- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Légyszíves vki segítsen ,(mobilról írok)számomra sanos nagyon nagy próblémám van,elöször is nem tudom,hogy jó helyre írok-e ,lehet rossz topicot választottam ha igen ,így van elnézést mindenkitől.
Szóval: van egy Hp compaq 615 ös notebookom ,jó párnapja észleltem,hogy vmiért nagyon lassú a gép ,tegnap kezeléseim után haza hoztak ,mert sajnos mozgáskorlátozott vagyok & nagyon fontos a gép a tanulásomhoz,tegnap
Újra telepitettem a win 7 profssionalt & sikeresen aktiváltam is a rendszert,majd bekapcsoltam a frissítéseket updateltem letöltöttem vagy 150 frissítést & ezt követően update anytime ot használtam & seriallal professionalról ,ultimatra updateltem & ez kb 2 óra hosszát vett ígénybe ,ma gondoltam ideje bekapcsolnom a gépem & tanulni, beis kapcsolt a gép & feljött egy ujjabb frissités ,de csak az volt oda írva,hogy windows újra indítása ,hát újra indítottam & múltak az órák ,de a gép nem kapcsolt be azóta sem sajnos,a wifi & a bekapcs gomb világít meg a caps lock,illetve próbáltam már újra telepíteni újból windowst ,csak az a baj,hogy tök fekete a kép & csak pörgeti a lemezt ,de nem jönbe semmi ,próbáltam az F8-al is ,de sajna úgysem jó
Esetleg vkinek vmi ötlete van ?
Mi lehet a hiba ?
Légyszíves aki tud segítsen,előre is hálásan köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest