Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz Puma K #18075 üzenetére

Sapphire HD4890 Vapor-X driver tapasztalatok:

-A drivert nem egyszer nehéz volt frissíteni. Értem ezt úgy, hogy crashelt a telepítő. Vagy valami hülye hibaüzenetet írt ki, de olyan is volt, hogy "a setup.exe hibát észlelt ezért leáll".
    -Ehhez hasonlóan a CCC is rengeteg alkalommal crashelt. Egy 17' CRT-t használtam másodlagos kijelzőnek de csak alkalom adtán. Mikor megnyitottam a vezérlőpultját, hogy kiterjesszem az asztalt, összecsuklott rendszeresen a driver.
    -Driver frissítéskor ugyebár átváltotta a felbontást, az ikonjaimat az asztalon mindig vissza kellett pakolgatni.
    -Az akkori main monitorom gyakran deep sleepben ragadt. DVIés VGA kábelekkel kellett játszanom, hogy kiszedjem deep sleepből: 1) Gép kikapcs 2) fő monitor DVI kihúz, másodlagos monitor VGA kábel kihúz, 3) gép ON 4) Post alatti biosban beállított jelszó vakon beírása 5) meghallgatni a windows üdvözlőt 6)DVI bedug és van kép. Szerencsére hetente csak 1-2-szer csinálta ezt a gép, de kellemetlen volt.
    -Később fenti problémára ajánlottak egy jó béta drivert, az megoldotta a problémát! Helyette kékhalálozott a gépem havi 3-szor minimum. Win reinstall nem segített, vissza a régi driver, aztán vártam új drivert de addigra már áttették legacy-ba a vga-t. :))

Kalandos évek voltak azok! :C

Új hozzászólás Aktív témák