Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Nekem meg a Kope vegre atesett a nagyszervizen, most mar majdnem 100%-os. Maradt hibaja, amik most derultek csak ki, hogy vegre egy megbizhato ember ranezett. Voltam mar par BMW-snel, es mindegyik meg csak a kozelebe sem erhet ennek a muhelynek. Forumtarsunk, H.Ezredes foglalkozott vele 4 hosszu napon keresztul, es ilyen alapos munkaval meg soha nem talalkoztam. Dokumentalt mindent fotokkal, megcsinalt mindent amit kertem. A teljesseg igenye nelkul: olajcserek auto valtot kiveve, huto pucolas-folyadek csere. Szurok, EGR pucolas, szivosor rendben volt, ott csak tomites csere. Izzitok+elektronika csereje. Teljes szijhajtas, generatornal levo feszitovel egyutt. 4db fektarcsa+betetek, rugok csereje, es a 4db nyereg lepucolasa, festese. Hatso lokharito felfogato elemeinek muanyagozasa/csereje, hogy rendesen illeszkedjen, a defekt utani karok elharitasa a bal oldalon. Most hatul is ugy all a lokos, ahogy kell. Elol egyik lampamoso cserelve, pluszban lefujta az elso ezust racsot feketere. Ultetorugok is bekerultek, nem kis munka volt az sem az elmondottak alapjan. Geppel minden leellenorizve, DPF(azert ez kapott egy gepi pucolast), befecskendezok rendben. Plusz a sebesseg limit atallitva, a remap kicsit megvaltoztatva, hogy nagyobb fordulaton is legyen ero. Amit eszrevett, es cserelni kell legkozelebb.(ha tavaly hozza viszem, akkor iden ezek is cserelve lettek volna, de az osszes tobbi szerelo tojik az ilyenekre) Bal turbocso, turbok vakumcsovei, elso toronycsapagy, hatul pedig azt hiszem nem csapagy, hanem szilent. Toronycsapagyakat mar most is mondta, de en nem hittem el, hogy cserelni kell, pedig rajuk fert volna, mint utolag kiderult...
    Nem olcsok, de azt hozza kell tenni, hogy a gyari szerviz ketszer annyit elker, es negyed annyit nem foglalkozik az autoval. Nagyon ertenek hozza. Mellettuk a Muhaa is csak egy amator...(o raadasban dragabban is dolgozik) Vigyetek hozzajuk nyugodt szivvel a bomit. :)

    Az ultetes pedig rohadt jo lett, elol nagyon feltuno. Kanyarban majdnem teljesen megszunt a doles, bar eddig is csak minimalis volt, most megjobban fogja az utat. Es barmily hihetetlen, sokkal nagyobb lett a komfort, mint a gyari M-es rugokkal, hiaba rovidebbek. Nem bantam meg, csak vigyazni kell az elejevel, mert most mar konnyen fennakad.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák