Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4001) feka007 válasza alph4 (#4000) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát pedig 2-ben vagy a 2142-ben lehetett törölni a belépésnél. Szerintem itt is lehetne, csak kifelejtették.. :D Mjad patchbe remélem berakják..
Amúgy legelső patch mikor jön, nincs hír? Mert lenne mit javítani, és ha normálisan megcsinálnák a menüt-szerverkeresőt-EA ongányt, akkor a kib.szott cefetül jó game lenne :C

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#4002) gabipaci válasza iZed (#3997) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

A magam javára? LoL Ha a többiek is visszamondják, mert emelkedik a rájuk eső rész, és még ez az egy szerver sem lesz, az kinek a javára fog szolgálni???
Megbíztál engem? Azt hittem én ajánlottam fel a segítséget. Na mindegy.
Elég lesz az az egy szerver is ami van.
Majd Te intézed a másikat.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#4003) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Én is haladok már.

(#4004) nowan válasza iZed (#3997) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Ne bántsd, így is sokat vállalt magára! És magamtól is így döntöttem volna.

Su cuy'gar!

(#4005) feka007 válasza F_Zolee (#4003) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezeket honnan copyizzátok be? :F

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#4006) F_Zolee válasza feka007 (#4005) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Innen. Csak kicsit visszább kell olvasni. ;]

(#4007) _Voyage_

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Borzalmas... :(

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#4008) ForRedGlory válasza _Voyage_ (#4007) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De legalább tudsz játszani. Engem folyamatosan kivagdal az a szar PB, hogy akassza fel magét, aki kitalálta... :W :)

Enyém (van egy elég nagy hendim, mert még sosem tolam online ilyen játékkal, így az elején akkor lőttek le, amikor nem szégyelltek :D)
Aztán már kezdek belejönni, már ha a PB akarja...

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#4009) feka007 válasza F_Zolee (#4006) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Thx. :C Na én majd bemásolom, ha már kialakult vmi normális. :D Egyelőre még csak most jöttem bele.

[ Szerkesztve ]

(#4010) Doki-HUN1978

Doki-HUN1978
(fanatikus tag)

Kezd tele lenni a cipőm ezzel a játékkal. :W

4. este próbálok játszani, eddig -ha tudtam nagynehezen csatlakozni- legalább játszottam, de ma este folyamatosan kidobál asztalra, meg kapcsolati hibára hivatkozva a főmenüben találom magam.

Türelmes ember vagyok de ez már több a soknál.
Nem káromkodom mert nem illő, de sokat gondolok ezeknek a rablóknak (EA) az anyjára.

Ennyire még egy játék sem szopatott.

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#4011) szn0rbi

szn0rbi
(lelkes újonc)

srácok!! nem a pb a szar hanem a szerverek !!! R5 -ös szerverek kellenek és akkor nem vág ki pb! a szervereket faszán be kéne konfigolni csak sok admin lusta ezért vág ki a pb!! irjátok be keresőbe R5 kidob csomó szervert na azon tudtok majd játszani... nem fog a pb kivágni

(#4012) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Enyém se valami fényes, bár mentségemre szolgáljon, hogy medic vagyok, és sokszor önfeláldozó manővereket hajtok végre a csapat érdekében :DDD

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#4013) }{3@Đ$}{0ot

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)

sok rombusz van erre halljátok-e? :DDD :DDD :DDD
Vagy csak sok koczka? ;]

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

(#4014) _Voyage_ válasza ForRedGlory (#4008) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tegnap dél óta nem sikerült játszanom, egy szerverre se enged fel.... :)
Mostmár nem is szenvedek addíg, míg vmi megoldás nem lesz. :D

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#4015) szn0rbi válasza _Voyage_ (#4014) üzenetére

szn0rbi
(lelkes újonc)

kajak nemvágom mi lehet a baj... nekem (lekopogom) annyi szokott lenni hogy nehézkes csatlakozni, 1-2 kivág connection lost de amugy megy minden.. szerencsére :)

[ Szerkesztve ]

(#4016) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na látom nem is olyan rossz az enyém, akkor belinkelem :D Nem sokat toltam még, de majd bepótolom. ;]

[ Szerkesztve ]

(#4017) siriq

siriq
(őstag)

Nekem a SUN sajnos lag tenger. Nem nagyon fogok jatszani ott. Alig birtam kinyirni par embert. Mashol amin jo a pingem meg HS szinte minden 3dik killem. Erdekes volt. Megneztem, jatszottam ott is.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#4018) Neoteric válasza siriq (#4017) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Honnan játszol?
Angliában van a szerver, szal hacsak nem tengerentúlról játszol, nem kéne laggosnak lennie :F

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#4019) siriq válasza Neoteric (#4018) üzenetére

siriq
(őstag)

Eppen ez az. Angliaban vagyok. Megis lag ezerrel.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#4020) creed13

creed13
(tag)

Én is én is... :U

[ Szerkesztve ]

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

(#4021) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

hát csak én vettem észre, de néha a játékteljesítményes bónuszt mintha rosszul adná össze :P
most pl kaptam 4x 100 pontot és 1x 200 at
az nálam 600 nála 500

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#4022) alph4

alph4
(lelkes újonc)

Na meglett a 10es szint, lehet menni pihenni :P
Ma nekem is több szerveren volt laggal problémám, jó lenne ha látható lenne a pint a szerver keresőbe. Mondjuk annak is örülni kell ha egyáltalán behoz vmit :DDD

[ Szerkesztve ]

░░▒▓█ ASRock Z68 | Intel i7 2600 | 8GB Kingston HyperX DDR3 | Asus Radeon 5850 HD | Samsung 64GB SSD SATA3 | HDD 320GB + 250GB SATA2 | Pioneer 215D | Sharkoon T28 | Samsung P2350 TFT █▓▒░░

(#4023) JamesHun válasza alph4 (#4022) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

rendszergazdai futtatás és látsz pinget :P

(#4024) antikomcsi válasza JamesHun (#4021) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Most kaptam 2 ezüst csillagot, darabja 1000, egy bronz csillagot 500 és 200, illetve 100 pontos medálokat valamennyit. Összességében számolt rá 1700 pontot. Úgyhogy valamit én sem értek. :U

Más:

Kár volt néznem a csalós videókat, mert mégiscsak azt hiszem a játékban, hogy páran csalnak. Az emberke áll az ablakban, és néz kifelé, én a szoba másik falánál goggolok, mert felosontam. Sniperral kap egy fejest, és ekkor ért a meglepetés. Mert nem meghalt, hanem megfordult és lelőtt. Fröccsent a vér, úgyhogy ne mondjátok, hogy van olyan köztünk, aki 3 méterről nem talál el egy mozdulatlan embert, úgy, hogy nincs semmi zavarás. Érdekesség képen megnéztem, és biztos nagyon profi, mert 49-es volt a rangja.

(#4025) JamesHun válasza antikomcsi (#4024) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

oda már csodapáncél jár
vagy Chuck Norris volt a srác

(#4026) alph4 válasza JamesHun (#4023) üzenetére

alph4
(lelkes újonc)

Kösz a tippet :) bár mondjuk így is csak kevés szervernél írja ki (nálam)

░░▒▓█ ASRock Z68 | Intel i7 2600 | 8GB Kingston HyperX DDR3 | Asus Radeon 5850 HD | Samsung 64GB SSD SATA3 | HDD 320GB + 250GB SATA2 | Pioneer 215D | Sharkoon T28 | Samsung P2350 TFT █▓▒░░

(#4027) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Eddig 46 embör gyűt össze innen Prohardver!-ről saját bevallások és az én látásom alapján :) . Ez azt is jelenti egyben, hogy ennyivel kevesebb warez példány fut a gépeken, ennyivel több a harcra kész virtuális katona a legalitás kis mezején.

A Listában első a game nick, második a fórumos nick, ha nem egyezik a játékossal. Elég magas a PH! érték kérem szépen:

1. [PH!]kamikaz333 – kamikaz333
2. [PH!]Voyage1st - _Voyage_
3. _== Laller ==_ - :_Lajoska_:
4. =Max= - Zsozsooooo
5. attila4go – Def26
6. Blom63 – Blom
7. Celpont – belaazallat
8. CrWEE – Senhi
9. dodiii – doddy
10. Drach - drachos
11. escpeter
12. Fortissimus
13. gabipaci
14. HS 2142
15. JamesHun
16. Jazzy1 – Jazzy
17. Keldor – Keldor papa
18. Laca36 [HUN] – Amatőr
19. mackosajtDB
20. MesserHUN - lala42
21. Mr.Miniszter – feka007
22. Mrdevil
23. Multikill – Bavid
24. Neoteric(Hun) – Neoteric
25. nowan
26. oXy_re
27. PaJa1
28. phForRed - ForRedGlory
29. pityaa23
30. pityaa23
31. pocok - szn0rbi
32. Polacheck
33. Proof
34. rankesz
35. r-chee [Hun] – r-chee
36. RK_ydderF – RI/OS
37. Roden – L4D1K
38. rodrigezhun - .Oldman.
39. sshentes – aram01
40. sutyomatic - sutyi^
41. Szemike –Szemi82
42. Szent.Ciryboy - ciry
43. Szlobi - SzlobiG
44. TANGO (HUN) – quasarus
45. Tasi Hun – tasakos
46. tgulyas

A Hungarian Sun / PH! Ranked szerón tudomásom szerint az adminok jelenleg:

gabipaci - game nick: gabipaci
Ciry - game nick: Szent.Ciryboy
Neoteric - game nick: Neoteric(HUN)
nowan - game nick: nowan
r-chee - game nick: r-chee [HUN]

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#4028) Fortissimus válasza antikomcsi (#4024) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

en szerencsere meg nem talalkoztam csaloval.
.

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#4029) ForRedGlory válasza r-chee (#4027) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy grat :R
Holnap el is kezdem felvenni az embereket, akik még nincsenek meg :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#4030) drachos válasza Fortissimus (#4028) üzenetére

drachos
(tag)

Én igen, vagy valami csúnya lag volt, de a csávó fénysebességgel rohant keresztül a csatamezőn, csak néztem, hogy mi van :F Bár nem tudom, ilyen speedhack van e, azért ez már elég szépen módosítja a játékot, csak észreveszi az a rohadt PB, ha már ennyit szívunk vele :W

(#4031) alph4

alph4
(lelkes újonc)

Dolgozik azért a PB, meglehet nézni hogy eddig 23 embert bannoltak ki.
Érdemes Punkbuster ON szerveren játszani, ott tuti kevesebben próbálkoznak cheattel.

(#4032) drachos válasza alph4 (#4031) üzenetére

drachos
(tag)

És a fele orosz :C

sőt, több mint a fele, 12 orosz a 23 bannolt emberke közül :U
Egyébként tuti, hogy sokkal többen használnak. Ha értenék a dologhoz, én azt csinálnám egyébként, hogy beszerezném ezt a cheat progit, és úgy módosítanám, hogy PB egyből kiszúrja, azt mehet a netre... nesztek vazze ;]

[ Szerkesztve ]

(#4033) DieHard válasza alph4 (#4031) üzenetére

DieHard
(senior tag)

simán bannolni kéne az ipt.

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#4034) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom, tele van a szeró. Most nem látok oroszt, lengyelt vagy osztrákot, hogy lehessen helyet csinálni :D . Remélem, holnap délelőtt találkozom majd fent PH!-sokkal :) .
Kár, hogy befulladt a második szerver megvalósítása, simán elkélne. Bár én HC-ért sosem rajongtam, elég hardcore érzés, ha van egy pro gamer darálógép a pályán, és aratja a népet, mint kombájn a kukoricát :) .

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#4035) RI/OS válasza r-chee (#4034) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Megyek aludni 1 hely minusz :)

(#4036) PaJa1 válasza r-chee (#4034) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Új hibaüzivel találkoztam.

Én mellesleg jobban szeretem a HC módot, kevesebb értelmet nyer a rambózás, meg jobban hasonlít a háborúsdira.

Silent77,
Nekem eddig a PnkBstrA val dobott hibaüzit, hogy nem tudott elindulni, most meg avval, hogy a B áll le.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4037) Silent77 válasza mobal (#3561) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Megcsináltam, ugyanúgy kidob a PB. :W
Nem hiszem el, hogy nem tudok játszani!

PaJa1: Engem 2 napja ezzel vág ki. :(((

[ Szerkesztve ]

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#4038) ForRedGlory válasza PaJa1 (#4036) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is folyamatosan ezzel találkozom már vagy 2 napja :(

(#4039) SzlobiG válasza alph4 (#4031) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Meg is érdemlik remélem itt nem lesz olyan mint MW2-be mert az a VAC egy nagy kalap szart se ér.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#4040) PaJa1 válasza ForRedGlory (#4038) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az új volt.
De most megint másik jött :D
A Bt nem sikerült elindítani.... ááá

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#4041) sutyi^ válasza Silent77 (#4037) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Opciók.

a.) Nem fut a PB szolgáltatás.
b.) Nem engedi futni valami, UAC, anitvírus, akármilyen szekuricsi suit.

Ha semmi nem fogja magát a szolgáltatást, és az up to date akkor is problémázik akkor passzolom.

fubar...

(#4042) D1Rect válasza alph4 (#4031) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vagy a punkbuster nincs a toppon, vagy tényleg kevés a cheater. :U

Milyennapvan?

(#4043) PaJa1 válasza PaJa1 (#4040) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Na most folyamatosan nem tudok belépni egyik szerverre sem, 5ből 5 azzal a hibával léptet vissza menübe, hogy a pnkbstrB nem indult el.

(#4044) r-chee válasza PaJa1 (#4036) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán megjavul az EA rendszer a napokban.
Igen bírom a játékban, hogy meg lehet jelölni az ellenséget (fegyver célzás + Q), így egy rövid időre láthatóvá válik a megjelöltek pozíciója.
Rambózással kapcsolatban pl. sokan írják, hogy be kéne tiltani gránátvetőt stb. Na de hát azzal is csak célozni kell. Nem fogok pl. swap-elő ellenséges csoportosulásba pisztollyal belövöldözni, GL közéjük, és érezzék át a ritmust. De küldhetnék közéjük gránátvetővel is egyet, vagy kézigránátot is, arathatom őket gépfegyverrel, persze akkor azokat is be kéne tiltani, sőt ki sem kellett volna adni a játékot :) . Együtt kell élni a lehetőségekkel, taktikázni kell a túlélésért.

(#4045) Silent77 válasza sutyi^ (#4041) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Fut rendesen, nincs semmi ami megakadályozná. :(
COD soha nem dobott még ki PB hibával.

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#4046) drachos válasza r-chee (#4044) üzenetére

drachos
(tag)

Hehe, az az igazi, mikor úgy ölsz gránátvetővel, hogy hirtelen felbukkan előtted az ellen, és reflexből lősz, és gyomorszájon lövöd gránáttal :P Már sikerült párszor így ölnöm, a gránát ugyan nem robban fel, de attól még halálos, aki kapta :)

(#4047) PaJa1 válasza drachos (#4046) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak telibe lőttem egy mesterlövészt kb 8 méterről, a gránát az oldalában robbant.

[ Szerkesztve ]

(#4048) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Betettem logoutos blogomba a névlistát, mivel ezt találtam célszerűbbnek, és talán szerkeszthető is marad mindvégig, így tudom frissíteni. Itt érhető el, de adatlapomon keresztül is megtekinthető.

(#4049) sutyi^ válasza Silent77 (#4045) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Akkor marad a szerver oldali nyűg, ez kivárós akkor. :(

fubar...

(#4050) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Ma tankoztam nem kicsit, de nagyon. Csak ugye, sok a láma. Elviszik előlem, csak azért, hogy meg mutassák, hogyan kell gyorsan és hatékonyan meghalni. :W :B
Minden esetre, én élveztem, valszeg az ellenfél már nem. :K Azért, van még mit tanulnom, sokszor olyan helyről lőnek ki, ahonnan nincsen rá látása, mégis befogja a rakétával a tankocskámat. :O :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.