-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Ismerősöm keres tabletet, minél olcsóbban, minőségibb darabot és én az alábbiakat ajánlottam neki:
1. Lenovo A7-50 (A3500L)
2. WayteQ xTAB-79qci
3.Általatok ajánlott valamilyen verzióAmire szükséges van átlag felhasználás, semmi extra, néha ha van ideje akkor ezen nézne filmet, hallgatna zenét. Memóriakártya bővítési lehetőség is kellene rá, igaz ezeken mind van ( Kivéve a Nexus és egyéb drágább tableteket).
Képernyő felbontásban elég neki az 1024x768 is de én inkább HD felbontást néztem neki, ezenfelül mindegy 7" vagy 8"-os a készülék.
A tablet boltból lenne vásárolva, illetve az is fontos, hogy ne keljen ,,hackelni", tehát root + Custom rom, mert ő ahhoz egyáltalán nem ért, így csak az alap gyári rom lenne használva.Max ár 35k!
Ezen felül még az alábbi márkát néztem Alcor Zest Q813IX, de ez számomra sokat nem mond.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest