- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordmark
tag
válasz
iMaverick #99011 üzenetére
Én feketébe rendeltem a Kingzone N3 Plus-t, szokás hatalma...
Én már azt is sajnáltam, hogy ha már feketébe kérem a telót, akkor evidens lenne, hogy a töltőt, fülhallgatót, otg kábelt is valószínű feketébe szeretném, nem fehérbe. De arrafelé lehet máshogy gondolkodnak...
Egyébként eddig meg vagyok vele elégedve.
Kell is bele az a 2 giga RAM, mert azért 1.1gb körül normál működéssel is megeszik.
Így egész gyors a cucc. Nem akad, nem fagyott ki egyszer sem (még) GPS gyorsan fog jelet, pontos is.
Igazából kb csak jót tudnék róla írni, így inkább csak kisebb negatívumokat említenék:
- Amit küldtek kijelzővédő fólia az nagyon frankó lenne, ha nem ragasztották volna rá a lehúzást segítő papírt, amit utána csak a higító vitt le
- Flip tokkal használom, de egyszerűen nem találom a beállítást, ahol a window mode-on megjelenő elemeket lehetne konfigolniDe még így is bátran ajánlom ezt a tokot, mert nagyon menő
- A hangszórója lehetne hangosabb...Remélem azért ezzel a pár problémával nem veszem el senki kedvét tőle, mert összességében jó eszköz. Kíváncsi leszek mások értékelésére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest