Megpróbáltam bejelentkezni Bf2-es accountommal de azal se megy. 
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
Megpróbáltam bejelentkezni Bf2-es accountommal de azal se megy. 
Mindenkinek ez van..
EA-nél van a gubanc nem pedig nálad, amíg nem csinálják meg addig bizony nem tudsz kockulni, max singleplayerben.
Tegnap énis ideges voltam, nyomtam másfél órát azt szétkapcsolt, a pontok meg ugrottak..
Mod: amúgy ja, BF2-höz képest elég picik a pályák.. eddig 1 olyan pályán mentem rush modeba ahol volt helikopter (azis olyan hogy felszállsz kicsit mész előre, aztán már jön a szöveg hogy where are you goin' soldier..) többin semmi.. van olyan is amin még kocsi meg tank sincs.(vmeik havas)
De sztem ezt utólag meglehet oldani custommapokkal, csak ugye az is idő mire lesz.. meg hát ezeket alapból bele kellett volna hogy tegyék. Azt sem értem, hogy mért csak 32 slotos a legnagyobb server. Simán lehetne 64slot mint többi BF-ben 5x ekkora pályákkal.
[ Szerkesztve ]
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Várj türelemmel
Majd csak javul a szeró. Ha nem, akkor visszavásárlási gari botrányt csinálok.

Neoteric Erre mondtam,hogy egy ekkora cég kicsit jobban felkészülhetett volna.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Ha mindenkinek ilyen problémája van akkor ez is kezd olyan lenni mint az IWNET MW2-ben!
Reméljük jön valami update és kijavítják, hogy délután már tudjunk játszani!
Türelemmel... évek kérdése és jó lesz talán. 
Hát kezdem úgy érezni, hogy nem ért meg a játék az árát.

Ez nekem jó hír!
Munkahelyen vagyok, legalább nem tudok arról álmodozni, hogy milyen jó lenne inkább otthon irtani az ellent. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Su cuy'gar!

A kis gonosz

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Én is melózok 14-ig, de azért jó lenne abban a tudatban hazaérni, hogy hentelhetem a népet! 

Elég hülye kérdésem van de ti hogy a francba vezetitek a helikoptert? 
Origin:attila4go
Billentyűn W S- fel meg le +joystick, de elég esetlenül megy..
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Valaki írta, hogy melyik portokat kell routeren kiengedni, az lenne a kérdésem, hogy ez akkor is segít valamit, ha azért tudok csatlakozni egyébként a szerverekhez (amikor épp jó)? Mert valami olyasmit is írtatok, hogy a szerver keresést is felgyorsítja, ami elég lassú 
Egyébként gondolom annak semmi köze a kapcsolathoz, hogy gyorsabban tölt be sokaknak, mint nekem. Mire nekem betölt, már vittek is minden járművet általában 
Gondolom ezen segítene ha lejjebb venném a grafót, de ennyit nem ér egy tank 
A grafikai beállításoknál az utolsó vagy utolsó előtti, HBDR vagy valami ilyesmi, az misoda? én semmi különbséget nem vettem észre.

Nekem se megy sehogy se 
Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

És a kis helvel ( a távirányításúval) mit lehet csinálni?
1x próbáltam de nem sikerült rájönnöm.
"A szórakozottság a zsenik erénye"

Na még 10-15 ezer pont és meg is van a MG3 Lmg
. Kíváncsi leszek arra az 1000 lövés/perc -re 
# ANTAL Tuning #

Én csalódtam benne: ok, nagy tűzerő de a torkolattűztől alig látod a célt. Ráadásul simán ráküldesz 50 skulót egy emberre és 100-as a tár és a tartalék lőszer sem túl sok.
Az MG36 a beépített reddottal és a stabilizátorral sokkal hatékonyabb szerintem.
Su cuy'gar!

Lol.
Látszik késő volt már pont a superbody 2009 GP-t nézegettem azt kerestem a hsz-t és véletlen ezt a linket copyztam be.
Legalább láttátok mekkora állat a tóth Dani aki nem ismerné.
Pedig mindég leszoktam ellőnirzni amit linkelek most kimaradt.
Keldor: Igen azt akartam.
[ Szerkesztve ]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Én is felveszek mindenkit aki írta a nevét én Multikill néven tolom.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
Ti tudtok csatlakozni szerverre?
Nekem most olyat csinál mikor rámegyek egy szerverre hogy "please wait" aztán nem ír ki semmit és nem történik semmi.. akárhányszor megyek rá a szerverre mindig ez, vagy még olyan is van, hogy több ideig please waitel aztán a szokásos the connection has been lost..

Van egy kis gondom, amit nem sikerült még megoldanom, hátha valaki tudja mihhez kezdjek.
Ha simán indítom a játékot, nem írja ki a pinget a szerverekhez. Ha rendszergazdiként, akkor írja, viszont akkor meg nem működik a G5-ös egérkén 3 gomb. 
Amúgymeg a beta alatt nem dobott ki ennyit a játék, mint most.
(#3269) Neoteric
Ilyet már többször is csinált tegnap, tegnapelőtt. Választottam másik szervert, és ha szerencsém volt arra meg fellépett.
Az inkább idegesítő, hogy bejelölöm, hogy ne teli szervereket keressen, be is jön a lista, kiválaszok egyet amin mondjuk 28-an vannak a 32-ből, kattintok, majd kisvártatva kiirja, a szerver tele van, húzzak csudába, és próbáljam később. 
[ Szerkesztve ]

Engem simán rákapcsol a szerverre. Próbáld meg frissíteni a punkbustert.

Mert gondolom leginkább egy helyben lebegsz, és ott nincs egérhasználat mint a helikopterben. Engem az érdekel, hogy hogyan lehet géppuskával lőni az UAVról... vagy csak rosszul láttam a dolgot?
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz
Frissítettem, de most se jó. Kezdek ideges lenni. Ez nap pedig a BF-é lett volna, de így aligha..
Sontir Fel: lehet azis vmi szerezhető extra lesz
(#3274) Screamer84 válasza antikomcsi (#3270) üzenetére

Így iagz mivel a kereső csak a 32/32 szervereket nem fogja megjeleníteni és mivel a szerver 32/28 as és lehet hogy be van állítva hogy a szerver bérlőinek mindig legyen hely ezért lehet hogy csak 28 -as az a szerver a maradék 4 hely pedig fent van tartva a tagoknak.
Steam: Scr3am84 , Bad Company 2 : Scr3am<[HUN]>

Köszi 
"A szórakozottság a zsenik erénye"

Jo lenne egy olyasmi szerverfajta ami otvozi a hardcore szerverek sebzeset es a sima szerverek HUDjat.
Ma megint nem megy a játék, reggel 10 óta... 
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

?
Én 10-től mostanáig játszottam gond nélkül.
Igaz egy szerveren és nem léptem ki
Azóta irogatja ki, hogy a kapcsolat megszakadt, vagy tele a szerver, vagy szimplán semmit nem csinál, vagy az egész játékból kilép.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

+1 Nekem is tökéletesen ment.
# ANTAL Tuning #

Én szerdán vettem meg a játékot és ma sikerült először multiznom vele.Conquest még mindig favorit.... 
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Nekem meg csak akkor indult el ha barátra joiningoltam rá, simán szeróra menve nem..

Próbáld ki, hátha így menni fog.
Szerver keresés, összes szűrést kapcsold ki, kivéve a üres és teli szervert, állíts be egy játékmódot pl Rush, illetve 1 pályát pl Isla Inocentes. Keresés, majd próbálj olyan szervert keresni ami eu-n belüli, és minimum 6 szabad hely van benne.
Nekem eddig így 10/9 beengedett.
# ANTAL Tuning #

Nekem is megy rendesen. T-home netem van.
antikomcsi: Ez milyen hülyeség már, hogy rendszergazdaként kell indítgatni... nem hiszem el, hogy csak ez a megoldás van, csak ki kéne adni erre is valami vacak kis patch -et. 
[ Szerkesztve ]

Hungarian Sun szerver továbbra is működik? Hiába kerestem, nem találtam sajnos 
# ANTAL Tuning #

Szevasztok!
Ez a szerverkereső 1 kalap fos idáig-nyomtam már 1-2 BF-et de ez most felbaxott

Azért az nem semmi,hogy sosem jó játékos számot ir ki,meg kapcsolódik-kapcsolódik aztán látszólag semmit nem csinál-faxa.Ha jövőhéten nem lesz jó kapnak aknát a nyakukba 
Origin:Memphis79HUN
A szerver kereső tényleg egy fos.
Azt írd be hogy csc, állítólag arra kiadja.
Vagy töltsd be az összes szervert, és lapozz le a H betűhöz.
Elvileg most is fut.
Én megyek is és megnézem gyorsan... Ha hagy bejelentkezni az ea.
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Én is csak a "play now" gombbal tudok onlájn játszani, a szerver keresővel nem igen. Viszont ha play now-t nyomtok és kiválasszátok azt a fajta játékot, amit akartok, majd join, akkor bejön a multi- Így nekem majdnem 100%-ban működik.
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Én is igy jártam, sehogy se adta ki...
Amúgy kajakra bejön a gém, igaz ahhoz, hogy ilyen faszán fusson rá kellett verni egy csepp pénzt.
De megérte 
Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

Na majd este
. Áh el se tudom képzelni mekkora lesz a változás majd egy Sapphire 5850 es kártyával
. Bár a proci elég kevés hozzá( C2D E8200) de nyárig kihúzom vele. Pontosabban húzom, 3GHz-en csak elketyeg fesz emelés nélkül.
# ANTAL Tuning #

"Na majd este "
Tegnap este annyian nyomták, hogy behalt az EA online. 

Az csak figyelem elterelés volt. Szegény EA srácok is akartak játszani, ezért nyomtak egy Pause-t a terem végében lévő sámlira rakott 486os on, és amíg mi kitéptük a hajunkat(személy szerint én a szakállamat), addig ők 5 ös pinggel játszhattak. Amikor meg már megunták, csináltak egy Reboot-ot.
De az is lehet hogy szimplán szar a szerver 
# ANTAL Tuning #

sztem nem kell ezt tulaggodni, kicsit docogosen indul, de elobb-utobb rendbe lesz 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Én reggel server browser-ben rákeresve egyből megtaláltam
.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Reméljük a legjobbakat. 
# ANTAL Tuning #

Lassan indulok hazafele, remélem sikerül megtalálni és végre játszani a PH! -s emberekkel kicsit 
# ANTAL Tuning #

Szintén 5850/8200, mind két magot 90%-ban kihasználja.

Alapórajelen használod? Ha nem muszáj nem akarok belekontárkodni a Bios ba.
# ANTAL Tuning #
Mindenképpen azt javaslom, hogy vegyél ki minden szűrőt a keresőbe (még a PB-t is) és várd meg amíg végigmegy a keresés. Lesz vag 5 perc, hogy rohadjon meg...
Aztán abc sorrendbe rakod, és a h betűnél megtalálod. A h-betűn belül nem lesznek abc sorrendben, de nincs olyan sok belőle.
Én felmentem az üres szerverünkre jóelőbb, es kb 5 perc múlva majdnem fullon volt 
Aztán sikerült a history-ból a kedvencek közé betennem, így mostmár nem kell keresnem sem
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.