Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)

(#651) Kicker válasza Asuras (#650) üzenetére

Kicker
(őstag)

Az előbbi hsz-ben írtam a friss NSE kft tapasztalataim, és nekem leszámítva azt hogy emailekre nem nagyon reagálnak, jó tapasztalatom van, kevesebb mint egy hónap alatt meg volt a dolog....

1. gondom van eddig, a fifa07 nem akar elindulni... :( azt írja ki, hogy hardevers támogatás kell, valami más driver lett rápakolva...

[Szerkesztve]

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#652) Kicker

Kicker
(őstag)

Nem tudom milyen drivert rakjak fel? ATI 9100 IGP, de mint említettem, nem fut a fifa 07.

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#653) sazabi válasza Hosaka (#640) üzenetére

sazabi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

''érezhetően belül nem tart ellen semmilyen merevítő....''
ha a pcmcia slot alatti részre gondolsz, az azért benyomható, mert nincs benne bővítőkártya :))
a dummy kártya meg ugye nem tölti ki teljesen az üreget, ezért benyomható a dolog..amúgy meg ne nyomogasd :D

PH Upper androidra! ApHupper >> aphupper.btom.hu | eladok/keresek:http://goo.gl/l3lqr Ha érdekel valami, írj pü-t! | http://helloandroid.com

(#654) Hosaka válasza sazabi (#653) üzenetére

Hosaka
(újonc)

Basszus igazad van... de nagyon memme vagyok... :B

4 8 15 16 23 42

(#655) Kicker

Kicker
(őstag)

üdv mindenki, nos miután visszakaptam a gépem, melyet az NSE szervízelt, most azon töröm a fejem, hogy újrarakom az XP-t, a kérdés:

jó-e sima XP SP2-es a notihoz, valamint a notihoz kapott Utilities cd, hogy mindent be tudjak állítani, vagy ez elég nehéz feladat?

(#656) Almos válasza Kicker (#655) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

persze hogy jó, ez is csak egy számítógép :D Nekem is van rajta az XPsp2Prohun, lévén gyárilag nem kaptam hozzá oprendszert. Egyedül arra érdemes figyelni, hogy megfelelő (a mobilhoz való) driverek kerüljenek fel rá, ez főként a videókártyánál szokott probléma lenni.

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#657) Kicker válasza Almos (#656) üzenetére

Kicker
(őstag)

pont ez a gondom, de vhogy megoldom.... most állok neki! :U

(#658) Kicker válasza Kicker (#657) üzenetére

Kicker
(őstag)

haladok ezzel az installal, jó lesz... igaz, a gyorsbillentyűket nem tudom hogy lőjjem be? a telepítő cd-n van egy ATKACPI ( :DDD ) nevű valami, az lehet az?

(#659) Zanik válasza Kicker (#658) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Igen! Az szükséges lehet a megfelelő működéshez, mindenképp rakd fel...

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#660) hzcs válasza Asuras (#650) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Valószínű, hogy más proci, vagy inkább más vga van benne. Egy normális gamer videókártya 1-1.5 órát is lerövidítheti az akksit.

(#661) scapegt

scapegt
(senior tag)

Sziasztok

Van egy tavaly júliusban vásárolt Asus A3AC-5099 típusú notebookom. Néha a következőt produkálja: bekapcsolom, nem reagál, többszöri próbálkozásra sem. Rádugom a tápot, magától bekapcsol, anélkül hogy benyomnám a gombját. Aztán egyszer gondoltam lehúzom róla a tápot és megnézem hány %-on áll az akksija...hát 60%-ig volt töltve...csak akkor nem értem miért nem kapcsolt be?? Más tapasztalt már ilyet? :W

van még gondom...a kijelző képe néha megtörik..vagyis ez inkább gyakori. A kép egy vízszintes csíkban összetörik, sajnos másképp nem tudok fogalmazni. Akármilyen friss drivert raktam rá, csinálta. Mi lehet a gond? :F

Köszi a válaszokat! :)) :DD

Samsung Galaxy S2 + Archos 101 G9 - Dead Nation fan

(#662) Imy válasza scapegt (#661) üzenetére

Imy
(őstag)

Ott valami nagyobb baj van, alap lap környékén feküdhetett meg valami, mivel garanciális küldd szervízbe!

(#663) SunBreeze válasza scapegt (#661) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

de előtte feltétlen csinájál már nekem néhány képet arról hogy hogy törik meg!!!
plz! nekem függőlegesen törik meg és tiszta gáz...

...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

(#664) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Sziasztok!

Hol lehet ASUS-hoz magyar vagy angol billentyűzetet venni?
Tegnap vettem a gépet Francia billentyűzettel és hát ettől inkább szabadulnék..

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#665) Almos válasza Cs_Laci (#664) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

:D:D:D Pedig meg lehet azt is szokni, csak kell hozzá egy kis idő ;) Egyébként szerintem az NSE-t kellene megkérdezni, elvileg a szervízek foglalkoznak ilyennel. Vagy bármely másik (?) ASUS szervíz.

(#666) Cs_Laci válasza Almos (#665) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ja persze.. Láttál te már AZERTY billentyűzetet??
Érdemes: [link]

Javaslom az M az A a W a Z és a Q helyét megfigyelni. A számok Shit-el érhetőek el... :(

[Szerkesztve]

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#667) scapegt válasza SunBreeze (#663) üzenetére

scapegt
(senior tag)

nem tudok képet csinálni róla mivel az egy pillanat műve
igen garis de nem akarom hónapokig nélkülözni a notit mivel azon dolgozom ...gondolom szarakodnak rajta egy darabig...amúgy a gari tényleg úgy megy hogy felhívom az asust hogy szar a noti, ők eljönnek érte, elviszik és visszahozzák? vagy ez csak kamu? mert nekem nagyon olyan szagú...

(#668) Almos válasza Cs_Laci (#666) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Igen, láttam, használtam is sokáig, mivel 2 évig jártam egyetemre Fro-ban :) Még ma is felé van telepítve a francia bill. kiosztás a magyar xp alatt, és a lényegesebb karakterek helyét még mindig tudom fejből: èçàô

[Szerkesztve]

(#669) SunBreeze válasza scapegt (#667) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

úgy gondoltam hogy fényképezőgéppel lehett volna.. :S és véletlen szerűen jön elő vagy tudod hogy mikor fog előjönni?
már csak amiatt is jó lett volna lefényképezni, hogy megmutasd a szervíznek...

[Szerkesztve]

(#670) hzcs

hzcs
(senior tag)

Valaki említette, hogy a core vagy a core2duo procinál nem lehet lejjebbvenni a feszkót. Most volt nálam egy toshiba a110, annál lehetett.T2250 a proci.

(#671) scapegt válasza SunBreeze (#669) üzenetére

scapegt
(senior tag)

nem tudom mikor jön elő így nem tudom lefényképezni :) annyi memóriakártyám nincs hogy folyamatosan pillanatképeket csináljak :D viszont már más is látta :D olyasmihez tudnám még hasonlítani amikor pl a régi win plug and play eszközöket keresett és villant egyet a képernyő..na ez is hasonló csak egy vízszintes csíkban teszi csak ami kb fél centi vékony...vagy vm olyasmi. másképp nem tudom elmagyarázni. esetleg képlopóval videot venni a gépen de hát egész nap az sem mehet :D kicsi a winyó :D
meg fogom kérdezni az NSE-t mert idegesít a dolog, pláne az az akksis probléma... igaz azt kb havonta 2x produkálja (minden nap megy a gép, van hogy többször is ki/be van kapcsolva)

(#672) scapegt

scapegt
(senior tag)

ja igen lenne itt még egy probléma...wlan van a notimban és ha engedélyezem, azonnal kilöki a hcontrol.exe-t. előjön egy hibaüzenet hogy a hcontrol.exe hibát észlelt ezért leáll. Miért?? Minden féle driverrel próbáltam már, nem értem mi lehet a gond. eleinte jó volt, de már hetek óta sz@rakodik. Néztem a folyamatoknál, amint engedélyezem a wlant, elindul egy dwwin.exe nevű alkalmazás (utánanéztem, dr watsonka...) és amint az megjelenik a hcontrol.exe bezáródik. Gondolom ti Asusosok tudjátok mi az nem kell magyarázni :) és nekem szükségem lenne rá. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a gond?

(#673) hzcs válasza scapegt (#672) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Ez ugye nem intel 2200bg, mert nekem nem indul el ilyen folyamat.
Éna helyedben feltelepíteném az új acpi drivert, a wireless console-t, meg egy új wlan drivert.

(#674) bbazsy válasza Cs_Laci (#664) üzenetére

bbazsy
(őstag)

pclandnél is láttam billeket!

..

(#675) Cs_Laci válasza bbazsy (#674) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Megnézem majd, köszi a tippet!

(#676) scapegt válasza hzcs (#673) üzenetére

scapegt
(senior tag)

de igen, Intel Pro/Wireless 2200 BG. minden drivert felraktam rendesen, ráadásul mindből újat, a legfrissebbet. Mégis amint engedélyezem a wlant kilöki a hcontrol-t :( eddig nem volna nagy gond mert a routeremet javították, de holnap elvileg visszakapom...és elég idegesítő lesz így...nem értem régebben miért műxött rendesen...lehet bekavar a vezetékes net? (rj45-tel vagyok rákötve egy asztalira és azon keresztül van netem)

(#677) air

air
(senior tag)

Sziasztok!

Kaptam a cégtől egy Asus bb. AS62J945PM2 notebookot. Feltelepítettem minden drivert. Egy SoundMAX zajkeltő van benne, de a CD-n nincs fent a SoundMAX mixer progija. Aminek kis kék négyzetben fehér háromszög az ikonja, az óra mellett. Az asztali gépem driverében benne volt, de ebben nincs. Fel lehet tenni ezt valahogyan, valahonnan utólag?? A neten csak régebbi drivereket találtam mint amik a cd-n vannak...

(#678) Asuras

Asuras
(lelkes újonc)

hali!

Holnap szeretném megrendelni az asus a6m q091 lap-topot, és van egy olyan változat, amelyikhez nem járnak software-ek! Van egy olyan amihez járnak és van ott egy olyan, hogy power4 gear+! Tudom, hogy ez a funkció mit tud, csak az a kérdés, hogy ha ezt nem veszem meg akkor nem tudom, majd használni ezt a funkciót? Mert ez egy lényeges kérdés lenne!

Válaszaitokat előre köszönöm!

(#679) n@p@lm válasza scapegt (#676) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

úgy vettem észre hogy csak a hozzá adott lemezen lévő drivereket szereti (itt konkrétan a wlan driverre gondolok).
ha nem a gyárit raktam fel hanem valami frissebbet nekem is lehalt a hcontrol.
tedd fel azt ami a lemezen van.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#680) hzcs válasza scapegt (#676) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Utánanéztem, a dwwin.exe a doctor watson. Nekem akkor csinált ilyet, amikor nem új acpi volt a gépen. Azt javaslom, hogy az asusos progikat (minden ami a laptophoz való) szedd le, és telepítsd újra az összes meghajtóprogramot az asustreiber.de oldalon találhatóval. acpi, wlan, bluetooth, wireless console, stb.

Ha ezek sem segítenek, akkor megérne egy win telepítést a dolog,

A lan-os internet tuti nem zavar be, én is szoktam használni.

(#681) hzcs válasza n@p@lm (#679) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Ha ez igaz, akkor azt rakd fel.

(#682) Kicker válasza Asuras (#678) üzenetére

Kicker
(őstag)

fogod tudni használni, a power4 gear letölthető szerintem, szóval nem egy fontos progi... ;)

(#683) hzcs válasza Kicker (#682) üzenetére

hzcs
(senior tag)

hát ilyenekért is képesek plusz pénzt kicsikarni a júzerektől... :s

(#684) Asuras

Asuras
(lelkes újonc)

hali!

Na megrendeltem a lapt-top-ot az usanotebooknál, és izgatottan várom a szerdai érkezést.
A kiválasztott típus a6m q091, 3400+ 1giga 667Mhz, 100giga.
Remélem jó és hibátlan lesz, mert ha nem akkor tudom, hogy megszívtam.

(#685) scapegt válasza hzcs (#680) üzenetére

scapegt
(senior tag)

leszedtem a drivereket a német oldalról és most megy szépen :) nem löki ki a hcontrol-t :) köszi! :)

(#686) Victor-y

Victor-y
(fanatikus tag)

hali,
van egy ASUS A6vm notim gyárilag 1db 512/533 DDR2 Nanya RAM-mal.
Mit ajánlotok, ez mellé egy ugyanilyen Hynixet, vagy Samsungot vegyek?

Köszi!
Üdv

''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''

(#687) Victor-y válasza Victor-y (#686) üzenetére

Victor-y
(fanatikus tag)

esetleg valakinek tapasztalata a különféle RAM márkákkal?
:)

''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''

(#688) kp78 válasza Victor-y (#687) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Én Infineon-t vettem a Nanya mellé, teljesen jól működnek.
Ebben a listában előtte megnéztem (köszönet érte Zaniknak :R ), és benne is volt, amit vettem. [link]
Persze ez az én/mi chipset-ünkhöz valókat írja, de talán a tiédhez is van ilyen lista.

[Szerkesztve]

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#689) kovari

kovari
(kvázi-tag)

Sziasztok! Van nekem egy a 6000 km es notim és nemtudom de tulmelegszik a procija 63 fokot mutat,de ahogy bekapcsolom 45 röl indul,szerintetek ennél a tipusnál ez normállis? Egyébként semmi8 juelét nem adja hogy valami gondlenne vele. :F

(#690) shteer válasza kovari (#689) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mikori a noti? lehet, hogy megtelt porral és ki kellene tisztítani

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#691) Pikkolo^^

Pikkolo^^
(senior tag)

ASUS A6Km Q116 - ebben a HTTC csoda van v. már másik DVD irót raktak bele?

Intel C2D laptop processzorok eladók!

(#692) kovari válasza shteer (#690) üzenetére

kovari
(kvázi-tag)

nemtudom mikori most került hozzám,semmi por nincs rajta megnéztem,még a ventisem poros.

(#693) SunBreeze válasza kovari (#689) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

nekem az segített hogy belefújtam szétszereletlen állapotban a nyílásba... és máris 10 fokkal hűvösebb lett, bár nekem nem 63 fokos a procim (hanem 94)

(#694) kovari válasza Pikkolo^^ (#691) üzenetére

kovari
(kvázi-tag)

Toshiba-Samsung van benne gyárilag.

(#695) kovari válasza SunBreeze (#693) üzenetére

kovari
(kvázi-tag)

Fujhatom én :D akkoris annyi az,de 48 rol indul ez a nemsemmi :DDD

(#696) Imy válasza kovari (#689) üzenetére

Imy
(őstag)

Szia!
Milyen/mekkora proci?
Hány éves?
ventillátor 45 foknál, illetve 63 foknál mennyit forog, illetve mennyi a max fordulatszáma?

(#697) Imy válasza Asuras (#678) üzenetére

Imy
(őstag)

Ha elkéred mástól akinek a6m-es szériája van, akkor minden frankon fog menni.... :D

(#698) kovari válasza Imy (#696) üzenetére

kovari
(kvázi-tag)

ezeket a fordulatokat holtudom megnézni?

(#699) kovari válasza Imy (#696) üzenetére

kovari
(kvázi-tag)

3000+ os mobil sempronos.

(#700) Bon3ss válasza kovari (#699) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Mod gombot használd, mert felesleges 1,5 perc alatt két post.

pl. Everestben tudod megnézni a fordulatszámot vagy az Asus Pc Probe-ban! :)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.