Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
#41133696 #793 üzenetére
Ha nincs eseménynaplós bejegyzés, akkor lehet, hogy nem is rendszerhiba.
Először arra gondoltam, hogy valami HDMI védelem aktiválódik- van már abból is többféle, mint égen a csillag.
A HDCP-t ismeri az AVerMedia rendszer, küld üzenetet is, de a többit nem biztos, hogy detektálja. Futottam már ilyesmibe, de zöld képet sose láttam.
Ha megjelenítési hiba lenne, akkor ki kellene belőle másznia. ESC vagy egyéb kilépés gombbal.Mi van akkor, ha ilyen esetben kihúzod a HDMI kábelt? Marad a zöld halál? Vagy ha az STB-t indítod újra, nem a PC-t?
-
törölt tag
Helló, van egy másik jelenség is, szintén mióta Invitelre váltottam.
Elsőnek 4 nappal a bekötés után jelentkezett, akkor még azt hittem, hogy véletlen, és zöld halálnak neveztem el...
A jelenség akkor jön elő - szerencsére nem túlságosan sűrűn -, amikor tévézek a PC-n. Az AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727)-be az Invitel ARC-1011YR STB-ből HDMI-n keresztül jön a jel. Ilyenkor ritkán megesik, hogy zölddé válik a képernyő (ironikus módon az Invitel színe a zöld
), korábban resettel tudtam kihozni belőle, de tegnap láttam, hogy a Powergombbal is leállítható. A Logitech G15 LCD kijelzőjén látszik is, hogy a gép nem fagyott le, csak a kijelző válik használhatatlanná.
Valakinek valami ötlet? Eseménynaplóban nem találtam semmilyen rendkívülit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest