Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3351) woker válasza ciry (#3337) üzenetére

woker
(lelkes újonc)

Hát én is kipróbáltam ma kora délután a szervert de nekem elment a kedvem tőle. Nem a szerverrel volt a gond hanem a játékosokkal akik base rape-el ütötték el az idejüket (az egyik legundorítóbb magatartás BF-ben szvsz).
Több külföldi szerveren is játszottam a megjelenés óta de ez volt az első szerver ahol kőkeményen tolták ezt a fajta "stílust".

(#3352) gabipaci válasza Neoteric (#3340) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kell beírni hogy kösz, azt mindenki tudja anélkül is.
Ha meg adnak ki még map-ot, azt nem nekünk kell feltenni a szerverre, felkerül magától, illetve a szerverszolgáltató intézi.
Ha lesznek esetleg mod-ok, mint BF2-ben a PoE, azt kell nekünk intézni, de a többi megy autómaikusan.
Nekünk csak ki kell választani, hogy melyik mapot akarjuk betenni a rotációba.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3353) szn0rbi válasza _Voyage_ (#3344) üzenetére

szn0rbi
(lelkes újonc)

archimenteket csináltam sokat egy archiért 5000 xp-t kapsz de van olyan amiért 10000 xp :)
meg 1 fegyverrel mentem csak és azt fejlesztettem fel 6 arany csillagra, 1 arany csillag 5000 xp-t ér :) szóval faszán összelehet szedni, és persze sokat ölni :DD, dogtagseket akkor kapsz ha lekéselsz valakit:) enginierrel a legkönnyebb fejlődni azzal nyomjad 4. stukkerrel + gl (nekem már mindkettő lvl6 aranycsillagos :D) pikk-pakk megvan a 15-16os szint észre se veszed :)
de az assault is nagyon vad:) sok szerencsét szakadjon a hús !! :C
assault termése :D

szerk:
próbáld ki a squad DM-et !! ha jó csapatban vagy iszonyat pontokat lehet összeszedni! ;]

[ Szerkesztve ]

(#3354) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na most játszottam vele huzamosabb ideig, kezdek belejönni. :) BF-hez illően ezt is egy bugmezőként adták ki, de 2-3 patch után nagyon jó lesz. :R
Azért az durva, hogy 2-3 napja jelent meg, de kb a 20%-a már 10-es szint felett van.. :U Én 3-as szintű vagyok, igaz nem sokat játszottam még.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3355) Aullah

Aullah
(lelkes újonc)

Sziasztok.

No one gets left behind küldetésnél, ott állok a tábor előtt a nagy domb tetején. Az a feladat, hogy megtalálni a fogoly tábort vagy mit... megölök föntről mindenkit, de nem enged le menni, mert akkor kiírja, hogy elhagytam a harcteret. Már mindent próbáltam, nem enged le sehogy, mi a gond?

Akinek meg nem menti el... elvileg a számítógép névnél nem szabad ékezetet használni

(#3356) _Voyage_ válasza szn0rbi (#3353) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Achievment pc-n? :Y
Fegyvert hogy lehet fejleszteni? :B
Squad DM? :F DeathMatch? Azt hogy? :D

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#3357) Memphis79

Memphis79
(fanatikus tag)

Bexarok kidob utána meg UNABLE to log in-és nem lehet bejelentkezni.......... :((( :((( :(((
Nektek megy a log in?
:F

Origin:Memphis79HUN

(#3358) Kecuhun

Kecuhun
(senior tag)

A pöcsöm tele van már az EA-val. Állandóan megszakad a kapcsolat a szerverrel. Több ezer pontot buktam már így el! :W

Memphis79
Ugyanez nekem is :((

[ Szerkesztve ]

Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

(#3359) Aullah

Aullah
(lelkes újonc)

Megint leállt az ea szerver, mindenkit kidobott :P

(#3360) szn0rbi válasza _Voyage_ (#3356) üzenetére

szn0rbi
(lelkes újonc)

my stat opción belül vannak az archimentek! fegyvert fejleszteni nem lehet nem lesz erősebb.. hanem ölni kell vele és azért kapsz bronz ->ezüst-> arany csillagot (arany csillaghoz 100 kill kell) és így tovább pl: 6os szintu fegyvert 600 kill.. stb :) ezért cserébe kapsz sok sok xpt :D server keresőbe keresd ki a squad dm-et 4v4v4v4.. nagyon vad :)

(#3361) HS 2142 válasza szn0rbi (#3353) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Én medickel megyek, mindig a csapat érdekeit tartom szemelőtt, kb körönként 2k pontot kapok. (kedvenc a squad rush mert a lámák hamar kihullanak, akik meg hajlandóak csapatban játszani azokkal jó meccsek szoktak kialakulni), de borzasztó idegesítő, hogy 10ből 15ször a gránátvető végez velem, bekéne tiltani :DD

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#3362) Szemi82 válasza Memphis79 (#3357) üzenetére

Szemi82
(tag)

Laállt.
Szerintem senkinek sem elérhetőek a szerverek! :(

Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/

(#3363) r-chee válasza Aullah (#3359) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Kidobott, mint a sz*rosmacskát :D . Érdekes, hogy utánna meg kérte a cd key-emet. Beírtam neki, erre használatban van. Még szép, én használom :) . De akkor minek kérte... Már arra gondoltam, épp el akarják lopni :) .

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#3364) SzlobiG válasza Memphis79 (#3357) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nálam ugyanez pedig tök jó csapatba voltam és kidobott.

Úgytűnik hogy a nagy terhelést nem bírhatja az EA szervere mer az esti órákba játszanak a legtöbben azért szálhatott el megint.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3365) Memphis79 válasza SzlobiG (#3364) üzenetére

Memphis79
(fanatikus tag)

az 1ik legfaxább szerverről dobott engem is-pont pofán lőttem vkit adta is a csillagot-faxa nem mondom :DDD

(#3366) Andrew_31 válasza SzlobiG (#3364) üzenetére

Andrew_31
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kapja be az EA. Minden nap ez lesz?
Tegnap is ilyenkor történt, csak igy tovább.

I7 2600K@4500-8gb ddr3 1600@1833-Asrock p67 extreme4-HD6950/2gb CF-1TB HDD-AMD Eyefinity 5760x1080

(#3367) L4D1K válasza HS 2142 (#3361) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

Szvsz szerint medic el lehet talán a leggyorsabban fejlődni. Bedobálod a legnagyobb gócokba a medkit -et, és újraéleszted a "WOAA IM A SNIPEEEER!!" -eket, majd szaladsz a következő tömeg felé, vagy mint én bele a tömegbe, medkit ledob, ember éleszt, és közben megállás nélkül tüzelsz el 100 golyót (mg60). Nah így körönként 3-4000 simán megvan plusz a jelvények.

# ANTAL Tuning #

(#3368) Memphis79

Memphis79
(fanatikus tag)

Nincs vmi "hivatalos"EA fórum ahol kidobolják,hogy mi a pénix van a szerverekkel??

(#3369) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekelne vkit klán? Összedobhatnánk egyet. :D Aki hasonlóan gondolkozik, írjon. :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3370) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Az hagyján hogy a csütörtökön megvett játékommal eddig max 2 órát tudtam játszani,(csak este érek rá) de az milyen gáz hogy lefagy a szerverkeresőben, újraindítom, erre megint bekéri a CD-kulxcsot...
Most meg megint szar az egész...
Még 2 ilyen este és ... megszabadulok tőle (<--ide eredetileg egy tuti tempban-os verziót írtam de meggondoltam) :((( :(((

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#3371) r-chee válasza feka007 (#3369) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy PH!-klán nem lenne rossz :) . De az sem lenne hülyeség, hogy csak úgy összeállnánk, és bérelnénk szervert.

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#3372) djxp01

djxp01
(fanatikus tag)

4890es kártyámat lecseréltem 5870-re, driver uninstall, legújabb radeon driver install, játék uninstall, reinstall is volt, de az új kártya óta valamilyen oknál fogva a füst villog folyamatosan ! A kártya alapórajelen van, minden felbontást, részletességet variáltam, de nem tudom mi lehet a baj :S Valaki találkozott már villódzó füst buggal ?

(#3373) Memphis79

Memphis79
(fanatikus tag)

NA!
Megjött a nem hivatalos info.........most hívtak és az derült ki,hogy azért álltak le a szerók mert az 1-ik EA-os srácnál vannak a szerverek a garázsban és nem fizette a villanyszámlát :D

[ Szerkesztve ]

(#3374) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Most pillanatnyilag mennek aszerverek, nem tudom meddig...

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3375) Neoteric válasza r-chee (#3371) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

PH! klán dologba benne vagyok, szervert meg már bérelek osztozva gabipacival, úgyhogy a másik szerver bérlésből én kimaradnák.

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#3376) feka007 válasza r-chee (#3371) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem egyszerűbb lenne, ha összeállnánk 6-7-en, és lenne külön szerverünk, honlapunk. :)

[ Szerkesztve ]

(#3377) feka007 válasza djxp01 (#3372) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A legújabb driver nagyon szar, nekem 30 percenként lefagyasztotta a gépet.. Visszaraktam a 9.2-t, most jó

(#3378) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Öcsém... görgetem lefelé a szerver listát gabipaci szeró-t keresve erre görgetés közbe kidob az asztalra... :W

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#3379) r-chee válasza Neoteric (#3375) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha beszállnánk még páran szerver árába, olcsóbb lenne, lenne PH! klán, valaki összedobna neki egy honlapot, és mindenki jól járna :) .

Fő menüben az alul futó szövegben többek között az van kiírva, hogy "We are aware of the connection issue some users experience. We are working on a solution."
Remélem is, hogy gyorsan megolajozzák a szervereket, hogy faxán csússzon rajtuk a game.

[ Szerkesztve ]

(#3380) Sontir Fel válasza feka007 (#3369) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Szeretnék! :C

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3381) Neoteric válasza r-chee (#3379) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Nem én bérlem, én csak osztozom, szal evvel kapcsolatban gabipacival kéne egyeztetni.

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#3382) gabipaci válasza r-chee (#3379) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt kifejtenéd bővebben?
Megalakíthatjátok a ph! klánt (belépek én is ha nem gond) és mehetünk a Hungarian Sun szerverre, aminek a Sun része átírható PH!-ra.
Minek többen osztozni? A 2000Huf-ot aki akarja ki tudja fizetni, nem sok pénz.

(#3383) rankesz válasza r-chee (#3379) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

2 napja ez van kiírva...

gabipaci: nem találom a szerót, pedig tegnap még megvolt...

[ Szerkesztve ]

(#3384) Memphis79

Memphis79
(fanatikus tag)

MŰKÖDIK........................... :DD -per/pill

(#3385) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én most nyomtam egy órát.
Nálam ment rendesen.

(#3386) gabipaci válasza rankesz (#3383) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Ott van az, már vannak is rajta páran...
Csak most RUSH mód van

PH! Klán: Változott a felállás, a =CBC= klán mégsem szál be a bérlésbe, így 3 hely szabaddá vált, aki akar, be lehet szálni.
Adminjog (kick, ban, mapváltás, modváltás, stb) és egyéb beleszólási jogokkal.
Természetesen akikkel eddig megegyeztem az összegben, azoknak nem változik a pénz akkor se, ha ennyien maradunk.

[ Szerkesztve ]

(#3387) SzlobiG válasza Keldor papa (#3385) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nekem is, de én leraktam DX9-be meguntam a felbontás rakosgatást.:D

Bugos DX10 még nagyon.

DX 9 előnyei:
gyorsabban betölti a mapot ezáltal eltudom vinni az apacheot.
megy a vsync rendesen.
letudom tenni simán az asztalra a gémet nem szarakodik.

hátrány: csak 1XMSAA.:D

(#3388) Keldor papa válasza SzlobiG (#3387) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon látni az NoAA-t? (Mert az 1x az a semmi:D)
Lehet átrakom én is...
Auto-t csak simán átírtad egy 9-esre igaz?

(#3389) SzlobiG válasza Keldor papa (#3388) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Én nem igazán vettem észre egyedül az egyik map végén az épületen látszottak a recék rendesen, de ott nem számított.

Próbáld ki én maradok ennél egyenlőre ameddig nem javítják ki. Igen csak annyit kell.

(#3390) fireproof

fireproof
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintetek egy Gigabyte GTX 260 SOC -al simán tudnék játszani max grafon?

ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)

(#3391) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Ezt nemértem miért dob ki a pb miatt mikor most frissítettem. :W

PB Init faiulire.

[ Szerkesztve ]

(#3392) belaazallat válasza gabipaci (#3386) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Szia!

Engem a játék lehetőség érdekelne. Nem rég játszottunk két pályán együtt Celpont neven voltam fent. Részleteket megbeszélhetnénk? Köszi!

Üdv!

belaazallat

#3390 fireproof Ha 4850-nel majdnem max grafon nyomom, akkor nálad mennie kell azzal a karival.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#3393) Itome

Itome
(lelkes újonc)

Én arra lennék kíváncsi, hogy a latency-t miért nem írja a server browser.. ?! :F

punk's not dead

(#3394) Fortissimus válasza Memphis79 (#3368) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

[blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/06/ea-server-and-battlefield-bad-company-2-disconnect-status]

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#3395) gabipaci válasza Itome (#3393) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Arra én is, de csatlakozni meg enged, pedig a BF2-ben a ping nélküli szerverekre nem engedett fel...

(#3396) gabipaci válasza belaazallat (#3392) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Láttalak Célpont, jól nyomultál, nem félted a bőröd, ez tetszik.
A taktikázás is okés, de Rambó nyeri a meccset :))
Igazából a játék lehetőségen nem tudom mit értessz.
Én nagy valószínűséggel azon a szerveren fogom tolni, vedd fel kedvencek közé.
Ha a szerverbérlésbe szeretnél beszálni (és ez mindenkinek szól) csinálj egy accountot a multiplay.co.uk-n, add meg nekem, hogy milyen email címen regeltél, és milyen vezeték és utónévvel, akkor tudok adni admin jogot.
A pénzt meg elutalod egy bahama szigeteki bankszámlára... ja nem, egy erste bankos számlára, azt elküldöm privátban.

(#3397) feka007 válasza Itome (#3393) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A pinget kiírja. :F

Én azt nem tudom, hogy mért nem lehet map/playerek szerint is rendezni a szervereket, megcsinálhatnák

(#3398) r-chee válasza gabipaci (#3396) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én asszem beszállnék a szerver bérlésbe. Kérlek, írd meg, mennyi az egy főre eső rész a szeró árából, és holnap...azaz ma majd kreálok multiplay accot stb.

(#3399) rankesz válasza Itome (#3393) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

rendszergizdaként futtasd akkor kiírja

(#3400) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nem tudom láttátok-e, de érdemes megnézni. Modern zenével van aláfestve a BC2 legjobb jelenetei, ráadásul szépen lassítva is vannak a dolgok. Brutális videó :C

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.