Új hozzászólás Aktív témák

• ML320

senior tag

válasz nfsu17 #4854 üzenetére

Én a következő sorrendet használom:
    Infupdate - ATK drv - ATK Hotkey - VGA - UAA - hang - modem - kártyaolvasó - Lan - Wlan driver (a konzolnak van előnye és hátránya is, azt első körben kihagyom) - TPM, kamera, pachek, egyebek...

Az Inf szerintem a legfontosabb, hisz erre épül a rendszer. Az ATK Hotkey a felső menüsor müködését, illetve a FN gomb szerepét jelzik. A VGA-t rakom fel korábban, mert maximáliss felbontás mellett legalább mindent látok. Utánna UAA. A futása közben bedobja, hogy új hardvert talált, de nem érdekes, még a mégsét sem nyomom meg. Az audio, majd a modem setupja után eltűnik. A TPM-et azért érdemes felrakni, mert forróbillentyűvel, vagy gombbal/kapcsolóval kiiktatható a tapipad. Nem lóg bele a ruhád ujja, és nem pozícionál félre a hozzászólások írása közben.
    A Wlan érdekes eset. Találkoztam olyannal, hogy a windowsos wlan kezelés jobban működött, és olyannal is, hogy a konzolos ment csak. Az átlag felhasználónak könnyebben adok segítséget, ha csak a driver van fent. A wines hálózatkezelést jobban ismeri minden szervíz.

Ez mondjuk az én szokásom. De minden "szakember" más és más jelleggel telepít. Erre nincs könyv, előírás, semmi. Biztos van, aki más sorrendet alkalmaz. Nekem ez vált be.
    Ja, és egyszer sem csinálok újraindítást. Csak a legvégén.

Új hozzászólás Aktív témák