Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz tankal #44349 üzenetére

Ha az a kérdés, hogy van-e GPS az ASUS Memo Pad HD 7-ben, akkor a múltkor általam hivatkozott teszt szerint van:

"A GPS module is available and delivers an adequate number of satellite connections after 12-15 seconds; the deviation while navigating was reasonable with 5 to 15 meters." (Van GPS, 12-15 másodperc alatt talált elegendő műholdat, és 5-15 méter pontosságot tartott navigálás közben.)

Amúgy az angol (UK) ASUS weblapon is a "support" kifejezés szerepelt. Viszont mostanában néztem pár ilyen céges site-ot (pl. az Acer-ét) és hemzsegnek bennük a pontatlanságok, szóval érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni. Szerintem a tesztek, ill. a hivatalos termék doksik (pl. letöltött kezelési útmutatók) megbízhatóbbak ilyen téren.

Más oldalról viszont tényleg vannak termékvariánsok (pl. az általam kinézett Acer-ből a honlapjuk szerint ötféle), szóval vásárláskor érdemes megnézni, hogy pontosan mit is veszünk. Az ASUS-nál nem tudom mi a helyzet, de meglepne, ha lenne olyan variáns, amiben nincs GPS. (Tárhelyben, színben, tartozékokban szoktak eltérések lenni. Illetve alkatrészekben is néha (pl. kamera), ezek viszont általában nem jelennek meg a termékkódban. :( )

Új hozzászólás Aktív témák