Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3951) Bavid

Bavid
(senior tag)

Azért elég vicces így játszani, belépek egy szerverre nézem hú elég kevesen élnek még mindegy van már egy sqad 2 emberrel rányomok az egyikre hogy rajta éledjek opsz nézem eltűnt biztos kilépett, ott a másik rányomok, upsz ő is eltűnt, na jó megyek main baseről. Oké elinduluk, már majdnem ott vagyok a zászlónál upsz pb kick xd így már érthetőbb az egész.

Amúgy haverom kitalálta mért van az egész:D Oroszok végig tolták a singlet nem tetszett hogy a DICE kitalálta a terveiket és ezért azt akarják senki ne vegye meg a játékot:D Nehogy rájöjjenek mit terveznek:D

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#3952) Mrdevil

Mrdevil
(senior tag)

Na...hazaértem belőttem a TS3-at,mindjárt megnézem mi a helyzet a gammával.

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#3953) ciry

ciry
(őstag)

Ha valaki be akar jönni a szerverre, szóljon rám nyugodtan ts-en.

Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector

(#3954) iZed válasza G4NXST4 (#3949) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

csak arra probaltam ravilagitani h nem azert rossz mert te ideoda masolgatsz par filet:) masolhatod napestig meg buheralhatod, csak akkor fog megjavulni ha EA is ugy akarja:)

(#3955) G4NXST4

G4NXST4
(tag)

most csak nekem ment el a sün szeró, vagy mindenkit kidobott?

[ Szerkesztve ]

nagyonromlik

(#3956) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Na eddig tartott a játék.. megin levágott mindenkit és nem enged vissza kapcsolat vesztés miatt..

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#3957) mackosajt válasza gabipaci (#3875) üzenetére

mackosajt
(senior tag)

Mivel sok időm úgy általában nincs manapság játszani, de szeretek, ezért ha tudsz, a tartalékok közé véss fel. Vagy ha nincs ki a létszám, szólj rám feltétlen, és küldöm a "lóvét". Ezen ne múljon a 2. szerver. Egyébként pont a kevés időm miatt írj fel csak tartaléknak, mert adminkodni sem tudnék túl sokat.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#3958) SzlobiG válasza Neoteric (#3956) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Akkor nem is próbálkozok.:D Látszik, hogy a nagy terhelést nem bírja az EA esti órákba folyamatosan szarakodik.

Ma délután pedig jól ment a magyar szerón tetszett. :K

[ Szerkesztve ]

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3959) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Üdv!

Tud vki egy szerót, amin játszani is lehet és nem dob ki?

Valamint játszik vki a sinle réssszel, egy kis segítség kéne, mert elakadtam.

azt hiszem Sangra Del Toro a map neve, 3 bázist kell megtalálni Alpha, Bravo, Charle. A 3.-nál vagyok(Charle) és 2 heli lő mint állat, és nem tudom leszedni őket, mert közbe előkeveredik 2-3 ember, akik lelőlnek. Ha az emberekkel foglalkozok, akkor a helik lőnek le.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#3960) CptMisi válasza belaazallat (#3959) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

fogj egy rpg-t szaladj el, bújj fedezékbe lődd a helit, vagy az embert, attól függően, melyiket érdemes éppen :K

(#3961) Allien válasza belaazallat (#3959) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Én speciel a telepített rakéta állásba léptem, onnan szedtem le a heliket. :K ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#3962) belaazallat válasza CptMisi (#3960) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Próbáltam, berohantam a bástya tövébe, de hozzám vágtak egy gránátot.

Allien: próbáltam akkor meg az emberek lőnek le, "hathatós" segítség a mellettem álló személy az M60-sal.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#3963) gabipaci

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
A szerver elvileg megy, legalábbis úgy látom innen.

Ami a szerver bérlést illeti:
A mostani szervert semmiképp nem akarom HC szervernek, az marad a mostani beállítások szerint.
CSiMi_ : ha HC szervert akarsz, és még tudsz 4 embert, akkor inkább szerezz mégegyet, és béreljetek Ti is.
Szóval mi legyen a második szerverrel, van rá igény?
Én egy részt bevállalok belőle ha kell, plusz még jelentkezett
nowan, iZed és tgulyas.
Még minimum 2 ember kellene.
A pénz 2000Huf/Hó, adminjog (kick, ban, mapváltás, stb) jár hozzá.
A 12 (illetve ha én is bevállalok a második szerverbe is akkor 11) admin mindkét szerverhez hozzáférjen?
Kell ahhoz is TS3 szerver?

Írjatok, hogy mi legyen, mert estig még üzembe is tudnám helyezni.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3964) iZed válasza gabipaci (#3963) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

dehogy kell meg ket ember, osszuk szet a koltsegeket es annyi. es HC. ott a tied ami nem HC tehat teljesen jo.

es mi nem jelentkeztunk hanem beszalltunk, te jelentkeztel elintezni a dolgot;]

TS nekem mindegy, ugyse fogok sokat temazni, inkabb lovok:) ha tobbiek igenylik akkor tolem mehet.

hovakuldjem a dohanyt? illetve mennyit, ha nem varunk meg ket emberre?

(#3965) G4NXST4

G4NXST4
(tag)

ilyen nincs 30/4-nél lefagy a GAME :(

nagyonromlik

(#3966) Def26 válasza r-chee (#3835) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Szólsz akkor egy modinak, hogy berakja a kezdő hsz. -ba? :B

Origin:attila4go

(#3967) gabipaci válasza iZed (#3964) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

120euró a szerver 3 hónapra, ha kifizetjük előre.
Mai napi árfolyamon ha 4-en béreljük, az 2666Huf fejenként havonta.
Ha a többiek áldásukat adják rá (az összegre is és a hardcore mod-ra is) nekem jó.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#3968) nowan válasza gabipaci (#3967) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Az összeg még belefér, de a HC-től ódzkodom egy kicsit: Spotted nélkül szerintem ez a magányos farkasok játéka és néhány fegyverrel célozni sem lehet. (tank, tracer)

[ Szerkesztve ]

Su cuy'gar!

(#3969) iZed válasza gabipaci (#3967) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

milenne ha elso korben egy honapra berelnenk? jelenleg ugy all a helyzet h en par ora probalkozas utan osszehozok egy oranyi gameplayt. amig nincs javitva nevegyunk mar hosszabb tavra.

aztan kethet mulva ha kijon a peccs es mukodik akkor kivehetjuk fel ev-egy evre is.

(#3970) iZed válasza nowan (#3968) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

HC-ba is be lehet kapcsolni a spotot. Igazabol a sebzes miatt kiraly a hc. minimap meg spot tolem maradhat. plusz ha nem tetszik barmikor visszakapcsolhatjuk non-hc-ba.

hogy erted h nem lehet celozni a tankkal?

amugy javaslom menj fol egy hc serverre es jatsz kicsit es elmulik az odzkodas:)

[ Szerkesztve ]

(#3971) nowan válasza iZed (#3970) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Marmint a Bradleynek, BDM-nek, tracernek nincs saját célzója, crosshair meg ugye szinten nincs. :)
Jartam par HC-n, de valahogy mindig kisebb volt az akció, mert bujkaltak az emberek. De természetesen nem zárkózom el a további kisérletektől. :)

Su cuy'gar!

(#3972) iZed válasza nowan (#3971) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

hm.. en most delutan voltam eloszor hc-n, ket orat daraltunk es tetszett. de vegso soron mindegy mert ugy kapcsolgatjuk majd a servert ahogy akarjuk;)

(#3973) szab0729 válasza gabipaci (#3963) üzenetére

szab0729
(kvázi-tag)

Engem érdekelne a HC szeró, ha még be lehet szállni, megy 1 PÜ!

(#3974) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na toltam egy kicsit a singlét nem rossz,de hiányzik a multi.Valaki megtenné hogy dob rám egy pü-t ha okés a pb? :R nincs már kedvem idegeskedni vele

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3975) F_Zolee válasza aram01 (#3974) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Én már csomót játszottam ma neten. Nem volt 1xse pb gond. Nem egyszer mentem fel és mindig más szerveren voltam.

(#3976) aram01 válasza F_Zolee (#3975) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na mindjárt letesztelem :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3977) aram01 válasza F_Zolee (#3975) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ennyi volt le is b@szott a pb :(
nektek hogy sikerül játszani? frissítettétek? vagy valami?

(#3978) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

Nick: Fortissimus

azt a kis kepes stat-ot honnan szeditek?

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#3979) nowan válasza Fortissimus (#3978) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Innen

Su cuy'gar!

(#3980) F_Zolee válasza aram01 (#3977) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Mondjuk én frissítettem a pb-t. Felmentem az evenbalance-s oldalra. (Persze mire betöltött.) És ott letöltöttem a BC2-höz lévő htm-et és betettem a PB/HTM könyvtárába a wc002158.htm fájlt. Bár ahogy néztem ez még a bétához volt szal nem lehetett frissebb. :F De mostanra semmi gondom. Tegnap ettől még ugyanúgy kidobált engem is. Ma már megszűnt...

(#3981) aram01 válasza F_Zolee (#3980) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a www.evenbalance.com/trobleticket/-et dobja fel ott meg ki kell tölteni egy ívet meg a problémát :F ilyenről hallottál már?

(#3982) Fortissimus válasza nowan (#3979) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

koszi :)

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#3983) gabipaci válasza iZed (#3969) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Na nézzük, miből élünk szerverbérlés ügyileg:
tgulyas visszamondta a bérlést, akkor akik benne lennének:
iZed, nowan, szab0729 és én.
CSiMi_-re rákérdeztem priviben, meglátjuk
Maradjunk az egy havi bérlés fonalán. Ha nem kérek TS3 szervert, 38,5 euróba kerül.
Az durván 10250 Huf. Mondjuk kerekítve legyen 2550Ft fejenként, ha maradunk ennyien.
Jó lenne még egy ember, és akkor mindenkinek jobb lenne a szájíze.
A szerver mod akkor mi legyen? Zászlós vagy rombolós?
Gondolom a HC-ben akkor megegyeztünk, legfeljebb ha nem lesz nyerő, átkapcsoljuk.
Még kb 2 óra lehetőség van, hogy ma beindítsuk.
Visszajelzéseket, gyorsan gyorsan..

(#3984) Bavid

Bavid
(senior tag)

Na én is a single vége felén járok, őszintén szólva elég feledhetőre sikeredett. Bf fan vagyok, de belátom hogy a mw2 singleje sokkal jobb lett. Igazából az hogy fejbelövöm a nyamvadt ellenfelet elesik miden, csomószor fedezék mögé és 5 mp múlva újra felkel hát szuper, mennék tovább de nem mindig hátra kell nézni hogy épp ki kel fel. Ez elég frusztráló. Másik hoyg mindig tudják hol vagyok, oldalról bekeríteném őket hát jaj pont ott van néhányuk, a társaim ezerel lőnek de kb ló**art ér. Néha egyszerűen enm jönnek utánam csak hirtelen felbukkannak a save pontban. Jó nem mondom voltak ötletes pályák (vagyis inkább olyanok amelyek jó helyről lopták az ötletet pl. a snipelés a dörgés alatt). De nemhiszem hogy mégegyszer végig tolom, max. azért hogy minden m-com stationt fmegtaláljak végre.

A multi viszont nagyon jó! Teljesen más mitn minden eddigi fps amivel játszottam! nagyon vicces mikor kempeli a házban az ajtót én meg a seggébe robbantok egy lyukat, vagy mikor az őrtornyot egy rpgvel eldöntöm, frenetikus:D Kár hogy nem működik rendesen:(

[ Szerkesztve ]

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#3985) madgie válasza aram01 (#3977) üzenetére

madgie
(VIP)

Én hazaértem, feltelepítettem, azóta egy percnél tovább soha nem engedett sehol, sehová, semmilyen módon. Játék és PB frissítés kilőve, töxár kivan, normálisan ki sem tudom próbálni...

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#3986) ciry válasza gabipaci (#3983) üzenetére

ciry
(őstag)

A másikkal mi van nem tudod?
Fél hétfelé bemondta az unalmast :W

Egyébként köszönöm a játékot Max-nek és Ördög Úrnak :R
Sajna tankban nem nagyon hallottalak titeket, majd belövöm a hangot

(#3987) aram01 válasza ciry (#3986) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most hány szerótok van? mert én egyet tudtam de az szerintem leállt.Pb még mindig pipáztat frissítettem próba még egyszer

[ Szerkesztve ]

(#3988) nowan válasza gabipaci (#3983) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Részemről rendben. De jöhet egy ötödik is. :K

Most megyek be a SUN-ra ha minden igaz, a logo mát tetszik.

[ Szerkesztve ]

Su cuy'gar!

(#3989) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja amúgy itt tartok :B

(#3990) ciry válasza aram01 (#3987) üzenetére

ciry
(őstag)

Én már követni se tudom :(
Amúgy amihez közöm van az 1, Gabipaci lesz még egyben részvényes :))
Amúgy megy a szerver elvileg

(#3991) iZed válasza gabipaci (#3983) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

en rush-ra szavaznek, fusson minden map az ejszakai havas kivetelevel (talan laguna alta?)

HC felolem ok de nem kovetelmeny, ha viszont hc akkor legyen minimap, 3d es minimap spottinggal egyutt. kibekulok a non-hc-val is.

Ami nekem fontos lenne, h rush legyen, az en specialitasom a helikoptervezetes, nagy favorit a black hawk telerakva emberrel es zuzunk vele:) sajnos ez csak rushban elerheto.. javasolnam, ha a hungarian sun rushban van akkor azt lojetek at conquestre, mar ha valaki el-hal a conquestert, nekem nem a kedvencem.

öö nyissunk egy forumot ahol a ket server adminjai vitathatnak emg dolgokat? vagy csereljunk msnt vagy hogy tortenjen hatekony kommunikacio?

msnem a biztonsag kedveert: zedpapa@hotmail.com.

(#3992) szn0rbi válasza iZed (#3991) üzenetére

szn0rbi
(lelkes újonc)

nincs sok beleszólásom de támogatom az ötletet hogy hc de legyen minimap és spot :)

(#3993) siriq

siriq
(őstag)

Probaltam belepni a SUN -ra de mindig tele volt. Kemeny 6-7 oras jatek utan igen elfarad az ember:D .Az elobb probaltam volna megnezni hogy all a helyzett a sun-on erre nem is lattam.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#3994) gabipaci válasza siriq (#3993) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

lement a nap...

(#3995) aram01 válasza siriq (#3993) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt mondtam én is favoritban ott van de nem elérhető,amúgy máshonnan megint levágott a pb,megyek is tv-t nézni jó éjt mindenkinek :(

(#3996) gabipaci válasza nowan (#3988) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, kicsit komplikálódott az ügy, mert az első szerver bérlői közül ForRedGlory visszamondta (nincs ideje játszani :( ), így nowan-t beteszem abba a csapatba, hogy meglegyen a 6 fő.
Így most már csak 3-an vagyunk a 2-es szerverhez, ami már elég borsos összeget hoz magával. Így most 3400Ft az állás. Nem akar még valaki? Jó lenne.
Illetve van még egy opció, ha kissebb szervert bérlünk. 16 fős pont a fele lenne árban.

A szerveren ma is volt PB frissítés, és szóltak, hogy csak restart után érhető el. Kb 40 perce restartoltam, azóta megint fullon van.

[ Szerkesztve ]

(#3997) iZed válasza gabipaci (#3996) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

nem azzal biztunk meg h szabotald a tervet a magad javara. szamolhatsz velem meg egy fő minuszt. majd intezem nelkuled a szervert.

(#3998) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy tudom letörölni a soldieremet? :F Csináltam még az elején 1-et fölöslegesen, és le akarnám törölni. :R

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#3999) CptMisi válasza Bavid (#3984) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

nekem nem keltek fel, és nem tudták hol vagyok, pedig most nyomom a legnehezebb szinten...ha valakit lelövök, az úgy marad :DDD ha lesben állok, tök nyugodtan sétálgatnak előttem, persze, ha jól elrejtőzöm és a spanok sem rontják el :K
szerintem sokkal jobb a single, mint az mw2-é :DDD

multi részhez nem tudok hozzászólni, először singleben edzem magam :))

(#4000) alph4 válasza feka007 (#3998) üzenetére

alph4
(lelkes újonc)

Törölni nem lehet, de tudsz újat létrehozni

░░▒▓█ ASRock Z68 | Intel i7 2600 | 8GB Kingston HyperX DDR3 | Asus Radeon 5850 HD | Samsung 64GB SSD SATA3 | HDD 320GB + 250GB SATA2 | Pioneer 215D | Sharkoon T28 | Samsung P2350 TFT █▓▒░░

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.