Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kezdő Balázs

tag

Sziasztok!
    Légyszíves vki segítsen ,(mobilról írok)számomra sanos nagyon nagy próblémám van,elöször is nem tudom,hogy jó helyre írok-e ,lehet rossz topicot választottam ha igen ,így van elnézést mindenkitől.
    Szóval: van egy Hp compaq 615 ös notebookom ,jó párnapja észleltem,hogy vmiért nagyon lassú a gép ,tegnap kezeléseim után haza hoztak ,mert sajnos mozgáskorlátozott vagyok & nagyon fontos a gép a tanulásomhoz,tegnap
    Újra telepitettem a win 7 profssionalt & sikeresen aktiváltam is a rendszert,majd bekapcsoltam a frissítéseket updateltem letöltöttem vagy 150 frissítést & ezt követően update anytime ot használtam & seriallal professionalról ,ultimatra updateltem & ez kb 2 óra hosszát vett ígénybe ,ma gondoltam ideje bekapcsolnom a gépem & tanulni, beis kapcsolt a gép & feljött egy ujjabb frissités ,de csak az volt oda írva,hogy windows újra indítása ,hát újra indítottam & múltak az órák ,de a gép nem kapcsolt be azóta sem sajnos,a wifi & a bekapcs gomb világít meg a caps lock,illetve próbáltam már újra telepíteni újból windowst ,csak az a baj,hogy tök fekete a kép & csak pörgeti a lemezt ,de nem jönbe semmi ,próbáltam az F8-al is ,de sajna úgysem jó:(
    Esetleg vkinek vmi ötlete van ?
    Mi lehet a hiba ?
    Légyszíves aki tud segítsen,előre is hálásan köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák