Hirdetés
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
válasz
KamuMazsola #137233 üzenetére
A THL T6S már újmódi ketyere volt Android 4.4 rendszerrel(Kitkattal). Nekem Redmi 1s van, ami még Android 4.3-mal jött ki, s csak tavaly kapott 4.4-et. Még tegnap is jött rá valami rendszeralkalmazás-frissítés...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Blizzardking #137232 üzenetére
Nekem is volt thl t6s és t6pro is.
-
salaud
aktív tag
válasz
Cavalera #135306 üzenetére
2 oukitel van a családban, egy K6000 Pro és egy U22 Plus, mindkettő tökéletesen működik, azt tudja, ami rá van írva. Attól eltekintve, hogy kék színben hányiger a teló, szerintem nyugodtan vedd meg. Majd jól irigykedem.
Wolfskin, nyisziati, ezeket gyakran okozza haldokló akku, én sem hittem volna, de pont THL T6s-el volt ez, meg Doogee Y100 Pro-val, hogy akkucsere után tökéletes működés lett ismét. Illetve Wolfskin helyében cseréltetnék a szolgáltatóval SIM kártyát, az is be tud kavarni.
-
salaud
aktív tag
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Írjátok ezt a sok bullshitet, hogy a kínai telefonokat romolgatni kell, meg szarok, csak a csúcsmodellek jók.
Marhaság az egész. THL T6s-t egy évig használtam, majd eladtam, utána Doogee Y100 Pro jött két darab, az enyém egy kijelzőcsere után családban maradt, hibátlanul üzemel, Egy Oukitel K6000 Pro-ra lett cserélve. A másik Doogee helyére most érkezett meg tegnap egy Oukitel U20 Plus. Mindkét Doogee két éves elmúlt. Mindegyik felsorolt készüléken gyári rom futott és fut, semmivel nem rosszabb minőségben, mint sok "márkás" készüléken, sőt... Android 2.1-es telefont romolgattam utoljára. -
KamuMazsola
őstag
Nálunk a THL T6S éledt újra egy utángyártott 3600 mAh-s akkutól. Így közel három év után a nagyobb gyerektől a kisebbhez került. Öröm és boldogság. Az a jdi megjelenítő most is szép képet produkál. Persze vannak korlátai, de kapott egy 16 GB-os kártyát és üvegfóliát is, szóval mondhatjuk lett rá költve egy kicsi. Nem csúcsmodell, de remélem még egy darabig szolgál.
Olcsó teló, viszont nem akarunk belőle Ferrarit! -
-
KamuMazsola
őstag
Bocs srácok! A teljes tipus megnevezése Asus Pegasus 2 plus X550.
Snapi 615, 3 GB ram, 16 GB rom, 5.5 FHD, JDI, Gorilla glass. A kijelzőnek tényleg szép képe van, az érintéseket jól érzékeli. A kamera szerintem átlagos, de mivel ez a telefon egy THL T6s-t váltott igazi megváltás. Áramellátásáról egy 3030mAh-s akku gondoskodik, ez elég jól hangzik, bár nem volt szinte 2 órám sem nyomkodni, mert a lányom birtokba vette, telepítette rá amit ilyenkor szokás, meg néhány játékot.
Ami fontosabb, hogy a két simkártya mellé külön slotba lehet helyezni a microSD kártyát, igy az előző telafonról könnyen ment az átköltözés (képek, dokumentumok, jegyzetek).
A telót itt vettem, itt pedig egy mobilarénás cikk (beharangozó) róla.
A telefon elég könnyűnek tűnik, annak ellenére hogy fém keret öleli körül. Ez a fém keret elég puha (sérülékeny), másnap leesett a szőnyeg szegésére és az üveg és a keret találkozásánál kis alakváltozást szenvedett a fém keret. Az üveg nem sérült, nem karcolódott, kb 70-100 cm-ről esett le.
Arany színű, de nem az a nagyon sárga, olyan halvány-arany, lányos. A hátlap nem fém, hanem műanyag, felülete a szálcsiszolt fémet utánozza.
Igazi bemutatót nem tudok produkálni, mivel a lányom használja. Neki tetszik a külső, a belső nem érdekli, de azért az előző telójához képest pörgősebb, több ram és tárhely, erősebb soc, nagyobb és szebb kijelző. Én ennyi pénzért (36k) nem vettem volna meg, de nem akartam, hogy olyat vegyek neki, amit nem szívesen használ. -
v-man
őstag
válasz
pècsimunkás #127478 üzenetére
Sztem is jól néz ki, és eddig komoly hibát sem olvastam róla, de nagyon kevés információ van csak róla, nem csináltak túl nagy hírverést neki valamiért. Thl T6s helyére néztem ki egy családtagnak karácsonyi ajándék gyanánt 😊
-
batai15
félisten
ÜDv! SEgítséget kérnék .
60 (kicsivel felette , alatta mehet)
Keresek telefont .Huawei p9 van kinézve, de ha esetleg nem jön össze , akkor az ajánlások alapján veszek valamit újonnan vagy használtan , ehez kérnék telefon ajánlásokat.
-lehetőleg valami normálisabb brand, mert a doogde arra volt jó számomra hogy soha többet ilyet, és a thl t6s se volt éppen a legjobb.
-Méret mindegy, lehet 5 coll és 5.5
-valami jobb akku idő bele, tehát 3000 miliamperes akku és felfele
-hardver valami snapdragon 617-el meg eggyező, vagy felette lévő mtk soc, 2 lehetőleg 3gb rammal
-usb otg , valami sd támogatás
-5.1 droid, esetleg frissülve 6.0-ra , vagy eleve 6.0
-fingeprint, ha belefér a keretbe és nem valami vacak. Ha nem fér bele a keretbe , akkor se baj
-Jó rendszer optimalizáció
-illetve a fórumon legyen pár tulaj , nehogy én legyek az eggyetlen user.
-normális, használható kamera.
-Valamint annyi lenne még hogy szintén opcionális a b20, illetve az ár mindennel eggyütt értetendő lenne/sarc, áfa stb esetleg eu raktárból)
-ja és magyar nyelv.
-Felület mindegy , csak ne egybloatware cucc halmaz legyen.nagyon bejönne a meizu m3 note, de a 30k helio p10 eredménye elriaszt engem nagyon.
Néha azért játszogatnék is azért.
esetleg asusok, vagy valami más?
Előre is köszi a kimerítő segítséget! -
MrChef
aktív tag
válasz
habmalac #118669 üzenetére
Szia!
Nekem THL W200S volt, feleségemnek THL T6S van, mindkét készülék tökjól bevált. Ez a T7-es erős gép, de nekem spec nem tetszik a külseje. A THL egy ideje nem nagyon mozdult el a korábbi állapotáról, talán a T7-től várják a haladást. Szerintem a T7-tel nem lehet nagyon mellényúlni, de a szakértők majd válaszolnak. -
válasz
GIJoe #118526 üzenetére
Kevered, a Doogee és az Elephone-nak volt kamuaksija. a THL-nek nem.
THL 4000-esnek is akkora az aksija, teszten is volt
...
"Ennek megfelelően még erős nyomkodás esetén is túlélünk két napot töltés nélkül, gyengébb használat esetén pedig elég lesz a harmadik nap végén megetetni kedvencünket. "
Ha nem vagy benne biztos, ne hangoztasd
-> GOOGLE
0 Support: Ami nálam volt jött rá frissítés, THL T6S-re pedig 4.4 után OTA update-tel jött 5.0-s Android is...
Valahol téves infókhoz jutottál
----
Az eltűnésnek más oka van. Elég nehezen tudják a lépést tartani , mert alulról is elég sok a konkurens, és a kínai A brandek is nyomott áron vannak piacon... így vagy nagyon bullshit reklámot kell nyomni és folyamatosan nem valós adatokkal pre-sale cuccokkal kijönni / lásd Elephone... ... / vagy stock droiddal ütősebb hardvert adni.
----
Ezt a T7-est bevállalnám, fullHD-vel
InFocus M560-ast nézte már vki, az is elég jónak tűnik.[link] külön tálcás minden, csinos forma, megfelel méret.
Ennyiért bevállalom egy tesztre
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GIJoe #118517 üzenetére
A THL 4000 nek (sem) volt kamu akkuja. Hogy őszinte legyek nem is tudok olyan THL ről aminek kamu akkuja lett volna. Szerintem kevered egy másik márkával. Nekelm is volt THL 4000 em és nem az akkuval volt ott gondom.
#118523) punky10: THL 4000, THL 4400, THL 5000, THL T6s/pro, Lenovo P780, Lenovo S860, Lenov K910, Lenovo K920, ZTE V5, Xiaomi MI3 , Stb...
-
batai15
félisten
válasz
HerbertSobel #117628 üzenetére
Nem volna ez rossz, de a thl szoftveresen nem nagyon van képben, főleg úgy hogy 5.1el indul a szoft, es t6sből kiindulva lehet egy értelmes 6.0 nem jön nekik össze már ha kap egyáltalán .
-
bally4
tag
Húha, köszi a telefon ajánlásokat, a T6C és az X5 Pro között vacillálok még egy kicsit. Kicsit értelmetlennek találom a válaszként érkezett szín-hitvitát, de egy haszna mégis csak volt nekem: lehet fekete lesz fehér tokkal.
Ha visszamehetnék az időbe, akkor ez
"Ajánljatok legyetek szívesek valami hasonló telefont, ami ma olyan kategória, mint a THL T6S volt egy éve. Azaz 30.000 Ft alatt, 4 magos, 5 col, 1 GB RAM. És nőnek, szóval fehér
"
helyett ezt írnám:
"Ajánljatok legyetek szívesek valami hasonló telefont, ami ma olyan kategória, mint a THL T6S volt egy éve. Azaz 30.000 Ft alatt, 4 magos, 5 col, 1 GB RAM. És a feleségemnek, szóval fehér
"
Általánosítani nem szabad, mégis ebbe a hibába estem, de nem gondoltam volna, hogy elfajulnak itt a dolgok. Szóval a véleményem: mindenki olyan színű telefont vegyen, ami tetszik neki és ne törődjön más véleményével.
Még egyszer köszi a segítséget!
-
bally4
tag
Hali!
Segítsetek legyetek szívesek. Kb. 1 éve vettem a családba egy THL T6S telefont. Előtte végigtúrtam a netet, érdeklődtem, teszteket néztem, stb. A telefont megelégedéssel használta a tulaj és használná a mai napig, de sajna ellopta valami k***ög.
Jelenleg sajnos nem tudom végigfutni a köröket, nem lustaság, most nem fér bele bújni a netet, egyszerű ezért is a kérés:
Ajánljatok legyetek szívesek valami hasonló telefont, ami ma olyan kategória, mint a THL T6S volt egy éve. Azaz 30.000 Ft alatt, 4 magos, 5 col, 1 GB RAM. És nőnek, szóval fehérIlletve honnan érdemes manapság beszerezni, Kínából is jó, nem gond, ha ÁFÁ-t kell fizetni, ha olcsóbb, mint itthon, akkor várok rá. Vagy egyéb beszerzési forrás javasolt?
Előre is köszönöm ha segítetek.
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Vásároltam egy thl t6s tipusu telot de sajna a csengő hangereje nagyon halk, csak ugy mint az èrtesitèsi hangok is. Leszedtem az mtk engineering alkalmazást de nem nagyon tudom, hogy itt mit is kellele állitanom. Segitene valaki? Köszönöm előre is
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Doogeek ra figyelek mostanában, de még mindig ferde szemmel nézek rá.
Az elején elég hamisan indultak, kamu strapa telefon ami sose volt vízálló, kamu akku akkor most miért kellene megbízni benne?
Pedig valamit néznem kellesz nekem is alsó kategóriába mert a thl t6s digitizere pofára esett, most várom a rendelésem ha nem tudom megcsinálni akkor teló vásárlás.
Általában max 100 dollár nálam a határ úgy is kifingik egy éven belül. Munkahelyi ártalom. -
salaud
aktív tag
Kb egy hete megjött a Doogee Valencia2 Y100pro telefonom. Tinydeal-től, német raktárból dhl-el 1 hét alatt itt volt. Mivel most már van némi tapasztalat vele, gondoltam írok pár szót róla:
Tartozékok: 1 fólia a készüléken, egy mellette + 1 mikroszálas kendő, áttetsző szilikon tok, ami teljesen Samsung copy, s6-on láttam ilyet. Agybadugós headset, kinézetre minőségi, formatervezett, ami beszédre jó, de másra nem, tompán szól rettenetesen. 1A eu dugós töltős, ami jó, csak bumfordi, hozzá usb kábel, na, ennek viszont kicsit gagyi érzete van, de nincs gond vele.
A készülék szép. Teljesen esztétikus, a forma mindenhonnan másolt, és mégis semleges. Van akinek Samsung, van akinek iPhone jut róla eszébe, sőt, hitték már HTC-nek is. Kijelző tűéles, kalibrálható(miracast), fényerő rendben, bár elég fura az auto fényerő megoldás android 5.1 alatt(szerintem a 4.4-é jobb volt), hátlap feszegetős, magától lejönni nem fog. Hátlap-gombok fém érzetűek, rendben vannak. Hangminőség teljesen rendben, mint telefonálás, mind zenehallgatás közben.Bluetooth, HotKnot működik hibátlanul, wifi erős, nem dobál jelet. Gps szerintem gyors, pontos, épületen belül is talál jelet, ha nem liftben vagyok. A 2 Gb ram megvan, a tárhely 16 Gb, amiből 12 szabad, és nincs szétparticionálva.
Antutut nem futtattam, minek, akit érdekel, keressen rá, olyan ~20000 pont körül csinál. Akadozással még nem találkoztam, röccenés nélkül fut a rendszer. Melegedés nincs.
A rendszer Android 5.1, 1 OTA frissítés volt, ami a magyar nyelvhelyességen javított helyenként, azóta angol illetve google fordítós résszel nem találkoztam. Dupla koppos ébresztés, gesture bigyók vannak, működnek. Előtelepített szoftverek: Document To Go, Xender, GO keyboard. Ezeket el lehet távolítani, de teljesen csak root joggal törölhetőek. Szerintem teljesen feleslegesek, a Xender pcr-e csak Windows8-től felfelé telepíthető, linuxra pedig nincs, a Document To Go-nál van már jobb ingyenes alternatíva, a Go keyboard-ot meg nem szeretem. Root jogot nyerni ennek a zipnek a letöltése, majd gyári recovery-ből telepítése segítségével lehet, akinek részletesebb leírás kell, nézze meg ezt a videót youtubon.És most jöjjön a készülék "gyenge" pontja, az akku. Névleg 2200mAh-s, neten fellelhető infók szerint valójában 1800-as akku, amitől kicsit féltem, ehhez képest sikerült már vele 7:30 perces kijelzőidőt produkálni, és nem repülős módban. Átlag 5 órát hoz, persze le lehet meríteni sokkal hamarabb is, de az egy, másfél napot hozza.
Egy THL T6S-t cseréltem erre a készülékre, amivel meg voltam elégedve. Abban MTK 6582 soc volt, 4 mag, 1.3 GHz, ebben 4 mag, 1GHz. A modernebb soc erőtöbblete olyankor érezhető, amikor voip hívás közben elkezd a play frissíteni, és nem akad a hang.
Én elégedett vagyok a készülékkel, nem bántam meg a vásárlását. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik
egy szimplán jól kinéző, nem csúcskészüléket szeretnének. -
ccs2929
senior tag
válasz
v-man #109514 üzenetére
Na, szóval:
Remek építési minőség
szép formák
jó teljesítmény
kijelzőre sem lehet panasz
gps viszonylag lassan talált jelet, de utána stabilan megy
játékos teljesítménye alul marad a Thl t6s-hez képest, legalább is a Mortal Kombat X az utóbbin szaggatás mentesen futott, ezen viszont akadozikLehet a nagyobb kijelző felbontás miatt
akksiidőt reálisan nem tudom megmondani, mert még nem volt időm nyúzni, így ma reggel vettem le a töltőről, használgattam is, és 65%-on van.
Szerintem rendben van ez a kis telefon, csak egy nagy bajom van vele, hogy jelenleg sehogy nem tudtam rootolni -
KamuMazsola
őstag
válasz
eszementális #107582 üzenetére
THL T6s-re is van loli, míg a próra nincs. 6582 vs 6592.
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek.
Kérnék némi segítséget.
Feleségem telefonját fissítettem 5.0 gyári frissítésre, de megöl, hogy kell neki vissza a 4.4Telefon típusa: THL T6S
A romot megtaláltam, hogy honnan lehet letölteni. [link]
Kérlek írjátok már meg melyiket érdemes mert több 4.4 is van valamint, hogy melyik magyar és valami részletesebb infó, hogy fel hogyan kell tenni.Köszönöm előre is.
-
RBJ
addikt
Akkor csak én vagyok az egyetlen aki max 100 dollárt vagy max 30e ad telefonért. Nalam használati eszköz. Nem mutogatós. Volt neve sincs over max om, meg mindig használják jó, volt jiayu f1 m eladtam, mai napig használják jó, most thl t6s lassan fél éve ami nálam rekord, semmi gondom. Akkor miről beszélünk.
100-200e telefon számomra nem tud többet. Meg kínai telefon legyen olcsó és finom. -
b0bcat
addikt
Egy kis segítséget kérnék! Adott egy THL T6S, egy T6 Pro és 3 bluetooth headset. A T6S látja BT-n a füleseket is és a Pro-t is, de a Pro csak a másik telefont látja, a headset-eket nem. Mi okozhatja ezt?
Fontos lenne, hogy párosítani lehessen a T6 Pro-t valamelyik fülessel.
Köszi a segítséget!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
THL T6S telefonomra jött egy online frissítés. Lollipop 5.0 ment fel rá, de azóta a Google Play szolgáltatás nem működik, hibaüzenettel indul a telefon, valamint valami térképszoftver frissítés nem sikerült.
Ötlet?Üdv.
-
KamuMazsola
őstag
THL T6s töltője gagyi, töltés közben használhatatlan az érintő, T6pro töltője ellenben kifogástalannak tűnik.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102014 üzenetére
Azért a THL nem annyira rosszul csengő név, és nekik is van bőven 100 dollár alatti telefonjuk (T6S).
Ettől függetlenül igazad van, nem mindenkinek felel meg egy B brand. Számukra mindenképpen drágább a mulatság, de nem feltétlenül járnak jobban.
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #101188 üzenetére
Én is ezen az elven vettem tesóm THL T6s-éhez egy szilikon tokot, meg egy ilyesmi, fentebb linkelt mágneses rendszerűt. Szépen meg is jöttek sorban, aztán beletettük a szilikonba, majd jöhetett volna a ragasztás, de erre nem csukódik rendesen össze a szilikonnal vastagítva
Pedig mindkettőt "original"-nak írta a kínai... -
tahepa
senior tag
válasz
Hawaii2249 #99822 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
Hawaii2249 #99807 üzenetére
35 ezer körül sokkal jobb ajánlatok vannak, mint 30-ig bezárólag. A THL T6S mellett ott van a Cubot S168 is. Ez utóbbi szerintem még kicsit jobb is, mint a THL.
-
válasz
Hawaii2249 #99807 üzenetére
THL T6S
Picivel több mint 30.Bocs, nem forgalmazzák már..
-
b0bcat
addikt
válasz
#45553408 #99343 üzenetére
Nekem semmi bajom az MT6572 + 512 MB RAM kombóval (három ilyen készülékem is volt már, és nagyon elégedett voltam velük), de most, 2015-ben, amikor ilyen árfekvésben már nyolcmagos készüléket is lehet kapni, már nem szívesen fizetnék 30 ezer körüli összeget egy ilyen hardverrel szerelt telefonért - akkor sem, ha márkás.
35 körül már itthoni garis MT6582 + 1 GB RAM modellt is lehet kapni, például THL T6S-t vagy Cubot S168-at. Mindkettő nagyon jó készülék, és sokkal többet tudnak, mint az A319.
-
zolipapa66
tag
-
b0bcat
addikt
válasz
lukaszokni #99044 üzenetére
THL T6S vagy Cubot S168 (részemről inkább az utóbbi ajánlott).
-
Headless
őstag
válasz
b0bcat #98948 üzenetére
Köszönöm, én is nézegettem a T6-ot meg a másikat is, a Thl 4000 és a T6S között mik a lényegi különbségek, valamint megéri-e a kb ~10 usd különbséget?
Aksi ez jó pont a 4000-nek
kijelző 4.7 vs 5" -> talán jobb is volna a kisebb elvégre női telefonnak lenne.
Még van valami egyéb különbség? -
b0bcat
addikt
válasz
Fitzgerald #98742 üzenetére
Én mondjuk rögtön mondanék három készüléket, amiért szerintem érdemes pénzt kiadni 100 USD-ig bezárólag:
- THL T6S (5" FWVGA, MT6582)
- Cubot S168 (5" qHD, MT6582)
- Mlais M9 (5" qHD, MT6592)Ezeket tapasztalatból tudom ajánlani.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Sas madár #98487 üzenetére
Ebbe az árkategóriában a nagyobb akksi, jó fényképező felejtős
Cubot S168
THL T6S
THL 4000Más:ZTE V5 1/8 - Túl van 100$ plusz erre még jön az áfa/vám de megéri azt a plusz pár ezrest. Jobb akksi, jó fényképező
Mindegyikről van magyar tapasztalat. Használd a keresőt.
-
válasz
Sas madár #98487 üzenetére
Alálőtted az árat a paraméterekhez új telefon vásárlásához.
Talán használtan kapsz ilyet jellegűt.
A thl t6s újonan sok kompromisszummal 30k itthonról. De a kamera és az akku nem felel meg a kritériumoknak.
A thl 4000 már 40k itthonról, külföldről olyan 35k körül van, kamerája nem világbajnok, és 4.7"-os.
A zte v5 lehet még neked való a hwaprón nézz körül, de az is olyan 40k körülk lesz.
De biztos kapsz még tippet. -
bally4
tag
válasz
bally4 #98219 üzenetére
Huh, ennyi hozzászólásra nem is számítottam, köszönöm mindenkinek!
Kicsit hibásnak érzem magam, hogy nem haladok a korral és bővített mondatokat használok, ez nem annyira szokás ma már. A nagy többség azért helyettem is értelmezte mondataim, köszönet nekik.
A sok válaszon túl kevés célirányos érkezett, ezért ha tudtok, ajánljatok telefont, az alábbi bármelyik kategóriában:
1.
Magyarországról, magyar garanciával
MAX 30.000 Ft
Fehér, hölgynek lesz
5"2.
Kínából, vagy EU-ból,
MAX 30.000 Ft (ÁFÁval, szállítási költséggel együtt)
Fehér, hölgynek lesz
5"THL T6S teljesen jó lenne tudásban, árban, sajnos nincs itthon fehérben, ahogy megjegyezte valaki itt előttem.
Békesség és vidámság mindenkinek!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Brownn #98109 üzenetére
Roottal rendszergazdai jogot szerzel a telefonod felett, de mivel nem akarod piszkálni így nem is nagyon van rá szükséged.Ha nem tudod mire való akkor pláne... A kínaiaknál nem jár gari vesztéssel a root ( kína nem magyarorazág
) nem egy telefonról tudok amit legariztak pedig el volt flashelve. Hardver hibánál vissza kell küldeni onnan ahonnan vetted vagy arra a címre amit ők megadnak. Általában 1,5-2 hónap mire megfordul a cucc. Ha jól rémlik 3-4000 ft-ból meg lehet úszni. Egyébként sok múlik az eladó/bolt ilyesfajta hozzá állásán.
Most az 50.000 ft költség keret alapján...
THL4000
Xiaomi Hongmi 1s
Huawei Honor 3c
THL T6sEzeket ithon is megkapod az edigitalban.
Aztán ..
Lenovo s660
Lenovo p780
Coolpad F1
Iocean x8 mini
THL T6s pro
ZTE V5
Cubot s168Én ezeket ajállanám 1. körben. A kamerára nem tudok mit mondani én még nem láttam olyat aminek nem volt jó, de ez azért van mert nekem a kamera tök lényegtelen, és ha viszonyítok akkor mindíg az árhoz viszonyítok. Kb ezek a lehetőségeid azok közül amiket én beválallnék.
-
b0bcat
addikt
Mlais M9 (avagy Star H930 avagy Axgio Neon N2Q) tapasztalatok:
- kecses, vékony dizájn, jó anyagminőség (a full műanyag kategórián belül
)
- gyors, teljesen akadásmentes működés (teljesen alap, végtelenül kipucolt 4.4-es rendszer van rajta)
- 600+ mega szabad RAM alapból
- az akku szinte biztosan nem 2800-as valójában, de teljesen kielégítőnek tűnik (a Cubot S168 is bírt 3 napot 3-4 óra kijelzőidő mellett a 2000-es akkuval)
- kifejezetten szép képet ad a kijelző a qHD felbontás ellenére
- hangminőség:
> beszédhangszóró: jó
> külső hangszóró: kellően hangos, és nincs bántóan karcos hangja
> zenehallgatás: szegényes a mély hangzás, máskülönben jó
- átlagos fotóképesség a kategóriájában
- GPS működik (szemben a Gizchina teszttel!)
- wifi teljesen jó
- rendes magyarítás (nem úgy, mint legutóbb a Lenovo A850+-ban)
Tetszik, hogy van külön hangosító, hangminőség-javító és képernyő-optimalizáló lehetőség a szoftverben.
Röviden: jobb is, mint amennyire 100 dollárért számítottam.
Szerintem abszolúte megéri a kb. 15 dolláros felárat a Cubot S168 / THL T6S párossal szemben.
-
Potzee
addikt
válasz
CopperDckOwl #97886 üzenetére
tinydeal EU stock
thl T6S - 90$
thl 400 - 100$ -
tahepa
senior tag
-
TedThomas
aktív tag
Prestigio Multiphone 5307:[link]
THL T6S: Fórum - Véleményem: [link] [link]
Azért mondanám a THL-t mert az már volt a kezemben és azért az árért tetszett, illetve jobban pörög a témája ami előny szerintem.
Már a THL sem kicsi és a Prestigo még annál is nagyobb.
Megfontolandó ez is. Előbb fogdosd meg mindkettőt személyesen.(#97620) csferke Teljesen megfelel a kívánt feltételeknek.
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni tőletek egy szakmai véleményt. Illetve kettőt:
1 Prestigio Multiphone 5307
2 THL T6SA kettő közül melyiket és miért vennetek?
Köszönöm szépen
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #97084 üzenetére
Nálam volt g2f, thl4000, és T6s, szerintem mind hozta azt amit vártam tőlük ebben az ár kategóriában. A cubotnál pont a te véleményedre (tapasztalataidra) alapoztam!!
_MG_ : Nos pont ezért írtam, hogy én nem próbálkoznék vele(ük). Sok volt a velük a probléma, optimalizálálatlan szoftver, szedett-vedett hardver elemek.Szórás a minőségben. Egyedül a design-t tudnám az áron kívül a számlájukra írni, de nyilván ők is fejlődnek és fel akarnak zárkózni. Lehet , hogy csak maradi vagyok, de nekem ezek "hard play" kategória. Nem szeretek orosz rulettezni....
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
looser #96856 üzenetére
94 dollár az kb 25 ezer Ft, plusz 27% Áfa meg 2000Ft kezelési költség.
Akkor banyek itthon a neten megveszem a THL T6S-t az edigitalban 30-ért, akár 5 perc múlva átveszed a boltban, és ha nem jó 2 héten belül visszaviheted. Vagy Tesco, ott az op3ndott, és 2 év garancia. 30-ért.
Na ezek a kellemesek.
Amíg ilyen szar a Ft a dollárhoz, addig sok telefon kellemesebb itthonról. Már csak a garancia miatt is.Az aliexpressen meg mindenki azt hazudik össze meg vissza, amit akar, csak hogy a sok kamu telefonnal lehúzza a sok barmot, akik utána sem néznek semminek, csak árat látják, meg hogy 8mag meg 4 giga ram, meg 32 giga rom, mindez 100usd, és ettől máris orgazmusuk lett, így a Buy gomb befigyel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csendes #96655 üzenetére
Jól összefoglaltad! Annyival egészíteném ki, hogy a Lonovo akkor ha van hozzá rendes multilang rom (már ha ez feltétel) A T6S pro akkor ha nem kevés neki az 1900 mAh -ás akksi, THL 4000 akkor ha nem zavarja a relatíve vastag ház és nagy üzem idő kell neki, egyébként nekem simán megfelel egykezes használatra a THL 4000, de ha jól emlékszem nőnek lesz....
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #96414 üzenetére
THL T6s van az edigitalban is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96414 üzenetére
THL T6s, THL 4000, Leagoo Lead 1/2, Jiayu g2f, cubot S126(azt hiszem ez a száma)
Ezek beleférnek...
-
b0bcat
addikt
válasz
floratm #96371 üzenetére
Ha a szüleidnek alapvetően telefonos funkciókra kell készülék, akkor a 2 giga RAM teljesen felesleges, de még talán az 1 is.
(50 ezerig bezárólag amúgy 2 giga RAM-ot sem sokan adnak.) Szerintem az itthon, hivatalos boltból 30 ezer körül kapható THL T6S (5 colos képernyővel) teljesen elég ilyen célra. Kell egy Big Launcher rájuk, és kész.
-
Louro
őstag
Nézegetve a javaslatokat belefutottam egy oldalba.Ez a THL szimpatikus. T6S-t írtátok itt, de van T6 Pro is. Az érezhetően jobb vagy csak eye candy az extra feature?
-
musculus
tag
Kedves Szakik!
Tudtok nekem ajánlani 6 col környéki, max 150 usd tepsit, 1 teljes napot kibíró akkuval?
Sokat utazok és olvasok, és emiatt az 5" THL T6s néha szűknek bizonyul. 7-es táblát meg nem akarok külön magammal vinni
Köszönöm előre is
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanyesz. #95454 üzenetére
Szia.Bocs most vettem észre amit kérdeztél. TH6s is volt nálam és THL 4000 is pár napig ebből kiindulva írtam , hogy simán vállalható!
"A THL4000 is ilyen felbontású."
Nem ugyan az a felbontás!
THL T6S:
Type: JDI TFT screen
Resolution: 854 x 480 pixelsTHL 4000
Type: IPS
Screen Resolution 960 x 540 (QHD)somnia: ezért szoktak érdeklődni, olvasni, és keresgélni infót az emberek a kiválasztott készülékkel kapcsolatban!
-
b0bcat
addikt
válasz
Enikő92 #95237 üzenetére
A nagybátyám telefonja (THL T6S) az első pár töltésig furcsán számolta a százalékokat. Néha tényleg percenként lépett lefelé. Utána ez helyreállt. Adj egy kis időt neki!
Ha pedig a FB messengert használod, és állandóan online vagy miatta, akkor ne csodálkozz, hogy fogy az akku.
Ja, és ha zavar, hogy "látod merülni az akkut", akkor kapcsold ki a százalékos kijelzést!
-
b0bcat
addikt
válasz
wwenigma #95230 üzenetére
6 órát minimum kellene tudnia ekkora akkuval. Már ha tényleg ekkora kapacitású, de többen letették itt az esküt, hogy a Leagoo nem szitáz, hanem valós értéket tüntet fel.
Van átmenet a teljesen "offline" és a "mindent bekapcsolva hagyok" mód között, ami jelentős különbséget tesz lehetővé akkuidőben. A nagybátyám is csodálkozik, hogy minden este töltőre kell dugnia a THL T6S-t, amikor állandóan minden be van kapcsolva a készüléken (3G, wifi és GPS), miközben rengeteget használja is (órákat beszél, navigál, majd esténként netezget rajta), de mentségére szóljon, hogy abban 1900-as akku van.
-
fi:zi'k
nagyúr
THL T6s-t honnan lehet a németeknél beszerezni?
Egyéb alternatíva méretben, árban és fehér színben? -
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #94440 üzenetére
Én is ajánlgatom a Cubot S168-at és a THL T6S-t mindenkinek, mert jó készülékek a maguk 90 dolláros kategóriájában. Laza kolléga pedig nyilván azért ebből a modellből halmozott fel készletet, mert érezte, hogy sláger lesz.
De nem ő teremti rá az igényt.
És amúgy sem fog akarni mindenki V5-öt venni. Akinek nem jön be a dizájn, vagy aki ragaszkodik a 8 maghoz, netán a mini méretű SIM foglalathoz, az mást fog választani. De attól még a V5 sokaknak jó lehet.
-
RBJ
addikt
[link]
lemaradt. tippet kérnék thl t6s vagy leaggo -
b0bcat
addikt
válasz
Dingle #93653 üzenetére
Akkor rosszul van optimalizálva. A THL T6S és a Cubot S168 sem ugyanannyit bír*, pedig papíron ugyanakkora az akku bennük, és a SoC is ugyanaz. Nekem volt Star HD9000-em ilyen procival, és az a(z elméletileg) 3000-es akkuval elég sokat (5+ óra kijelző emlékeim szerint) bírt.
*A Cubot hosszabb akkuidőt produkál.
-
salaud
aktív tag
válasz
feripalijani #93554 üzenetére
Nekem a THL T6S presellben lett a dx-ről rendelve, hibátlanul megjött ~3 hét alatt, ezenkívül nem az első rendelésem tőlük, eddig egy 10$-os óra nem jött meg, valószínű postán veszett el, jóváírták a számlán. Szerintem korrekt cég.
-
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok telefon vasarlas elott allok a fiamnak es nem tudom, hogy abban az arkategoriaban amit raszanok melyiket lenne erdemesebb megvenni.
Ezekrol lenne szo:Jiayu G2f
Thl 4000
Thl T6sEzek kb egy arban vannak, tapasztalokra hivatkozva tortenne meg a vasarlas. Esetleg ha van mas alternativa ne habozzatok.
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest