Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Sub-ZeRo #11961 üzenetére

    Kicsit keson valaszolok bocs' de jobb keson mint soha :)
    Nalam direkt IDE modban mennek a vincsik, mert az PATA / IDE szabvany nagyjabol tobb mint 15 eves kiforrott, es lezartak, tehat ahhoz mar semmit nem lehet irni valtoztatni stb.
    A AHCI sem mai darab de ugy erzem hogy van mit rajta csiszolni lasd. a gyartok oldalan frissebb AHCI driverek vannak mint a W7-ben, megis mindenkinek a W7 topikban azt ajanljak hogy maradjanak annal amit a W7 tesz fel mert lutri az uj esetleges feltelepitese, es mi a legfontosabb, az adatok epsege ill. annak megorzese. Bar kiprobaltam nem hasznalom mert nekem az adatok fontosabbak az esetleges sebessegnovekedesnel.

    Sejtettem hogy nem sok szoftvereshibad volt a 4670-es karival, lehet egy kicsit erosre van beallitva az energiagazdalkodasi rendszered, es nem toleralta az op.rendszer+CCC+driver az ilyen nagymervu valtozast eppen futasidoben.
    En mindig elolvasom az eppen aktualis driverrol szolo irast igy az OpenCL-rol szolokat is, ebben a temaban Abu85 tudna pontos es szakszeru valaszt adni, en inkabb kigyujtottem azt amit Ő errol tudositott idorendben.
    Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 Link 6 Link 7
    Itt ha jo vagy angolbol nezhetsz egy videot is rola.
    Ami nekem lejott ezekbol az irasokbol az az, hogy ez egy uj szabvany mely hozta magaval az uj API-t es megkonnyiti a GPU / CPU kozotti parhuzamos adatfeldolgozast.

Új hozzászólás Aktív témák