Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz zack #9465 üzenetére

    Sima HD4870-ről tudok nyilatkozni, nálam meg az Oblivion lassult be (drasztikusan, mert min 25 FPS-ről 15-re zuhant). Mással 10.6 óta még nem játszottam, csak Prey-jel, de az lassulhat... :D

    Hogy egyik kártyán rosszabb lesz egy új driver, a másikon meg esetleg jobb, az régóta közismert (legföljebb nem mindenki hiszi el), ezek szerint most a HD46xx-re optimalizáltak, HD48xx-re meg elcseszték.

    Abu85: Akkor mégiscsak értem. Nekem ne profilozzon egy "meghajtó", hanem vigye a programokat, ahogy kell. Már bocs, de ezen nőttem fel. Az, hogy CCC, meg egyéb faszságok kellenek egy-egy játék zökkenőmentes működéséhez, az azt bizonyítja, hogy a meghajtó önmagában szar. Te és a "fejlesztők" "megmagyarázzátok", hogy ez miért nincs így, e valójában csak azt bizonyítjátok be, hogy a "fejlesztés" során szándékosan qrják el az egész hóbelevancot. Ahogy mondtad: "Persze ez hibákat is szülhet." Szül is, ami nem történne meg, ha még mindig a driver felelne egy hardver működéséért, de persze ezt is kib.szottul fejleszteni kellett. :C Most aztán lépten nyomon dühönghet mindenki a hibák miatt, ami ált. az agyonmarketingelt "fejlesztések" mindennapi velejárója (lásd még. Windows :DDD ). Mellesleg az nV-nál sem kötelező használni a beállított profilokat, meg lehet őket változtatni, v. kitörölni, ami CCC-ben nem lehetséges.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák