Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz vlevi #15336 üzenetére

    Én is teszteltem a napokban, amiket írtál csak megerősíteni tudom, egyébként most kivételesen törtről váltottam a hivatalosra, és jobb lett, mivel megszűnt az eddigi hangos navigációs bug, hogy ismétli önmagát, ezért lemarad. Illetve a törtben az újratervezés is nagyon tohonya volt. Egy dolgot kivéve nagyon elégedett voltam vele, ez pedig a tervezett út idejének megbecsülése.
    Nem tudom ti néztetek-e már hosszabb távokat, amiket rendszeresen megtesztek, hogy mennyi útidőt ír hozzá, de nekem úgy tűnik az autópályák forgalmát valahogy nagyon elszámolja. Állandóan túlterheltek, egy Miskolc - Bp. ~190 km-es szakaszra, aminek nagy része autópálya, általában közel 3 órát ír, vagy többet, még éjfélkor, vagy hajnalban is. Pedig betartva a sebességhatárt, még a legnagyobb forgalomban is jócskán 2 órán belül jövök ki. Kivéve persze ha van valami komoly dugó.
    Más szakaszokat annyira nem ismerek de érdekelne nálatok hogy alakul a hosszabb ismert útszakaszok becslése.
    Ha ilyen "kisebb" hibákat javítanak, meg kiegészítik néhány plusz funkcióval akkor mondjuk mehet rá a 4-5 csillag. Amit még gondolom velem együtt sokan várnak az a Street View, de ahogy olvastam ennek hiánya nem feltétlen a Google hibája.

    Más.
    Megjött a havi számla. Volt rajta 4 külföldre írt sms. Mondom mi a tököm?! Rákeresek a számra, hát valami Google Voice-s szerver. Akkor ugrott be, hogy felraktam nemrég a programot újból a telóra, mert olvastam, hogy azt is nemrég engedélyezték az országban, de a telefonszámom hitelesítésénél ugyanúgy hibát dob. Pedig többféleképpen is próbáltam, de valószínűleg ezt nem kellett volna, mert minden alkalommal levett. Igaz, hogy csak darabonként 44 forinttal, de ez akkor sem volt szép főleg, hogy semmi erre utaló értesítés nem jelent meg. Ráadásul ugye még csak tovább sem engedett. :(((
    Egyébként ez már nem az első ilyen kellemetlen pénzügyi tapasztalatom a Google-val.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák