- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni.
Van egy Lenovo A750-em, korabban panaszkodtam mar ebben a topicban is, hogy mint ha kevesebb lenne rajta terero. Ez mostmar oda fajult, hogy a belvarosban Budapesten neha olyan szintre leesik , hogy csak az ertesito sms jon rola , hogy ki voltam kapcsolva es hivasom volt. Irodahazban ahol dolgozok ki kell mennem a teszra , hogy telefonalni tudjak. A hetvegen telt be a pohar mikor videken tartozkodtam es kozel tavol sehol nem tudtam telefonalni semmilyen formaban (bekapcsolt kikapcsolt 3g-vel sehogysem) kornyezetemben levo telefonoknak ha keves is de atlagban volt terereje. Atrektam a kartyamat egy 1ft-os alcatelbe es a skala szerint tobb mint feles tererom volt es barhol tudtam utana telefonalni. Belvarosban es mashol is csak azt veszem eszre most hogy figyelem , hogy egyik kartyan a 4es kiosztasbol egyes terero van meg a masikon 4es es 3g is van, pedig mind a ket kartya egy szolgaltatotol van.
A telefont 06/24/2012-en vasaroltam tmallbox.com-on, egy regi forumpostban azt talaltam , hogy valaki azt irta ezen az oldalon 2ev garancia van a telefonokra , de most rakerestem es itt azt latom , hogy csak egy. Ebbol kifolyolag gondolom garanciarol lemondhatok.
Ha tudtok valakit vagy valamilyen megoldast ami segithet rajtam vagy valaki aki szervizelhet ilyet, ne tartsatok magatokban.
Illetve ha garanciara lenne otletetek, hogy van-e ra esely az is jo lenne.Ja meg extra info, legalabb fel eve ugyanezzel a rommal hasznalom, eddig ezzel tokeletesen mukodott, de most hogy elkezdtem eszlelni a terero problemakat ujra huztam a telefont ugyanazzal a rommal de semmit sem segitett.
Minden megoldas segitseg erdekel.
Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest