-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Kinéztem 2 telefont, 10USD a különbség köztük, szóval egy árkategória a kettő.
Ezekről lenne szó:Zopo ZP980+ C2A 32G OTG Android 4.2 Octa Core 1.7GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 14.0MP
ThL W8S 2GB RAM Quad Core 1.5GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 13MP Gorilla Glass 3
Mindkettőnek van valamilyen előnye a másikkal szemben. Mivel én annyira nem vagyok jártas ebben, így rátok hagyatkoznék! Érv, ellenérveknek örülnék nagyon.
Viszont a ThL forma tervezése nekem jobban tetszik, de a Zopo se egy csúnya készülékSzóval szerintetek melyik lenne a jobb vétel ?
Vagy esetleg ha van más ami ezektől is úgymond "jobb" vétel és max ez az árkategóriában akkor esetleg megdobhatnátok egy linkkel.Mivel ez lesz az első kínai telóm, ezért annyira nem vagyok járatos ezeken az oldalakon, szóval ha esetleg valahol meglehet ezeket kapni olcsóbban és épp eszetekben van egy linket megköszönnék, pár oldalt nézegettem, de nem nagyon találtam jobb árban.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest