- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Hány éves vagy te királyfi? Egy USA-ban majdnem 400$-os készülék ennyiért biztos eredeti? Kíváncsi lennék hogy miből hamisították a webre kiírt paramétereket. Azt az állítólagos tulajt eléred? Volt rajta gyárilag telepítve antutu? (az már rendkívül gyanús!) Lehet hogy egy MTK droid tools okozna meglepetéseket. Elsőre úgy tippelnék, hogy valami 4 magos MTK 1 giga rammal és 4 (esetleg 8) giga tárhellyel, és a szokásos hamisított kernel/rom/antutu és társai, szerintem még a kijelző sem full hd, jó ha HD, bár a fastcardtechnél inkább qHD-re hamisítják a fullhd felbontást.
Lehet hogy nem hamisítvány, de akkor fura hogy máshol miért nincs belőle. Vagy előkapartak valami visszavitt használt vackokat, mint a knox warranty void-os note4-ek és társaik. -
motoflug
őstag
válasz
citkar #117503 üzenetére
A kinézett készülék esetében nincs sok választási lehetőségem, hogy honnan rendeljem:
Ebay vs. fastcardtech; utóbbi esetében is van módom paypallel fizetni. Sajna én is olvastam sok negatívat, bár a készüléknél elég pozitívak a visszajelzések, ha lehet az oldal review átlagának hinni. (30-ból 5csillag) -
citkar
addikt
válasz
motoflug #117502 üzenetére
Szerintem azt az oldalt ne erőltesd
Régen nézegettem én is...nagyon régen, de nem voltak olyan jó áraik, hogy azt a kockázatot bevállaljam, annyi rossz tapasztalat volt róla...pedig próbálgatok új webshopokat, az se baj, ha kevésbé ismert egy készülék neve, sok mindent bevállaltam, de a fastcardtech-et nem láttam ésszerűnek. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Aki rendelt már -sikeresen- a fastcardtechről, melyik szállítási mód ajánlott?
-
Homair
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég egy elelphone p6000 telefont a fastcardtech-ről. Régóta használok már kínai telefonokat (most egy jiayu S3-at) és soha nem volt egy készülékkel sem problémám, eddig. Sajnos ennek a készüléknek a hangszórója telefonálás közben fura hangot ad, érthető minden, de enyhén sistegő sercegő dobozhangja van, ami engem nem zavarna, de az asszonynak vettem a telefont, ő meg nyavajog, hogy neki így nem kell, zavarja, így nem tudja használni.
Ezen felül néha vibrál a kijelzője, ami elmúlik ha megnyomom egy pillanatra a képernyőzár billentyűt. Elvittem szervizbe de nem vállaták a javítást. A fastcardtechnek írtam, tegnap váaszoltak, hogy resetelejem, visszaítam nekik szerintem ez nem segít, de üsse kő restelem. A vibrálás eltünt, de a telefonánl közben hangja továbbra is szar. Nem volt még garanciális dolgom kínaival (szerencsére, pedig ez már a sokadik telefonom), szeritek mire számíthatok? -
-
GIJoe
addikt
MEIZU MX4 289$ a fastcardtechnél
Mondjuk szerintem kamu hogy MX5 már sold out...
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Vennék egy Elephone G1-et, de szinte mindenhol 59$ szállítással. Tudtok valami helyet ahol olcsóbb? Én a Fastcardtech-et találtam, ott 48$ és állítólag a szállítás ingyenes, de nem túl szinpatikus a weboldaluk. Valaki rendelt már onnan, megbízható?
-
Upo
addikt
Te még gy HTC-t sem linkeltél eddig, csak hamisítványokat. A legutóbbi is egy HDC jelölésű volt, HDC néven van note meg nexus meg mindenféle, a legalja hamisítványok. Még a hazugsága is hazugság, pl szokták írni hogy "cpu:exynos octa látszik, valójában MTK6589", de a telóban jó ha van egy 6577 vagy spreadtrum.
Képernyő "full hd-t mutat, valójábah hd", na ez szokott 960x540 vagy 800x480 lenni, tárhely "16/32giga, valójában 4giga", na ez 2 vagy 1 giga, ram "3 giga, valójában 1 giga", ez 256MB, ha szerencséd van akkor 512,
meg az 1200-1400-as akkura is szoktak jó nagy számokat írni.
Ha esetleg leszállsz az alis hamisítványokról akkor figyelj, mert a következő a fastcardtech lesz. Már most mondom hogy csaló banda, hamisítványokkal. "de az áraik jók"Ne dőlj be!
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Van itt valakinek doogee DG350-je? Elvileg a pandawill és a fastcardtech is 4.2.9-el szállítja, ami nem egy stock android. A kérdés, hogy a magyar nyelv vajon benne lesz-e, mert a pandán írják, de a fastcard-on nem. A fastcard-on feltettem a kérdést, de az a válasz jött, hogy a rendelésnél írjam be megjegyzésnek, csakhogy tegnap meg lett rendelve...
Szóval valaki esetleg nem vett ilyet már? -
-
smilecat
aktív tag
válasz
barrique #70251 üzenetére
Ez sem igaz, pláne a fastcardteches brigádnál... mindenre azt mondják hogy van... persze ezt minden kínai csinálja, de ők nagy átlagban kamuznak... ha fehéret rendelsz küldenek egy feketét, húzzák a feladást, aztán ha rákérdezel még ők vannak felháborodva... support=nulla azaz bármi gondot-bajod van csak mikor már dispute-ot indítottál akkor reagálnak komolyan addig mellébeszélés kamuzás ezerrel...
-
barrique
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok android vonalon,illetve még csak most szeretnék vásárolni egy telót,ezért lesznek ostobának tűnő kérdéseim...
Szóval,kinéztem a pandán egy Neken n6-ot,ami azt hiszem nekem teljesen megfelelne,főleg,hogy most 155$az ára.
Viszont OTG-t nem támogat.Meg lehet ezt valahogy utólag oldani?
Vagy inkább az iNew v3-at válasszam a Fastcardtechről 10 dodóval drágábban?
A válaszokat előre is köszönöm.Lúzer júzer
-
Zeki
nagyúr
válasz
Victoryus94 #70221 üzenetére
A már mindent tartalmazban mi nem volt világos?
Metamorph321
a fastcardtech nem megbízható, mégtöbb a kamu mint máshol.
-
Metamorph321
csendes tag
Valaki tudna segíteni nekem fastcardtech-ről rendelni?!Van 1-2 dolog amit nagyon nem értek...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Metamorph321 #69468 üzenetére
a fastcardtech nem megbízható bolt.
-
válasz
CoolBoy323 #67515 üzenetére
Az a fastcardtech, nem.
?
-
-
-
válasz
avena71 #63347 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de majdnem teljesen biztos, hogy nem 2GB RAM van a készülékben. Ez egy előszeretettel alkalmazott átverés volt az S4 klónoknál, hogy 2GB-ot írjon ki a teszprogi, miközben csak 1GB van benne (főleg, ha nem túl megbízható helyről lett vásárolva, mint pl fastcardtech, Aliexpress, stb).
Ettől még nem lesz kevesebb a készüléked, csak nehezebb lesz hozzá illő progikat, ROM-okat találnod, de ez nem válasz a kérdésedre, ezért OFF-ba teszem... -
Upo
addikt
válasz
Merula Alba #63081 üzenetére
Mondjuk: [link]
-
Upo
addikt
válasz
Merula Alba #63078 üzenetére
Miért nem lehet beírni a keresőbe hogy fastcardtech meg esetleg hdc aztán gyorsan menekülni...
Vagy próbáld meg aztán majd írd be hogy egyáltalán kaptál-e VALAMIT.
A HDC-nek kb. minden adata kamu, talán a mérete nem.
-
atesz843
újonc
válasz
benceman00 #59309 üzenetére
kb mennyi az esélye hogy nem kapják el? pl ha fastcardtech-ről rendelek
-
Mobildeck
tag
ha már témánál vagyunk, fastcardtechről vélemény? illetve a HDC márkás note copykról benyomás, vélemény?
-
Mobildeck
tag
annak aki még nem olvasta: itt egy cikk
ahogy látom hamarosan jön a telefonteszt is! bocs ha már volt, de végülis kötődik a topichoz, és sokaknak támpontot adhatkár hogy a fastcardtech nem a legmegbizhatobb
(#58906) zedok: köszi, sorry
-
b3t3rv
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a fastcardtech oldalról való rendelésben. A fizetési mód kiválasztásával vannak gondjaim. Mindenképp PayPal-al szeretnék fizetni, de sehogyan sem találom meg a módját, mindig csak a bankos utalást hozza elő. (EtoTalk-nal sokkal egyszerűbb ez, mint az eBay-en is)
-
Mobildeck
tag
válasz
dethroner #57927 üzenetére
köszi szépen! igazából amit szerettem volna rendelni és preordereltem, a huawei honor x3, 220 usd korul (jó lett volna, de meg 300 korul is) harangoztak be, ebbol lett majd 450 usd
úgyhogy egyetértekegyébiránt, honnan érdemes most rendelni? minideal, tmallbox, pandawill, fastcardtech?
vagy saját honlap, mint pl a goophone esetében? nagyon szemezek az N3-al, de a 2800as akksi.... nem valami biztato.ami tetszik most a zte iconic phabletje, de biztos az sem lesz 300 usd alatt
-
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
-
littlemole
őstag
Végre megtaláltam a telefont ami tényleg jó lenne. Ahogy írtam korábban az MTK GPS szenvedős részét el akarom kerülni így más procikkal felszerelteket néztem. A dual sim meg nem egy létszükséglet nekem.
Kinéztem a Newman N2 est. Sajna a legtöbb oldalon nincs raktáron (pandawill stb). vagy 300 dollár környékén van. Vagy a fastcardtech, de azt meg írtátok itt hogy nagyon megbízhatatlan.Viszont az összefoglalóban írt weboldalak közül http tmallbox nál elvileg van is és mindössze csak 235 dollárért. + free shipping. Ez már túl szépen hangzik.
Paypallal is lehet fizetni így mégjobb. Ja
most olvasom hogy van náluk valami posta is meg paypal díj. Na délután csinálok egy accountot és megnézem mennyire jön ki a végleges ár.
Mennyire megbízható ez az oldal. Soha nem rendeltem még kínai telót ezekről az oldalakról. A tmallbox viszonylag korrekt oldal?
A másik amit kérdezni akartam hogy hogy fogyasztás terén hogyan teljesít az Exynos4412 proci ami benne van?
MTK6589 vagy az Intel Atom Z2580, 2.0GHz (ZTE Geek V975); ellenében?
Ez az inteles még ami beleférne a keretbe. -
wrobi
aktív tag
Ez a fatcardtech.com ilyen tróger cég???
Nem rendeltem még soha kínából telót, de most rászántam magam. Kutakodtam, variáltam.
Meglepve látom, hogy ez a teló marha jó áron van, [link] 102.99 dollár a fastcardtech-nél.
Feltettem itt egy kérdést hogy ez nem átverés-e.
Erre most nézem, hogy közben átírták az árát 267.99-re. (!!!)Ez a fastcardtech-nél így megy? És mi lett volna, ha akkor hirtelen rákattintok a vásárlásra?
-
Zeki
nagyúr
válasz
bigbuda #50889 üzenetére
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels, funbooks, 1949dealHogy épp ma hol a legolcsóbb, hol akciós, passz.
Hogy hol postáznak gyorsan?
Ott ahol van raktáron.
Hogy hogyan kapod meg hamarabb és BIZTOSAN? Ha gyorspostával kéred.
Jelenleg kínában kurvanagy káosz van, senki sem akar lithiumos akkukat szállítani, mert megint felrobbant egy nemzetközi futárcég repülője, és lehet megint az akku szar minősége miatt.
Így aztán a kínai boltok mind JÓ SOKÁRA visszakapják a feladott csomagjaikat, és nézhetnek valami alternatív posta után. Aztán lehet hogy akkora lesz a nyomás a postákon (kínai, hongkongi, szingapúri), hogy egyszer csak mégis elkezdik megint szállítani a telefonokat, tableteket, stb... -
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49506 üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels -
GIJoe
addikt
válasz
-Faceless- #49033 üzenetére
fastcardtech, nincs több kérdésem (kamu, nem kapható még)
nem bántásképp, de kicsit vissza kéne lapozni...
-
bigrock
addikt
Kéne valami szűrő a fórummotorba ami a "fastcardtech" szó esetén azonnal törli a hsz-t... :-)
-
hetech
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.
Kínai 4 magos 2 kártyás kellene. Max. 5"
Értesítési LED fontos lenne, de nem minden áron.
GG nem fontos, IP védettség sem.
Fontosabb, hogy ne kelljen egyből ROM-ot cserélni, meg szétmókolni, hogy használható legyen.Kb. 45 van rá.
Sokat olvasgattam, de nem tudok dönteni.
Eddigi kinézett típusok:Jiayu G3S
Jiayu G3T
Lenovo S750
ZTE V967SIlletve mi a véleményetek a HDC készülékekről?
Vagy ajánljatok bármi mást...
(Tudom, némelyik a listámban többe kerül, de legfeljebb várok, míg lemegy az ára)Eddig a ZTE a befutó alacsony ára miatt.
Beszéljetek le/rá
Rendelést honnan érdemes intézni?
Legnagyobb választék legjobb áron általában a Fastcardtechen van... -
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #48952 üzenetére
Kár,hogy fastcardtech-en lehet venni azoktól még rotling hegyet sem érdemes venni mert még abba is hazudnak! hogy szürkét fog!
-
Sanzy 84
csendes tag
Sziasztok!
Most akartam rendelni a fastcardtech-ről, kicsit későn olvastam a fórumot, és már régen is jártam itt. Egy alapos vita és 1 hét várakozás után visszahívtam az összeget.
Tudtok olyan telót ajánlani ami 2 Gb ram mtk6589t procis, full hd és 5"? És ami a legfontosabb, honnan???
Kiesik a szemem annyit néztem már a monitort, de nincs olyan shop ahonnan rendelni mernék.
Előre is köszi a választ! -
imicip
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek több infója erről a telefonról?
HDC Galaxy Note 3- MTK6589T Quad Core 1.5Ghz 5.7 Inch FHD OGS IPS Screen Android 4.3 Phone
Mint ismeretes szeret kamuzni a fastcardtech, de az érdeklődőknek sorba azt válaszolják, hogy nemsokára lesz, legalább nem gyűjtik az árát.
A leírás szerint jó telefon lehet, nagyon jó áron, de a neten máshol nem láttam.
Létezik ez, vagy kamuznak? -
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas #48180 üzenetére
Boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech
kellemes nézelődést! -
A fastcardtech általában zagyva adatokat ír ki az oldalára, sokszor csúsztatnak is a paramétereknél, illetve ha kiemelten akciós áron adnak valamit, akkor az többnyire azt jelenti, hogy nincs készleten, csak "hitelre" van szükségük.
Amikor azonban egy olyan termékről van szó, ami jól ismert, készleten van, olyankor rendben postáznak.Összességében nem a kedvenc boltom (és akkor szépen fogalmaztam), de egy ismert modell esetén nem szokott velük gond lenni. Ha van nekik készleten, akkor nincs gond, küldik és kapod. Ha nincs készleten (nem fogják megmondani, ha nincs, hiába kérdezed meg), akkor várni kell, míg beszerzik, ez pár nap - egy hét időintervallumot jelent.
Esetleg még itt tudsz hasonló áron találni G700-at. E-mail-ben rájuk kérdezhetsz, hogy mivel te kettőt rendelnél, így eleve kevesebb a postaköltség, 490-ért vinnél két darabot. (A megfogalmazásnál az "I would" helyett "I will"-t használj)
-
anonym1s
őstag
válasz
cappa72 #44873 üzenetére
Hali.
Nekem is fura ez a fastcardtech kisse, de ehhez a telefonhoz oda irta hogy oktoberben varhato, meg azt is hogy csak "teszt tipust" kaptak, arrol tudnak nyilatkozni, de ha 280 dollarert adnak egy ilyen telefont, akkor en arra benevezek, barmilyen is az uzlet
Most basztam ra a cellphonemic.com-al de akkor is -
SamWarrick
csendes tag
Üdv megint!
Ha a fastcardtech.com nem ajánlott, akkor mely oldalakról rendelhetek nyugodt szívvel?
A ZTE V967S már 5", azt nagyollom, plusz nem tudom milyen lehet öt colon a QHD. ThL W100 is jó lenne méretben. Azzal mi a helyzet?
-
GIJoe
addikt
válasz
SamWarrick #44211 üzenetére
1. fastcardtech nem ajánlott weboldal
2 Lenovo egyértelmű, esetleg A830, ZTE V967S? -
SamWarrick
csendes tag
Üdv!
Kérek egy kis segítséget, vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni...szükségem lenne egy maximum 4,5" képátlójú, MTK6589 procis készülékre, sikerült is leszűkíteni a kört két gépre. Az egyik a Lenovo A820, a másik a Cubot GT99.
A gond az, hogy nem tudom mennyire bízhatok meg az utóbbiban, elég ismeretlenül cseng (CHENG) a neve. Pedig tudás alapján jobban megérné, fastcardtech.com-on pár dolcsival drágább csak.
Nem veszek telefont minden félévben/évben, tehát az elsődleges szempont a tartósság lenne. Vagy egyik ilyen kínai csodától se kell évéket elvárni? Esetleg a nevesebb gyártók cuccai megbízhatóbbak?
Akinek esetleg van tapasztalata egyik vagy mindkettő készülékkel, az legyen szíves segíteni. Előre is köszönöm!
További szép napot
-
gjoe
addikt
válasz
UnConnecteD #40227 üzenetére
pl: ez ,de samsung felirat ezen nem lesz.
Ahhoz nézz szét a fastcardtechnél. -
adise
őstag
Látom szép vita lett a kérdésemről
klón nem klón ez van. Barátnőmnek tetszik a mérete és a designja is fehérbe. A telefonját viszont csak telefonálni, facebook, email , amire használja. Erre nem nagyon éri meg kiadni a plusz árat (nekünk). Nem vagánykodni kell, hanem használniHasonló 210-220$ -os áron nem is nagyon láttam jobb paraméterekkel rendelkező telefont (ettől még lehet). Viszont a kérdésem fő célpontja a fastcardtech volt mint oldal, mert magamnak is szemezek pár készülékkel és jó áron van náluk sok készülék, de itt sokan rosszvéleménnyel voltak róla. Fentebb volt ajánlva az aliexpress oldal, számomra ez se tűnt szimpatikusnak, de lehet csak én vagyok tul bizonytalan ezekkel az oldalakkal
Az elvárásom pedig csak annyi lenne, hogy jöjjön is meg minél hamarabb talán ez nem olyan nagyon nagy
-
adise
őstag
fastcardtechről szerettem volna rendelni, de olvasgattam vissza és elvettétek nagyon a kedvem tole. ennyire nem jük? hdc s4-t szerettem volna, máshol nem láttam ahol meglehetne. vki tudna esetleg segiteni? Vagy ne aggodjak és innen rendelhetem nyugodtan?
-
Cyborg
őstag
Nem kapok szikrát ettől Hdc galaxy s4 legendtől, meg a videóktól , amik a fastcardtechen vannak.
Mit össze bohóckodnak, hogy takarják a feliratokat, meg minden.
Eddig nem is figyeltem rá, biztos hatalmas tepsi lehet, és már megszoktam, hogy a méretekkel mindig csalnak, de az ioceannal kisebbnek tűnik a képeken.
Azt se tudom, most milyen telefon ez, saját, és akciósan jutottak Samsung akksikhoz, meg coverekhez, vagy bérgyártanak a Samsungnak, és egy az egyben koppintják, mivel Kínában nem hiszem, hogy ismerik azt a szót, hogy licencA fizikai mérete valóban annyi, mint a leírásban, meg tudnád mérni?
Eddig még a Jiayu G4 tudta kihozni a maximum kijelzőt kihozni a lehető legkisebb fizikai méretből, de kíváncsi lennék, ez mekkora. -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Visszaolvastam ma, de nem láttam, hogy van-e most valami best buy készülék?
Jiayu G3S
Jiayu G4
THL W8+
Esetleg valami más?Boltból van-e ajánlott? Vagy ami az első oldalon megtetszik az jó?
Régebben amikor még itt voltam a tmallbox, fastcardtech pörgött nagyon meg a G3/Lenovo.
-
silvergod
őstag
válasz
Rich49 #37469 üzenetére
Én is egész délelőtt ez nézegetem videókon nagyon tetszik. Egy az egyben S4!
De csak a fastcardtechnél találtam paypallal. 215$
Olvastam aki vett hogy nem küldték vele az ígért tokokat és gagyi a töltő és az akksi
de a telefon tökéletes,azt leszámítva hogy 4gb írnak tárhelyre és van 1,1gb -
Rich49
tag
válasz
instantwater #36995 üzenetére
Jelenleg
Persze ez nem No.1 S6,(megint kamuzik a fastcardtech,ahogy megszokhattuk) hanem az egyik legjobb S4 klón,ami méretre megegyezik az eredetivel. -
icons
addikt
Újító ötlet:
Nem lehetne, hogy az első hsz picit szerkesztve legyen?? Már eléggé idejét múltnak tűnik. Akár a boltok listája, akár bármi mást érdemes lenne újragondolni!
Szívesen megtenném én is, de vannak itt sokkal jobban hozzáértők is, kontárkodi meg nem akarok. De egy másik topikban az itteni első hsz alapján ajánlottam boltot (fastcardtech-et), amiről kiderült, hogy nem érdemes onnan rendelni. Az ilyesmiket pl értelme lenne kozmetikázni, vagy ha folyamatosan változik, akkor beleírni az első hsz-ba azt, hogy ezekről hallottunk már, ezek a legjobbak (minideal, panda, meg passz), a többit kérdezd meg a fórumban/olvass vissza!
-
djpiki
csendes tag
válasz
tolvaj! #35214 üzenetére
Igen, azt én is láttam, hogy samsungként indul el, meg hogy le van takarva a samsung logo róla. De az is feltűnt, hogy a szenzorok méretei nagyobbak, mint az eredeti S4-nek. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak a fastcardtechnél kapni.. Rendelni nem tervezek, mert már úton van egy H9500+ pandáról
-
djpiki
csendes tag
-
Aksomatic
senior tag
válasz
hungobungo #35112 üzenetére
Tipikus fastcardtech...
-
hungobungo
senior tag
válasz
Aksomatic #35111 üzenetére
"HI! I bought a vowney v5 from fastcardtech (here: http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5 ). They sent me what I think is a clone!!!! When I boot it up, it says: FIREFLY. Model name seems to be V5, it has 2800 mah battery (not 2400), front and back cameras are 6MP... Can you help me figure out what phone is this? can I flash vowney's roms?? oh, and here's my advice: DON'T BUY FROM FASTCARDTECH!!!!!"
Ez csak egy a sok átvert vásárló kommentje közül, vigyázzatok hogy mit rendeltek!
-
Švejk
őstag
válasz
krypton #34658 üzenetére
Nincsenek benne Google appok alapból, a márkáról egy szót se hallani, a boltról nem is beszélve: Fastcardtechről NEM szabad rendelni.
Én is nézegettem egy időben, ha mindenképp őt akarod, akkor a Pandawillről rendelj, ott csak 193$. És ha nincs is feltétlen jó híre a Pandának, akkor is jobb mint a Fastcardnak.
A Tegra 3 meg nem olyan nagy cucc. A 6589 nem sokkal marad el tőle. És az legalább nem melegszik annyira. -
bupemko
senior tag
Szokásos fastcardtech átverés. 720p kijelző, 1.2-es proci, 1 giga ram, 4 giga rom a képek alapján. Viszont volt itt egy HTC One utánzat, amiben állítólag kétmagos proci meg 1giga ram volt, viszont nagyon gyetrán muzsikált és kiderült, hogy egymagos proci és csak fél giga ram van benne. Na ezek után én személy szerint biztosan nem vennék utánzatot, főleg nem ilyen kétes forrásból.
-
GIJoe
addikt
válasz
Vjankovics82 #33829 üzenetére
nincs paypal, saját vásárló pajzsa van, javaslom az összefoglalás elolvasását...
(#33824) Ed3r_X_ : Én az összefoglalóból lassan kivettetném a fastcardtech-et...
-
valenc
tag
válasz
sasa311 #32848 üzenetére
fastcardtechet nagyon megbántam kamuznak összevissza minden telónak az infója hazugság kb. de pandawillben bízok még egyszer egy egeret rendeltem tőlük az megjött ezért reménykedem hogy csak nem basznak át...
Fateless:Ez mit jelent pontosan? kb mennyit kéne rá várnom mert ha sokat akkor nem érdekel rendelek minidealről a800-at aztán pandától meg vissza a pénz.Nem adom fel ezt a kínai telót kell nekem egy ilyen -
valenc
tag
válasz
Vjankovics82 #32454 üzenetére
És így is megrendelted? bátor
Nekem a fastcardtech nemrég két hetet ült a pénzemen ettől függetlenül skypon korrektek voltak elnézést kértek meg felajánlottak másik terméket.
-
BaginZe
tag
válasz
Vjankovics82 #32446 üzenetére
A "fastcardtech" és a "megbízható" mostanában ritkán szerepel egy mondatban
-
Goczy
csendes tag
Vowney-ről
kicsit keresgéltem az oldalukon http://www.v5zn.com/
a lényeg hogy a kínai neve VERNE míg angol VOWNEY
V:value - érték
O
pportunity - Lehetőség
W:worth - érdemes
N:new - innovation
E:e - Mobile Internet
Y:you - te
Jelen pillanatban csak két telefonjuk van a V5 és V5T
A V5T -nél annyi a különbség V5-hez képest hogy tudja a TD-SCDMA-t
a PRO ról semmit sem találtam csak a fórumon egy bejegyzést, hogy valószínüleg koppintás lesz
hiszen csak a Fastcardtech-en árulják
ami meg újdonság hogy valamikor ősszel érkezik V8
5"" FHD Sharp kijelző 2G RAM 32 G ROM (1G RAM 8 G ROM) 3000 mAh aksi
a lényeg 1,7 Qualcomm Xiao Long 600 quad-core processzorraljelenleg én a Neo N003 -ra várok elvileg jövő hónapban már kapható lesz
-
blueye
veterán
válasz
Cyborg #32231 üzenetére
Nagyon kíváncsi voltam és megkérdeztem fastcardtech-éket:
"What is the difference between VOWNEY V5 and VOWNEY V5 PRO?
Fastcardtech.com Support team Answer:In fact, these two phones are almost similar, thanks!"
(azt írják h gyakorlatilag egyforma a kettő)Pedig van 3 USD különbség...
-
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30705 üzenetére
200 ért nagyon nem éri meg a telo ahogy fastcardtechnél van 175 dodo lenne a reális ára van egy olyan érzésem, hogy pár hét és magához talál az ár
-
csabili74
aktív tag
Erről a telóról mit tudtok? Tényleg ez a proci van benne?
És ez a Fastcardtech , ez mekkora egy hazug bolt, ezt nézzétek. Fölül 1.7 csodaprocival, leírásban meg már 1.2, igaz még mindig csodaprocival
-
FatalEror
addikt
válasz
instantwater #30478 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb,ha a fastcardtech-en hirdetnék.
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater #30246 üzenetére
A paypal nem fogja automatikusan visszautalni a pénzt a te panaszodra hanem vitát kell nyitnod.
A bolt meg majd azt mondja bocs tévedett de nézd meg más boltba is ennyibe kerül a C2 ,vagy tartsd meg vagy küld vissza a saját költségeden és visszatérítik a pénzt.(Az emberek 90% biztos hogy nem fog a visszaküldéssel kínlódni, hetekig várni hogy visszautalják a pénzt, esetleg azt mondják sérülten érkezett vissza és lefényképeznek egy törött c2-est).
Ráadásul mivel 980 szoftvert tesznek a gépre még a belső memóriát is 16GB-nak írja és a telefont zp9800 típusnak ismeri fel minden
Sokan nem ismerik fel a különbségeket szürke(980) ill. fekete(C2) belső szín,máshol a hátlapon a felírat (még a fastcardtech is keveri nézd meg a képeket néha fenn (C2) néha lent (980) van az embléma és a felírat) és a fémes résznek más a struktúrája.(a 980 finomabb a c2 kicsit durvább).
Ez nem tapasztalatból íróm mert eddig se a boltokkal (igaz a fastcardtech-től még nem rendeltem) se a paypalal nem volt problémám de az ördög nem alszik(és a netten lehet olvasni elképesztő dolgokat a vásárlásokkal kapcsolatba) jobb egy megbízható boltból vásárolni. -
Én nem tudok hinni a Fastcardtech-nek.
Mit lehet veszíteni?
Semmit. Csupán ha küldenek egy C2-t egy 16-os kártyával, akkor drágábban sikerült venni egy c2-t, mint máshonnan rendelve azt, de még mindig egy jó telefon.
Ha pedig valóban 980-as (képtelenségnek tartom), akkor lett egy "jónevesített" c2-ed.Nem emlékszem egy olyan komolyabb jó árú készülékre sem ettől a bolttól, ahol nem volt valamit téves infó.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest