Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordmark
tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Én feketébe rendeltem a Kingzone N3 Plus-t, szokás hatalma...
Én már azt is sajnáltam, hogy ha már feketébe kérem a telót, akkor evidens lenne, hogy a töltőt, fülhallgatót, otg kábelt is valószínű feketébe szeretném, nem fehérbe. De arrafelé lehet máshogy gondolkodnak...
Egyébként eddig meg vagyok vele elégedve.
Kell is bele az a 2 giga RAM, mert azért 1.1gb körül normál működéssel is megeszik.
Így egész gyors a cucc. Nem akad, nem fagyott ki egyszer sem (még
) GPS gyorsan fog jelet, pontos is.
Igazából kb csak jót tudnék róla írni, így inkább csak kisebb negatívumokat említenék:
- Amit küldtek kijelzővédő fólia az nagyon frankó lenne, ha nem ragasztották volna rá a lehúzást segítő papírt, amit utána csak a higító vitt le
- Flip tokkal használom, de egyszerűen nem találom a beállítást, ahol a window mode-on megjelenő elemeket lehetne konfigolni
De még így is bátran ajánlom ezt a tokot, mert nagyon menő 
- A hangszórója lehetne hangosabb...Remélem azért ezzel a pár problémával nem veszem el senki kedvét tőle, mert összességében jó eszköz. Kíváncsi leszek mások értékelésére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) GPS gyorsan fog jelet, pontos is.
De még így is bátran ajánlom ezt a tokot, mert nagyon menő