Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

Szétnéztem újra az itthoni felhozatalban, az biztos, hogy 16:9 8" nem kell, nagyon kicsi. 16:10 már elmegy... vagy pl. egy LG 8.3 főleg. :)
    De ezen kívül a 4:3 marad sokkal szimpatikusabb. Azon belül megnéztem az 1024x768. Használható ez is igazából, de nem

MT8392 mennyivel lassabb mint az RK3288?
    Láttam 25000 vs 40000 Antutu pontszámot (amit tudom, hogy amúgy sem mond el mindent, de jobb alapom nincs), meg volt 40k vs 40k is. Vagy csak a "sokmagosított" újabb Antutu verziók dobták meg a pontszámot?

GPU-ban ahogy látom jóval gyengébb az MTK, de keményebb játékokra amúgy sem használnám, a 2048x1536-hoz meg gondolom elég ez is. ?
    Ilyen alapon a Cube Talk79 Octa lehet nálam a befutó. RK3288-ban még az Ifive Mini 4 ill. a Teclast P90HD-t néztem. Áfa+vámmal kb. mind 60k körül jönne ki. Cubenál GPS+3G pozitívum, bár nagy szükségem nincs rá.

Amitől még tartok az a 3288 több helyen is olvasott melegedése.
    Fogyasztásban van különbség esetleg az 3288 javára? (Gondolván, hogy újabb magokról van szó... bár a melegedés ez ellen szól.)

Bármelyik márkáról valami konkrét rossz/jó tapasztalat minőségre? Láttam, hogy van itthoni rendelési lehetőség is, ezekről valakinek tapasztalata? Bár ahogy néztem 1-2 normál, kiskerként működő webshopon kívül kb. csak a kínai rendelést intézik a többi oldalon.

Új hozzászólás Aktív témák