- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K #18075 üzenetére
Sapphire HD4890 Vapor-X driver tapasztalatok:
-A drivert nem egyszer nehéz volt frissíteni. Értem ezt úgy, hogy crashelt a telepítő. Vagy valami hülye hibaüzenetet írt ki, de olyan is volt, hogy "a setup.exe hibát észlelt ezért leáll".
-Ehhez hasonlóan a CCC is rengeteg alkalommal crashelt. Egy 17' CRT-t használtam másodlagos kijelzőnek de csak alkalom adtán. Mikor megnyitottam a vezérlőpultját, hogy kiterjesszem az asztalt, összecsuklott rendszeresen a driver.
-Driver frissítéskor ugyebár átváltotta a felbontást, az ikonjaimat az asztalon mindig vissza kellett pakolgatni.
-Az akkori main monitorom gyakran deep sleepben ragadt. DVIés VGA kábelekkel kellett játszanom, hogy kiszedjem deep sleepből: 1) Gép kikapcs 2) fő monitor DVI kihúz, másodlagos monitor VGA kábel kihúz, 3) gép ON 4) Post alatti biosban beállított jelszó vakon beírása 5) meghallgatni a windows üdvözlőt 6)DVI bedug és van kép. Szerencsére hetente csak 1-2-szer csinálta ezt a gép, de kellemetlen volt.
-Később fenti problémára ajánlottak egy jó béta drivert, az megoldotta a problémát! Helyette kékhalálozott a gépem havi 3-szor minimum. Win reinstall nem segített, vissza a régi driver, aztán vártam új drivert de addigra már áttették legacy-ba a vga-t.Kalandos évek voltak azok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest