Hát én is kipróbáltam ma kora délután a szervert de nekem elment a kedvem tőle. Nem a szerverrel volt a gond hanem a játékosokkal akik base rape-el ütötték el az idejüket (az egyik legundorítóbb magatartás BF-ben szvsz).
Több külföldi szerveren is játszottam a megjelenés óta de ez volt az első szerver ahol kőkeményen tolták ezt a fajta "stílust".
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Klánok, Ligák, Versenyek » Battlefield: Bad Company 2 off is| nincs warez! (kiemelt téma)Hozzászólások

woker
(lelkes újonc)
Nem kell beírni hogy kösz, azt mindenki tudja anélkül is.
Ha meg adnak ki még map-ot, azt nem nekünk kell feltenni a szerverre, felkerül magától, illetve a szerverszolgáltató intézi.
Ha lesznek esetleg mod-ok, mint BF2-ben a PoE, azt kell nekünk intézni, de a többi megy autómaikusan.
Nekünk csak ki kell választani, hogy melyik mapot akarjuk betenni a rotációba.
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

szn0rbi
(lelkes újonc)
archimenteket csináltam sokat egy archiért 5000 xp-t kapsz de van olyan amiért 10000 xp 
meg 1 fegyverrel mentem csak és azt fejlesztettem fel 6 arany csillagra, 1 arany csillag 5000 xp-t ér
szóval faszán összelehet szedni, és persze sokat ölni
, dogtagseket akkor kapsz ha lekéselsz valakit
enginierrel a legkönnyebb fejlődni azzal nyomjad 4. stukkerrel + gl (nekem már mindkettő lvl6 aranycsillagos
) pikk-pakk megvan a 15-16os szint észre se veszed 
de az assault is nagyon vad
sok szerencsét szakadjon a hús !! 
assault termése 
szerk:
próbáld ki a squad DM-et !! ha jó csapatban vagy iszonyat pontokat lehet összeszedni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Na most játszottam vele huzamosabb ideig, kezdek belejönni.
BF-hez illően ezt is egy bugmezőként adták ki, de 2-3 patch után nagyon jó lesz. 
Azért az durva, hogy 2-3 napja jelent meg, de kb a 20%-a már 10-es szint felett van..
Én 3-as szintű vagyok, igaz nem sokat játszottam még.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Aullah
(lelkes újonc)
Sziasztok.
No one gets left behind küldetésnél, ott állok a tábor előtt a nagy domb tetején. Az a feladat, hogy megtalálni a fogoly tábort vagy mit... megölök föntről mindenkit, de nem enged le menni, mert akkor kiírja, hogy elhagytam a harcteret. Már mindent próbáltam, nem enged le sehogy, mi a gond?
Akinek meg nem menti el... elvileg a számítógép névnél nem szabad ékezetet használni
Achievment pc-n? 
Fegyvert hogy lehet fejleszteni? 
Squad DM?
DeathMatch? Azt hogy? 
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

Memphis79
(fanatikus tag)
Bexarok kidob utána meg UNABLE to log in-és nem lehet bejelentkezni..........

Nektek megy a log in?
Origin:Memphis79HUN

Kecuhun
(senior tag)
A pöcsöm tele van már az EA-val. Állandóan megszakad a kapcsolat a szerverrel. Több ezer pontot buktam már így el! 
Memphis79
Ugyanez nekem is 
[ Szerkesztve ]
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

Aullah
(lelkes újonc)
Megint leállt az ea szerver, mindenkit kidobott 

szn0rbi
(lelkes újonc)
my stat opción belül vannak az archimentek! fegyvert fejleszteni nem lehet nem lesz erősebb.. hanem ölni kell vele és azért kapsz bronz ->ezüst-> arany csillagot (arany csillaghoz 100 kill kell) és így tovább pl: 6os szintu fegyvert 600 kill.. stb
ezért cserébe kapsz sok sok xpt
server keresőbe keresd ki a squad dm-et 4v4v4v4.. nagyon vad 

HS 2142
(őstag)
Én medickel megyek, mindig a csapat érdekeit tartom szemelőtt, kb körönként 2k pontot kapok. (kedvenc a squad rush mert a lámák hamar kihullanak, akik meg hajlandóak csapatban játszani azokkal jó meccsek szoktak kialakulni), de borzasztó idegesítő, hogy 10ből 15ször a gránátvető végez velem, bekéne tiltani 
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Szemi82
(tag)
Laállt.
Szerintem senkinek sem elérhetőek a szerverek! 
Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/
Kidobott, mint a sz*rosmacskát
. Érdekes, hogy utánna meg kérte a cd key-emet. Beírtam neki, erre használatban van. Még szép, én használom
. De akkor minek kérte... Már arra gondoltam, épp el akarják lopni
.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

SzlobiG
(PH! félisten)
Nálam ugyanez pedig tök jó csapatba voltam és kidobott.
Úgytűnik hogy a nagy terhelést nem bírhatja az EA szervere mer az esti órákba játszanak a legtöbben azért szálhatott el megint.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Memphis79
(fanatikus tag)
az 1ik legfaxább szerverről dobott engem is-pont pofán lőttem vkit adta is a csillagot-faxa nem mondom 
Kapja be az EA. Minden nap ez lesz?
Tegnap is ilyenkor történt, csak igy tovább.
I7 2600K@4500-8gb ddr3 1600@1833-Asrock p67 extreme4-HD6950/2gb CF-1TB HDD-AMD Eyefinity 5760x1080

L4D1K
(senior tag)
Szvsz szerint medic el lehet talán a leggyorsabban fejlődni. Bedobálod a legnagyobb gócokba a medkit -et, és újraéleszted a "WOAA IM A SNIPEEEER!!" -eket, majd szaladsz a következő tömeg felé, vagy mint én bele a tömegbe, medkit ledob, ember éleszt, és közben megállás nélkül tüzelsz el 100 golyót (mg60). Nah így körönként 3-4000 simán megvan plusz a jelvények.
# ANTAL Tuning #

Memphis79
(fanatikus tag)
Nincs vmi "hivatalos"EA fórum ahol kidobolják,hogy mi a pénix van a szerverekkel??
Érdekelne vkit klán? Összedobhatnánk egyet.
Aki hasonlóan gondolkozik, írjon. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

rankesz
(PH! addikt)
Az hagyján hogy a csütörtökön megvett játékommal eddig max 2 órát tudtam játszani,(csak este érek rá) de az milyen gáz hogy lefagy a szerverkeresőben, újraindítom, erre megint bekéri a CD-kulxcsot...
Most meg megint szar az egész...
Még 2 ilyen este és ... megszabadulok tőle (<--ide eredetileg egy tuti tempban-os verziót írtam de meggondoltam)

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Egy PH!-klán nem lenne rossz
. De az sem lenne hülyeség, hogy csak úgy összeállnánk, és bérelnénk szervert.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

djxp01
(fanatikus tag)
4890es kártyámat lecseréltem 5870-re, driver uninstall, legújabb radeon driver install, játék uninstall, reinstall is volt, de az új kártya óta valamilyen oknál fogva a füst villog folyamatosan ! A kártya alapórajelen van, minden felbontást, részletességet variáltam, de nem tudom mi lehet a baj :S Valaki találkozott már villódzó füst buggal ?

Memphis79
(fanatikus tag)
NA!
Megjött a nem hivatalos info.........most hívtak és az derült ki,hogy azért álltak le a szerók mert az 1-ik EA-os srácnál vannak a szerverek a garázsban és nem fizette a villanyszámlát 
[ Szerkesztve ]
Most pillanatnyilag mennek aszerverek, nem tudom meddig...
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
PH! klán dologba benne vagyok, szervert meg már bérelek osztozva gabipacival, úgyhogy a másik szerver bérlésből én kimaradnák.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Szerintem egyszerűbb lenne, ha összeállnánk 6-7-en, és lenne külön szerverünk, honlapunk. 
[ Szerkesztve ]
A legújabb driver nagyon szar, nekem 30 percenként lefagyasztotta a gépet.. Visszaraktam a 9.2-t, most jó

rankesz
(PH! addikt)
Öcsém... görgetem lefelé a szerver listát gabipaci szeró-t keresve erre görgetés közbe kidob az asztalra... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Ha beszállnánk még páran szerver árába, olcsóbb lenne, lenne PH! klán, valaki összedobna neki egy honlapot, és mindenki jól járna
.
Fő menüben az alul futó szövegben többek között az van kiírva, hogy "We are aware of the connection issue some users experience. We are working on a solution."
Remélem is, hogy gyorsan megolajozzák a szervereket, hogy faxán csússzon rajtuk a game.
[ Szerkesztve ]

Sontir Fel
(senior tag)
Szeretnék! 
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz
Nem én bérlem, én csak osztozom, szal evvel kapcsolatban gabipacival kéne egyeztetni.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Ezt kifejtenéd bővebben?
Megalakíthatjátok a ph! klánt (belépek én is ha nem gond) és mehetünk a Hungarian Sun szerverre, aminek a Sun része átírható PH!-ra.
Minek többen osztozni? A 2000Huf-ot aki akarja ki tudja fizetni, nem sok pénz.

rankesz
(PH! addikt)
2 napja ez van kiírva...
gabipaci: nem találom a szerót, pedig tegnap még megvolt...
[ Szerkesztve ]

Memphis79
(fanatikus tag)
MŰKÖDIK...........................
-per/pill
Én most nyomtam egy órát.
Nálam ment rendesen.
Ott van az, már vannak is rajta páran...
Csak most RUSH mód van
PH! Klán: Változott a felállás, a =CBC= klán mégsem szál be a bérlésbe, így 3 hely szabaddá vált, aki akar, be lehet szálni.
Adminjog (kick, ban, mapváltás, modváltás, stb) és egyéb beleszólási jogokkal.
Természetesen akikkel eddig megegyeztem az összegben, azoknak nem változik a pénz akkor se, ha ennyien maradunk.
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Nekem is, de én leraktam DX9-be meguntam a felbontás rakosgatást.
Bugos DX10 még nagyon.
DX 9 előnyei:
gyorsabban betölti a mapot ezáltal eltudom vinni az apacheot.
megy a vsync rendesen.
letudom tenni simán az asztalra a gémet nem szarakodik.
hátrány: csak 1XMSAA.
Nagyon látni az NoAA-t? (Mert az 1x az a semmi
)
Lehet átrakom én is...
Auto-t csak simán átírtad egy 9-esre igaz?

SzlobiG
(PH! félisten)
Én nem igazán vettem észre egyedül az egyik map végén az épületen látszottak a recék rendesen, de ott nem számított.
Próbáld ki én maradok ennél egyenlőre ameddig nem javítják ki. Igen csak annyit kell.
Szerintetek egy Gigabyte GTX 260 SOC -al simán tudnék játszani max grafon?
ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)

SzlobiG
(PH! félisten)
Ezt nemértem miért dob ki a pb miatt mikor most frissítettem. 
PB Init faiulire.
[ Szerkesztve ]

belaazallat
(őstag)
Szia!
Engem a játék lehetőség érdekelne. Nem rég játszottunk két pályán együtt Celpont neven voltam fent. Részleteket megbeszélhetnénk? Köszi!
Üdv!
belaazallat
#3390 fireproof Ha 4850-nel majdnem max grafon nyomom, akkor nálad mennie kell azzal a karival.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Itome
(lelkes újonc)
Én arra lennék kíváncsi, hogy a latency-t miért nem írja a server browser.. ?! 
punk's not dead

Fortissimus
(őstag)
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Arra én is, de csatlakozni meg enged, pedig a BF2-ben a ping nélküli szerverekre nem engedett fel...
Láttalak Célpont, jól nyomultál, nem félted a bőröd, ez tetszik.
A taktikázás is okés, de Rambó nyeri a meccset 
Igazából a játék lehetőségen nem tudom mit értessz.
Én nagy valószínűséggel azon a szerveren fogom tolni, vedd fel kedvencek közé.
Ha a szerverbérlésbe szeretnél beszálni (és ez mindenkinek szól) csinálj egy accountot a multiplay.co.uk-n, add meg nekem, hogy milyen email címen regeltél, és milyen vezeték és utónévvel, akkor tudok adni admin jogot.
A pénzt meg elutalod egy bahama szigeteki bankszámlára... ja nem, egy erste bankos számlára, azt elküldöm privátban.
A pinget kiírja. 
Én azt nem tudom, hogy mért nem lehet map/playerek szerint is rendezni a szervereket, megcsinálhatnák
Én asszem beszállnék a szerver bérlésbe. Kérlek, írd meg, mennyi az egy főre eső rész a szeró árából, és holnap...azaz ma majd kreálok multiplay accot stb.

rankesz
(PH! addikt)
rendszergizdaként futtasd akkor kiírja
Ezt nem tudom láttátok-e, de érdemes megnézni. Modern zenével van aláfestve a BC2 legjobb jelenetei, ráadásul szépen lassítva is vannak a dolgok. Brutális videó 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]