- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
wwenigma #78598 üzenetére
Szerettem volna kicsit kiállni a G4S mellett GPS tekintetében, sajnos az EveryTrail oldala jelenleg nem elérhető, így nem tudom feltölteni a mai tesztem. Szarvas-Gyula útvonalat rögzítettem. Kíváncsiságból, mivel többször szóba került itt ez a fajta tesztelése a GPS-nek. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, bár lehet, hogy csak én fogtam ki egy jó példányt. Sajnos egyetlen telefon tesztjéből nem lehet általánosítani, ezért nem állíthatom, hogy a G4S GPS terén tökéletes, vagy közeli, de szerintem az enyém teljesen jó. (hiszen ez nem egy célhardver, csak egy telefon)
Ha elérhető lesz az oldal, feltöltöm a rögzített útvonalat.
A rögzítés idejére a mobilnetem kikapcsoltam, mert nem akartam, hogy befolyásolja az eredményt, viszont egy Telenor SIM hálózaton volt, mert fontos volt, hogy elérhető maradjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest