-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pallacko
tag
Na sziasztok!
Megérkezett a várva várt készülékem a napokban!
A készülék Hero H9500(OEM Zopo ZP900).
2012.12.31 -n délután rendeltem, és 7 -n délelőtt hozta a futár!
Részletek:
A Mixeshoptól rendeltem 192$ volt a készülék.
További költségek:
20$ volt hozzá egy 32GB microsd
26$ volt a DHL szállítás
10$ a paypal fee
Öszesen 248$ volt így.
Amit kaptam: a fent linkelt készülék egy db 3000 mAh akksival*
Ajándékba kaptam egy tokot (leather case) és egy képernyővédő fóliát!
Készítettem egy unboxing videót, s amint kész az utómunka, tolom fel a youtube -ra.
A készüléket szabof1 fórumtárs segítségével rootoltam, átpartícionáltam, hogy a programtár 2GB legyen, romcserét csináltam, így már magyar nyelvű lett!
Sajnos valahol valamit elbaltáztam, mert közben elszállt az IMEI számom, és csak nagyon nehezen sikerült újra működésre bírni!
Szeretném még a hangerejét feljebb állítani a beszédhívás kihangosításánál (aki tud bármi beállítást, az kérem ossza meg pl: Mobileuncle tools)
A végeredmény:
Van egy a Note2 egyik klónjaként is ismert 5,3" -s készülékem, 6000 pont feletti Antutu eredménnyel, kiváló wifi és GPS értékkel (Bargain leírása alapján).
Fekete a készülék, gyönyörű. Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Semmilyen kompromisszumot nem kellett kötnöm, 1GB a ram, dual proci, nagy programmemóra!
A készüléknek nem indítok külön leírást, mert Zopo ZP900 -s leírás szabof1 kolléga leírása alapján is, totálisan megegyezik!
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.* a készülék egy akkumulátorral érkezett, a leírásban szereplő 2 helyett. Linda ígérete szerint postai úton pótolja a hiányosságot (bízom benne, hogy így is lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest