- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Megérkezett az Amoi N828. Minidealtől rendeltem 03.26.-án, megérkezett 04.10.-én. Nekem ennek az elődje is megvan, az N821, így sok helyütt ahhoz fogom hasonlítani. Első a kialakítás. A minőséggel elégedett vagyok, minden jól illeszkedik, a hátlap gumis(nekem ez fontos szempont volt). Viszont az N821 kialakítása szerintem vagányabb. Nüansznyi a különbség, de van. (persze ez szubjektív) A telefonon 4.2 droid üzemel. Itt is vegyesek az érzéseim egy bug miatt. A saját bluetooth kezelőjével nem tudtam sem küldeni sem fogadni fájlokat. Valsz szoftveres a gond, mert a Playről letöltött bluetooth progival mentek a dolgok. Szerencsére ez a headsetekre nem vonatkozik, azokkal csatlakozik gond nélkül. Van Magyar nyelv. kb 90-95%-os, azért találkozni angol kifejezésekkel. De ha már van nyílván ezt használon, bár az N821-en nincs, ott sem okozott gondot. Vártam a katarzist a működési sebességre vonatkozóan, de ez sajnos elmaradt. Aki mt6577-es telót használ, az szerintem nem fog egetverő különbséget tapasztalni a két proci között. Persze én nem játszom, "csak" mezei progikat futtatok. Az egyik mumusunk a gps. Nekem ez az N821-nél is gond nélkül működik, itt is ez van, kapásból letoltam a torkán az 1. hsz.-ben leírtakat, és jó. 8 holdat látott, a legrosszabb érték 22 volt a legjobb 43, pontosság 8 m-re ment le (tovább nem vártam), szerintem használható lesz. A gps chip-re mint már fentebb is írtam mtk 6628-at ír. A kijelzővel én elégedett vagyok, színei szépek, az én szememnek a qhd felbontás a 4,5 colon jó, de ez is szubjektiv. A simek jól működnek, a hívásokkal nem volt gond. A 900 mhz 3g-t ez se tudja, pi..ba! na mindegy, ez van. Igaziból kb 10% szívás területileg azon a környéken ahol én mozgok, a vodás kártyával. És hogy a benchmark rajongóknak is kedveskedjek, antutu 13660, quadrant 4002, epic citadel 55.8/54.5
Szóval összegzésként többet vártam, de csak kevéssel jobb mint az N821. (lehet azért mert már az is q..va jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest