Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Sziasztok, a Lewa ROM-okról van valami újabb infó? Régebben volt róla szó, hogy esetleg adatszivárgási gondok vannak vele a user tudta nélkül. Hiába kerestem infót róla (lehet, hogy csak rossz szavakkal), de igazából pár magyar oldal kivételével semmit nem találtam. Az a bajom ugyani, hogy a telóm (UMI X2 2/32GB) nem akar rendesen működni. Mármint a bluetooth-szal nem az igazi valami. Ez azt jelenti, hogy nem tudok vele a laptophoz csatlakozni BT-COM porttal. Csak audió eszközként ismeri fel. Pedig kellene a BT-COM port a MyPhoneExplorerhez. A Sony Smartwatch órámhoz sem megy a csatlakozás. Pontosabban a párosítás megy, de egy másodperccel később már el is felejti a párosítást és kezdhetem előlről.
A BT headset-em sem az igazi (Sony MW600). Pontosabban a hívás fogadás nem megy vele. Jön a hívás, felveszem, majd 1 másodperccel később a leesik a hálózatról. Kiírja, hogy "RADIO OFF". Majd a térerő jelzésnél egy kis stoptábla ikon jelenik meg, mintha le lenne tiltva. A hívás vége után meg csatlakozik újra a hálóra. Ami vicces viszont, hogy hívást tudok indítani, az szépen megy. De amint lerakom, ugyanúgy leesik a hálóról.Bármi ötlet? Egyelőre azon gondolkozom, hogy kipróbálnék más ROM-okat. Csak sajna még nincs sok, ami van, jórészt a gyárin alapul. A Lewa lenne talán más.
(egy SIM-mel használom amúgy, Telenor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest