-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz
smithsys #115913 üzenetére
UMI Rome,
ismerősnek rendeltem, ma megjött, 10 percig próbálgattam annak a tapasztalata:
Stock rendszer, csak a legalapvetőbb alkalmazásokkal (Play áruház van). Teljesen jól, gyorsan működik.smithsys: "Jönnek a gondok! A hangerő gomb ragad, ráadásul olyan érzékeny, hogy ha a powert megnyomom bekapcsol a hangerő fel! A saját kamerájával rögzített videót nem képes szaggatásmentesen lejátszani."
Ilyen nálam nincs, gombok rendben, videót csak a hiba megemlítése miatt próbáltam, de simán lejátszotta.
Egy apróbb problémám azért lenne, a gombok végeit kicsit csiszolhatták volna, ha végighúzod az ujjad a telefon szélén, mintha elakadna a gombokban. Kis hiba, de..."Aszta', de jó! Ilyen nekem is kell!" érzés nem fogott el, de alapvetően tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest