Új hozzászólás Aktív témák

• pallacko

tag

Na sziasztok!
    Megérkezett a várva várt készülékem a napokban!
    A készülék Hero H9500(OEM Zopo ZP900).
    2012.12.31 -n délután rendeltem, és 7 -n délelőtt hozta a futár!
    Részletek:
    A Mixeshoptól rendeltem 192$ volt a készülék.
    További költségek:
    20$ volt hozzá egy 32GB microsd
    26$ volt a DHL szállítás
    10$ a paypal fee
    Öszesen 248$ volt így.
    Amit kaptam: a fent linkelt készülék egy db 3000 mAh akksival*
    Ajándékba kaptam egy tokot (leather case) és egy képernyővédő fóliát!
    Készítettem egy unboxing videót, s amint kész az utómunka, tolom fel a youtube -ra.
    A készüléket szabof1 fórumtárs segítségével rootoltam, átpartícionáltam, hogy a programtár 2GB legyen, romcserét csináltam, így már magyar nyelvű lett!
    Sajnos valahol valamit elbaltáztam, mert közben elszállt az IMEI számom, és csak nagyon nehezen sikerült újra működésre bírni!
    Szeretném még a hangerejét feljebb állítani a beszédhívás kihangosításánál (aki tud bármi beállítást, az kérem ossza meg pl: Mobileuncle tools)
    A végeredmény:

Van egy a Note2 egyik klónjaként is ismert 5,3" -s készülékem, 6000 pont feletti Antutu eredménnyel, kiváló wifi és GPS értékkel (Bargain leírása alapján).
    Fekete a készülék, gyönyörű. Nagyon meg vagyok vele elégedve!
    Semmilyen kompromisszumot nem kellett kötnöm, 1GB a ram, dual proci, nagy programmemóra!
    A készüléknek nem indítok külön leírást, mert Zopo ZP900 -s leírás szabof1 kolléga leírása alapján is, totálisan megegyezik!
    Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.

* a készülék egy akkumulátorral érkezett, a leírásban szereplő 2 helyett. Linda ígérete szerint postai úton pótolja a hiányosságot (bízom benne, hogy így is lesz)

Új hozzászólás Aktív témák