Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Rossi #29509 üzenetére

    Remélem, vmelyik bejön, mert több 5letem nincs. :B Persze akkor is cserélniük kéne garban egy más típusra, ha a te konfigodban nem megy, de ilyen esetben az a legjobb, ha a gépet tudod bevinni a hibát bemutatandó, de ez elég ritkán kivitelezhető, és akkor is macerás. Esetleg a VGA és a lap gyártójának is jelezheted a problémát, jelezve, hogy amúgy a kártya és a lap is jó, hátha küldenek egy modolt biost, előfordult már.
    Mégis 1 5let: VGA-bios database, nézd meg, van-e ilyen problémára javított bios, azt viszont még jobban, hogy maszekolt, vagy gyári kiadás!

    ObiGabi: Ott a 100°C, mit mondtam? :C Szabályozni kell a hűtést, és persze a feszt is ajánlott. Ne parázz, nem kell pasztázni, ezek a hőértékek még a gyári tűréshatáron belül vannak, és az okozójuk egyértelműen a leszabályozott hűtés. Anno egyébként olyan biosokra emléxem 4870-ekből, hogy tök halkan hagyták felhevülni a kártyát, aztán, ha jól rémlik, 102°C körül pörgették vel a ventit. A hátulütője az volt a dolognak, hogy nagy okosan GPU-hőt figyelt mindegyik.

    F_Zolee: Egyértelműen az alacsony ventifordulat a melegedés oka, ha kifúvatásra 4000-et pörög. Nem kell ezen pasztázni (még) semmit. Ilyen a 4870, volt nekem Sapphire és ASUS is.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák