- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Sziasztook!
Nagy segítséget kérnék. Kitaláltam,hogy ősök mivel jók voltak, kapnak egy tabletet karácsonyra.
Úgy vélem minden téren nyernének vele. Kis gyakorlás után sokkal élménydúsabb,és barátságosabb, mint a számítógép "kezelése", kattintgatás, duplakatt, jobb katt, hasonló "nehézségek".Nekem egyből az Ipad jutott eszembe, Én nem kedvelem, pont a faék egyszerűsége miatt. Itt ezesetben viszont mindent elsöprő előny lenne, hogy minden smooth, egyszerű, lényegretörő.
A bökkenő az,hogy 30-35 ezret szánnék rá,és akárhogy nézem, a vadiúj kevésbé patinás márkák hardver ügyileg eléggé lenyomják az Ipad1-et, ami használtan kb ennyiért van.
Javaslatokat várnék.
Felhasználás: képek, videók, emailek(gmail), netezés, youtube. Alap felhasználás IT tekintetében nagyon alap tudású userek által(Nokia 3310 az már hightech.
).
Kicsit előregondolva a kritériumok csökkenő prioritásban
Nagy kijelző( a 7col az kicsi),a lehető legkönnyebben kezelhető, jó minőségű kijelző, minél tovább bírja szuflával, HDMI-n keresztül TV-re csatlakoztatható legyen. Az androidtól pont azért tartok, mert ahhoz azért sok idő hozzászokni,és opció opció hátán van. Ráadásul ha nekiáll laggolgatni,hajhh. De nem ismerem személyesen a budget tableteket, úgyhogy remélem rosszul sejtem.(GSM modul, kamera, "gpu", led totál, új/használt érdektelen)
szerk: Vagy ha már ennyire körvonalazom magamnak az ipadet, akkor megérné beinvesztálni egy (szintén) használt "fapad" 2-esbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest