Hirdetés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Snoop27 #3378 üzenetére
Ők kellhetnek:
- kivezetés: [oldhatatlan], [oldható]
- [táp]
- [kábel]A kábel kicsit vastagabb és merevebb mint a gyári töltőké, de még pont kezelhető.
A kivezetést be tudod dugni egy foglalt vagy üres biztosítékhelyre, a takarólemezén látod, hogy melyik luk mikor kap áramot, ACC vagy IGN kell neki, amelyiket jobban preferálod. Ha vasúti átjáróban le szoktad állítani az autót, akkor az ACC az üdvös megoldás. Arra figyelj, hogy ha nem foglalt helyre dugod, akkor is mindkét biztosítékhelyre tenni kell biztosítékot a kivezetésen, különben nem működik.
Onnan én egy sima 2×0.75-ös hálózati kábelt húztam át a középkonzol mögött a kesztyűtartóba, ahol rákötöttem a tápot, a testkábel végének keress valami fémes kötést, pl egy csavart a biztosítéktábla mellett. A kesztyűtartóban egy sorkapoccsal (csoki) rákötöttem a tápot, az USB kábelt meg a kesztűtartóból közvetlenül behúztam az A-oszlop gumiborításába, és csak a napellenzőnél bukkan elő újra, tehát gyakorlatilag az a 4 centi látszik belőle, ahol bemegy a napellenző mögé, meg az az 5 centi, ami a napellenző másik oldalán lóg, a kamerához. Parkoláskor ezt a farkát is visszadugom a napellenző mögé, teljesen diszkrét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest