjtöttek kristályt stb.
-
whitezo88
nagyúr
van egy kis gondom. leszedtem a klienst, belépek, de a patch megáll. nem ír semmit, a play gomb meg szürke. [link]
-
fasirTTT
őstag
ezazz most már mükszik!
én GDI - 20, NOD - 3 (de ma emek szerintem 5-6ig simán -
törölt tag
válasz
AlyArkhon #52 üzenetére
"Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??"
Szerintem attól, hogy ha sikeresen támadsz, foglalsz el nodeokat. Illetve a legtöbb fejlesztési pontot az adja, ha a pályán megjelenő tib kristályokat begyűjtöd, a kék sokat ad (nem néztem mennyit, de többet, mint a zöld), ill egyes egységeket erősít, ha náluk van a kék tib.
Már NOD lvl 8 vagyok.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #50 üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2
Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
AlyArkhon
őstag
Közben leesett hogy a C&C3 topicba írtam le a Hamachi szobánk adatait .
Szoba neve : magus2000 password : zoli
Akinek van kedve , jöjjön ..
Team Speak 3 adatait viszont csak priviben küldöm el , érthető okokból ugye
-
törölt tag
Ki milyen szinten áll már? Én lvl 7-s vagyok.
-
törölt tag
Nah, tök jó, hostoltam, 5v5-öt, jöttek is, megvolt az 5v5, aztán 5 perc múlva kiléptek, 1v5 nem valami jó...
-
fasirTTT
őstag
hát nekem még mindig szar a játék :S
Error 503 trying to communicated whit online servers
-
Thome
veterán
válasz
#19617792 #33 üzenetére
Először GDI-vel próbálkoztam, lévén utálom a NOD-ot. De aztán kipróbáltam a NOD-ot... Fúj-fúj GDI...
Egyébként még Red Alert 3-al is csapom a szelet. Valaki nem játszik azzal?
Abból ez az etalon zene, annyira nagy lökést, feelinget tud adni mikor játszom, hogy beszarás: LINK
Ez meg a másik: LINKDe ezt a főzenét semmi nem fogja überelni: Hell March 2
-
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #36 üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket
Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam
-
törölt tag
Nem tudok bejelentkezni a játékba, reggel még 503-as hibát ír ki, most General system errort ír ki...
-
AlyArkhon
őstag
Össze kéne hozni pár magyar partyt . Csak jobb lenne úgy tolni hogy egymást hallgatjuk és nem pedig a japcsikat vagy más országbelieket. Meg aztán az sem lenne utolsó , ha megtudnánk beszélni egy taktikot a kör elején , nem pedig megy mindenki amerre lát
Akit érdekel az dobjon egy pm et , és megírom a team speak 3 serónk címét ( tudom gaméban is lehet beszélni de kapcsolatfelvétel miatt egyszerúbb a ts 3 vagy msn-en időpontot egyeztetni )
-
törölt tag
Én NOD-os vagyok! "Peace through Power!"
Ahogy Kane mondja, attól borsódzik a hátam.
Én is csatlakoztam a bétatesztbe, EarL007 néven megtalálhattok.
Nekem egyelőre bejön a játék, tetszik ez az újszerű, Crawleres felépítés. Ahogy észrevettem erősebbek a GDI egységek, illetve több köztük a profi.
-
kgergo23
tag
ja ha vkit erdekel
INGYENESEN toltheto a Command and Conquer: Tiberian Sun, a Firestorm kiegeszitovel
pl toltheto innen
-
Siiiiix
tag
Minél többet játszok vele, annál jobban kezd tetszeni
-
kgergo23
tag
altalaban a beta a vegso produktumot szokta nagy vonalakban elorevetiteni...illetve egyfajta "kozvelemenykutatas" is, ha jol tudom, de lehet hogy tevedek
hatha ennel jobb lesz a retail...ha nem, az gond. hatha sokaknak nem jonne be es elkezdenek ennek hatasara atvarialni.akkor biztos csuszik a kiadas, de ez ilyesmi allapotban jobb is lenne ha nem jonne ki.
meg a supreme commander 2-t varom, abban hatha nem csalodom
mert ez a c&c ezen az uton nem fog kelleni az biztos...
-
Siiiiix
tag
lassan csak beindul a topic
-
S*Tom*
aktív tag
Köszi! Megnéztem pár [gameplayt], de nagyon más lesz a menedzsment mint a Kane's Wrath-ban, de azért várom.
-
AlyArkhon
őstag
Felraktam , elsőre majdnem le is töröltem .
.
Aztán ma reggel gondoltam csak megnézem újra , végül is az egyik kedvenc játékom folytatásáról van szó. Épp most szakadtam le a C&C4 bétáról így reggel fél 2-őkor , most is csak azért mert a párom már erősen invitál az ágy felé
A grafika szerintem messze csúnyának mondható ( gondolom ez csak a béta miatt van ) , valaki írta , hogy milyen jó a grafika - ember ez jó ? ne viccelj ...
A játék menet . - elsőre elég össze visszaságnak tünt , aztán ahogy telt az idő a gaméban és figyeltem mit csinálnak a többiek úgy értettem meg a gémet és jött meg a kedvem is hozzá. Tegnap este még azt mondtam a haveroknak , hogy ezzel nem érdemes foglalkozni amíg ki nem jön az eredeti , ma már elkezdték letölteni
Szerintem a nagy szintkülömbségeket ( amik ugye adódhatnak még az elején ) leszámítva egész király game lesz ebből .
-
Thome
veterán
A zenék nagyon zúzósra sikerültek, legalábbis NOD oldalon!
-
kgergo23
tag
haaaat eleg fura lett...nem egy megszokott C&C, pedig jobb lett volna.
-
Thome
veterán
Na kiprószáltam... Halljátok... Izé, látjátok... Amilyen szar képeken, olyan élvezetes a valóságban!
-
S*Tom*
aktív tag
Végleges megjelenés mikor lesz, esetleg magyar nyelven?
-
Thome
veterán
Kipróbáltam, felemásra sikerült... De egész tűrhetőnek tűnik.
-
Na igen, hol lehet BETA kulcsot kérni?
-
AlyArkhon
őstag
Üdv .
Lehet még béta kulcsot igényelni ? Ha igen akkor hol kell regizni ? Thx előre is
-
JamesHun
addikt
hát engem annyira nem győzött meg ez a verzió
valahogy a régi desing jobban tetszett
most az se tudom melyik katonám mivel lő és mire jó
csak építgettem és lőttem ami mozog -
kgergo23
tag
jo, hogy ebbol is van tema inditva, gartula az inditojanak
pont most akartam irni, hogy van ez a serial, mert en is regeltem, nezegettem, semmi, de ma, ma megkaptam vegre a kulcsot es az instrukciokat, nagyon heppi voltam/vagyok, most huzom a beta klienst, kivancsian varom milyen lesz
-
Thome
veterán
Kipróbálom, egy misét megér.
-
Siiiiix
tag
válasz
kaoszpapja #2 üzenetére
Hát én nekem személy szerint jobban tetszik amikor ide oda kell építgetni és úgy taktikolni. Ez már túl Dawn of War stílusú.
-
-
Siiiiix
tag
A játék nyílt bétája mától érhető el, feltéve ha kérték magadnak béta kulcsot. A megjelenés még kicsit odébb van, de azért várjuk
Kis élménybeszámoló a Tiberium.hu-ról:
Játékmenet: Hát igen kezdjük rögtön a legradikálisabb változással, hogy ennek a játéknak kb annyi köze lesz a régihez, hogy kb van GDI meg NOD. A tiberiumnak is teljesen más szerepe van már mint régen, mivel nem pénzt ad hanem fejlesztési pontokat. Minél több fejlesztési pontod van annál erősebb egységeket tudsz kihozni. 3 Szintje van a fejlesztésnek. Tier 1/2/3, ezek határozzák meg, hogy éppen milyen egységeket tudsz gyártani. Maguk az egységek tudnak fejlődni, szóval ez a része visszakaccsint a régi CnC felé, de annyi csavarral, hogy kb. ezeket elég nehéz megölni és radikálisabban erősebb tűzerővel rendelkeznek mint a sima átlagos egységek. Jön a kérdés viszont, hogy akkor hogy jönnek az egységek... Ez a része teljesen rád van bizva... Kapsz némi command pointot, ami végülis egy supplynak felel meg, minden crawlernél teljesen más (erre kitérek később), és minden egység x command pointot ér. Szóval neked kell összeválogatnod az egységeket, hogy mire lehet majd szükséged. Másodrészt, ez a játék már nem az 1v1re van kihegyezve (legalábbis most úgy érzem), hanem inkább egy nagyon jó csapatjátékra, főleg az 5v5kre. S próbálják változatossá tenni ezt, szintén a crawlerekkel. A játék célja egyszerű, van 5 darab Tiberium torony szétszorva a pályán foglald be őket, védd meg addig amig X pontszám össze nem gyűlik és meg is nyerted.
Crawlerek: Előre szólok nem fogok kitérni GDI és NOD különbségeire a kasztokban, hanem általánosan fogom leirni.
Offensive Crawler: Mint ahogy a neve is mutatja, ez a kaszt főleg támadásara van kihegyezve, nem tud épiteni épületeket, viszont remek támadó egységekkel rendelkezik, és főleg a frontvonalban szokták ezeket elhelyezni, mivel fel lehet tápolni némi fegyverzettel ugyanúgy, és saját magát is meg tudja védeni. Emlékeim szerint kb 70 command pointot kap, viszont az egységek is minimum 2be kerülnek, szóval csinnyán kell bánni vele.
Defensive Crawler: Ez az a cast ami tényleg védekezésre van kitalálva. Ez az egyetlen kaszt ami épiteni tud, de csakis defensive towereket, és pajzsokat. Ami nagyon jó szolgálatot tesz arra, hogy a Tiberium towereket, megvédje, illetve a bátrabb játékosok, offensive tower rushal megpróbálják az ellenfél területén elszedni a nyersanyagokat. Az egységei is főleg védelmi célokat szolgál, mivel sok HPval rendelkeznek viszont nem a leggyorsabbak. Majdnem elfelejtettem mondani, hogy ez a kaszt az, ami tud szuperfegyvereket gyártani.
Support Crawler: Ez az a kaszt, ami első meglátásra már különbözik a többitől... Mivel itt a Crawler repül és nem jár .. S ez már elég sokat el is árul magáról, mivel az egységei csak levegőre vannak kihegyezve, és télleg arra szolgálnak, hogy támogatást nyujtsanak a másik két kaszt földi egységeinek (megjegyzem : a másik két kaszt csak földi egységet tud gyártani). Elég mobilis, nagyon gyors, viszont a legdurvább egységig elég gyenge felhozatala van, egyedül túl sokat nem ér egy jól összetákolt anti - air sereg ellen. De egy teljesen kifejlesztett bombázó had viszont már nyomot üt a pályán.
GUI: A GUI nagyon el van találva, egyszerű, könnyen kezelhető, elég hamar rá lehet jönni mindenre, hogy mi mire való, de nem fogom most leirni, hogy néz ki pontosan, mivel ahoz screenshotok kellenének, azt meg ügye nem szabad publikálni
Hangok: Nah erről még túl sokat nem merek mondani, mivel látszik, hogy early beta-ban van a játék. Rengeteg egységnek még ugyanaz a hangja, viszont a zene még mindig el van találva, jó kis pörgős rock zene
Grafika: A grafikára, viszont nem lehet panaszunk, gyönyörű és nagyon részletes, főleg ha belegondolok, hogy ez csak egy early beta, és még ezen változatni fognak, lehetséges, hogy a 2010es év egyik legszebb játékával lesz dolgunk de ki tudjaSzumma Szumárium: Egy teljesen egyedi játékkal van dolgunk, ami a CnC univerzumban játszodik, de nem teljesen CnC. Pl az elmaradhatatlan harvesterek most elmaradtak. De nekem is nagyon tetszik a játék eddig, amikor van időm, tolom a többiekkel, de még sajna nincsenek annyira sokan, hogy állandóan lehessen beta teszteleni. Ezt a cikket nem azért irtam, hogy kiegészitsem az előző cikket ami már fenn van, hanem azért, hogy én hogy látom eddig ezt a játékot. Remélem azért szolgáltattam némi ujdonsággal illetve érdekességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest