Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3601) HS 2142

HS 2142
(őstag)

Nagy gáz lehet ha már Play Nowra se talál servert meg a PH-s is offllány van.

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#3602) Def26 válasza HS 2142 (#3601) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Én a PH -s meg szervert (magyar) nem is találtam. Viszont kezd zsibbadni a lábam, majd 12 óra játék után. :DDD

Origin:attila4go

(#3603) HS 2142 válasza Def26 (#3602) üzenetére

HS 2142
(őstag)

A server browserba írd be hogy Hungarian akkor ki kell, hogy dobja (Hungarian Sun/ PH! a becses neve). Egyszer sikerült csak belépnem, kikkelt is pb, amúgymeg mindig teli van. (kivéve most)

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#3604) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

ÉN az előbb megpróbálkoztam a Play Now funkcióval és végtelen ciklusba kerültem a keresésnél, 15 perc után sem csatlakozott sehova, de kilépni sem tudtam :D

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#3605) DieHard válasza HS 2142 (#3603) üzenetére

DieHard
(senior tag)

nekem nem találja meg

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#3606) HS 2142 válasza Sz.Miki (#3604) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Nekem most 10 perc után beadott play nowra egy szervert. Az amúgy normális hogy "pörög" a rangjelzőm?(tehát 1-50ig és vissza egy tizedmásodpercalatt; amikor megézem a pontjaim)

Most azért nem látod valószínüleg a szervert, mert offlányba került, nemtudom hogyan, miért.

[ Szerkesztve ]

(#3607) SzlobiG válasza Sz.Miki (#3604) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ha már 2-3percnél se talál én akkor már lépek ki azt újra csatlakozás.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3608) Mrdevil

Mrdevil
(senior tag)

Nekem is teljesen összeomlott az egész,ráadásul még mindig lefagyasztja a routerem.Teljes tanácstalanság,már a router cserén filózok. :W

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#3609) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

Az mitől lehet ,hogy magától kilép a játék semmi hibaüzenet nélkül? Csak azért kérdem mert ez már a negyedik alkalom volt 20 percen belül. :U

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#3610) RI/OS válasza Mrdevil (#3608) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Lol, a routerednek semmi baja.

A játék egy FOS, FÉLKÉSZ TAKONY

[ Szerkesztve ]

(#3611) G4NXST4

G4NXST4
(tag)

Nem HC szeró létezik?
Sima BFBC2 módos (vagyis alap), olyan mint a betában?
Mert én eddig csak HC-t találtam. :(

nagyonromlik

(#3612) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

A szerverünk újra megy!
Adminokat megkérném, hogy próbálják ki a programot, amit küldtem, mostmár mennie kéne, mivel fut a szerver.
A players fülön kívül (mint kértem is a privátban) ne változtassatok semmin, mert akkor ez lesz, mint most van...
Holnap estére kiforrja magát az a rész is, de egyenlőre ne nyúljatok bele.
Viszont a progit mindenképp próbáljátok ki, hogy be tudtok-e jelentkezni.
kicsit kiteszem a lábam a gép elöl...

[ Szerkesztve ]

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3613) G4NXST4 válasza RI/OS (#3610) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Hát ja volt a beta, ami a végére elég jó lett. Ez most a "FULL BETA" :(

nagyonromlik

(#3614) ciry

ciry
(őstag)

Én ismerős után léptem be, de az admin rakott ki, nem is tudom miért :U :W

Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

(#3615) rankesz válasza RI/OS (#3610) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Én már inkább nem is próbálkozok, inkább át is ültem a notihoz, max néha ránézek a topikra. De sajnos egyre csak a kiábrándult, csalódott és indulatos hsz-ek dominálnak. :O

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#3616) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Gondoltam fullrangra játszom magam és elkészítem első komoly lélegzetvételű írásomat a "Modern hadviselés a Cybertérben" címmel, amiben kielemeztem volna az MW1-2-t és a BFBC2-t, de így soha az életben nem fogok végezni a játékkal...

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#3617) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Várom a 1,5GB-os patchet mint a megváltó :D mert biztos nem lesz kicsi. ;]

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#3618) Templ@r

Templ@r
(kvázi-tag)

Akit PB hibával kidobál a játék, az router vagy külön szoftveres tűzfal mögött csücsül?
Mert az át nem engedett portokkal is lehet probléma....

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#3619) PaJa1

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Hát most már megy megint az EA, de a punkbuster még mindig kivág! :W

A punkbusterhez melyik protookat kell engedni? Mert a honlapjukon csak azt tálaltam hogy a FAQban nézzem meg mit kell azokkal tenni, de baxtak kiírni hogy mit kell.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3620) gabipaci válasza PaJa1 (#3619) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Tőlünk?

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3621) PaJa1 válasza gabipaci (#3620) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Nem oda nem tudtam csatlakozni, a kereső nem akarja kiadni. Mikor meg név szerint rendeztem akkor sem volt ott.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3622) Mrdevil válasza Templ@r (#3618) üzenetére

Mrdevil
(senior tag)

Én 2 router mögött vagyok,megpróbáltam már portot nyitni,de pontosan nem vagyok tisztában a mikéntjével.Én is gondoltam erre a hibára. :K
Elvileg ki vannak nyitva a szükséges portok.

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#3623) aram01 válasza gabipaci (#3620) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hozzátok be sem lehet jutni :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3624) Templ@r válasza PaJa1 (#3619) üzenetére

Templ@r
(kvázi-tag)

Nem biztos hogy segít, de hátha:
[Ezeket a portokat kell beállítani]
[Körülbelül ezen a módon]

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#3625) nanus

nanus
(fanatikus tag)

Tiszta felüdülés ez a topik .........az Mw2-es után ezt olvasva mindjárt jobb kedvem lett :DD legszebb öröm a káröröm,legalább ezt a játékot nem kell megvennem....egyenlőre ;]

Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft

(#3626) aram01 válasza nanus (#3625) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha bejutsz egy szeróra kegyetlen a játék élmény :K bár én még csak 6-os szinten vagyok de remélem hét elején lesz már frissítés,és gyarapodhatok ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3627) PaJa1 válasza Templ@r (#3624) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Hehe, ezt én írtam :)
Bár nem tudom hogy ezek közül melyik a játéké és melyik a PBé, szerintem az utóbbi működéséhez nem ezek kellenek.

(#3628) Xaels válasza aram01 (#3626) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Hát igen, ha bejutsz és nem te vagy az egyetlen a csapatban akinek van valami fogalma a Conquest vagy a Rush játékmód lényegéről akkor felejthetetlen a játékélmény.
14. szintig jutottam eddig. Főleg Assault és Engineer kasztokkal játszom.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#3629) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Van valamilyen magyar leírás arról, hogy a mindenféle kiegészítők mi a szerepük?

(#3630) feka007 válasza G4NXST4 (#3611) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát a HC-ban is kb fél tár kell egy emberbe.. Én inkább HC köböt csinálnék.

nanus: Nem tudom minek örülsz, az MW2-vel is elég nagy szarakodás volt az elején.. Amúgy mint játék, a BC2 jobb, csak kell 1-2 patch.

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3631) aram01 válasza Xaels (#3628) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az jó,csak csipával nehéz a pontgyűjtés,de annál élvezetesebb ;]

(#3632) Def26 válasza aram01 (#3631) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

:DDD

Ja-ja, én a szigetet szeretem a legjobban. Elég sokszor kilövöm a helikopterből a manust...

(#3633) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát a hozzászólásoakt olvasva kérdem én mire volt jó a beta, mert ahogy elnézem mindenki szart bele nem lettek jelentve a bugok és minden úgy maradt. Most ezért simán rádobhatnának egy 75%-os árzuhanást:D
Mondjuk nekem mind1 mert valszeg full szarul futna a játék.

(#3634) aram01 válasza Def26 (#3632) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak egyszer bírtam idáig :B viszont ráfoghatom hogy nagy a laggom még 1 hét és lesz normális netem :Y
na akkor aztán vége a dalnak ;]

(#3635) RI/OS

RI/OS
(őstag)

wohooo

failed to connect ea online.
Tudtam játszani vagy 2 percig

(#3636) Def26 válasza aram01 (#3634) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Milyen szinten vagy? Gondolom az Mxx (69?) akár hanyas sniper puska megvan már.

RI/OS: Szegény. :( Rendszergazda módban futtatod a játékot?

[ Szerkesztve ]

(#3637) aram01 válasza Def26 (#3636) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6-os,most megyek a nagy mordályért most a hangtompítós pici lett meg de az nem tetszik hamar elfogy a skuló :)

mi értelme rendszergazdában nyomni? ha a pb szar?

[ Szerkesztve ]

(#3638) Xaels válasza aram01 (#3631) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Nem olyan nehéz vele csak rá kell érezni a lényegére. Nem véletlen Recon a kaszt neve és nem Sniper. Elsődleges feladata a felderítés és ha ügyesen csinálod akkor rengeteg "spot assist" -ot kaphatsz. Ha jól emléxem ez darabonként 20pont és erre rájöhetnek a különféle jutalmak (kitűzők/felvarrók).

(#3639) Def26 válasza aram01 (#3637) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Csak egy tipp, azon filózok, hogy engem miért nem dobál ki...

Xaels: Ja-ja. :K Kaptam már 8000 pont felett is.

[ Szerkesztve ]

(#3640) aram01 válasza Def26 (#3639) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi a titkod? :P

Xaels: ebben igazad van

(#3641) G4NXST4 válasza feka007 (#3630) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Hát ja HC-ban is kell fél tárt, de én mégis inkább a simával nyomnám, csak van egy gond, hogy nem találok egy olyan szerót sem. Aki netán talál egy nem hc szerót az írja le a nevét pls.

nagyonromlik

(#3642) Def26 válasza aram01 (#3640) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

nv kártyám van. ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#3643) aram01 válasza Def26 (#3642) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ez fájt :O
Remélem mire holnap haza érek a melóból lesz update ne kelljen már elugranom EA-ékhoz rendet tenni ;]

(#3644) szab0729 válasza RI/OS (#3635) üzenetére

szab0729
(kvázi-tag)

Nálam is... rendszergazdiként v. nélküle tökmind1 :(((
Előtte fél óráig PB dobált lefele mindenhonnan.., azt sikerült megoldani úgy, hogy a feladatkezelőből kilőttem az összes PB alkalmazást és újraindítottam a gamét, most meg nem tudok bejutni a server browserbe.. :((
@aram01: nyomni kéne egy rusht EA-ékhez, hátha összekapnák magukat.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3645) Mrdevil válasza szab0729 (#3644) üzenetére

Mrdevil
(senior tag)

Detto. :W

(#3646) CptMisi válasza CptMisi (#3329) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

egyetlen buggal találkoztam az egész játék alatt, rendesen összerakták a singleplayert :C
jöhet a multi ;]

(#3647) aram01 válasza CptMisi (#3646) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mennyire hosszú a single?

szab0729 szerintem meg lehet hogy ők nyomnak valamit azért b@sznak ránk :K

[ Szerkesztve ]

(#3648) RI/OS válasza CptMisi (#3646) üzenetére

RI/OS
(őstag)

A multi is jól össze van rakva, feltéve már ha menne.

De tényleg baszki rékonnal beállsz egy bokorba, nyomkodod a spotot, snipeolsz, aztán ha tank van, vagy esetleg épület, ahol sokan vannak nyomod a mortal strikeot, kemény :D
3647
Lehet, hogy anyukájukat nyomkodják ;]

[ Szerkesztve ]

(#3649) ciry válasza BalaNce87 (#3633) üzenetére

ciry
(őstag)

Mediumon 1680x1050-ben tutira nem lenne gondod.

Más: csak sikerült bejutni a Hungarian Sun-ra (igaz egy németet kellett kicsapnom érte), de jó volt megint :R
Ne szenvedjetek ezzel sok PB hibával, gyertek oda.
Aki sokat akar játszani majd ott, jelezze privátban, nyomok neki x-fire elérhetőséget és ha fullon van szerver, rendezek neki helyet a külföldiek kárára.
Persze előbb nem árt, ha az x-fire-el is csinálnak valamit, mert játék közben nem jönnek át az üzenetek :(
Gabipacin kivül más admint nem ismerek, jó lenne velük is egyeztetni.

Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

(#3650) G4NXST4 válasza szab0729 (#3644) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Ja én sem tudok most bejutni a server browserbe. Amikor elindítom, hogy keresse kidobja, hogy ea-vel megszakadt a kapcsolat le OK-zom, igaz utána elkezd keresni, de az egész belassul :(

nagyonromlik

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.