-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Ismerősöm keres tabletet, minél olcsóbban, minőségibb darabot és én az alábbiakat ajánlottam neki:
1. Lenovo A7-50 (A3500L)
2. WayteQ xTAB-79qci
3.Általatok ajánlott valamilyen verzióAmire szükséges van átlag felhasználás, semmi extra, néha ha van ideje akkor ezen nézne filmet, hallgatna zenét. Memóriakártya bővítési lehetőség is kellene rá, igaz ezeken mind van ( Kivéve a Nexus és egyéb drágább tableteket).
Képernyő felbontásban elég neki az 1024x768 is de én inkább HD felbontást néztem neki, ezenfelül mindegy 7" vagy 8"-os a készülék.
A tablet boltból lenne vásárolva, illetve az is fontos, hogy ne keljen ,,hackelni", tehát root + Custom rom, mert ő ahhoz egyáltalán nem ért, így csak az alap gyári rom lenne használva.Max ár 35k!
Ezen felül még az alábbi márkát néztem Alcor Zest Q813IX, de ez számomra sokat nem mond.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest