Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Sziasztok, megint kérnék egy ajánlatot, most kicsit összeszedettebben leírnám az igényeket:

    -Skype (előlapi kamera!)
    -E-mail, internet, böngészés

    -néha Youtube, egy-egy sorozatrész
    -3G (sim foglalat) is kellene.
    -A felsorolt dolgok ne akasszák meg a gépet (jó lenne 4 mag és 1Gb Ram, ennyi elég, több nem feltétlenül kell, efölött a minőség fontosabb > Ne recsegjen, ropogjon, ne színeződjön a kijelző, ha kézbe veszi az ember).
    -Überbrutál 3D gyorsító nem jelent előnyt, nincs szükség rá.
    -Kijelző 8" vagy 10". A nagyobb jobb lenne, de a minőség továbbra is fontosabb, így adott pénzért inkább a jobb minőségű 8"-ra esne a választás valószínűleg.
    -Nem kell retina kijelző, a használónak a qvga felbontás sem tűnne fel, de természetesen egy HD közeli IPS panel azért nem lenne rossz.
    -Fehér szín előny, de nem feltétel.
    -Hosszabb akkuidő sem lenne rossz, de nem meghatározó szempont.
    -Keret: Bruttó 50-70k (inkább kevesebb)
    Édesanyámnak kellene, így jó lenne, ha egy kiforrott rendszerrel rendelkezne a tab, maximum egyszer, az elején kelljen frissíteni/behurálni stb, utána működjön zokszó nélkül.

    Amire kaptam ajánlást itthon (Köszönet tjb007-nek!):
    8"-ban: Lenovo A8, Prestigio MultiPad 4 Quantum 8.0 3G, Prestigio MultiPad Color 8.0 3G
    10" : Lenovo S6000

    De!
    Képbe került, a kínai piac is, azonban a tableteket nem ismerem. Így erre is kérnék ajánlatot. A keret ugyanannyi (de inkább az 50k-hoz közelítsen lehetőleg), ÁFÁ-t, DHL-t beleszámolva (nettó 150-200 Dollár, ha jól számolom, illetve Chigontech, itt értelemszerűen mehetünk kicsit feljebb árban, bár náluk szegényes a készlet). Kínai rendelés esetén még fontosabb lenne, hogy legyen támogatottság (fórum, jól működő SW stb).

    A felsorolt, itthon kapható tableteket ha minőségben, SW-t illetően sorrendbe raknánk, hogyan rendeződnének? A Prestigio mennyire ajánlott márka?

    Remélem nem felejtettem ki semmit :))

    .

Új hozzászólás Aktív témák