Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Sziasztok, a Lewa ROM-okról van valami újabb infó? Régebben volt róla szó, hogy esetleg adatszivárgási gondok vannak vele a user tudta nélkül. Hiába kerestem infót róla (lehet, hogy csak rossz szavakkal), de igazából pár magyar oldal kivételével semmit nem találtam. Az a bajom ugyani, hogy a telóm (UMI X2 2/32GB) nem akar rendesen működni. Mármint a bluetooth-szal nem az igazi valami. Ez azt jelenti, hogy nem tudok vele a laptophoz csatlakozni BT-COM porttal. Csak audió eszközként ismeri fel. Pedig kellene a BT-COM port a MyPhoneExplorerhez. A Sony Smartwatch órámhoz sem megy a csatlakozás. Pontosabban a párosítás megy, de egy másodperccel később már el is felejti a párosítást és kezdhetem előlről.
A BT headset-em sem az igazi (Sony MW600). Pontosabban a hívás fogadás nem megy vele. Jön a hívás, felveszem, majd 1 másodperccel később a leesik a hálózatról. Kiírja, hogy "RADIO OFF". Majd a térerő jelzésnél egy kis stoptábla ikon jelenik meg, mintha le lenne tiltva. A hívás vége után meg csatlakozik újra a hálóra. Ami vicces viszont, hogy hívást tudok indítani, az szépen megy. De amint lerakom, ugyanúgy leesik a hálóról.Bármi ötlet? Egyelőre azon gondolkozom, hogy kipróbálnék más ROM-okat. Csak sajna még nincs sok, ami van, jórészt a gyárin alapul. A Lewa lenne talán más.
(egy SIM-mel használom amúgy, Telenor)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi