Hirdetés

Aktív témák

  • vétó

    aktív tag

    válasz sssz #9133 üzenetére

    az ébresztési idő beállítása mellett azt is meg kell adnod, hogy +/- mennyi idővel előtte, utána ébreszthet (erre 30 percet javasolnak) tehát lesz így pl egy 1 órás időintervallum, azon belül ébreszt. saját tapasztalat szerint inkább előtte, mint utána.

    persze az egészben az a legcsalókább, hogy ha valaki mondjuk minden reggel 7-kor kel, akkor ugye a szervezet ehhez alkalmazkodik egy rövid idő után, és értelemszerűen az ébredési folyamat is megkezdődik már előtte. na most ha ugyanerre az ébresztésre használod ezt az alkalmazást, akkor értelemszerűen már eleve elkezd korábban ébresztgetni, hisz az ébredési folyamatot a szervezeted már korábban megkezdi. (ez egyébként a grafikonból nagyon jól kiolvasható volt nálam)

    én úgy gondolom, hogy valóban hasznos tapasztalatot csak akkor lehetne szerezni az alkalmazással kapcsolatban, ha a normálistól lényegesen eltérő időpontban kell ébredned - más esetben sztem semmi értelme.

    a fent leírtak csak a saját elképzeléseimet jelentik (némi utánaolvasásból kialakítva), tehát mérget ne vegyen rá senki, hogy ez így, ebben a formában meg is állja a helyét. de nekem ez így logikus.

    - Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

Aktív témák