Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)

(#401) Imy válasza shteer (#399) üzenetére

Imy
(őstag)

Szimpatikusak a Mac gépek, csak a jo örek Skype, MSN hiányozna, gondolom az nincs a mac alatt :(

(#402) mobal válasza Imy (#400) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ohh. sorry. aszittem a p4g gombrol :) na mind1 arra van saját linuxos cucc...

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#403) shteer válasza Imy (#401) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van mind2

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#404) n@p@lm

n@p@lm
(senior tag)

egy kérdés:
leszedtem az nvidia honlapjáról a legfrissebb forceware-t (84.63)(go), fel akartam telepíteni de ledöglött az install.
ez nem egy univerzális driver ami bármilyen go kártya alá jó?
jelenleg a 82.04 van fent.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#405) mobal válasza Imy (#401) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van mind a kettö :)

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#406) _core válasza n@p@lm (#404) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

Hasznalj modositott drivert Nvidia Go kartyakhoz.A kovetkezo oldalakon talalsz nagyon jo friss drivert (www.tweaksrus.com):[link]
Regebbi drivereket is ki szeretned probalni akkor nezz el ide (www.hwupgrade.it):[link] (vegyesen van a mobil es desktop gepekhez valo)

Nalam ha Windows alol telepitem a driverrt (pl:XTreme) akkor utana mikor ujbol toltodik a rendszer akkor fekete vagy kek kepernyo fogad.Ilyen esetben ujrainditom a gepet csokkentett modban (F8) es itt telepitem fel a setup.exe-vel es a kovetkezo ujrainditasnal mar mukodik minden rendesen.Jelenleg XTreme-G MobileForce XP 97.44 G3 van a gepemen (A6T:[link]) es a Splinter Cell - Double Agent is szepen fut vele.

[Szerkesztve]

HW info: href.hu/x/4qaw

(#407) n@p@lm válasza _core (#406) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

köszönöm, megpróbálom.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#408) Victor-y

Victor-y
(fanatikus tag)

hali!

ha az Asus notebookomhoz kapott XP Home helyett, egy feltört XP Professionalt raktam fel a gépre, akkor ha elküldöm szervízbe az NSE Hungáriához mit fognak szólni szerintetek? :F

Köszi előre is bárminemű választ! :)

Üdv,
Viktor

[Szerkesztve]

''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''

(#409) kp78 válasza Victor-y (#408) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Szerintem semmit, de majd a többiek talán biztosabbat is tudnak majd mondani.
De minek kellett a hivatalosat lecserélned arra?
Ennyivel szerintem nem jobb a prof. Vagy igen?

[Szerkesztve]

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#410) albgab válasza _core (#406) üzenetére

albgab
(tag)

Hali!

Nekem 7300 go van ez jó hozzá nem??
[link]

(#411) Imy válasza shteer (#403) üzenetére

Imy
(őstag)

Tiszta jó :)
Csak utánnanéztem, húzós az áruk a Machintos gépeknek...

(#412) n@p@lm válasza kp78 (#409) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

én is lecseréltem profra.
szerintem azért mert nem normál xp installt kapsz hozzá hanem valami recovery disk-et.
ugye az meg nem mteljes értékű install.

(#413) hzcs válasza Victor-y (#408) üzenetére

hzcs
(senior tag)

röviden: le se szarják

(#414) n@p@lm válasza albgab (#410) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

jó lesz, én is ezt tettem fel a 7300-as mellé.
előző driver leszed, reboot, driver felrak, reboot. oszt kész.

(#415) _core válasza albgab (#410) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

Igen jo hozza ahogy n@p@lm is irta az elobb.Viszont amit meg erdemes tudni ebben a verzioban nincs a klasszikus control panel de ezt irjak is az oldalon.

(#416) _core válasza n@p@lm (#414) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

''előző driver leszed, reboot, driver felrak, reboot. oszt kész.''
En soha nem szoktam leszedni a regi drivereket csak mindig radobom az ujat de ennel a modositottnal ugy latszik erdemes lesz leszednem a regit elotte, hogy ne jarjak ugy mint lejebb irtam :)

(#417) albgab válasza _core (#416) üzenetére

albgab
(tag)

Meg is van. Leszedtem a régit, felraktam az újjat!! :C

(#418) Bon3ss válasza Victor-y (#408) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Hivatalos jogállás szerint nem nézhetik meg a vinyód tartalmát! Erre a megoldás titkosítás! ;)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#419) n@p@lm válasza _core (#416) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

ugy latszik erdemes lesz leszednem a regit elotte, hogy ne jarjak ugy mint lejebb irtam
láttam a figyelmeztető jeleket, ezért is szedtem le :D :D :D
nem is volt semmi csökkentett mód ;)

(#420) Zanik válasza Imy (#411) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az nem tetszik, hogy fehérek! Már bocs, de egy férfinak fekete notebook dukál, mi vagyok én kislány? :DDD

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#421) shteer válasza Zanik (#420) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lehet kapni fekete színben is. de a pro az szürke :)

szerk: [link]

[Szerkesztve]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#422) Imy válasza Zanik (#420) üzenetére

Imy
(őstag)

Én nem is néztem a szinét!
:)

(#423) SunBreeze válasza Bon3ss (#418) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

tudsz olyan progit, amivel mappákat lehet lekódolni? vagy valami hasonlók?

...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

(#424) _core válasza SunBreeze (#423) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

Konyvtarak elrejtesere a Lock Folder XP-t tudom ajanlani.A program konnyen kezelheto telepites utan lehet magyar nyelvu kezelofeluletet allitani stb.Leiras letoltes itt:[link]
A program fizetos de 30 napig probalhatod (a neten talalsz hozza okossagot is ha erre vetemednel)

[Szerkesztve]

(#425) mobal válasza Zanik (#420) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fehér a menö! olyan extra. fiu vagy lány metrokex vagy nem mind1 :D rózsaszín ing powaaa.

(#426) Bon3ss válasza SunBreeze (#423) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Lekódolni elég egy rendszergazda jelszó, vagy ha több fiók van, akkor mindegyikhez jelszó. Persze ha nagyon bele szeretnének nézni a géped tartalmába, akkor még így is megtehetik! :)

Elöttem szóló linkelt egy programot, használd azt! :)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#427) ptamas

ptamas
(újonc)

Sziasztok!

Van egy ASUS A6U-5050 tipusu laptopom. 2006 februarjaban vettem, szal van meg ra egy ev garancia. Kb ket honapja kezdte el csinalni a kovetkezot: random szeruen sipol egyet, de nem windows-os mert azt kikapcsoltam. A rendszer ujra lett telepitve, de utana is csinalta tovabb. Van olyan nap hogy tobb oras hasznalat soran nem sipol, de neha meg 5-10 percenkent csinalja. Everest-tel megvizsgaltam, abban az idopontban nem regisztralt a progi semmi rendellenesseget, amikor sipolas volt.
Az alabbi dolgokat probaltam ki:
- akar tolton van, akar akksirol megy -> sipol
- volt hogy nem leptem be a Windowsba, hanem bennmaradtam a BIOS-ban -> tobb mint egy orat vartam, de nem sipolt -> belepve utana a Windowsba 5 perc mulva sipolt
- kiprobaltam a Kubuntu linuxot CD-rol bootolva, ket ora hasznalat utan nem sipolt, de kozben szorakoztam vele, pl pdf-et, kepeket nezegettem
- a proci 50-55 C korul van hasznalat soran, de felturboztam 72 C-ig, viszont nem sipolt -> valszeg nem lehet tulmelegedes jelzese a sipolas

A legrosszabb az egeszben, hogy nem tudom eldonteni hardveres vagy szoftveres hiba lehet-e.

Barmi otletet vagy hozzaszolast szivesen fogadok. Tanacs is kellene, hogy vajon mit mondjak ha elviszem a szervizbe. A legrosszabb az hogy szukseg van a gepre, es nem szeretnem ha a semmiert ulnenek harom hetig a szervizben rajta, hiszen nem lehet eloidezni a hibat.

A legutobbi gondolatom meg az volt, hogy valami csatlakozasi hibat jelezhet, de akkor mas oprendszer miert nem jelzi, csak a windows???

A valaszokat elore is koszonom!!!

Bye: Tamás

(#428) hzcs

hzcs
(senior tag)

A9RP-ben a beépített wifi vezérlő milyen chipes? Mert a gyári progi trágya, még a wpa-t se tudja, se az ssid hide-t.

(#429) Zanik válasza hzcs (#428) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Az A6Rp-ben sem kedvelte a wifi a gyári drivert, viszont az XP általi csatolót igen!

(#430) hzcs válasza Zanik (#429) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Xp beépített wifi progija is a gyári drivert használja, sztem te a gyári progit mondod. De nekem driver kéne, mert csak sima wepet ismer, ami 5-10 perc és fel van nyomva.
Van egy USB-s asus wifim, ott is a gyári drivert lecseréltem a ralink progira (ralink benne a chip), és msot már ismer mindent. De a9rp-ben is ralink chip lenne? Az a baj, hogy everest se mond semmit.

(#431) Salex1

Salex1
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, talán tudtok segíteni!
12V DC -> 20V DC converter kapcsolási rajzot keresek.
Laptophoz kellene, hogy autóban is lehessen használni!

Előre is köszönök minden segítséget

Core2Duo 1.6 komplett gép(1Gb Mem/80GbHDD/Ati radeon X1050 256Mb, szünetmentes táp(0 perces), 2.1 hangfalszett)+ajándék 19" TFT monitor(fémházas ipari-hosszú élettartam)

(#432) Zanik válasza hzcs (#430) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy hogy nem mond semmit az Everest? Hol nézted?
Az enyémben Broadcom van!

(#433) shteer válasza Salex1 (#431) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igaz ebben + és - 20V is van, de talán jó lesz: [link]

(#434) hzcs válasza Zanik (#432) üzenetére

hzcs
(senior tag)

a hálózatok / hálózati eszközöknél, de csak ip-t meg hülyeségeket ír.
[link]

[Szerkesztve]

(#435) kp78 válasza Zanik (#432) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Szerinted van a mi notinkban beépített mikrofon, vagy nincs? Eszerint kellene lenni:[link]
Nekem a hangfelvétel mégsem megy, vagy ahhoz nem is működik? Vagy csak megint lespóroltam vmi drivert :B

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#436) hzcs válasza kp78 (#435) üzenetére

hzcs
(senior tag)

a hangerőszabályzóban a felvételnél pipáld be a mikit, alapból nem azon van, és kapcsold be a speciálisnál a micorofn boost-ot.

(#437) kp78 válasza hzcs (#436) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Köszi, sikerült. Bár nem a hangerőszabályzóban kellett, hanem a hangfelvevő tulajdonságainál, de sikerült. :R

(#438) Zanik válasza hzcs (#434) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd meg az eszközök/PCI eszközök alatt! ;)

(#439) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Megpróbáltam felrakni rá az új Catalyst-ot az X200M integrált VGA-hoz, de a driver telepítésnél elakad! Előtte egy régi 8.23xxx volt rajta, az új 7.1-es Catalyst pedig 8.33xxx verziójú drivert tartalmaz. Megpróbáltam mindent, de a windows sem a 7.1-es, sem a 6.12-es Catalyst-hoz mellékelt drivert nem szerette.
Aztán kicsit megkerülve a windows hülyeségeit, felraktam a legújabb drivert, viszont csak ''Ati Xpress 200 Series'' csatolóként sikerült telepíteni, mert nem volt benne kifejezetten ''Xpress 200M''.

Most egyelőre úgy-ahogy mükszik, bár akadnak stabilitási gondok (már 2-szer dobott kéket). Ami a legfontosabb előny, hogy Catalystban lehet állítani a memória méretét (32-64-128-256), amit ennél az integrált VGA-nál máshogy nem lehet megoldani. Még próbálgatom a rendszert, és ha maradnak az instabilitási problémák, akkor megpróbálok valahogy máshogy megoldani a dolgot.

Esetleg valakinek van valami más tapasztalata a Catalysttal?

(#440) hzcs válasza Zanik (#438) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Néztem, de ott nincs, mivel usb-s :)
De az intelnek se írta a chipet.

(#441) Zanik válasza hzcs (#440) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

bocs, de valami nem tiszta nekem! beépített wifi vezérlő usb-s???
amúgy hanyas everest?

(#442) hzcs válasza Zanik (#441) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Ja ok, értem hogy mondod. De a chipet ott se írja ki, csak azt, hogy asus b/g wlan, a chipet nem. Lehet szétszedés lesz, az eszközre csak rá lesz írva.

Azért mondtam az usb-s dolgot, mert nekem az asus wifi usb-s, és kíváncsi voltam megmondja-e milyen chipes, de az intelesre se mondja meg. Everest ultimate 3.5.

(#443) Zanik válasza hzcs (#442) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

akkor passz, fogalmam sincs hogy máshogy tudnád kideríteni, azt hiszem tényleg nincs más mint a szétszedés! :(((

(#444) fera

fera
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Éppen notebook vásárláson töröm a fejem és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Leginkább ASUS-t szeretnék, és már találtam is néhányat amik jók lehetnek:
- ASUS A6TC
- ASUS A6Je AP015
- ASUS A6T AP008

Ha esetleg valakinek van ilyen vagy tudtok valami jót segítsetek.Kb. mennyit bír az akksijuk? Nem igazán vagyok képben notebookügyileg.

Én kb. egy ilyen konfigra gondoltam:
core 2 duo T5500 proci esetleg amd turion X2
1gb ram (esetleg 512) ddr2 természetesen
GeF7600(esetleg 7300) vagy ATI X1450
min 80gb merevlemez

Ha valaki tud segíteni, segítsen.Köszönöm.

(#445) rYaN- válasza fera (#444) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

Miért akarsz core2 duót, teljesítményben igaz jobb, de a fogyasztása is magasabb 5-10 wattal kb. Egyébként mire akarod használni? Gondolom játszani is, ha már középkategóriás vgat akarsz bele.

Asus A6J

(#446) hzcs válasza rYaN- (#445) üzenetére

hzcs
(senior tag)

alapjáraton nem biztos hogy magasabb a fogyasztása, akksin meg úgyse sok ember játszik.
7300-at szerintem hanyagold, ha játékra is kell

(#447) richies

richies
(fanatikus tag)

sziasztok!

ehhez mit szóltok?
mi a tapasztalat megbízhatóság téren asus-al?

http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58731784&f=NTB&o=0

amúgy egy x1600 mennyivel jobb/rosszabb, mint egy 7600 go?
(bár 3d cad-et akaro khazsnálni, ott meg az nvidia jobban támogatott:S)
köszike!

Rozsomak of Power

(#448) fera válasza rYaN- (#445) üzenetére

fera
(lelkes újonc)

Igen, játékra is. Kell még egy gép és úgy gondoltam hogy akkor ez már legyen mobil.
Így ha hosszabb ideig távol vagyok otthontól, akkor magammal is vihetem.

(#449) fera válasza hzcs (#446) üzenetére

fera
(lelkes újonc)

X1450? Az már azért valamivel jobb.

(#450) hzcs válasza fera (#449) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.