Nagy gáz lehet ha már Play Nowra se talál servert meg a PH-s is offllány van.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Nagy gáz lehet ha már Play Nowra se talál servert meg a PH-s is offllány van.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Én a PH -s meg szervert (magyar) nem is találtam. Viszont kezd zsibbadni a lábam, majd 12 óra játék után. 
Origin:attila4go

A server browserba írd be hogy Hungarian akkor ki kell, hogy dobja (Hungarian Sun/ PH! a becses neve). Egyszer sikerült csak belépnem, kikkelt is pb, amúgymeg mindig teli van. (kivéve most)

ÉN az előbb megpróbálkoztam a Play Now funkcióval és végtelen ciklusba kerültem a keresésnél, 15 perc után sem csatlakozott sehova, de kilépni sem tudtam 
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

nekem nem találja meg
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Nekem most 10 perc után beadott play nowra egy szervert. Az amúgy normális hogy "pörög" a rangjelzőm?(tehát 1-50ig és vissza egy tizedmásodpercalatt; amikor megézem a pontjaim)
Most azért nem látod valószínüleg a szervert, mert offlányba került, nemtudom hogyan, miért.
[ Szerkesztve ]

Ha már 2-3percnél se talál én akkor már lépek ki azt újra csatlakozás.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Nekem is teljesen összeomlott az egész,ráadásul még mindig lefagyasztja a routerem.Teljes tanácstalanság,már a router cserén filózok. 
EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

Az mitől lehet ,hogy magától kilép a játék semmi hibaüzenet nélkül? Csak azért kérdem mert ez már a negyedik alkalom volt 20 percen belül. 
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

Lol, a routerednek semmi baja.
A játék egy FOS, FÉLKÉSZ TAKONY

[ Szerkesztve ]

Nem HC szeró létezik?
Sima BFBC2 módos (vagyis alap), olyan mint a betában?
Mert én eddig csak HC-t találtam. 
nagyonromlik
A szerverünk újra megy!
Adminokat megkérném, hogy próbálják ki a programot, amit küldtem, mostmár mennie kéne, mivel fut a szerver.
A players fülön kívül (mint kértem is a privátban) ne változtassatok semmin, mert akkor ez lesz, mint most van...
Holnap estére kiforrja magát az a rész is, de egyenlőre ne nyúljatok bele.
Viszont a progit mindenképp próbáljátok ki, hogy be tudtok-e jelentkezni.
kicsit kiteszem a lábam a gép elöl...
[ Szerkesztve ]
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

Hát ja volt a beta, ami a végére elég jó lett. Ez most a "FULL BETA" 
nagyonromlik

Én ismerős után léptem be, de az admin rakott ki, nem is tudom miért

Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

Én már inkább nem is próbálkozok, inkább át is ültem a notihoz, max néha ránézek a topikra. De sajnos egyre csak a kiábrándult, csalódott és indulatos hsz-ek dominálnak. 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Gondoltam fullrangra játszom magam és elkészítem első komoly lélegzetvételű írásomat a "Modern hadviselés a Cybertérben" címmel, amiben kielemeztem volna az MW1-2-t és a BFBC2-t, de így soha az életben nem fogok végezni a játékkal...
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Várom a 1,5GB-os patchet mint a megváltó
mert biztos nem lesz kicsi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Akit PB hibával kidobál a játék, az router vagy külön szoftveres tűzfal mögött csücsül?
Mert az át nem engedett portokkal is lehet probléma....
[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2
Hát most már megy megint az EA, de a punkbuster még mindig kivág! 
A punkbusterhez melyik protookat kell engedni? Mert a honlapjukon csak azt tálaltam hogy a FAQban nézzem meg mit kell azokkal tenni, de baxtak kiírni hogy mit kell.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM
Tőlünk?
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Nem oda nem tudtam csatlakozni, a kereső nem akarja kiadni. Mikor meg név szerint rendeztem akkor sem volt ott.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

Én 2 router mögött vagyok,megpróbáltam már portot nyitni,de pontosan nem vagyok tisztában a mikéntjével.Én is gondoltam erre a hibára. 
Elvileg ki vannak nyitva a szükséges portok.
EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.
hozzátok be sem lehet jutni 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Nem biztos hogy segít, de hátha:
[Ezeket a portokat kell beállítani]
[Körülbelül ezen a módon]
[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

Tiszta felüdülés ez a topik .........az Mw2-es után ezt olvasva mindjárt jobb kedvem lett
legszebb öröm a káröröm,legalább ezt a játékot nem kell megvennem....egyenlőre ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft
ha bejutsz egy szeróra kegyetlen a játék élmény
bár én még csak 6-os szinten vagyok de remélem hét elején lesz már frissítés,és gyarapodhatok 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Hehe, ezt én írtam 
Bár nem tudom hogy ezek közül melyik a játéké és melyik a PBé, szerintem az utóbbi működéséhez nem ezek kellenek.

Hát igen, ha bejutsz és nem te vagy az egyetlen a csapatban akinek van valami fogalma a Conquest vagy a Rush játékmód lényegéről akkor felejthetetlen a játékélmény.
14. szintig jutottam eddig. Főleg Assault és Engineer kasztokkal játszom.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Van valamilyen magyar leírás arról, hogy a mindenféle kiegészítők mi a szerepük?
Hát a HC-ban is kb fél tár kell egy emberbe.. Én inkább HC köböt csinálnék.
nanus: Nem tudom minek örülsz, az MW2-vel is elég nagy szarakodás volt az elején.. Amúgy mint játék, a BC2 jobb, csak kell 1-2 patch.
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
az jó,csak csipával nehéz a pontgyűjtés,de annál élvezetesebb ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ja-ja, én a szigetet szeretem a legjobban. Elég sokszor kilövöm a helikopterből a manust...

Hát a hozzászólásoakt olvasva kérdem én mire volt jó a beta, mert ahogy elnézem mindenki szart bele nem lettek jelentve a bugok és minden úgy maradt. Most ezért simán rádobhatnának egy 75%-os árzuhanást
Mondjuk nekem mind1 mert valszeg full szarul futna a játék.
csak egyszer bírtam idáig
viszont ráfoghatom hogy nagy a laggom még 1 hét és lesz normális netem 
na akkor aztán vége a dalnak ![;]](/dl/s/v1.gif)

wohooo
failed to connect ea online.
Tudtam játszani vagy 2 percig

Milyen szinten vagy? Gondolom az Mxx (69?) akár hanyas sniper puska megvan már.
RI/OS: Szegény.
Rendszergazda módban futtatod a játékot?
[ Szerkesztve ]
6-os,most megyek a nagy mordályért most a hangtompítós pici lett meg de az nem tetszik hamar elfogy a skuló 
mi értelme rendszergazdában nyomni? ha a pb szar?
[ Szerkesztve ]

Nem olyan nehéz vele csak rá kell érezni a lényegére. Nem véletlen Recon a kaszt neve és nem Sniper. Elsődleges feladata a felderítés és ha ügyesen csinálod akkor rengeteg "spot assist" -ot kaphatsz. Ha jól emléxem ez darabonként 20pont és erre rájöhetnek a különféle jutalmak (kitűzők/felvarrók).

Csak egy tipp, azon filózok, hogy engem miért nem dobál ki...
Xaels: Ja-ja.
Kaptam már 8000 pont felett is.
[ Szerkesztve ]
mi a titkod? 
Xaels: ebben igazad van

Hát ja HC-ban is kell fél tárt, de én mégis inkább a simával nyomnám, csak van egy gond, hogy nem találok egy olyan szerót sem. Aki netán talál egy nem hc szerót az írja le a nevét pls.
nagyonromlik

nv kártyám van.

[ Szerkesztve ]
na ez fájt 
Remélem mire holnap haza érek a melóból lesz update ne kelljen már elugranom EA-ékhoz rendet tenni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nálam is... rendszergazdiként v. nélküle tökmind1 
Előtte fél óráig PB dobált lefele mindenhonnan.., azt sikerült megoldani úgy, hogy a feladatkezelőből kilőttem az összes PB alkalmazást és újraindítottam a gamét, most meg nem tudok bejutni a server browserbe.. 
@aram01: nyomni kéne egy rusht EA-ékhez, hátha összekapnák magukat.. 
[ Szerkesztve ]

Detto. 

egyetlen buggal találkoztam az egész játék alatt, rendesen összerakták a singleplayert 
jöhet a multi ![;]](/dl/s/v1.gif)
mennyire hosszú a single?
szab0729 szerintem meg lehet hogy ők nyomnak valamit azért b@sznak ránk 
[ Szerkesztve ]

A multi is jól össze van rakva, feltéve már ha menne.
De tényleg baszki rékonnal beállsz egy bokorba, nyomkodod a spotot, snipeolsz, aztán ha tank van, vagy esetleg épület, ahol sokan vannak nyomod a mortal strikeot, kemény 
3647
Lehet, hogy anyukájukat nyomkodják ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mediumon 1680x1050-ben tutira nem lenne gondod.
Más: csak sikerült bejutni a Hungarian Sun-ra (igaz egy németet kellett kicsapnom érte), de jó volt megint 
Ne szenvedjetek ezzel sok PB hibával, gyertek oda.
Aki sokat akar játszani majd ott, jelezze privátban, nyomok neki x-fire elérhetőséget és ha fullon van szerver, rendezek neki helyet a külföldiek kárára.
Persze előbb nem árt, ha az x-fire-el is csinálnak valamit, mert játék közben nem jönnek át az üzenetek 
Gabipacin kivül más admint nem ismerek, jó lenne velük is egyeztetni.
Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector