- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Én a következő sorrendet használom:
Infupdate - ATK drv - ATK Hotkey - VGA - UAA - hang - modem - kártyaolvasó - Lan - Wlan driver (a konzolnak van előnye és hátránya is, azt első körben kihagyom) - TPM, kamera, pachek, egyebek...Az Inf szerintem a legfontosabb, hisz erre épül a rendszer. Az ATK Hotkey a felső menüsor müködését, illetve a FN gomb szerepét jelzik. A VGA-t rakom fel korábban, mert maximáliss felbontás mellett legalább mindent látok. Utánna UAA. A futása közben bedobja, hogy új hardvert talált, de nem érdekes, még a mégsét sem nyomom meg. Az audio, majd a modem setupja után eltűnik. A TPM-et azért érdemes felrakni, mert forróbillentyűvel, vagy gombbal/kapcsolóval kiiktatható a tapipad. Nem lóg bele a ruhád ujja, és nem pozícionál félre a hozzászólások írása közben.
A Wlan érdekes eset. Találkoztam olyannal, hogy a windowsos wlan kezelés jobban működött, és olyannal is, hogy a konzolos ment csak. Az átlag felhasználónak könnyebben adok segítséget, ha csak a driver van fent. A wines hálózatkezelést jobban ismeri minden szervíz.Ez mondjuk az én szokásom. De minden "szakember" más és más jelleggel telepít. Erre nincs könyv, előírás, semmi. Biztos van, aki más sorrendet alkalmaz. Nekem ez vált be.
Ja, és egyszer sem csinálok újraindítást. Csak a legvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest